The Language Gallery in Canada

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

De taalgalerie levert taalcursussen van hoge kwaliteit op een aantal locaties over de hele wereld. Met scholen in Londen, Manchester, Birmingham, Berlijn, Hannover, Vancouver en Toronto zijn we trots op ons internationalisme en onze interactieve benadering van het leerproces. Al onze faciliteiten zijn gunstig gelegen in het centrum van de steden waar ze zijn gevestigd.

Onze kleine klassen vergroten het individuele leren, omdat u kunt profiteren van persoonlijke aandacht van docenten. Bovendien betekent het sterke gemeenschapsgevoel bij elke school dat je geen problemen hebt om je te installeren, welke bestemming je ook kiest.

Onze cursussen

Bij The Language Gallery kun je kiezen uit verschillende soorten Engelse en Duitse taalcursussen voor volwassenen, evenals internationale zomerkampen voor tieners. Combineer klassen om uw taallessen intensiever te maken en profiteer van onze flexibiliteit om zonder extra kosten van het ene type taalcursus naar het andere over te stappen op uw behoeften.

Onze methodologie

Onze medewerkers zijn toegewijd om u de best mogelijke leerervaring te bieden, zodat uw taalvaardigheden kunnen floreren. Onze leraren moedigen positieve interacties aan, waardoor de taal een tweede natuur voor u wordt. Er zijn ook adviseurs, die je bij elke stap helpen.

Onze leraren

Gepassioneerd, goed voorbereid en dynamisch - dat is de beste manier om onze leraren te beschrijven. Ze hebben allemaal een lerarenopleiding in CELTA of TESOL gehad en velen hebben ook een DELTA of MA in dienst of werken eraan.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk Undergraduate Pathways »

Programma's

Deze school biedt ook:

Undergraduate Pathway

University Pathway Program

Campus Voltijd 8 - 58 weken Open Inschrijving Canada Toronto Vancouver +1 more

Het University Pathway Program is een pre-sessiecursus ontworpen voor internationale studenten die van plan zijn om te studeren voor een diploma aan een universiteit in het Verenigd Koninkrijk, Canada of Duitsland en die moeten voldoen aan de taalvereiste van hun voorwaardelijke aanbod. [+]

University Pathway Program

Het University Pathway Program is een pre-sessiecursus ontworpen voor internationale studenten die van plan zijn om te studeren voor een diploma aan een universiteit in het Verenigd Koninkrijk, Canada of Duitsland en die moeten voldoen aan de taalvereiste van hun voorwaardelijke aanbod.

Dit programma helpt je om:

Maak kennis met de juiste taal- en studievaardigheden die nodig zijn voor academische instellingenOntwikkel leerstrategie├źn die vereist zijn voor het universitaire levenOntwikkel de functionele vaardigheden die nodig zijn voor zowel binnen als buiten het klaslokaalNeem plaats in een academische omgeving voordat je aan je studie begintCursus benodigd hedenNiveaus: A0 en hoger (afhankelijk van locatie)Duur: 8-58 weken **... [-]