Toronto School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Toronto School of Management (TSoM) is een school die een reeks cursussen aanbiedt op het gebied van zaken, gastvrijheid en accountancy.

Studenten kunnen kiezen uit de volgende programma's:

  • Voorbereidende cursus voor ACCA-onderzoek
  • Diploma in Co-op-programma bedrijfsbeheer
  • Diploma in Business Management Co-op-programma
  • Diploma in Co-op-programma voor gastvrijheid en toerismebeheer
  • Geavanceerd Diploma in het Co-op-programma voor gastvrijheid en toerismebeheer

Gelegen tussen enkele toonaangevende bedrijven en organisaties in Noord-Amerika, biedt de school een ideale omgeving voor studenten die zich willen onderdompelen in een bruisend bedrijfsleven en diverse culturele activiteiten.

Onze waarden en onze mensen

We concentreren ons op:

Partnerschappen met het bedrijfsleven om ons te helpen loopbaangericht, op de gemeenschap reagerend onderwijs en opleiding te ontwikkelen.

Het leveren van een uitgebreid scala aan referenties die vele velden omvatten.

Effectief leren Pathways om u te helpen bouwen op uw referenties met erkenning van uw vorige leren.

Innovatie en ondernemerschap door onze unieke mix van theoretisch, toegepast en breed leren, inclusief werkervaring en meerdere mogelijkheden voor ervaringsleren en ondernemerschap.

Visie

Toronto School of Management : "Inspired by Industry. Gedreven door studiesucces."

Missie

We werken samen met marktleiders om innovatieve en carrière-gerichte programma's te ontwerpen en te leveren. We werken onvermoeibaar om studenten te voorzien van de juiste combinatie van academische excellentie en praktische hands-on ervaring, het opleiden van ambitieuze mensen om hun loopbaan verder te brengen.

Hoe we het doen…

Bij TSoM is de manier waarop we dingen doen net zo belangrijk als wat we doen. We bieden een inspirerende, innovatieve en positieve omgeving voor onze studenten, en al onze docenten hebben uitgebreide praktische ervaring om te delen.

waarden

Student-Centred- Onze grootste prioriteit is het toekomstige succes van onze studenten.

Excellentie - we zetten ons in om cursussen aan te bieden die verder gaan dan de rest.

Innovatie - onze samenwerking met bedrijven betekent dat we altijd nieuwe manieren creëren om studenten relevante vaardigheden bij te brengen.

Respect - wij geloven dat diversiteit een bron van kracht is en we beschermen de rechten en waardigheid van onze studenten en medewerkers.

Waarom studeren bij ons

Deskundige faculteit die uw ontwikkeling ondersteunt

Onze ervaren faculteit heeft branchekennis om te delen met hun studenten, biedt hun volledige ondersteuning en controleert regelmatig uw voortgang.

Co-Op-programma's Studies koppelen aan echt werk

Vier van onze diploma's omvatten on-the-job training, waarbij je je klasstudies integreert met begeleide praktische werkervaring die rechtstreeks verband houdt met je academische en carrièredoelen.

Convenient Downtown Toronto Locatie

De school is gunstig gelegen aan een belangrijke metrolijn, dicht bij een mix van zakelijke, residentiële en winkelruimtes - ervoor zorgen dat alles wat je nodig hebt in de buurt is.

Een focus op je ervaring

We controleren voortdurend uw prestaties en tevredenheid om ervoor te zorgen dat uw programma voldoet aan uw academische en persoonlijke ontwikkelingsbehoeften en blijft relevant voor de eisen van het bedrijfsleven.

State Of The Art-voorzieningen

Onze ruime klaslokalen met airconditioning zijn ingericht met de nieuwste multimedia, internetverbindingen en audioapparatuur die een optimale leeromgeving bieden. U kunt onze computers en gratis WiFi gebruiken om opdrachten voor uw lessen uit te voeren en met uw vrienden en familie te communiceren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Diploma's » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

Geavanceerd Diploma in Coöperatie voor Gastvrijheid en Toerismebeheer

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Canada Toronto

Dit tweejarige geavanceerde diploma bereidt je voor op een managementfunctie binnen de horeca. Het richt zich op de nieuwste ontwikkelingen in het veld. [+]

Geavanceerd Diploma in Coöperatie voor Gastvrijheid en Toerismebeheer

Dit tweejarige geavanceerde diploma bereidt je voor op een managementfunctie binnen de horeca. Het richt zich op de nieuwste ontwikkelingen in het veld en helpt u om:

Ontwikkel professionele competenties voor hospitality management en leer de principes achter belangrijke managementconcepten, zoals operationele strategieën, prestatie- en controlesystemen en effectieve marketingbenaderingenBereik goede klantenservice door succesvol leiderschap en teamwork, en door het verschil tussen individueel, interpersoonlijk en collectief organisatiegedrag te begrijpenWaardeer en begrijp de rol van de manager in de horeca en toerisme-industrieCursus benodigd hedenOntario Secondary School Diploma of Equivalent * of Rijpe student **Leeftijd 18 of ouderIELTS van 5,5 of gelijkwaardig voor niet-moedertaalsprekers Engels... [-]

Cursus

Voorbereidende cursus voor ACCA-onderzoek

Campus Voltijd 55 weken March 2019 Canada Toronto

Deze cursus leert ACCA anders, waardoor je meer studie-uren krijgt en waarde toevoegt aan de kernmodules. Onze Campus is een gecertificeerde computergebaseerd onderzoekscentrum (CBE) voor de wereldwijde instantie van ACCA. Studenten hebben de mogelijkheid om CBE op aanvraag te nemen voor papieren F1, F2, F3 en F4. [+]

Voorbereidende cursus voor ACCA-onderzoek

Deze cursus leert ACCA anders, waardoor je meer studie-uren krijgt en waarde toevoegt aan de kernmodules. U profiteert van:

Meer quality hoursZeer ervaren docentenGratis ACCA-papier opnieuw geplaatst24/7 online ondersteuningEen route naar een BSc

Onze Campus is een gecertificeerde computergebaseerd onderzoekscentrum (CBE) voor de wereldwijde instantie van ACCA. Studenten hebben de mogelijkheid om CBE op aanvraag te nemen voor papieren F1, F2, F3 en F4.

Cursus benodigd hedenRegistratie bij de wereldwijde instantie van ACCALeeftijd 18 of ouderOntario Secondary School Diploma of Equivalent * of Rijpe student **IELTS van 5,5 of gelijkwaardig voor niet-moedertaalsprekers Engels... [-]

Diploma

Diploma in bedrijfskunde Co-op

Campus Voltijd 1 jaar January 2019 Canada Toronto

Het Diploma in Business Administration is een eenjarig coöpprogramma voor studenten die een succesvolle carrière in bedrijfsmanagement willen. Afgestudeerden kunnen rollen zoeken op verschillende gebieden, waaronder marketing, financiën, human resources en management. [+]

Diploma in bedrijfskunde Co-op

Het Diploma in Business Administration is een eenjarig coöpprogramma voor studenten die een succesvolle carrière in bedrijfsmanagement willen. Afgestudeerden kunnen rollen zoeken op verschillende gebieden, waaronder marketing, financiën, human resources en management.

Je zal in staat zijn:

Identificeer en begrijp de technieken en theorieën van succesvol zakendoen, inclusief het beheren van financiën, de fundamentele principes van marketing en het creëren van effectieve strategieën.Ontwikkel de nodige vaardigheden en kennis om impact te hebben op de werkplek, zoals inzicht in de relaties tussen bedrijven en verschillende lokale, nationale en mondiale omgevingenGebruik cognitieve en probleemoplossende vaardigheden om uw communicatievaardigheden te verbeteren en individueel en als onderdeel van een team effectief te werkenKrijg echte zakelijke ervaringCursus benodigd hedenOntario Secondary School Diploma of Equivalent * of Rijpe student **Leeftijd 18 of ouderIELTS van 5,5 of gelijkwaardig voor niet-moedertaalsprekers Engels... [-]

Diploma in Business Management Co-op

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Canada Toronto

Deze cursus is ideaal voor mensen die een internationale carrière willen nastreven. Deze kwalificatie bereidt studenten voor op rollen op een aantal gebieden, waaronder marketing, financiën, human resources en management. [+]

Diploma in Business Management Co-op

Deze cursus is ideaal voor mensen die een internationale carrière willen nastreven. Deze kwalificatie bereidt studenten voor op rollen op een aantal gebieden, waaronder marketing, financiën, human resources en management.

Dit programma richt zich op de nieuwste ontwikkelingen in internationaal bedrijfsbeheer en helpt u om:

Ontwikkel de nodige vaardigheden en kennis om direct effectief te zijn als manager, en verbeter uw persoonlijke en professionele vaardigheden om u te helpen uw doelen te bereikenGebruik cognitieve en probleemoplossende vaardigheden om individueel en als onderdeel van een team effectief te opereren, inclusief aandacht voor bedrijfsethiek te allen tijdeBereid je voor op werken in verschillende culturen en landen en begrijp hoe je effectieve communicatiestrategieën kunt makenCursus benodigd hedenOntario Secondary School Diploma of Equivalent * of Rijpe student **Leeftijd 18 of ouderIELTS van 5,5 of gelijkwaardig voor niet-moedertaalsprekers Engels... [-]

Diploma in co-op voor gegevensanalyse

Campus Voltijd 1 jaar March 2019 Canada Toronto

Het Co-op-programma Diploma in Data Analytics is een eenjarig programma dat gericht is op het ontwikkelen van de vaardigheden om gegevens te analyseren en effectief te communiceren. [+]

Diploma in co-op voor gegevensanalyse

Het Co-op-programma Diploma in Data Analytics is een eenjarig programma dat gericht is op het ontwikkelen van de vaardigheden om gegevens te analyseren en effectief te communiceren. De gegevensanalyseonderwerpen die u bestudeert, bieden u de mogelijkheid om:

Gebruik de vaardigheden om de kwaliteit en bruikbaarheid van gegevensanalyses te verbeteren door te putten uit zowel de voorhoede van geautomatiseerde gegevensverzameling en traditionele methoden voor gegevensverzameling om de ontwikkeling van methodologisch correcte benaderingen mogelijk te maken.Verbeter uw kennis over theoretische concepten en praktische toepassingen van data auditing, handling en verzamelen, evenals de juiste tools hiervoor en voor effectieve besluitvormingKrijg praktische ervaringen met het verwerken en analyseren van gegevens om informatieve en nuttige inzichten te verkrijgen met behulp van analysesoftware zoals SQL en SAS, terwijl u voortdurend de theoretische concepten leert omgaan met het ontwerpen en ontwerpen van gegevensPresentatievaardigheden ontwikkelen om het inzicht in de bevindingen te vergemakkelijken en weloverwogen beslissingen te nemen om processen te begrijpen en te volgen om de efficiëntie te vergrotenBegrijp de concepten van en erken het belang van professioneel gedrag en ontwikkel en implementeer strategieën om vakbekwaamheid te bevorderenCursus benodigd hedenOntario Secondary School Diploma of Equivalent * of Rijpe student **Leeftijd 18 of ouderIELTS van 5,5 of gelijkwaardig voor niet-moedertaalsprekers EngelsTSoM-toelatingsproef ***... [-]

Diploma in Coöperatie voor gastvrijheid en toerismebeheer

Campus Voltijd 1 jaar January 2019 Canada Toronto

Deze eenjarige cursus geeft je de vaardigheden om te beginnen en te slagen in een carrière in gastvrijheid en toerisme. Het richt zich op de meest actuele ontwikkelingen in de horeca. [+]

Diploma in Coöperatie voor gastvrijheid en toerismebeheer

Deze eenjarige cursus geeft je de vaardigheden om te beginnen en te slagen in een carrière in gastvrijheid en toerisme. Het richt zich op de meest actuele ontwikkelingen in de horeca en helpt u om:

Ontwikkel professionele hotelcompetenties, zoals effectieve communicatievaardigheden, goede vaardigheden op het gebied van klantenservice, leiderschap en teamwerk, zodat u een kwalitatief hoogwaardig product of een uitstekende service aan uw klanten biedtKrijg toezicht op praktische werkervaring die rechtstreeks verband houdt met uw academische en carrièredoelenWord onmiddellijk effectief in de horeca- en toerismebranche door de principes en procedures van een reeks horecafuncties te begrijpen, inclusief operaties aan de receptie, huishouding en de productie van eten en drinkenCursus benodigd hedenOntario Secondary School Diploma of Equivalent * of Rijpe student **Leeftijd 18 of ouderIELTS van 5,5 of gelijkwaardig voor niet-moedertaalsprekers Engels... [-]

Diploma in Fundamentals van Hospitality and Tourism Co-op (Dag- en avondopties)

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Canada Toronto

Dit tweejarige Diploma Fundamentals voor Hospitality and Tourism Co-op Programme biedt je de vaardigheden om te streven naar een startkwalificatie op het gebied van gastvrijheid en toeristisch management. [+]

Diploma in Fundamentals van Hospitality and Tourism Co-op (Dag- en avondopties)

Dit tweejarige Diploma in Fundamentals van Hospitality and Tourism Co-op Programme biedt je de vaardigheden om te streven naar een startkwalificatie op het gebied van gastvrijheid en toeristisch management, en helpt je om:

Verkrijg specialistische kennis op alle gebieden van gastvrijheid en toerisme vanuit een nationaal en internationaal perspectiefRealiseer de betekenis van een vijfsterrenservice om aan de behoeften van uw klanten te voldoenMeer informatie over elementaire marketingconcepten en termen, evenals aspecten van voedselhygiëne en veiligheidOefen vaardigheden die gewaardeerd worden door alle industrieën, ongeacht welke rol u bent in onbekwame vaardigheden en harde vaardigheden. Je leert ook over de gevarieerde terminologie voor deze brancheOntdek financiële kennis om met succes financiële gegevens te analyseren en te interpreteren voor het bijhouden van rekeningenNavigeren naar zoeken naar werk en interviewen en u helpen het belang van professioneel gedrag te achterhalen.Cursus benodigd hedenOntario Secondary School Diploma of Equivalent * of Rijpe student **Leeftijd 18 of ouderIELTS van 4,5 of gelijkwaardig voor anderstalige Engelssprekenden... [-]