Lees de Officiële Beschrijving

LaSalle College Vancouver

LaSalle College Vancouver (LCV) opende zijn deuren in 1998 als een Engels als tweede taalschool (ESL). In 2002 begon de school zich te concentreren en uit te breiden op ontwerp-gebaseerde programma's zoals Fashion Design, Fashion Merchandising, Artistic Make-up, Interior Design, Jewellery Design, Graphic Design en 2D / 3D Animation, evenals on-line trainingsprogramma's. in Interior Design, Fashion Marketing, 3D-modellering van videogames en administratieve assistent.

Op 1 februari 2017 heeft het LCI Education-netwerk, waarvan LaSalle College Vancouver (LCV) lid is, het The Art Institute of Vancouver verworven, een bekroonde aanbieder van hoger onderwijs die een scala aan opwindende toegepaste kunstprogramma's aanbiedt op verschillende gebieden, zoals VFX for Film en televisie, programmeren van videospellen, digitale film

Gelegen in een 80.000 vierkante meter groot gebouw in het prachtige Vancouver, LCV levert programma's met referenties, variërend van Bachelor diploma's, diploma's en certificaten en is consequent genoemd een van de top 10 undergraduate scholen voor video game design door de Princeton Review.

LaSalle College Vancouver trots op zijn kleine klas, een vriendelijke omgeving, hands-on levering en uitstekende, door de industrie ervaren instructeurs.

Het doel van LCV is excellentie in kennisopbouw en ontwikkeling van vaardigheden te bieden en haar studenten te helpen hun carrièredoelen te bereiken in een professionele, stimulerende en vriendelijke omgeving.

LaSalle College Vancouver wordt aangewezen door de Private Training Institutions Branch (PTIB) van het Ministerie van Advanced Education van British Columbia en is geregistreerd bij het Ministerie van Onderwijs voor het Onderwijs, Studentenservice. Overheidsfinanciering is beschikbaar voor voltijdstudenten die in aanmerking komen.

Onder de vele voordelen kunnen studenten genieten van de mogelijkheden om in het buitenland te studeren van een week tot een semester op een selectie van de campussen van het netwerk, waaronder Montreal, Bogota, Istanbul, Jakarta en Barcelona.

LCV is ook lid van het LCI Education-netwerk dat bestaat uit 23 campussen op 5 continenten.

Onze voordelen

LaSalle College: de internationale referentie in het postsecundair onderwijs Training beyond compare

 • Programma's aangeboden in het Engels.
 • Praktische educatieve projecten die de professionele realiteit weerspiegelen en leiden tot internationaal erkende diploma's.
 • Enthousiaste, toegewijde leraren met een stevige achtergrond in het personeelsbestand.
 • Combinatiewerk / studieprogramma's.
 • Kansen voor studenten om deel te nemen aan regionale, nationale en internationale wedstrijden.
 • Stages met de meest innovatieve bedrijven.
 • Een algemene opleiding - in alle programma's - die milieubewuste praktijken aanmoedigt.
 • Integratie van ondernemersconcepten in alle programma's.
 • Een toegewijd team van professionals dat persoonlijke carrièreplanningsservices levert, en een resultaatgerichte onderwijservaring afdekt.
 • Ondersteunende diensten voor internationale studenten.

De 10 basisprincipes van ons academisch project

LaSalle College Vancouver biedt een stichtende opleiding in een inclusieve omgeving die studenten in staat stelt om hun gewenste diploma te behalen, evenals het volgende te verwerven en te ontwikkelen:

 • Mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Engels.
 • Het vermogen om nieuwe branchegerelateerde informatietechnologieën onder de knie te krijgen.
 • Competenties die professionele mobiliteit vergemakkelijken.
 • Managementvaardigheden die van toepassing zijn in de huidige context van marktglobalisering en onmiddellijke communicatie.
 • Het vermogen om te werken met een multidisciplinair team.
 • Leiderschap en ondernemerschap.
 • Een houding die een verantwoordelijke burger weerspiegelt, respect voor anderen en nauwgezetheid onder alle omstandigheden.
 • Een inherente waarde van permanente educatie.
 • Een bewustzijn van verantwoorde gewoonten die een goede gezondheid voor zichzelf en voor anderen bevorderen.
 • Een natuurlijke impuls om het milieu te beschermen en pleiten voor duurzame ontwikkeling

LaSalle College Vancouver | Maak creativiteit tot je manier van leven

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

LaSalle College Vancouver

De 3D-modellering voor animatie ... [+]

Geanimeerd leren

Ga van het bewonderen van de animatie in je favoriete videogames en films tot het maken ervan. Onze afgestudeerden hebben carrière gemaakt in enkele van de grootste namen van de entertainmentindustrie. De animatie- en filmindustrie floreert in Vancouver en daarbuiten, met werkgevers die op zoek zijn naar mensen die de perfecte balans tussen technische en artistieke vaardigheden bieden. Via het Diploma-programma nemen studenten hun passie voor animatie en technisch inzicht om een 3D-personage te worden. Voortbouwend op een basis van artistieke training, studeren studenten af van het programma met een professionele portfolio die hun prestaties naar de industrie laat zien.

... [-]
Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

The Animation Art ... [+]

Geanimeerde actie

In dit programma bouwen leerlingen op een fundament in tekeningen, kleuren, ontwerpen en computertoepassingen. Studenten hebben de mogelijkheid om geavanceerde technieken te ontwikkelen in verschillende aspecten van computer graphics en animaties. Het Animation Art and Design Diploma-programma biedt afgestudeerden de kans om de nodige technische en creatieve vaardigheden op te bouwen om hun talenten aan de film- en game-industrie te demonstreren en te presenteren. Studenten leren hoe ze kunst en wetenschap kunnen samenvoegen met praktische trainingen van topanimators in het veld.

Doelen

In dit programma beginnen de studenten met een basis in tekenen, kleuren, ontwerpen en computertoepassingen. Studenten hebben de mogelijkheid om geavanceerde vaardigheden te ontwikkelen in verschillende aspecten van computer graphics en animaties.... [-]

Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

Topprofessionals in de culinaire kunsten doen meer dan alleen koken. Ze beheren restaurants, verzorgen speciale evenementen, bieden persoonlijke koksdiensten en meer. Voo ... [+]

Ga de uitdaging aan

Om studenten een brede achtergrond te bieden en een meer veelzijdige medewerker te creëren, bakken

Voortbouwend op de basisbeginselen die in de eerste twee kwartalen van het programma zijn geleerd, kunnen studenten beginnen met het verfijnen van hun vaardigheden en de technieken van vergulde desserts en de theorie achter het bouwen van eetbare kunst voor a-la-carteservices, competitie en banketfuncties. Studenten bestuderen ook - door hands-on training - het maken van bruidstaarten, chocolade, gebak, tortes, Europese cakes en centrepieces.

Instructie in inkoop, productidentificatie en in het plannings- en controleproces van de restaurantservicebranche is ontworpen om essentiële kennis te bieden over de zakelijke kant van een carrière in de culinaire kunsten. In het externe gedeelte van het programma werken studenten in functies in commerciële voedsel- en horecagelegenheden die zijn goedgekeurd door The International Culinary School aan LaSalle College Vancouver .... [-]

Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

De missie van het Culinary Arts-diplomaprogramma is om studenten een omgeving te bieden om studenten te worden die over de vaardigheden, kennis, creativiteit en ethische ... [+]

De fijne kunst van eten

Voor jou is eten niet alleen wat je eet. Het is hoe je je creativiteit uitdrukt en wie je bent als persoon. En in een tijd waarin culinaire smaken evolueren en culturele barrières verdwijnen, heeft de industrie mensen zoals jij nodig. In het Culinary Arts Diploma-programma worden studenten ondergedompeld in een omgeving die een echte, moderne professionele keuken nabootst. Studenten scherpen hun kookbeheersing aan, omdat ze zich richten op het leren leveren van de populaire internationale smaken en technieken die de hedendaagse consument - en werkgevers - willen en verwachten. Studenten worden omringd en geïnspireerd door hun getalenteerde, creatief gestuurde leeftijdsgenoten.... [-]

Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

Meeslepende beelden dragen veel van de emotionele kracht in de visuele media van tegenwoordig, zowel print als elektronisch. Dit beeldmateriaal is meestal fotografisch. S ... [+]

Een fotograaf's Eye

Fotografie gaat over zoveel meer dan een goede foto maken; het gaat over het begrijpen van licht en vorm, technologie en software, bewerken en afwerken. Het Digital Photography Diploma-programma leert studenten de essentie van het vak en bereidt hen voor op een spannende en diverse carrière in de fotografie.

Terwijl ze een beter begrip van hun visuele stijl ontwikkelen, ontwikkelen studenten professionele normen en vaardigheden om hun carrière te begeleiden. In het digitale tijdperk is er een markt voor mensen die weten hoe ze professionele foto's kunnen maken. Het Digital Photography Diploma helpt studenten de benodigde vaardigheden te ontwikkelen om een lonende carrière in de fotografie op te bouwen.... [-]

Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

De uitbreiding van digitale markten blijft nieuwe uitdagingen voor het personeel. Met dit in gedachten, de Digital Film ... [+]

The Craft of Filmmaking

LaSalle College Vancouver 's Digital Film and Video Diploma-programma bereidt studenten voor op een lonende carrière achter de camera. Studenten leren over elk aspect van film- en videoproductie waaronder digitale videocamera's, bewerkings- en grafische software. Studenten verkennen alles, van het maken van alles, van nieuws uit de uitzending tot films, terwijl ze leren het verhaal van hun toekomst te schrijven en te regisseren. Studenten leren alle aspecten van preproductie, zoals scenario's, scripting, productie, locatiescouting en casting. Ze gaan ook achter de camera om de productie te bestuderen in camera-operaties, regisseren, produceren en post-productie in editing, digitale afwerking en mediabeheer.... [-]

Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

Als je een passie hebt voor mode en creatief bent ... [+]

Een toekomst modelleren

"Mode is het pantser om de realiteit van het dagelijks leven te overleven", aldus de befaamde straatmodefotograaf Bill Cunningham. Het Fashion Design Diploma-programma is uitstekend geschikt voor diegenen die stoffen als zoveel meer zien dan kleding. LaSalle College Vancouver 's modeprogramma bereidt studenten voor op een bloeiende modewereld.

Studenten leren de grondbeginselen van modeontwerp, waaronder tailoring, het maken van platte patronen, draperen, textiel en het opstellen van computerpatronen, van instructeurs die uit de eerste hand in het bedrijf hebben gewerkt.

Cursus Doelstellingen

Het Fashion Design-programma biedt de mogelijkheid om ontwerpideeën om te zetten in kleding en accessoires, evenals kennis van de zakelijke kant van de mode-industrie.... [-]

Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

Het programma Fashion Marketing combineert individuele creativiteit met een scherpe verkooporiëntatie. Het programma stelt studenten in de kledingindustrie bloot uit een ... [+]

De voorhoede van de mode

Ben je dol op mode en boeiende verhalen vertellen? Het Fashion Marketing-programma combineert creativiteit met verhalen vertellen. LaSalle College Vancouver stelt studenten bloot aan mode van de zakelijke kant van de industrie. In de digitale wereld zijn experts op het gebied van modemarketing meer dan ooit in trek. Bij LaSalle College Vancouver krijgen studenten geavanceerde strategieën om het winkel- en online verkeer te stimuleren en te werken met normen voor modebrillen in de modebranche om het gedrag van consumenten te analyseren.

Cursus Doelstellingen

Studenten maken kennis met basisvaardigheden, zoals kleurentheorie, modeschetsen, kostuumgeschiedenis, digitale beeldvorming en introductievolle retailvaardigheden.... [-]

Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

The Game Art ... [+]

De theorie achter gaming

Studenten in het Game Art and Design Diploma-programma bouwen solide vaardigheden in ontwerp, niveauontwerp, game-scripting, geschreven communicatie, evenals 2D- en 3D-kunst. Studenten leren professionele ontwerpdocumentatie, ontwerpgames, spelsystemen, game mechanics en level-omgevingen te schrijven, en passen kennis toe om hun eigen interactieve ervaringen te creëren. Studenten hebben ook de mogelijkheid om professionele kwaliteitsproductiewerk te ontwikkelen om te laten zien in een portfolio-project.

Cursus Doelstellingen

Afgestudeerden zullen aantonen:

de toepassing van geleerde concepten uit ontwerpcursussen op basisniveau: spelontwerpprincipes en -terminologie, onderzoek, kritische analyse, prototyping, ontwerp van spelsystemen, niveauontwerp, gebruikersinterfaceontwerp, ontwerp voor zakelijke vereisten, evenals scripting en kunst.Toegepaste technische kennis van scripting, ontwerpprogramma's en software in overeenstemming met de huidige industriële normen.praktisch inzicht en toepassing van de principes van gameontwerp, systeemontwerp, niveauontwerp, gebruikersinterfaceontwerp, gebruikerservaringontwerp, platformspecifiek ontwerp en vrij te spelen spelontwerp.professionalisme door het proces van conceptualiseren, plannen, uitvoeren en leveren van kwaliteitsspelontwerpprojecten die zullen leiden naar het capstone-project en zelfpromotiepakket in overeenstemming met de huidige industriestandaarden.kennis van de management- en ontwikkelingsaspecten van de pijplijn voor spelproductie en demonstreren kennis van planning, budgettering, specificaties, beperkingen, reikwijdte, teamwork, probleemoplossing en deadlines die een marktklaar spel tot stand brengen.mogelijkheid om te werken aan team-based game-ontwikkelingsprojecten.Overzicht... [-]
Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

Op The International Culinary School op LaSalle College Vancouver begrijpen we dat succesvolle communicatie tussen alle spelers in het bedrijf - in de keuken en aan de vo ... [+]

Onvergetelijke ervaringen creëren

De werkgevers van vandaag zijn op zoek naar getrainde teamleden die passie, toewijding, een solide arbeidsethos en een vlijmscherp aanpassingsvermogen brengen. Om het in het restaurantbedrijf te doen, moet je het leuk vinden om met een glimlach op je gezicht te werken, met bezoekers in contact te komen en te genieten van een theaterachtige sfeer. Je moet opgewekt en positief zijn en tegelijkertijd productief zijn in het omgaan met zowel personeel als het publiek - het is geen eenvoudige taak, maar LaSalle College Vancouver laat studenten zien hoe ze kunnen gedijen in een spannende branche met professionele training op hoog niveau.

Cursus Doelstellingen... [-]
Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

Als u verbeeldingskracht, een zakelijke ingesteldheid en een passie voor grafisch ontwerp hebt, neemt u uw talent naar het volgende niveau met het Graphic Design-programm ... [+]

Ontwerpen voor de toekomst

Als je al een portfolio van ontwerpstichtingscursussen hebt, dan is het Graphic Design, Diploma-programma iets voor jou. Diploma studenten beheersen de fundamenten van ontwerp, typografie, illustratie en productieprocedures in creatieve communicatieprojecten. Studenten leren ook snel, creatief en economisch tegemoet te komen aan de behoeften van klanten. Afgestudeerden zijn bereid om op verschillende gebieden te werken, van film en tv tot publishing en retail. Creaties met het vermogen om een indrukwekkend verhaal te vertellen door middel van visuals, zijn altijd gewild.

Doelen

Na hun afstuderen zullen de afgestudeerden van Graphic Design de opleiding hebben verworven en het portfolio hebben ontwikkeld dat nodig is om te interviewen voor instapposities in reclamebureaus, ontwerpstudio's, uitgeverijen, webontwikkelingsbedrijven, afdelingen voor zakelijke communicatie en televisiestudio's.... [-]

Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

Studenten in dit programma krijgen de kans om de basisprincipes van ontwerp, typografie, illustratie en productieprocedures in creatieve communicatieproblemen en projecte ... [+]

Ontwerp met doel

Als u geen portfolio hebt dat de basiscursussen vertegenwoordigt, is het grafisch ontwerp

Doelen

Grafisch ontwerp

Overzicht

Dit programma bestaat uit 90 credits over 6 kwartalen.

Visuele communicator

Tijdschriften, kranten, reclamebureaus, uitgeverijen, technische bedrijven, bouwbedrijven, verpakkings- en webontwikkelingsbedrijven vereisen allemaal de gespecialiseerde vaardigheden van grafisch ontwerpers.

CursuslijstGeschiedenis van de kunst in de vroege beschavingTekeningGrondbeginselen van DesigKleurentheorieDigitale beeldbewerkingConceptontwikkelingTypografieGeschiedenis en analyse van ontwerpGeavanceerde typografieElektronisch ontwerpProductieproceduresPhotoshop voor PrepressDigitale illustratieBedrijfsidentiteitDimensionaal ontwerpKunstrichtingOntwerp en technologieOprichting van elektronische productiePortfolio IPortfolio IIReclame ontwerpSenior ProjectDigitale visuele compositieLevenstekening IComputeranimatie voor multimediaProfessionele ontwikkelingGrondbeginselen van het World Wide WebWebsite ontwikkeling IWebsite ontwikkeling IICarrièremogelijkheden... [-]
Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

LaSalle College Vancouver Interior Design programma van LaSalle College Vancouver biedt studenten de kans om een passie te hebben en het in hun toekomst te veranderen. De ... [+]

Laat je visie je begeleiden

Het werk van een ontwerper gaat over veel meer dan het creëren van gepolijste ruimtes. In het digitale tijdperk van vandaag moeten ze ook bekwaam zijn in industriesoftware en ontwerpanalyse. LaSalle College Vancouver 's Diploma Interior Design programma zorgt ervoor dat studenten afstuderen met alle nodige vaardigheden om een briljante carrière te ontwerpen, door de huidige trends te kennen en traditionele concepten van design te begrijpen. Onze gebalanceerde aanpak, gegeven door ervaren interieurontwerpers, zorgt ervoor dat studenten een beter begrip krijgen van de constructie van het interieur, bouwcodes, materialen, verlichting en meubels.

Het programma is ontworpen om studenten voor te bereiden om ontwerpoplossingen te communiceren via een verscheidenheid aan visuele media, terwijl ze esthetische en ethische gevoeligheden ontwikkelen. Samen met ontwerpprincipes leren studenten hoe hun rol verbonden is met anderen in de industrie en hoe ze het vak van hun beroep kunnen beheren.... [-]

Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

Het Professional Recording Arts-programma is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de industrie door een curriculum aan te bieden dat studenten een solide a ... [+]

Maak muziek tot uw bedrijf

Als het je doel is om je talent, training en de nieuwste tools te gebruiken om de muziek en het geluid te creëren dat informeert, entertaint en inspireert, is het Professional Recording Arts Diploma-programma de perfecte plek om op de play-knop te drukken tijdens een spannende carrière. In dit innovatieve programma krijgen studenten de allernieuwste referenties met een curriculum dat de theorie in balans brengt met praktijkervaring in de opnamestudio.

Doelen

Door middel van rigoureuze studie van theoretische concepten, industriële praktijken en praktische productietechnieken, werken studenten aan het ontwikkelen van de technische vaardigheden en esthetische gevoeligheden die nodig zijn om professionele ingenieurs, technici, producenten en zakenmensen te worden. Studenten hebben de mogelijkheid om de basisbeginselen van akoestiek, audio engineering principes, digitale audiobewerking, analoge en digitale audiomixing, muziektheorie, toetsenbordtechnologie en praktische audio-elektronica onder andere te leren.... [-]

Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

Het Professional Recording Arts (LIPA) -programma is een volledig gearticuleerd blokoverdrachtprogramma. Studenten die streven naar een hoger niveau van academisch werk e ... [+]

Maak muziek je leven

Het Professional Recording Arts-programma is een overdrachtsprogramma voor studenten die willen studeren aan het Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA), een universiteit in de Engelse stad Liverpool die mede werd opgericht door Paul McCartney. Studenten kunnen dit gespecialiseerde programma aanvragen aan het begin van hun studie aan LaSalle College Vancouver om mogelijk deze prestigieuze school bij te wonen.

Doelen

Het programma omvat alle cursuswerkzaamheden in het Professional Recording Arts-diplomaprogramma met aanvullende academische en projectvereisten en hogere verwachtingen met betrekking tot academische prestaties. Aanvullende cursussen omvatten mediastudies en -technologie en gerichte studies. Het programma vereist de voltooiing van een verscheidenheid aan schriftelijke papers door middel van Directed Studies-cursussen. Bovendien moeten studenten een belangrijk samenwerkingsproject voltooien.... [-]

Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

Ben je gefascineerd door de constructie en samenstelling van sieraden? Vind je het leuk om met je handen te werken en een artistieke voorsprong te hebben? Als dat zo is, ... [+]

Carve Your Own Path

Met het sieradenontwerpprogramma LaSalle College Vancouver kunnen studenten van een passie een creatief lonende carrière maken. In slechts een jaar, en zonder ervaring die nodig is, leren studenten om een originele collectie sieraden te produceren. Ervaren en gepassioneerde leraren begeleiden studenten bij het ontwerpen van sieraden, van concept tot fabricage, inclusief de promotie van hun eigen sieradenbedrijf. Studenten rollen de handen uit de mouwen en oefenen de basis van vormgeven, vormen, solderen en afwerken van metaal om hun visie op draagbare kunst tot leven te brengen.

DoelenOntwikkel het vermogen om sieradenconcepten om te vormen tot sieradenstukken;Vertaal sieradenconcepten in schetsen en illustraties met behulp van vrije tekeningstechnieken;Vaardigheden ontwikkelen om creaties voor mode-sieraden te ontwerpen en te construeren;Leer meer over de verschillende materialen die beschikbaar zijn om sieraden te maken;Leer de geschiedenis van het ontwerpen van sieraden en hoe cultuur mode-trends beïnvloedt;Produceer een verzameling sieraden;Verwerven van vaardigheden voor het produceren, beheren, vermarkten, promoten en presenteren van sieradenontwerpen.Overzicht... [-]
Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

De VFX voor film ... [+]

The Magic of Visual Effects

Het VFX voor Film- en Televisiediploma-programma aan LaSalle College Vancouver bereidt studenten voor op een baan in de postproductie-industrie voor film en televisie als VFX-artiesten en -technici, maar ook in de game- en animatiesector. Onze studenten bouwen een basis van traditionele artistieke vaardigheden, een solide kennisbasis in film- en VFX-theorieën en -principes door hands-on training in meerdere toepassingen en hulpmiddelen, waaronder compositing en digitale filmproductietechnieken.

Cursus Doelstellingen

Elk kwartaal van elk kwartaal bestaat uit strak geïntegreerde, samenhangende cursussen die zijn ontworpen om studenten te helpen voldoen aan specifieke, branchegerichte competenties en resultaten. Het curriculum is gestructureerd om portfolio-uitkomsten te faciliteren, uitmondend in de ontwikkeling van een professionele "demo-reel" en andere marketingstukken.... [-]

Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

Programmeurs van videogames moeten vertrouwd zijn met de technische aspecten van het maken van games. Ze moeten in staat zijn om de core game engine subsystemen te creëre ... [+]

Breng games tot leven

Programmeurs hebben de technologische knowhow om de concepten en visies van een spelontwerper in vervulling te brengen met computercode. Met behulp van door de industrie aangestuurde programmeertools verbeteren leerlingen de technieken die ze al hebben en ontwikkelen ze die nodig zijn om verbeeldingskracht aan te wakkeren en een creatieve en veelgevraagde carrière te starten in een veld waar ze van houden.

Cursus Doelstellingen

Het visuele

Studenten hebben de mogelijkheid om C, Python, Javascript en OpenGL te leren. Studenten integreren al deze vaardigheden tijdens een laatste game-project waarin ze een origineel videogame creëren in een teamomgeving.

Overzicht... [-]
Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Discover LCI Education network

Vancouver Fashion Week - Taboo LaSalle College Vancouver - March 2019

LaSalle College Vancouver - Open House

Location address
2665 Renfrew St. Vancouver, BC
Vancouver, British Columbia, V5M 0A7 CA
Social Media