OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over OsgoodePD

Osgoode Professional Development is een wereldleider op het gebied van permanente educatie op het gebied van rechten. Onderdeel van de Osgoode Hall Law School, een van de oudste en beste wetenscholen in Canada, bieden we krediet- en niet-kredietprogramma's aan voor Canadese en internationale advocaten, paralegals, professionals en bedrijven en organisaties.

Onze Continuing Legal Education-programma's variëren van één uur durende briefings tot conferenties en korte cursussen die worden gegeven door praktiserende advocaten en een reeks experts in andere disciplines. Voor een grondige studie van een bepaald juridisch onderwerp of om je vaardigheden aan te scherpen, overweeg dan een van de Certificate-programma's van OsgoodePD voor advocaten of professionals. U kunt ook uw eigen groepsprogramma aanpassen om de diepgaande, praktische training te bieden die uw werknemers of team nodig hebben.

OsgoodePD's vlaggenschip academische programma's omvatten een cursus-gebaseerde Professional LLM-graad met 14 verschillende specialisaties op de campus of via afstandsonderwijs door Osgoode's bekroonde professoren, senior practitioners, rechters en beleidsmakers. De International Business Law LLM en Canadian Common Law LLM-programma's zijn speciaal ontworpen voor internationaal opgeleide advocaten. Als een graad niet je doel is, kun je kiezen uit een selectie LLM-cursussen die elk jaar worden aangeboden als losse cursussen.

De meeste van onze cursussen en programma's worden ter plaatse aangeboden en via het gemak van afstandsonderwijs via webcast en videostreaming. OsgoodePD is ook verheugd om Programma's On Demand aan te bieden, een selectie van eerder aangeboden en exclusieve on-demand cursussen die beschikbaar zijn wanneer uw schema dit toelaat.

Wat uw leerervaring ook is, het zal worden ondersteund door de niet-aflatende inzet van OsgoodePD voor kwaliteit, toegankelijkheid en klantenservice. Osgoode Professional Development opereert in het hart van de zakelijke kern van Toronto aan Yonge en Dundas Streets, op een steenworp afstand van de metrolijn, het financiële district en de overheidskantoren van de stad.

Erkenning van inheemse volkeren en traditionele gebieden

Universiteit van York erkent dat veel inheemse naties al lang bestaande relaties hebben met de territoria waarop onze campussen zijn gevestigd die voorafgaan aan de oprichting van de Universiteit van York. We erkennen onze aanwezigheid op de traditionele territoria van de Mississaugas van New Credit, de Huron-Wendat, de Haudenosaunee Confederatie en de Métis Nation of Ontario.

Maak geschiedenis met ons

Osgoode is sinds 1889 bezig met het vormgeven van de toekomst van juridische educatie.

Als grootste en meest diverse wetenschool van Canada heeft Osgoode een wereldwijde reputatie verworven door getalenteerde studenten en topfaculteiten aan te trekken.

We bereiden de leiders van morgen voor door middel van ons ongeëvenaard aanbod van cursussen en een innovatieve benadering van het onderwijs waarin juridische theorie en ervaringsleren worden geïntegreerd. Onze passie voor gemeenschapsbetrokkenheid, een ongeëvenaarde studentervaring, service aan de maatschappij, toonaangevende wetenschap en toegankelijkheid in al zijn vele vormen, is wat onze waarden en onze toewijding definieert om baanbrekend werk te maken op het gebied van juridische educatie.

Creëer je toekomst en maak geschiedenis met ons.

Ons leiderschap

Innovatie in juridisch onderwijs

Innovatie is ons kenmerk. Voortbouwend op onze al sterke basis, streven we er voortdurend naar nieuwe cursussen, programma's en andere initiatieven te ontwikkelen die Osgoode's superieure juridische opleiding bevorderen.

Vormgeven aan het publieke debat

Osgoodes denken leiders verleggen grenzen en oefenen invloed uit op academische beurzen, nationale en internationale beleidsvorming, nationale en internationale jurisprudentie, wetshervorming en publiek debat.

Diversiteit en inclusie

Osgoode is een diverse en ondersteunende gemeenschap die zijn professionele en ethische plicht om het publiek te dienen serieus neemt.

Justitie en Gemeenschap

Een belangrijk onderdeel van Osgoode's toewijding aan gemeenschapsbetrokkenheid ondersteunt de toegang tot de rechter, hetzij via de Osgoode Public Interest Requirement (OPIR), Osgoode's 19 klinische en intensieve programma's, en de vele onderzoeksbijdragen van onze faculteit aan de toegang tot het rechtsveld.

Onze geschiedenis

Bij de opening van de Osgoode Hall Law School in 1889, sprak hoofd William Reeve zijn hoop uit: "... dat we allemaal, zowel leraren als studenten, onze energie zullen buigen om van de nieuwe rechtenstudie een succes te maken."

Al meer dan 125 jaar is de missie van Osgoode het nastreven van academische en professionele excellentie en gerechtigheid door de wet. We hebben enkele van de belangrijkste innovaties geleid in de Canadese juridische opleiding. Bezoek de Osgoode History-website voor meer informatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen » Bekijk Law Certificaten » Bekijk Law LLM »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

YUELI's intensieve geavanceerde juridische Engelse programma

Campus Voltijd August 2019 Canada Toronto

Als je op zoek bent naar een programma dat je de juridische terminologie, taal- en schrijfvaardigheden biedt die je nodig hebt om te slagen voor juridische studies of je juridische professionele carrière in Canada, is het intensieve programma aan het Engelse taalinstituut van de Universiteit van York ontworpen met jij in gedachten. [+]

Programma overzicht

Als je op zoek bent naar een programma dat je de juridische terminologie, taal- en schrijfvaardigheden biedt die je nodig hebt om te slagen voor juridische studies of je juridische professionele carrière in Canada, is het intensieve programma aan het Engelse taalinstituut van de Universiteit van York ontworpen met jij in gedachten. Via dit programma, zult u:

verbeter uw 6,5 of 7,0 IELTS of equivalente taalscore en bestudeer de taal van de wet in een kleine, wettelijke, georiënteerde omgevingperfecte grammatica en structuur in uw schrijvenwerken met juridische terminologie en documenten die nodig zijn voor een succesvolle LLM-studieoefen je professionele spreek- en presentatievaardighedenVoor wie is dit programma?... [-]

Videos

Options for Internationally Trained Lawyers

Contact
Bezoekadres
Osgoode Professional Development
1 Dundas Street West, Suite 2602

Toronto, Ontario, M5G 1Z3 CA