Medicine Hat College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Medicine Hat College (MHC) is een publiek bestuurlijk bestuurskader, uitgebreid gemeenschapscollege dat een groot gebied van zuidoost Alberta en daarbuiten serveert. Open sinds 1965 is MHC een moderne, progressieve leerinstitutie. MHC biedt programma's in business, onderwijs, visuele & podiumkunsten, wetenschap, gezondheidsstudies en technologie. Medicine Hat College heeft twee campussen, een in de stad Medicine Hat en een in de stad Brooks, 100 km van Medicine Hat.

2.173 voltijdse studenten 1.449 deeltijdstudenten 52% vrouwelijk 48% mannelijk Internationale studenten vormen 9% van ons studentenlichaam.

Welkom bij Medicine Hat College!

Bekend om onze focus op studenten - en onze innovatieve en gezamenlijke natuur - Medicine Hat College bedient trots meer dan 8.000 leerlingen per jaar. We zijn toegewijd aan de gemeenschappen van zuidoosten Alberta, maar toch bewust van de wereldwijde kansen, of op zoek om te studeren met ons, partner op een nieuwe onderneming of een idee of gebruik maken van onze faciliteiten om te helpen het meeste uit uw vergadering of celebrations- we hier u.

MHC is een trots lid van Campus Alberta en is verheugd over partnerships om onze studenten en gemeenschappen ten goede komen. Deel uw ideeën, deel uw verhalen en deel in een succesvolle toekomst met ons.

College Profiel

Wat we beloven

Medicine Hat College verzorgt onderwijs dat leerlingen voorbereidt op verdere studies, loopbaan en leven. Onze mensen zijn over het potentieel van elke studenten- intellectueel, emotioneel en sociaal gedreven. Door elke ontmoeting hebben we met studenten- en alles wat we doen- we zullen trachten te herkennen en hun potentieel als leerlingen, werknemers en mondiale burgers aan te moedigen.

Mogelijkheden om te leren

Degrees in samenwerking met universiteiten Alberta
Wo-zodat leerlingen graden hier beginnen
Certificaat, diploma, en toegepaste opleidingen voor een loopbaan en werkgelegenheid
College voorbereiding
leertijd trades
Voortzetting van studies voor betere carrièrekansen en werving
Conservatory of Music and Dance
Engels als een tweede taal
Campussen in Medicine Hat en Brooks

Innoveren en te creëren

Ons kantoor voor innovatie en Scholarship (OIS) ondersteunt toegepast onderzoek gedaan om studenten, het bedrijfsleven, de gemeenschap, en verder ten goede komen. Dit wordt gedaan door het aanbieden van faciliteiten, training en expertise om organisaties in het onderzoeken en ontwikkelen van hun producten en diensten. Daarnaast zijn we actief samen met bedrijfsleven, andere post-secundaire instellingen, overheid en non-gouvernementele organisaties op een breed scala van innovatieve projecten.

Neem contact op met ons kantoor als u geïnteresseerd bent in het vinden van waar onderzoek en innovatie die u kunt nemen bent.

De MHC Voordeel

Er zijn veel redenen waarom MHC een geweldige keuze is voor internationale studenten.

MHC is een aangewezen leerinstelling (DLI # O18795445892), en alle academische kredietprogramma's waaronder Engels voor academische doeleinden zijn aangewezen programma's.

Veilige, intieme gemeenschapsmilieu waarmee studenten kunnen overgaan naar de Canadese cultuur en Noord-Amerikaanse leerstijlen Concurrerende internationale collegegeld in vergelijking met andere instellingen in Alberta Tal van diploma opties en diploma uitgangspunten Beschikbaarheid van universiteitsoverdrachtsopties om door te gaan tot het afronden van de opleiding Verschillende graadprogramma's aangeboden op campus in samenwerking met andere Alberta universiteiten Hoge studententevredenheid in vergelijking met de rest van Alberta Breed scala aan studentenondersteunende diensten die bijdragen tot academische, sociale en persoonlijke ontwikkeling

MHC Support Services

Academisch advies Academisch Resource Center Open Learning Center Studentenvereniging & Ondersteuningscentrum Student Employment & Career Center Studentenfinanciering Persoonlijke Counseling Invaliditeitsdiensten Bibliotheekdiensten en schrijfspecialist Fit for Life Center College Daycare Ondernemersontwikkelingscentrum

International Student Services

Voorafgaande ondersteuning en advies Pick-up op de luchthaven van Medicine Hat of Greyhound Bus Station Ziektekostenverzekering 24 uur noodhulp Homestay Plaatsing Reisinformatie Een bankrekening openen Nieuwe studentenrichting

Locaties

Medicijnhoed

Medicine Hat College

Address
Medicine Hat Campus
299 College Drive SE

T1A 3Y6 Medicijnhoed, Alberta, Canada
Telefoonnr.
+1 866-282-8394

Brooks

Address
Brooks Campus
200 Horticultural Station Road East

T1R 1E5 Brooks, Alberta, Canada