Keystone logo
Le Cordon Bleu University Ottawa

Le Cordon Bleu University Ottawa

Le Cordon Bleu University Ottawa

Invoering

Onze missie

Voortbouwend op meer dan een eeuw aan traditie en uitmuntendheid, zet het Le Cordon Bleu-netwerk zich in voor innovatie en beste praktijken op het gebied van gastronomie, gastvrijheid en management en komt het zijn verplichtingen na via een groeiend internationaal netwerk van onderwijs, leren en onderzoek dat wordt uitgevoerd in samenwerking met de ontwikkeling van producten en diensten. Hoewel het een onafhankelijke entiteit is, werkt het Le Cordon Bleu-netwerk ook samen met industrie-, opleidings- en universitaire partners om nauwkeurigheid, relevantie en voorbeeldige ondernemerschap te garanderen.

1. Omring jezelf met tradities van uitmuntendheid

Le Cordon Bleu wordt door velen beschouwd als 's werelds belangrijkste culinaire kunsteninstituut.

Met meer dan 120 jaar onderwijservaring is het Le Cordon Bleu-netwerk toegewijd gebleven om een solide basis te bieden in de beste praktijken op het gebied van gastronomie, gastvrijheid en management.

Afgestudeerden worden onderdeel van een grote traditie van uitmuntendheid, met referenties die hen zullen onderscheiden van de concurrentie in een veeleisende en veranderende omgeving.

2. Leer van onze vooraanstaande faculteit

Meer dan 80 chef-koks van Le Cordon Bleu uit de beste keukens en Michelin-sterrenrestaurants geven dagelijks hun kennis en ervaring door aan hun studenten. Niet alleen instructeurs, het zijn mentoren die afgestudeerden levenslang inspireren en ondersteunen.

De faculteit van Le Cordon Bleu omvat universiteitsprofessoren, internationale persoonlijkheden en specialisten in de sectoren toerisme en horeca.

3. Ontvang een opleiding van wereldklasse

Le Cordon Bleu biedt ook de meest complete en uitgebreide training in klassieke Franse culinaire technieken die vandaag beschikbaar zijn, met vele praktijkuren in het lesgeven aan keukens onder begeleiding van chef-koks van wereldklasse.

4. Verdien een geweldige carrière

Elke afgestudeerde verlaat Le Cordon Bleu met de vaardigheden om een opwindende carrière te beginnen, niet alleen in 's werelds toonaangevende restaurants, hotels of resorts, maar ook als journalist, auteur, instructeur, consultant of ondernemer.

5. Maak deel uit van ons alumninetwerk

Le Cordon Bleu-programma's starten studenten op een reis die excellentie, creativiteit, innovatie en persoonlijke verrijking inspireert, waardoor ze een succesvolle carrière of persoonlijke bezigheden kunnen beginnen.

In de afgelopen 100 jaar heeft Le Cordon Bleu veel beroemde afgestudeerden voortgebracht, waaronder Dione Lucas, Julia Child, Nancy Silverton, Nathalie Dupree, Eric en Bruce Bromberg, Allen Susser, James Peterson, Lydia Shire, Giada De Laurentiis, Virgilio Martínez Véliz, Gaston Acurio en Ming Tsai om er maar een paar te noemen.

6. Voldoet aan de behoeften van de culinaire en horeca-industrie van morgen

De cursussen van Le Cordon Bleu zijn up-to-date en relevant voor de branche. Met innovatie en nieuwe technologieën past Le Cordon Bleu zijn academische programma's voortdurend aan de toekomstige behoeften van de culinaire, toerisme- en horecasector aan.

Waarom studeren in Ottawa?

Canada wordt gerespecteerd als een van de meest vreedzame landen ter wereld en met de pittoreske hoofdstad Ottawa bestempeld als de veiligste stad van het land. Ottawa's rijke geschiedenis in gastronomie, een flair voor Franse architectuur en een scala aan nationale historische locaties maken het de perfecte plek om te investeren in een eersteklas culinair kunstonderwijs.

Locaties

  • Ottawa

    Laurier Avenue East,453, K1N 6R4, Ottawa

    Vragen