OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Osgoode Professional Development is een wereldleider in de wet school een leven lang leren. Onderdeel van de grootste, een van de oudste en een van de beste common law wet scholen in Canada, bieden wij krediet en niet-krediet programma's voor Canadese en internationale juristen, paralegals, niet-beoefenaren van het recht, en bedrijven en organisaties.

Onze Continuing Juridische Opleiding programma's variëren van een uur briefings aan conferenties en korte cursussen gegeven door advocaten en een scala van deskundigen uit andere disciplines. Voor een diepgaande studie van een bepaalde rechtsvorm onderwerp of om je vaardigheden aan te scherpen, overweeg dan een van OsgoodePD's Certificate programma's voor advocaten of niet-beoefenaren van het recht. U kunt ook uw eigen groep programma aanpassen om te leveren de grondige, praktische opleiding van uw medewerkers of een team nodig.

Vlaggenschip academische programma OsgoodePD omvatten een cursus-gebaseerde Professional LLM diploma met 17 verschillende specialisaties onderwezen op de campus of via afstandsonderwijs door de bekroonde professoren Osgoode's, ervaren beoefenaars, rechters en beleidsmakers. De International Business Law LLM en Canadese Common Law LLM programma's zijn speciaal ontworpen voor internationaal opgeleide advocaten en juristen. Indien een diploma is niet je doel, kunt u kiezen uit een selectie van LLM cursussen per jaar aangeboden als enkele cursussen.

De meeste van onze cursussen en programma's worden aangeboden op het terrein en door het gemak van het onderwijs op afstand met behulp van een webcast en video-streaming. OsgoodePD is ook blij om programma's te bieden on Demand, een selectie van eerder aangeboden en exclusieve on-demand cursussen beschikbaar wanneer uw planning dit toelaat.

Het maakt niet uit wat uw leerproces, zal het worden ondersteund door niet aflatende inzet OsgoodePD om kwaliteit, toegankelijkheid en klantenservice. Osgoode Professional Development opereert in het hart van Toronto's kernactiviteiten op Yonge en Dundas Street, op steenworp afstand van de stad metrolijn, de financiële wijk en overheidsgebouwen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Course » Bekijk LLM »

Programma's
Videos

I Believe in Wendy Babcock