Stenberg College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Al meer dan 28 jaar heeft Stenberg College zich gespecialiseerd in en excelleerde in gezondheidszorg en onderwijs aan menselijke diensten. Onze hoofdcampus bevindt zich in Surrey, British Columbia, een voorstad van Vancouver en de op een na grootste gemeente van BC.

Stenberg College is geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs van de BC-regering via de afdeling Private Training Institutions (PTIB). PTIB is verantwoordelijk voor het stellen van kwaliteitsnormen en het waarborgen van consumentenbescherming. Stenberg College heeft ook de Education Quality Assurance (EQA) -benaming van de BC-regering ontvangen, het BC-merk of 'seal' van kwalitatief hoogstaand postsecundair onderwijs voor openbare en particuliere instellingen.

We ontwikkelen al onze programma's in samenwerking met de industrie om aan hun behoeften te voldoen. Daarom zijn onze afgestudeerden zo succesvol. Meer dan 98% van onze afgestudeerden zijn werkzaam in hun vakgebied binnen 6 maanden na afstuderen. Wij zijn een kleine, trotse Canadese onderwijsinstelling met een uitzonderlijke reputatie en een ongeëvenaarde toewijding aan onze studenten en hun succes.105984_105898_admissions_hdr.jpg

Locaties

Surrey

Address
102 Avenue,13450
V3T 5X3 Surrey, British Columbia, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden