Lees de Officiële Beschrijving

WIJ ZIJN NIMBUS

Nimbus School of Recording & Media is de elite muziek en media de school gelegen in het prachtige Vancouver, BC, Canada. Nimbus biedt kleine klassen, mentorschap experts uit de industrie, hands-on training en 24/7 toegang tot onze professionele studio's. Nimbus werd mede-opgericht door de bekende muziek producenten Bob Ezrin (Pink Floyd, Alice Cooper, Kiss) en GGGarth Richardson (Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, Biffy Clyro).

Al onze cursussen worden gegeven door de huidige professionals uit de industrie. Wij bieden diploma's en certificaten programma's in: audio engineering, muziek productie, elektronische muziek productie, video productie, postproductie en game-audio, live geluid en muziek industrie ondernemerschap. Nimbus helpt studenten maken hun toekomst in de muziek en media.

nimbstud

Nimbus VOORDEEL:

Hands-On Learning
Wij bouwen onze lessen rond een carrière gerichte, hands-on benadering van het onderwijs. Met kleine klassen, leer je door te doen het werk, niet lezen over het in een leerboek. Audio & Video studenten op te leiden in het echte studio met top van de lijn toestel, dezelfde versnelling gebruikt in de professionele studio's over de hele wereld. Business studenten werken met echte kunstenaars, te plannen en uit te voeren echte gebeurtenissen, en werken voor onze student-run platenlabel.

Mentorschap & Networking
Nimbus faculteit bevat een indrukwekkende lijst van ingenieurs, producenten, sound designers, en zakelijke leiders (inclusief Juno winnaars en genomineerden, en goud en platina plaat ontvangers). U krijgt de kans om te leren van de beste in de industrie. Sommige studenten hebben zelfs hun eerste professionele album krediet ontvangen terwijl in school! Nimbus studenten profiteren ook van van lopende mogelijkheden om te netwerken met de beste professionals uit de industrie door middel van regelmatige gastcolleges. Past gastsprekers hebben bezocht vanaf: Nettwerk Records, Monstercat, Earthquaker Devices, Roland, neemt Doel Media, SOCAN, The Feldman Agency, Universal Music Publishing, en nog veel meer.

24/7 Praktische ervaring in de sector
Nimbus is 24/7 geopend voor onze studenten. Met 24 uur per dag toegang tot de studio's vindt u alle tijd die je nodig hebt om het vertrouwen en de ervaring met de vaardigheden en concepten die je leert op te doen. Ongeacht welk programma u bij Nimbus, als je de tijd hier heeft voltooid, zal je hoofd uit in de wereld met talloze uren van praktische ervaring in de sector.

World-Class Gear
Om een ​​world-class ingenieur, videograaf, of producent zijn, moet je om te werken aan wereldklasse versnelling. Op Nimbus, zult u uw handen te krijgen op de hoogste kwaliteit industrie standaard uitrusting en de nieuwste digitale technologie. Dit geldt ook voor drie geweldige SSL consoles, Avid S6 en S3 stuurvlakken, Slate Audio Raven MTX, en de nieuwste Pro Tools HDX Systems. Wanneer u Nimbus laat je in staat zal zijn om te lopen in elke studio en kennen elke knop en knop.

Samenwerking

Maak deel uit van de Nimbus ecosysteem. Waardevolle interpersoonlijke vaardigheden door middel van onze psychologie klassen ontworpen om ervaringsleren met praktijkvoorbeelden uit studio en de industrie leven aan uw zelfbewustzijn, zelfvertrouwen te vergroten, en relationele vaardigheden te bieden. U zult ook je CV door middel van integratie met collega-studenten van andere opleidingen en programma's op te bouwen. Op Nimbus, een samenwerkingsverband tussen vakgebieden om professionele projecten te maken is een feit van het leven, net als in de echte wereld.

Gelegenheid
Door onze reputatie en betrokkenheid bij de industrie, hebben we voortdurend krijgen kansen voor onze alumni en huidige studenten. Onze actieve plaatsing programma ontving meer dan 200 arbeidsbemiddeling aanvragen vorig jaar alleen al! Onze alumni zijn gegaan om verbazingwekkende dingen, met inbegrip van het winnen van een Juno doen. Onze inzet ten behoeve van de muziek industrie streeft ernaar om de industrie die onze afgestudeerden gaan in te versterken.

ONZE BELEID AAN JOU


Nimbus bestaat om levens te veranderen door middel van muziek. We zijn over muziek, mentorschap en de gemeenschap gedreven. Wij hechten waarde aan kwaliteit en karakter. We zijn toegewijd aan het creëren van een gevoel van verbondenheid, ongeacht ras, geslacht, geaardheid of religie aan onze studenten, alumni, medewerkers en de grotere gemeenschap. Wij bieden hands-on overdracht van kennis en life-skills van de huidige professionals uit de industrie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

Nimbus School of Recording & Media

... [+]

In deze innovatieve cursus, zullen wij u een solide basis in de studio-opname, interpersoonlijke, en productietechnieken te geven voor het duiken in de wereld van de elektronische muziek productie. Het resultaat? U krijgt een goed afgeronde producent in staat te blinken in elk genre of omgeving zijn.

Zoals bij alle Nimbus cursussen, dit programma is gegeven door de huidige professionals uit de industrie en u 24/7 toegang tot onze studio's hebben alles wat je leert oefenen. Bouw je portfolio, en krijgen de vaardigheden die je nodig hebt om op te vallen en te slagen in de spannende en concurrerende elektronische muziek productie-industrie.

programma Highlights Maak gebruik van A... [-]
Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Nimbus School of Recording & Media

Uitgaande van de grondbeginselen van het inpakken van kabels en het plaatsen van microfoons, zal deze cursus u mee in de diepte in alle aspecten van audio engineering en- ... [+]

Uitgaande van de grondbeginselen van het inpakken van kabels en het plaatsen van microfoons, zal deze cursus u mee in de diepte in alle aspecten van audio engineering en-studio gebaseerde muziek productie.

Met 24/7 studio toegang en mentorschap van de industrie professionals, krijgt u de gelegenheid om uw technische en interpersoonlijke vaardigheden te laten groeien door middel van praktische leren in echte studio's hebben, het werken met echte artiesten en bands.

Dit is onze meest uitgebreide programma in de studio muziek productie en engineering. of zelfs je eigen studio te beginnen - Na afloop van het programma wordt u vertrouwen te werken in een studio, waar ook ter wereld zijn!... [-]

Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Nimbus School of Recording & Media

Nimbus Geavanceerde Music Industry studenten verwerven up-to-the-minute vaardigheden in de muziek industrie als het nu is. Studenten van het programma geavanceerde Music ... [+]

Nimbus Geavanceerde Music Industry studenten verwerven up-to-the-minute vaardigheden in de muziek industrie als het nu is. Studenten van het programma geavanceerde Music Industry zal albums te bevorderen en krijgen echte, praktische ervaring en hoe u succesvol te laten verlopen en beheren van een moderne media business.

LET 100 - Inleiding tot de Music Industry & Entrepreneurship bereidt je voor op een carrière in de muziekindustrie, of als kunstenaar, een producent, videograaf of in een leidinggevende positie. U leert hoe de muziekindustrie werkt, en krijgen het ondernemerschap vaardigheden om uw eigen bedrijf te runnen. De cursus wordt afgesloten met een Career Development Plan met input en mentorschap van instructeurs van meerdere disciplines. Het doel is om u een solide plan voor u en de carrière die je wilt in de muziek industrie te geven. U krijgt de gelegenheid om dit plan te top professionals uit de muziekindustrie, het behalen van hun inzicht en perspectief op uw plan presenteren.... [-]

Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Nimbus School of Recording & Media

Als Nimbus videoproductie student, wordt u ondergedompeld in alle aspecten van digitale video productie, waaronder: het schrijven, regisseren, gieten, locatie scouting, d ... [+]

Of u nu wilt muziekvideo's, commercials, korte films of film voor live webcasts te creëren, zullen wij u de vaardigheden en het vertrouwen dat u nodig hebt om de stap naar eventuele productie rol en het creëren van professionele video-inhoud voor elk medium te geven.

Als Nimbus videoproductie student, wordt u ondergedompeld in alle aspecten van digitale video productie, waaronder: het schrijven, regisseren, gieten, locatie scouting, de productie, schieten, bewerken, verlichting en audio mixing. Plus, leren de ins en outs van video live streaming en webcasts!

Wij leren u goed gevestigde video productie technieken en nieuwe, up-to-the-minute vaardigheden die nodig zijn om jezelf in de voorhoede van de steeds veranderende medialandschap te zetten.... [-]

Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

We Are More Than A School - We Are Nimbus - Nimbus School of Recording & Media

Nimbus School Of Recording & Media