Lees de Officiële Beschrijving

LAB kiezen als je Engelse school

Verbeter uw Engelse communicatievaardigheden

LAB is gespecialiseerd in Engelse Conversational-lessen. We bieden een actieve en boeiende omgeving waar studenten comfortabel Engels kunnen leren en leren om effectief en gemakkelijk te communiceren.

Met LAB's focus op conversatie en ons "alleen Engels" -beleid krijgen studenten veel mogelijkheden om Engels te oefenen en om zelfs buiten de klas te blijven verbeteren, terwijl ze socializen met andere internationale studenten.

Actieve, vriendelijke en internationale omgeving

Studenten uit meer dan 100 verschillende landen hebben ervoor gekozen om te studeren aan LAB's Engelse school in het prachtige Vancouver, Canada. Op onze school ontmoeten mensen van over de hele wereld elkaar en worden levenslange vrienden terwijl ze genieten van de beste tijd van hun leven!

Door middel van pauzes, feesten, speciale evenementen en internationale thema-avonden stimuleren we een culturele, sociale en educatieve uitwisseling in het Engels, terwijl we veel plezier hebben.

Professionele en behulpzame leraren

Alle docenten van LAB zijn moedertaalsprekers in het Engels met professionele lerarenopleiding Engels en TESOL-certificaten. Onze bekwame en vriendelijke docenten creëren een leuke en boeiende klasomgeving die studenten helpt hun Engelse taalvaardigheid te verbeteren en te ontwikkelen. We zijn er trots op zoveel ervaren docenten van hoge kwaliteit op onze Engelse school te hebben gehad!

Engelse programma's met veelzijdigheid en flexibiliteit

LAB's brede verscheidenheid aan Engelse cursussen en programma's stelt studenten in staat zich te concentreren op hun interessegebieden en hun zwakke punten te overwinnen. Op onze Engelse school hebben studenten de flexibiliteit om hun programma's wekelijks te wijzigen.

Flexibele vrijdaglessen, leuke en interessante activiteiten

LAB Vancouver's befaamde FREE Friday-activiteiten stellen studenten in staat om Engels te gebruiken in alledaagse situaties. Het outdoor-programma helpt studenten Engels te gebruiken buiten de schoolomgeving en in hun dagelijks leven. Deze praktische aanpak verbetert het leerproces en vergroot het vertrouwen. Elke week (behalve Maandelijkse Graduation Days) kunnen studenten kiezen uit zes tot acht verschillende activiteiten die gepland zijn voor de week en kunnen meedoen zonder extra kosten te betalen. Deze activiteiten omvatten rondleidingen door Vancouver, wandelen in de natuur, culturele ervaringen en sportevenementen.

Onder de vele opties zijn rondleidingen, sport, koken en culturele ervaringen! Er zijn GEEN EXTRA KOSTEN om deel te nemen aan deze activiteiten!

LAB Campus

LAB is een Engelse school die speciaal is ontworpen om een unieke, vriendelijke sfeer te creëren die leren en plezier ondersteunt. De lessen maken gebruik van moderne audiovisuele apparatuur zoals flatscreen-tv's, MP3-spelers, laptops en projectors. Het vriendelijke personeel bij de receptie is altijd beschikbaar voor advies, school- en stadsinformatie en hulp bij het aanvragen van visums.

Onze studenten kunnen gebruik maken van

 • Ruime studentenlounge
 • Keuken (microgolven
 • Gratis koffie en thee
 • Snack- en drankmachines
 • Gratis high-speed internettoegang (WiFi)
 • Studentencomputers
 • Spellen (tafelvoetbal
 • Rolstoel toegang

Plaats

LAB bevindt zich in het dynamische Yaletown, de nieuwste en hipste wijk van het centrum van Vancouver. In aanvulling op de buurt van de openbare bibliotheek van Vancouver, bushaltes en andere centrale voorzieningen, ligt onze Engelse school op slechts een paar minuten loopafstand van het Yaletown-station, en biedt directe Skytrain-toegang van en naar Vancouver International Airport.

Wij zijn gevestigd op de hoek van Nelson Street en Cambie Street in het centrum van Vancouver.

Binnen twee blokken van onze locatie vind je:

 • een verscheidenheid aan coffeeshops en restaurants in Yaletown
 • de Vancouver Public Library
 • de Aquabus naar Granville Island
 • Sportstadions
 • Skytrain-stations (Stadionstation en Yaletown / Roundhouse-station)
 • False Creek zeewering
 • Roundhouse Community Center
 • theaters
 • Fitness centra
 • supermarkten
 • Talloze andere attracties en faciliteiten

Engels studeren in Beautiful Vancouver

Welkom bij Vancouver! Deze stad is uitgeroepen tot een van de meest gewilde plekken om te wonen. Gelegen tussen de oceaan en de bergen, heeft Vancouver veel te bieden!

Vancouver is een multiculturele stad met winkels, restaurants en sociale en culturele activiteiten die elke smaak aanspreken. Parken en openbare stranden omringen de haven van de stad en bieden het hele jaar door volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Languages Across Borders | Vancouver

Deze cursus stelt studenten in staat om hun leesvaardigheid en grammatica nauwkeurigheid te verbeteren in zowel gesproken als geschreven Engels. In deze klas wordt een br ... [+]

Academisch EngelsKlasse beschrijving

De Academic English-cursus bij LAB Vancouver is ontworpen om op te focussen

Grammatica-structurenAcademisch vocabulaireBegrijpend lezenAcademische schrijfvaardigheden

Deze cursus stelt studenten in staat om hun leesvaardigheid en grammatica nauwkeurigheid te verbeteren in zowel gesproken als geschreven Engels.

In deze klas wordt een breed scala aan leesteksten in detail bestudeerd. De diversiteit in inhoud stelt studenten bloot aan een breed scala aan vocabulaire en grammatica, evenals literaire vormen.

Leerlingen oefenen begrijpend lezen en analyseren verbanden tussen woorden terwijl ze oefenen met behulp van nieuwe woordenschat in verschillende contexten.... [-]

Canada Vancouver
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Languages Across Borders | Vancouver

Deze cursus is bedoeld om de Engels vocabulaire van zakelijk Engels te verbeteren en hen te helpen vertrouwen te krijgen om effectief te communiceren in het Engels in ver ... [+]

Zakelijk EngelsKlasse beschrijving

Het curriculum is ontworpen om de technische grammatica en zakelijke woordenschat te verbeteren en de studenten de Engelse vaardigheden te geven die nodig zijn om met teams en zakelijke partners op het werk te communiceren en Engels te spreken met vertrouwen in een professionele omgeving.

Tijdens de cursus leer je:

Week 1 | Sollicitatiebrieven en cv's

Week 2 | Communicatie / Vergaderingen

Week 3 | Bedrijfsstructuur en organisatie / excursies

Week 4 | Marketing / interculturele zaken / bedrijfsethiek

cursus details

Klasse focus | Communicatievaardigheden, Engelse taalvaardigheid, Woordenschatopbouw specifiek voor het bedrijfsleven... [-]

Canada Vancouver
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Voorbereidend Jaar

Languages Across Borders | Vancouver

De IELTS-voorbereidingscursus bij LAB Vancouver is ontworpen om je te helpen bij het opdoen van technieken en strategieën om je examenvermogen te maximaliseren. Het progr ... [+]

IELTS-voorbereidingKlasse beschrijving

De IELTS-voorbereidingscursus bij LAB Vancouver is ontworpen om je te helpen bij het opdoen van technieken en strategieën om je examenvermogen te maximaliseren. Het programma helpt je om vertrouwd te raken met de vier onderdelen van het IELTS-examen.

Een verscheidenheid aan rollenspellen, casestudy's, groepsdiscussies en interactieve presentaties zullen studenten helpen om inzicht te krijgen in de beste manieren om anderen succesvol te analyseren, te begrijpen en te gebruiken.

Studenten hebben talloze mogelijkheden om in het Engels te spreken en te debatteren, hun uitspraak, spreekvaardigheid en actieve luistervaardigheid te verbeteren, en waardevolle inzichten op te doen over de beste manier om succesvol met anderen om te gaan.... [-]

Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

LAB Montréal to LAB Vancouver - our student's journey from East to West, from French to English

LAB Vancouver - Returning student continues her adventures... as a volunteer!

LAB Vancouver Student Film Festival 2019 - DAMIAN'S CLASS

Address
188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Vancouver, British Columbia, Canada