Read the Official Description

CSLI kiezen als uw Engelse school

Verbeter uw Engelse communicatievaardigheden

CSLI is gespecialiseerd in Conversational Engelse lessen. Wij bieden een actieve en boeiende omgeving waar studenten comfortabel Engels kunnen leren en leren om effectief en gemakkelijk te communiceren.

Met de focus van CSLI op conversatie en ons "alleen Engels" -beleid krijgen studenten veel mogelijkheden om Engels te oefenen en om zelfs buiten de klas te blijven verbeteren terwijl ze socializen met andere internationale studenten.

Actieve, vriendelijke en internationale omgeving

Studenten uit meer dan 100 verschillende landen hebben ervoor gekozen om te studeren aan de Engelse school van CSLI in het prachtige Vancouver, Canada. Op onze school ontmoeten mensen van over de hele wereld elkaar en worden levenslange vrienden terwijl ze genieten van de beste tijd van hun leven!

Door middel van pauzes, feesten, speciale evenementen en internationale thema-avonden stimuleren we een culturele, sociale en educatieve uitwisseling in het Engels, terwijl we veel plezier hebben.

Professionele en behulpzame leraren

Alle leraren van CSLI zijn moedertaalsprekers in het Engels met professionele lerarenopleiding Engels en TESOL-certificaten. Onze bekwame en vriendelijke docenten creëren een leuke en boeiende klassenatmosfeer die studenten helpt bij het verbeteren en ontwikkelen van hun Engelse taalvaardigheid. We zijn er trots op zoveel ervaren docenten van hoge kwaliteit op onze Engelse school te hebben gehad!

Engelse programma's met veelzijdigheid en flexibiliteit

CSLI's grote verscheidenheid aan Engelse cursussen en programma's stelt studenten in staat zich te concentreren op hun interessegebieden en hun zwakheden te overwinnen. Op onze Engelse school hebben studenten de flexibiliteit om hun programma's wekelijks te wijzigen.

Dankzij deze flexibiliteit kunnen zowel studenten die voor een korter verblijf verblijven als studenten met een lang verblijf, het meeste uit hun ervaring in Canada halen en grote verbeteringen aanbrengen in hun Engelse taalvaardigheid.

Vrijdag activiteiten zonder extra kosten

Bij CSLI kun je je Engels gebruiken in leuke en praktische situaties tijdens de beroemde Vrij Vrijdag-activiteiten van CSLI! Elke vrijdag organiseren we activiteiten voor onze studenten zodat ze Engels kunnen oefenen terwijl ze alle geweldige dingen van Vancouver en Canada ervaren.

Onder de vele opties zijn rondleidingen, sport, koken en culturele ervaringen! Er zijn GEEN EXTRA KOSTEN om deel te nemen aan deze activiteiten!

CSLI Campus

CSLI is een Engelse school die speciaal is ontworpen om een ​​unieke, vriendelijke sfeer te creëren die leren en plezier ondersteunt. De lessen maken gebruik van moderne audiovisuele apparatuur zoals flatscreen-tv's, MP3-spelers, laptops en projectoren. Het vriendelijke personeel bij de receptie is altijd beschikbaar voor advies, school- en stadsinformatie en hulp bij het aanvragen van visums.

Onze studenten kunnen gebruik maken van

 • Ruime studentenlounge
 • Keuken (microgolven
 • Gratis koffie en thee
 • Snack- en drankmachines
 • Gratis high-speed internettoegang (WiFi)
 • Studentencomputers
 • Spellen (tafelvoetbal
 • Rolstoel toegang

Plaats

CSLI bevindt zich in het dynamische Yaletown, het nieuwste en hipste district van het centrum van Vancouver. In aanvulling op de buurt van de openbare bibliotheek van Vancouver, bushaltes en andere centrale voorzieningen, ligt onze Engelse school op slechts een paar minuten loopafstand van het Yaletown-station, dat directe toegang tot de Skytrain biedt van en naar Vancouver International Airport.

Wij zijn gevestigd op de hoek van Nelson Street en Cambie Street in het centrum van Vancouver.

Binnen twee blokken van onze locatie vind je:

 • een verscheidenheid aan coffeeshops en restaurants in Yaletown
 • de Vancouver Public Library
 • de Aquabus naar Granville Island
 • Sportstadions
 • Skytrain-stations (Stadionstation en Yaletown / Roundhouse-station)
 • False Creek zeewering
 • Roundhouse Community Center
 • theaters
 • Fitness centra
 • supermarkten
 • Talloze andere attracties en faciliteiten

Engels studeren in Beautiful Vancouver

Welkom bij Vancouver! Deze stad is uitgeroepen tot een van de meest gewilde plekken om te wonen. Gelegen tussen de oceaan en de bergen, heeft Vancouver veel te bieden!

Vancouver is een multiculturele stad met winkels, restaurants en sociale en culturele activiteiten die elke smaak aanspreken. Parken en openbare stranden omringen de haven van de stad en bieden het hele jaar door volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Languages Across Borders | Vancouver

Deze cursus stelt studenten in staat om hun leesvaardigheid en grammatica nauwkeurigheid te verbeteren in zowel gesproken als geschreven Engels. In deze klas wordt een br ... [+]

Academisch EngelsKlasse beschrijving

De cursus Academisch Engels op CSLI is ontworpen om op te focussen

Grammatica-structurenAcademisch vocabulaireBegrijpend lezenSchrijfvaardigheden

Deze cursus stelt studenten in staat om hun leesvaardigheid en grammatica nauwkeurigheid te verbeteren in zowel gesproken als geschreven Engels.

In deze klas wordt een breed scala aan leesteksten in detail bestudeerd. De diversiteit in inhoud stelt studenten bloot aan een breed scala aan vocabulaire en grammatica, evenals literaire vormen.

Leerlingen oefenen begrijpend lezen en analyseren verbanden tussen woorden terwijl ze oefenen met behulp van nieuwe woordenschat in verschillende contexten.... [-]

Canada Vancouver
Open Inschrijving
Deeltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Languages Across Borders | Vancouver

Deze cursus is bedoeld om de woordenschat voor zakelijk Engels te verbeteren en ze te helpen vertrouwen te krijgen om effectief te communiceren in het Engels in verschill ... [+]

Zakelijk EngelsKlasse beschrijving

Deze cursus is bedoeld om de woordenschat voor zakelijk Engels te verbeteren en ze te helpen vertrouwen te krijgen om effectief te communiceren in het Engels in verschillende zakelijke situaties.

Een breed scala aan activiteiten, waaronder dialogen, oefeningen en rollenspellen, worden in het hele programma gebruikt om de communicatie tussen studenten te stimuleren.

Het curriculum is ontworpen om de technische grammatica en zakelijke woordenschat te verbeteren en de studenten de Engelse vaardigheden te geven die nodig zijn om met teams en zakelijke partners op het werk te communiceren en Engels te spreken met vertrouwen in een professionele omgeving.... [-]

Canada Vancouver
August 2019
Deeltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Vancouver, Brits-Columbia, Canada