Toronto Film School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Toronto Film School

Toronto Film School gerangschikt als een top filmschool door de QS World University Rankings biedt een snelle en zeer collaboratieve de leeromgeving, ontworpen om je te wapenen met de theorie en vaardigheden die nodig zijn om je passie na te streven. Of je aspiraties nu op het gebied van film, design, videogames of mode liggen, in Toronto Film School vind je een creatieve community, bekroonde instructeurs en een netwerk van collega's om je voort te stuwen in de carrière waar je van droomt. De school biedt programma's als Filmproductie, Acteren, VideoGame Design en nog veel meer.

117974_1.jpg

Wat bepaalt Toronto Film School Apart?

Professionele professionals

Je wordt begeleid door een verscheidenheid aan bekroonde en veelgevraagde filmmakers, producers, cinematografen, modeontwerpers, videogame-ontwerpers en actieve professionals uit de industrie. Onze instructeurs bieden u de meest recente inzichten en best practices uit de branche, evenals opwindende netwerkmogelijkheden.

Kruis samenwerking

Op Toronto Film School kun je samenwerken met studenten uit verschillende creatieve programma's. Je ontwikkelt ook waardevolle professionele relaties en interprofessionele netwerken, die deuren zullen openen voor een loopbaan in de mode- en entertainmentindustrie.

Onze studenten winnen prijzen

Op de Toronto Film School worden gelijkgestemde studenten omringd door jouw passie voor creatieve kunst. De vele prijzen die deze studenten van prestigieuze instanties, zoals het Festival de CANNES en de Thea Awards, hebben gewonnen, zijn een bewijs van hun harde werk en toewijding aan hun vak. Als student aan Toronto Film School kun je contact leggen met deze studenten en leren van ervaren instructeurs.

Wereldwijd onderwijs

Toronto Film School staat erom bekend gelauwerde afgestudeerden vorm te geven die toonaangevend worden in de sector en uitblinken in hun vakgebied. Dit komt omdat onze afgestudeerden de school verlaten met praktische vaardigheden, de vaardigheden om zichzelf te promoten en een goed afgeronde portfolio.

Pathway

Toronto Film School begrijpt uw huidige en toekomstige carrière-eisen. Door middel van onze articulatieovereenkomst met Yorkville University, kun je je weg naar een Bachelor of Business Administration-graad versnellen om de zakelijke vaardigheden te verwerven die nodig zijn om je creatieve carrière vooruit te helpen.

Prime campuslocatie

Met 4 campussen in Toronto kunnen studenten zich volledig onderdompelen in de stad.

Kleine klasgroottes

In kleine klassen hebt u de mogelijkheid om uw volledige potentieel te bereiken met een-op-een-instructie en mentoring. Je hebt ook de juiste samenwerkingsomgeving om relaties met klasgenoten op te bouwen en te netwerken met studenten in creatieve programma's.

Locaties

Toronto

Address
10 Dundas Street E., Suite 704
M5B 2G9 Toronto, Ontario, Canada

Toronto

Address
55 Dundas Street E., floor 4&5
M5B 1C6 Toronto, Ontario, Canada

Toronto

Address
415 Yonge Street, 8th Floor
M5B 2E7 Toronto, Ontario, Canada

Toronto

Address
1835 Yonge Street
M4S 1X8 Toronto, Ontario, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden