Via Training Centre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Victoria International Academy geopend in augustus 2002, en al snel ontwikkelde de VIA TESL Diploma programma. De VIA TESL Diploma Program begon met behulp van het huidige curriculum in januari 2003. Lilla Capaldo, onze full-time 120 uur programma instructeur, toegetreden tot de VIA TESL Program faculteit in 2010 na het voltooien van de VIA TESL Diploma Program en onderwijs ESL bij Victoria International Academy voor meerdere jaren. Ze brengt een schat aan ESL onderwijservaring in het TESL programma en is momenteel de TESL Program Supervisor en practicum Supervisor.

TESOL / TESL natuurlijk VIA Training Centre is het langstlopende programma op Vancouver Island en we zijn trots op onze docenten en curriculum. We zijn opleiding leraren voor 10 jaar en hebben een uitstekende reputatie. Onze gradiënten verlaten met alles wat ze nodig hebben om hun lessen met succes te beheren en zijn goed uitgerust aan het werk onderwijs te vinden.

Onze docenten zijn goed geliefd bij alle studenten voor hun hoge energie en de manier om de klas tot leven komen. Ze maken gebruik van veel les simulaties, leren studenten ton nuttige activiteiten, stimuleren en ondersteunen van studenten als het hun beurt is om onderwijs te oefenen. Ze bieden een uitstekend advies en zorg ervoor dat de studenten zijn klaar om een ​​klasse te leveren.

Leerkrachten krijgen de meeste van hun opleiding bij ons centrum omdat in tegenstelling tot veel andere pabo's, we zijn ook een ESL school, zodat de TESL studenten hebben een kans om onze eigen lessen te observeren en te communiceren met onze studenten. Ze hebben ook een kans om te overleggen met onze Canadese docenten Engels over hun onderwijs stijlen. We hebben een kleine bibliotheek met boeken voor TESL docenten te raadplegen, computers voor het gebruik ervan in de klas of op de pauzes en gratis Wi-Fi. Veel studenten willen om rond te blijven na de les uren en genieten van gratis koffie, terwijl ze surfen op het internet.

Door onze Conversation Buddies programma, TESL studenten hebben een kans om te oefenen onderwijzen 12:59 met onze studenten. TESL afgestudeerden kunnen hun carrière te starten en bouwen hun uren via de Victoria Interculturele Vereniging vrijwilligersprogramma's.

Achtergrond

Victoria International Academy geopend VIA Training Centre in 2005 als een verlengstuk van de ESL-programma's aangeboden op VIA. Met programma's ontworpen door meester TESL en ESL opvoeders, heeft VIA Training Centre uitgegroeid van een full-time TESL programma om twee full-time en twee online TESL programma's. Gebaseerd op Communicatief Taalonderwijs (CLT), VIA TESL Diploma programma's zijn ontworpen om TESL Canada eisen te voldoen aan of overtreffen.

Locaties

Victoria

VIA Training Centre

Address
Via Training Centre
1012 Douglas St

Victoria, British Columbia, Canada
Telefoonnr.
+1 250-590-3085

Opleidingen

Deze school biedt ook: