Saskatchewan Indian Institute Of Technologies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Saskatchewan Indian Institute Of Technologies (SIIT) is een door First Nations bestuurde onderwijsinstelling, een van de slechts vier kredietverlenende postsecundaire instellingen in de provincie en de enige kredietverlenende inheemse instelling. Saskatchewan Indian Institute Of Technologies biedt volwassen studenten academische, beroepsmatige en technische training en diensten en ondersteunt werkgelegenheid en carrièregroei. Inheemse leerlingen vormen de kern van het instituut en vertegenwoordigen meer dan 90% van de studenten.

Ons doel is om in te spelen op de behoeften van onze leerlingen en programma's te bieden die de huidige behoeften en normen van de arbeidsmarkt weerspiegelen. Onze afgestudeerden zijn gepositioneerd voor succes en uitgerust voor een zeer competitieve arbeidsmarkt.

We zijn er trots op een leider te zijn als het gaat om retentiepercentages en werkgelegenheidsresultaten. Onze toegewijde en professionele medewerkers en instructeurs zullen u ondersteunen bij uw moedige beslissing om de volgende stap naar uw toekomst te zetten.

Locaties

Saskatoon

Address
Packham Avenue,335
S7N 4S1 Saskatoon, Saskatchewan, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: