Lees de Officiële Beschrijving

University of Regina

Open je wereld

University of Regina internationale studenten een verlangen hebben om meer te leren over zichzelf, de wereld en alles wat erin staat. Studeren in een academische omgeving die creativiteit, innovatie en nieuwe ervaringen aanmoedigt. Open jezelf om spannende nieuwe persoonlijke ontwikkeling. Ontmoet interessante mensen met verschillende achtergronden en culturen. Maak vriendschappen die een leven lang meegaan. Ervaar alternatieve manieren van denken, en te leren van anderen zoals zij van u leren. Ontdek een toekomst vol mogelijkheden voor u en uw carrière. Geniet van al deze dingen met de constante steun van UR International.

In de afgelopen vijf jaar, bijvoorbeeld, het aantal internationale studenten die studeren aan de Universiteit van Regina is gegroeid met 77%, helpen maken onze campus meer divers dan op enig moment in onze geschiedenis. Studenten uit meer dan 66 landen nu een beroep onze universiteit naar huis, het verrijken van de student ervaring door te brengen wereldwijde perspectieven op onze campus gemeenschap. Tegelijkertijd zijn er meer dan 800 binnenlandse studenten gebruik gemaakt van de studie in het buitenland kansen om hun opleiding uit te breiden in andere landen en verder te ontwikkelen tot "burgers van de wereld." Al deze studenten bezoeken de universiteit van Regina vanwege de kwaliteit van onze academische programma's, en ze komen hier wetende dat een uitgebreid programma van ondersteuning is voor hen beschikbaar via onze UR International kantoor. UR International is bijzonder gehecht aan student succes het aanbieden van academische, sociale, sociale vaardigheden, en de taal diensten die bijdragen aan studenten met de tools die ze nodig hebben om het grootste deel van hun Universiteit van Regina onderwijs.

Hoge ranking: Eén van Canada's top 10 algemene universiteiten. Ondersteuning is onze kracht: Vanaf het moment dat we u en uw familie te ontmoeten, tot het moment dat je de werkgelegenheid na het afstuderen vinden, dan helpen we u gepersonaliseerde diensten aan te moedigen en te helpen bij uw academische en carrière nodig heeft. State of the art faciliteiten: Kom en ontdek onze nieuwe campus. Het is modern, schoon en handig. De U van R is een wereldwijde gemeenschap: We zijn groot genoeg om studenten uit meer dan 90 landen, maar klein genoeg om u een meer persoonlijke en gerichte academische ervaring. U kunt uw professoren en docenten te leren kennen. De student faculteit ratio is 20: 1. Wij hebben ook veel verenigingen die je betrokken bij kunt krijgen. Check it out! Succes voor het leven: Regina is uw thuis weg van huis! Het is veilig, betaalbaar en biedt een hoge levensstandaard. Saskatchewan heeft een immigratie nominatie programma dat is sneller dan nationale programma en staat open voor University of Regina afgestudeerden.

Saskatchewan

Saskatchewan heeft een van de sterkste economieën in Canada en ondersteunt de snelst groeiende bevolking. Het is een provincie die werd gebouwd met de hulp van vele mensen van over de hele wereld. Gelegen in het centrum van Canada, Saskatchewan is een prima uitgangspunt om het hele land te verkennen. Directe vluchten vanaf de internationale luchthaven Regina kunt u naar Vancouver, Toronto, en de meeste andere grote Canadese steden. Ervaar de natuurlijke schoonheid van Saskatchewan door het nemen van een mooie road trip en het ontdekken van onze best bewaarde geheim - de 100.000 majestueuze meren in de vlaktes van het zuiden en diepe bossen van het noorden. Neem een ​​pauze van je studie om te genieten van activiteiten zoals kamperen, vissen, jagen, zwemmen, kanoën en wandelen in ongerepte meren net buiten Regina. Vissen in Saskatchewan is een van de beste in de wereld en u kunt een overvloed aan wilde dieren zoals beren, elanden en bevers te zien. In de winter genieten van activiteiten, zoals snowboarden, ski, schaatsen en hockey als sneeuw valt u in de buurt. Met zijn groeiende gemeenschap, bloeiende economie en de opwindende toekomst, Saskatchewan is een plek waar je kunt genieten van het leven en een succes.

Peer Adviseren Program - Peer Advisors waardevolle informatie en ondersteuning aan onze nieuwe internationale studenten Engels Coaching - dagelijks een-op-een Engels taal steun Conversation Club - groepsgesprek praktijk en sociale activiteiten om studenten te helpen aan te passen aan het leven in Canada Study Assistance - dagelijkse hulp voor diverse onderwerpen en klassen Academische workshops en lessen - educatieve workshops en lessen afgestemd op het bereiken van academisch succes van studenten

Residence leven

Het leven in een universiteit van Regina woonplaats raadt u aan om vriendschappen op te bouwen en deel te nemen aan het sociale en educatieve activiteiten op de campus. Onze woningen zijn een aantal van de meest betaalbare in Canada. Er zijn 1200 volledig ingerichte kamers in vier woningen, waaronder een verbazingwekkende nieuwe residentie die onlangs heeft geopend. Je zal altijd een eigen slaapkamer, of je leven zelf, met een huisgenoot of in slaapzaal of appartement-achtige behuizing.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

University of Regina

Onze 6-niveau Academisch programma benadrukt de Engels-talige vaardigheden die je nodig hebt om te gaan en te slagen in de Universiteit van Regina. Voordat u uw eerste se ... [+]

ESL - Engels als tweede taal programma

Uw route naar de Universiteit van Regina.

Onze 6-niveau Academisch programma benadrukt de Engels-talige vaardigheden die je nodig hebt om te gaan en te slagen in de Universiteit van Regina. Voordat u uw eerste semester te beginnen, zul je een plaatsing test om uw Engels niveau bepaalt. Er zijn 3 semesters per jaar; elk semester is 13 weken lang.

Niveaus

005 Low Basic 010 Basic 020 High Basic 030 Intermediate 040 High Intermediate Advanced

EAP Data en Collegegeld

Spring / Summer 2017 Data: 1 mei - 28 juli Collegegeld (Visa Studenten): $ 4050 Deadline: 1 april 2017 $ 400 niet-terugbetaalbare borg (afgetrokken van je collegegeld) * $ 100 niet-terugbetaalbare kosten van de aanvraag.... [-]

Canada Regina
September 2020
Engels
Deeltijd
39 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

UR International General Video 2014