Lees de Officiële Beschrijving

Een loopbaan die een verschil maakt

Nova Scotia College of Early Childhood Education is een onderwijsomgeving zonder winstoogmerk waar een Raad van Bestuur toezicht op houdt. Op het Nova Scotia College voor Early Childhood Education zijn we trots om de basis te leggen voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze studenten.

NSCECE biedt een tweejarig diploma voor vroegschoolse educatie (ECE), dat is opgericht in verscheidene decennia van onderzoek en ontwikkelingspraktijken. Studenten die aan het programma deelnemen, maken kennis met verschillende cursussen die te maken hebben met kinderen, gezinnen en het ECE-vak en zullen de kennis, praktijken en vaardigheden verwerven die een hoog zelfbeeld, onafhankelijkheid en begin van sociale verantwoordelijkheden zullen ontwikkelen.

De nadruk van hun studies ligt op het ontwerpen, implementeren en evalueren van ontwikkelingsgeschikte curriculumideeën in een poging om de groei en ontwikkeling van kinderen van kleutertijd tot 12 jaar te ondersteunen. Het programma omvat 870 lesuren en 600 practicumuren. Studenten die flexibiliteit in hun schema nodig hebben, kunnen zich parttime aanmelden voor avondcursussen.

Afgestudeerden vinden werk in verschillende settings, waaronder kinderdagverblijven, scholen, particuliere kinderdagverblijven, kleuterscholen, ontwikkelingscentra. Meer dan 95% van de afgestudeerden van NSCECE vinden na hun afstuderen ECE-banen.

Het programma kan fulltime of parttime worden gevolgd. Financiële bijstand is beschikbaar.118217_pexels-photo-1462630.jpegAnastasiya Gepp / Pexels

Geschiedenis

In 1970 richtte het kindercentrum van St. Joseph het eerste Atlantisch-Canadese programma op voor vroegschoolse educatie. Het programma evolueerde van een cursus van drie maanden naar een diplomaprogramma van tien maanden. In mei 1997 werd het St. Joseph's College voor Early Childhood Education een aparte entiteit van het St. Joseph's Children's Centre.

Om ervoor te zorgen dat het diploma over de provinciale grenzen werd erkend, werd het programma in 2000 uitgebreid naar een cursus van twee jaar. Het Diploma-programma heeft een licentie van het Nova Scotia-departement voor arbeid en voortgezet onderwijs en is goedgekeurd door het Nova Scotia-departement voor onderwijs en ontwikkeling voor jonge kinderen .

In 2008 veranderde het St. Joseph's College voor Vroegschoolse educatie zijn naam in Nova Scotia College of Early Childhood Education (NSCECE).

Deze school biedt ook:

Diploma

Nova Scotia College of Early Childhood Education (NSCECE)

NSCECE biedt een tweejarig diploma in Early Childhood Education. Het programma kan fulltime of parttime worden gevolgd. Het bijgewerkte programma van studies bevat cursus ... [+]

5 Redenen om lid te worden van het ECE-programma van NSCECENSCECE heeft 50 jaar ervaring met het opleiden van professionele Early Childhood Educators.Een NSCECE-diploma kan deuren openen voor het belonen van een loopbaan in kinderopvangcentra, gezinscentra, pre-primaire programma's op openbare scholen, kinderdagverblijven, enz.Meer dan 95% van onze afgestudeerden die ECE-werk zoeken, worden aangenomen na hun afstuderen.Omdat NSCECE een privaat gefinancierde instelling is, is het collegegeld lager dan bij andere instellingen.NSCECE-afgestudeerden kunnen 6,5 credits overdragen aan Mount Saint Vincent University om een Bachelor of Arts in Child and Youth Studies te behalen.

PLUS: het programma voldoet aan de huidige richtlijnen voor ECE in Canada.... [-]

Canada Halifax
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Early Childhood Education at NSCECE

Address
Halifax, Nova Scotia, Canada