SAIT - Southern Alberta Institute of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Southern Alberta Institute of Technology (SAIT) is gebouwd op passie - gedeeld door onze studenten, docenten en medewerkers - om nieuwe werelden te vormen als ondernemers, leiders en gemeenschapsbouwers.

Geef je wereld vorm

SAIT, opgericht in 1916 in Calgary, Canada, is een wereldleider in toegepast onderwijs en biedt jaarlijks meer dan 100 loopbaanprogramma's, meer dan 1.300 cursussen voor permanente educatie en bedrijfstrainingen aan meer dan 200 bedrijven.

SAIT-studenten studeren binnen acht academische scholen - Business, Construction, Energy, Health and Public Safety, Hospitality and Tourism, Information and Communications Technologies, Manufacturing and Automation and Transportation.

Hands-on leren in unieke labs en klaslokalen, oplossingsgericht onderzoek en ondernemende samenwerkingen met industriële partners zorgen ervoor dat SAIT-studenten klaar zijn voor hun carrière als ze afstuderen.

90%
arbeidsparticipatie van afgestudeerden
Derde
grootste postsecundair in Alberta
95%
van de cijfers zou SAIT aanbevelen

SAIT-scholen

SAIT bereidt je voor op je carrière door programma's aan te bieden via onze acht scholen - allemaal gericht op een ander vakgebied. Binnen elke school brengen instructeurs hun branchekennis naar studenten die leren door een combinatie van theorie en actiegericht leren.

Onze scholen zijn uitgerust met state-of-the-art laboratoria, zodat u praktische ervaring kunt opdoen met echte apparatuur om u te trainen voor een carrière in het door u gekozen vakgebied.

MacPhail School of Energy School of Business School of Construction School of Health and Public Safety
Vind een carrière in de energiesector door hands-on, door de industrie geleide training te leren in laboratoria die de werkomgeving nabootsen. MacPhail School of Energy bereidt studenten voor op een loopbaan in alle sectoren van de energie-industrie. We leveren geavanceerde bedrijfsprogramma's die leerlingen en leiders inspireren om actie te ondernemen en resultaten te behalen.Bij SAIT krijg je de basis om een lonende carrière op te bouwen in een van de grootste sectoren van de Canadese economie.


Bereid je voor op een dynamische carrière in de gezondheidszorg, waar we gespecialiseerde training aanbieden voor veel gezondheids- en welzijnsberoepen.

School of Hospitality and Tourism School voor informatie- en communicatietechnologieën School voor productie en automatisering School of Transportation
Benoemd tot een van de Top 50 Hospitality and Hotel Management-scholen ter wereld, geef uw carrière een boost bij ons. Doe mee met een van onze diverse programma's die worden aangeboden op het gebied van informatietechnologie en mediatechnologieën. We bieden op vaardigheden gebaseerde training om je voor te bereiden op een carrière in olie en gas, transport, productie en automatisering. Krijg praktische leervaardigheden en praktisch onderwijs voor de auto-, luchtvaart-, zware apparatuur- en spoorwegindustrie.

Visie

Wereldleider zijn in toegepast onderwijs.

Wij geloven in:

 • Excellentie zoals blijkt uit frisse denkwijzen, beste praktijken, ondernemersinitiatieven, gedurfde oplossingen voor nieuwe kansen en fiscale verantwoordelijkheid.
 • Samenwerking en we werken samen als een leergemeenschap om onze studenten en partners te dienen.
 • Eerlijkheid gemodelleerd door eerlijke en ethische omgang in onze relaties met studenten, werknemers en partners.

alumni

Als afgestudeerde SAIT behoor je tot een trotse gemeenschap van SAIT-alumni - Je bent lid van de SAIT Alumni Family, een netwerk van meer dan 247.000 afgestudeerden over de hele wereld.

Geniet van toegang tot exclusieve voordelen, evenementen, wedstrijden en unieke mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. We nodigen je uit om verbonden te blijven.

Alumni-voordelen

Als lid van de SAIT Alumni Family zijn we er trots op dat we u vele exclusieve voordelen en diensten kunnen bieden.

Afstuderen aan SAIT betekent dat je een levenslang lid bent van een exclusieve club die is verbonden aan de beste polytechnische universiteit van Canada. U bent verbonden met een netwerk van meer dan 248.000 hoogopgeleide professionals in Canada en over de hele wereld.

Voordelen en diensten voor afgestudeerden van SAIT

Als lid van de SAIT Alumni Family bieden we u met trots vele exclusieve voordelen en services, waaronder:

 • Voorkeurstarieven voor woning-, auto- en levensverzekeringen
 • Diensten van SAIT Career Advancement Center
 • Lidmaatschap met korting bij SAIT
 • Alumnipublicaties
 • Alumni wedstrijden
 • Andere campusdiensten

Awards

 • Alberta's Top 70 werkgevers
 • Top 50 Research Colleges in Canada
 • Canada's 10 meest bewonderde bedrijfsculturen
 • Alberta's beste werkplek voor training en ontwikkeling
 • Alberta's beste werkplek voor personeelsbeloningen
 • Premier's Award voor gezonde werkplekken

Locaties

Calgary

Address
16 Avenue Northwest,1301
T2M 0L4 Calgary, Alberta, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Cursus
Diploma