LaSalle College Vancouver

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

LaSalle College Vancouver

LaSalle College Vancouver (LCV) opende zijn deuren in 1998 als een Engels als tweede taalschool (ESL). In 2002 begon de school zich te concentreren en uit te breiden op ontwerp-gebaseerde programma's zoals Fashion Design, Fashion Merchandising, Artistic Make-up, Interior Design, Jewellery Design, Graphic Design en 2D / 3D Animation, evenals on-line trainingsprogramma's. in Interior Design, Fashion Marketing, 3D-modellering van videogames en administratieve assistent.

Op 1 februari 2017 heeft het LCI Education-netwerk, waarvan LaSalle College Vancouver (LCV) lid is, het The Art Institute of Vancouver verworven, een bekroonde aanbieder van hoger onderwijs die een scala aan opwindende toegepaste kunstprogramma's aanbiedt op verschillende gebieden, zoals VFX for Film en televisie, programmeren van videospellen, digitale film

Gelegen in een 80.000 vierkante meter groot gebouw in het prachtige Vancouver, LCV levert programma's met referenties, variërend van Bachelor diploma's, diploma's en certificaten en is consequent genoemd een van de top 10 undergraduate scholen voor video game design door de Princeton Review.

LaSalle College Vancouver trots op zijn kleine klas, een vriendelijke omgeving, hands-on levering en uitstekende, door de industrie ervaren instructeurs.

Het doel van LCV is excellentie in kennisopbouw en ontwikkeling van vaardigheden te bieden en haar studenten te helpen hun carrièredoelen te bereiken in een professionele, stimulerende en vriendelijke omgeving.

LaSalle College Vancouver wordt aangewezen door de Private Training Institutions Branch (PTIB) van het Ministerie van Advanced Education van British Columbia en is geregistreerd bij het Ministerie van Onderwijs voor het Onderwijs, Studentenservice. Overheidsfinanciering is beschikbaar voor voltijdstudenten die in aanmerking komen.

Onder de vele voordelen kunnen studenten genieten van de mogelijkheden om in het buitenland te studeren van een week tot een semester op een selectie van de campussen van het netwerk, waaronder Montreal, Bogota, Istanbul, Jakarta en Barcelona.

LCV is ook lid van het LCI Education-netwerk dat bestaat uit 23 campussen op 5 continenten.

Onze voordelen

LaSalle College: de internationale referentie in het postsecundair onderwijs Training beyond compare

 • Programma's aangeboden in het Engels.
 • Praktische educatieve projecten die de professionele realiteit weerspiegelen en leiden tot internationaal erkende diploma's.
 • Enthousiaste, toegewijde leraren met een stevige achtergrond in het personeelsbestand.
 • Combinatiewerk / studieprogramma's.
 • Kansen voor studenten om deel te nemen aan regionale, nationale en internationale wedstrijden.
 • Stages met de meest innovatieve bedrijven.
 • Een algemene opleiding - in alle programma's - die milieubewuste praktijken aanmoedigt.
 • Integratie van ondernemersconcepten in alle programma's.
 • Een toegewijd team van professionals dat persoonlijke carrièreplanningsservices levert, en een resultaatgerichte onderwijservaring afdekt.
 • Ondersteunende diensten voor internationale studenten.

De 10 basisprincipes van ons academisch project

LaSalle College Vancouver biedt een stichtende opleiding in een inclusieve omgeving die studenten in staat stelt om hun gewenste diploma te behalen, evenals het volgende te verwerven en te ontwikkelen:

 • Mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Engels.
 • Het vermogen om nieuwe branchegerelateerde informatietechnologieën onder de knie te krijgen.
 • Competenties die professionele mobiliteit vergemakkelijken.
 • Managementvaardigheden die van toepassing zijn in de huidige context van marktglobalisering en onmiddellijke communicatie.
 • Het vermogen om te werken met een multidisciplinair team.
 • Leiderschap en ondernemerschap.
 • Een houding die een verantwoordelijke burger weerspiegelt, respect voor anderen en nauwgezetheid onder alle omstandigheden.
 • Een inherente waarde van permanente educatie.
 • Een bewustzijn van verantwoorde gewoonten die een goede gezondheid voor zichzelf en voor anderen bevorderen.
 • Een natuurlijke impuls om het milieu te beschermen en pleiten voor duurzame ontwikkeling.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Diploma's » Bekijk cursussen » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

Geavanceerde diploma in culinaire kunsten & restaurant ownership

Campus Voltijd September 2019 Canada Vancouver

Top professionals in de culinaire kunsten doen meer dan alleen koken. Zij beheren restaurants, catering speciale evenementen, bieden persoonlijke chef-kok diensten, en nog veel meer. Voor velen echter, het uiteindelijke doel is om zelf hun eigen restaurant - een plek die hun culinaire passies reflecteert en laat ze hun stijl en persoonlijke panache te delen met de wereld te creëren. [+]

Het volledige professionele

Top professionals in de culinaire kunsten doen meer dan alleen koken. Zij beheren restaurants, catering speciale evenementen, bieden persoonlijke chef-kok diensten, en nog veel meer. Voor velen echter, het uiteindelijke doel is om zelf hun eigen restaurant - een plek die hun culinaire passies reflecteert en laat ze hun stijl en persoonlijke panache te delen met de wereld te creëren. Voor deze mensen, de Internationale Culinaire School bij LaSalle College Vancouver biedt het Culinary Arts & Restaurant Ownership geavanceerde diploma programma.

Het programma begint met elementaire culinaire vaardigheden en zich ontwikkelt tot geavanceerde voedsel technieken, garnering, en presentatie. Tijdens de hands-on productie, worden de studenten blootgesteld aan speciale producten en produceren, evenals de vaardigheden en technieken van het bakken en gebak kunst. Internationaal, Aziatisch, klassieke Franse en Noord-Amerikaanse regionale keuken hulp round-out van de student kennis van de culinaire wereld. Als ze de kans om hun vaardigheden aan te scherpen en krijgen een solide basis in de culinaire en bakken en gebak kunst, kunnen leerlingen doorstromen naar leidinggevende en leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen. ... [-]


Geavanceerde diploma in grafisch ontwerp

Campus Voltijd September 2019 Canada Vancouver

Studenten in dit programma krijgen de kans om te leren de basisprincipes van ontwerp, typografie, illustratie en productie procedures toe te passen in creatieve communicatie problemen en projecten. Daarnaast hebben de studenten de kans om te leren hoe aan de behoeften van klanten snel te ontmoeten, creatief en economisch. [+]

Studenten in dit programma krijgen de kans om te leren de basisprincipes van ontwerp, typografie, illustratie en productie procedures toe te passen in creatieve communicatie problemen en projecten. Daarnaast hebben de studenten de kans om te leren hoe aan de behoeften van klanten snel te ontmoeten, creatief en economisch. Training zal worden verstrekt aan studenten de mogelijkheid om te ontwerpen met de volgende software tools geven: Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Flash en Dreamweaver.

Overzicht

Dit programma bestaat uit 75 studiepunten meer dan 5/4.

Doelstellingen

Na het afstuderen, zal Graphic Design afgestudeerden van de opleiding hebben verworven en ontwikkelde de portfolio die nodig zijn om te interviewen voor entry-level posities in reclamebureaus, ontwerpstudio's, uitgeverijen, web development, corporate communicatie afdelingen en televisiestudio's.... [-]


Cursus

Diploma in grafisch ontwerp

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Canada Vancouver

Als je verbeelding, een business-georiënteerde geest en een passie voor grafisch ontwerp, neem je talent naar het volgende niveau met het Graphic Design programma. [+]

Studenten in dit programma krijgen de kans om te leren de basisprincipes van ontwerp, typografie, illustratie en productie procedures toe te passen in creatieve communicatie problemen en projecten. Daarnaast hebben de studenten de kans om te leren hoe aan de behoeften van klanten snel te ontmoeten, creatief en economisch. Training zal worden verstrekt aan studenten de mogelijkheid om te ontwerpen met de volgende software tools geven: Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Flash en Dreamweaver.

Doelstellingen

Na het afstuderen, zal Graphic Design afgestudeerden van de opleiding hebben verworven en ontwikkelde de portfolio die nodig zijn om te interviewen voor entry-level posities in reclamebureaus, ontwerpstudio's, uitgeverijen, web development, corporate communicatie afdelingen en televisiestudio's.... [-]


Diploma in het interieur

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Canada Vancouver

De Interior Design Program bij LaSalle College geeft je de vaardigheden om een ​​carrière als een interieur ontwerper na te streven! [+]

Binnenlandse ontwerpers geven vorm aan de ruimtes waarin we ons leven doorbrengen. Een interieurontwerper is per definitie een persoon die problemen identificeert, onderzoeken en oplossen met betrekking tot de functie en kwaliteit van het interieur. Hun werkzaamheden omvatten programmering, ontwerpanalyse, alsmede het specificeren en ontwerpen van alle aspecten van interieurruimten. Met behulp van gespecialiseerde kennis van interieurbouw, bouwcodes, materialen, verlichting en meubilair, ontwerpen interieurontwerpers tekeningen en documenten om de gezondheid, veiligheid en welzijn van het publiek te beschermen.

Je bent niet de enige persoon die een talent voor het re-imagining de uitstraling van een kamer, en kantoor, of zelfs een hele gebouw interieur heeft. Voor jou wel, het gaat veel dieper. Je denkt over hoe een ruimte verbindt met de mensen die het-en te gebruiken voor het milieu. Als u klaar bent om all-in te gaan en een carrière van te maken bent, onze Interior Design opleiding is de plek om te beginnen. Hier vindt u de technische en creatieve vaardigheden te ontwikkelen om binnenruimten die voldoen aan hoge eisen, niet alleen esthetisch design, maar in termen van veiligheid, toegankelijkheid en duurzaamheid. Je wordt omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten *. Het zal de totale inzet te nemen. Maar het kan oplopen tot een carrière te doen wat je van houdt.... [-]


Natuurlijk: fashion design

Campus Voltijd 1500 uur September 2019 Canada Vancouver

Als je over mode gepassioneerd en vol creatieve en avant-garde ideeën voor je eigen kleding collectie zijn, zal de Fashion Design programma je talent naar het volgende niveau. [+]

Cursus: Fashion Design

Als je over mode gepassioneerd en vol creatieve en avant-garde ideeën voor uw eigen kleding collectie, zijn de Fashion Design Programma zal je talent naar het volgende niveau en u voorzien van de vaardigheden om te slagen in zo'n meeslepend industrie. Laat je artistieke talent via patroon & kledingstuk ontwerpen. Bestudeer het gebruik van grondstoffen en mode trends te analyseren.

Afgestudeerden hebben een goed begrip van de geschiedenis van de mode-ontwerp en herkennen hoe de mode effecten cultuur en samenleving. Dit programma versterkt arbeidsmarkt realiteit door het bijstaan ​​van de studenten in ter illustratie van een ontwerp met een dergelijke computer-toepassingen zoals Adobe Illustrator, Photoshop en Macromedia Flash, het ontwikkelen van een business plan en marketing van hun creaties. ... [-]


Diploma

Diploma bij het bakken en gebak kunst

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Canada Vancouver

Top professionals in de culinaire kunsten doen meer dan alleen koken. Zij beheren restaurants, catering speciale evenementen, bieden persoonlijke chef-kok diensten, en nog veel meer. Voor velen echter, het uiteindelijke doel is om zelf hun eigen restaurant - een plek die hun culinaire passies reflecteert en laat ze hun stijl en persoonlijke panache te delen met de wereld te creëren. [+]

Het volledige professionele

Top professionals in de culinaire kunsten doen meer dan alleen koken. Zij beheren restaurants, catering speciale evenementen, bieden persoonlijke chef-kok diensten, en nog veel meer. Voor velen echter, het uiteindelijke doel is om zelf hun eigen restaurant - een plek die hun culinaire passies reflecteert en laat ze hun stijl en persoonlijke panache te delen met de wereld te creëren. Voor deze mensen, de Internationale Culinaire School bij LaSalle College Vancouver biedt het Culinary Arts & Restaurant Ownership geavanceerde diploma programma.

Het programma begint met elementaire culinaire vaardigheden en zich ontwikkelt tot geavanceerde voedsel technieken, garnering, en presentatie. Tijdens de hands-on productie, worden de studenten blootgesteld aan speciale producten en produceren, evenals de vaardigheden en technieken van het bakken en gebak kunst. Internationaal, Aziatisch, klassieke Franse en Noord-Amerikaanse regionale keuken hulp round-out van de student kennis van de culinaire wereld. Als ze de kans om hun vaardigheden aan te scherpen en krijgen een solide basis in de culinaire en bakken en gebak kunst, kunnen leerlingen doorstromen naar leidinggevende en leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen. ... [-]


Diploma in 3D-modellering voor animatie en games

Campus Voltijd September 2019 Canada Vancouver

De 3D Modeling voor Animatiefilm & Games diploma programma op LaSalle College Vancouver is ontworpen om afgestudeerden te voorzien van de nodige vaardigheden beschikken om entry-level werkgelegenheid na te streven in het spel, animatie en visuele effecten entertainment industrie. Studenten krijgen de gelegenheid om de technische en creatieve bekwaamheid die nodig zijn om te demonstreren en presenteren hun vaardigheden om de industrie te ontwikkelen. [+]

MASTERING vorm en ruimte

De 3D Modeling voor Animatiefilm & Games diploma programma op LaSalle College Vancouver is ontworpen om afgestudeerden te voorzien van de nodige vaardigheden beschikken om entry-level werkgelegenheid na te streven in het spel, animatie en visuele effecten entertainment industrie. Studenten krijgen de gelegenheid om de technische en creatieve bekwaamheid die nodig zijn om te demonstreren en presenteren hun vaardigheden om de industrie te ontwikkelen. Dit doel wordt bereikt door het bouwen van een basis van de traditionele artistieke vaardigheid, en vervolgens de studenten met de handen op de opleiding in zijn moderne toepassing.

Alle soorten bedrijven-dan alleen entertainment en media-behoefte creatieve geesten om ideeën tot leven te brengen. Animators. 3D-animators. Multimedia kunstenaars. Special Effects-artiesten. Samen met anderen, zetten ze hun vaardigheden en verbeelding om overal te werken uit de film en tv om de geneeskunde en de wet. Als je het talent, passie en vasthoudendheid om die carrière pad te volgen, kan Media Arts & Animatie opleidingen voor te bereiden op een leven van doen wat je liefde. In onze creatieve en ondersteunende omgeving, zult u industrie-specifieke hardware en software te gebruiken in een omgeving die zo uitdagend en competitief als de echte wereld. Je wordt omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten *. Het zal niet makkelijk zijn. Maar niets echt de moeite waard ooit is. ... [-]


Diploma in animatie art & design

Campus Voltijd September 2019 Canada Vancouver

De Animation Art & Design diploma programma is ontworpen om afgestudeerden te voorzien van de nodige vaardigheden beschikken om entry-level werkgelegenheid na te streven in de animatie, spel en visuele effecten entertainment industrie. Studenten krijgen de gelegenheid om de technische en creatieve bekwaamheid die nodig zijn om te demonstreren en presenteren hun vaardigheden om de industrie te ontwikkelen. [+]

De Animation Art & Design diploma programma is ontworpen om afgestudeerden te voorzien van de nodige vaardigheden beschikken om entry-level werkgelegenheid na te streven in de animatie, spel en visuele effecten entertainment industrie. Studenten krijgen de gelegenheid om de technische en creatieve bekwaamheid die nodig zijn om te demonstreren en presenteren hun vaardigheden om de industrie te ontwikkelen. Dit doel wordt bereikt door het bouwen van een basis van de traditionele artistieke vaardigheden, en vervolgens door studenten de mogelijkheid om de handen te krijgen op de opleiding in diverse moderne toepassingen.

Alle soorten bedrijven-dan alleen entertainment en media-behoefte creatieve geesten om ideeën tot leven te brengen. Animators. 3D-animators. Multimedia kunstenaars. Special Effects-artiesten. Samen met anderen, zetten ze hun vaardigheden en verbeelding om overal te werken uit de film en tv om de geneeskunde en de wet. Als je het talent, passie en vasthoudendheid om die carrière pad te volgen, kan Media Arts & Animatie opleidingen voor te bereiden op een leven van doen wat je liefde. In onze creatieve en ondersteunende omgeving, zult u industrie-specifieke hardware en software te gebruiken in een omgeving die zo uitdagend en competitief als de echte wereld. Je wordt omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten *. Het zal niet makkelijk zijn. Maar niets echt de moeite waard ooit is.... [-]


Diploma in de culinaire kunsten

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Canada Vancouver

De missie van het Culinary Arts diploma programma is om een ​​omgeving te bieden voor studenten om leerlingen beschikken met de vaardigheden, kennis, creativiteit, en ethische waarden die nodig zijn om te overleven en gedijen in de snel veranderende culinair, restaurant en catering beroepen worden. [+]

FOOD is niet alleen wat je eet

De missie van het Culinary Arts diploma programma is om een ​​omgeving te bieden voor studenten om leerlingen beschikken met de vaardigheden, kennis, creativiteit, en ethische waarden die nodig zijn om te overleven en gedijen in de snel veranderende culinair, restaurant en catering beroepen worden. Ervaren professionals uit de industrie ernaar streven hun kennis en up-to-date technische inzicht te geven aan hun leerlingen, en het curriculum is sterk afhankelijk van de daadwerkelijke deelname aan projecten die praktische en technische in omvang zijn.

Voor u, eten is niet alleen wat je eet. Het is ergens tussen hoe je je creativiteit en wie je bent als persoon uit te drukken. En op een moment dat culinaire smaken evolueren en culturele barrières verdwijnen, de industrie heeft behoefte aan mensen zoals jij. In ons Culinary Arts opleidingen, wordt u ondergedompeld in een omgeving die zo dicht mogelijk bij de echte wereld als het wordt. Werken in een moderne, professionele keuken, kunt u slijpen uw kookkunsten als u zich richten op het leren van de populaire internationale smaken en technieken die de hedendaagse consumenten-en werkgevers-willen leveren en te verwachten. Je wordt omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten *. Het zal alles wat je hebt te nemen. Maar het kan leiden tot een carrière waarin je doet wat je van houdt.... [-]


Diploma in de digitale fotografie

Campus Voltijd September 2019 Canada Vancouver

Overtuigend beeldspraak draagt ​​een groot deel van de emotionele kracht in de hedendaagse visuele media, zowel gedrukte en elektronische. Deze beelden zijn meestal fotografisch. Studenten in de digitale fotografie diploma programma moet creatief, fantasierijk, en aandacht voor detail zijn de voorbereiding van hun entry-level werkgelegenheid in het gebied bij het afstuderen te zoeken. [+]

Overtuigend beeldspraak draagt ​​een groot deel van de emotionele kracht in de hedendaagse visuele media, zowel gedrukte en elektronische. Deze beelden zijn meestal fotografisch. Studenten in de digitale fotografie diploma programma moet creatief, fantasierijk, en aandacht voor detail zijn de voorbereiding van hun entry-level werkgelegenheid in het gebied bij het afstuderen te zoeken. Tijdens de bouw van een bewustzijn van betekenis in visuele stijl, hebben de studenten de mogelijkheid om kernwaarden basis in de professionele normen en praktijken en een vaardigheid te stellen met een solide technische en design foundation te ontwikkelen.

Op een dag, je pakte een camera. En je hebt nooit het neer te zetten. Je werd gevangen genomen door de magie van het vertellen van verhalen met foto's. Er is een markt voor mensen die voortdurend innovatieve manieren om de wereld met hun ideeën, indrukken, en inzichten vullen. En digitale fotografie kan u helpen een positieve indruk te maken wanneer je klaar bent om je talenten te passen ten opzichte van de concurrentie zijn. Vanaf het begin, we zullen je ontwikkeling te begeleiden, zowel creatief als technisch. Je zult werken met technologie gelijkaardig aan wat professionals gebruiken, het is een stap-voor-stap proces dat draait allemaal om je voorbereiden op een toekomst waarin je kunt doen wat je van houdt. Je wordt omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten * die zijn gericht op uw succes.... [-]


Diploma in de horeca & restaurant business management

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Canada Vancouver

Tijdens de Internationale Culinaire School bij LaSalle College Vancouver, begrijpen we dat de communicatie tussen alle spelers in de business - in de keuken en aan de voorkant van het huis - houdt alles soepel verloopt en draagt ​​bij aan het succes van elke culinaire onderneming. [+]

WAAR GASPITALITEIT EN CULINARY MEET

'S werelds meest vermaarde restaurants bouwen hun reputatie op de mogelijkheid om de verwachtingen van de klant en de vraag naar service, kwaliteit, voeding, diversiteit van het product, en smaak te voldoen. Tijdens de Internationale Culinaire School bij LaSalle College Vancouver, begrijpen we dat de communicatie tussen alle spelers in de business - in de keuken en aan de voorkant van het huis - houdt alles soepel verloopt en draagt ​​bij aan het succes van elke culinaire onderneming.

Wanneer u een nieuw restaurant te proberen, het is niet alleen over het blussen van uw eetlust. Het is een ervaring. U geniet het allemaal in, vanaf het voorgerecht aan de sfeer. En je komt weg met uw eigen gedachten over hoe het beter te maken. Er is een plaats in de voedings- en drankenindustrie voor iemand met je passie-en een intens verlangen om te slagen. De huidige werkgevers zijn op zoek naar mensen die iets nieuws en onverwachts naar de tafel kan brengen. Als je je bent voor de uitdaging, onze Hospitality Food & Beverage Management diploma programma's zijn de plek om te beginnen. Je wordt omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten * wiens enige doel is om u te helpen een carrière beginnen waar je doet wat je van houdt.... [-]


Diploma in de mode marketing

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Canada Vancouver

De Fashion Marketing programma combineert individuele creativiteit met een scherp sales oriëntatie. Het programma blootstelt studenten om de mode-industrie vanuit een zakelijk oogpunt, biedt hen de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief de markt bedrijven, creëren reclamecampagnes en de benodigde berichten naar demografie doel te identificeren. [+]

DE Business of Design

De Fashion Marketing programma combineert individuele creativiteit met een scherp sales oriëntatie. Het programma blootstelt studenten om de mode-industrie vanuit een zakelijk oogpunt, biedt hen de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief de markt bedrijven, creëren reclamecampagnes en de benodigde berichten naar demografie doel te identificeren. Nadat de stijlen zijn geschetst, ontwikkeld en gemaakt, iemand moet de consument te trekken in de boetieks en rijden ze naar de mode-websites.

Als je de energie, passie en vasthoudendheid te maken dat je missie, onze Fashion Marketing diploma programma is uw startpunt. Werken met hardware en software die wordt gebruikt in het bedrijfsleven, kunt u leren over het bedrijf van de mode-from wint belangrijke inzichten in het gedrag van de consument om het beheer van een retail-operatie om het vinden van nieuwe manieren om, in-store en online verkeer. Het is over het geven u de vaardigheden om te concurreren in een snel veranderende industrie. Je wordt omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten * toegewijd aan het helpen je in de frontlinie van de mode.... [-]


Diploma in de professionele opname kunst

Campus Voltijd September 2019 Canada Vancouver

De Professional Recording Arts programma is ontworpen om de behoeften van de industrie te voldoen door het aanbieden van een curriculum dat studenten voorziet van een stevige achtergrond in de technologie, theorie en praktijken in de branche. Praktische hands-on ervaring met het opnemen en live productie-apparatuur is van essentieel belang om te worden voorbereid op de hedendaagse markt. [+]

De Professional Recording Arts programma is ontworpen om de behoeften van de industrie te voldoen door het aanbieden van een curriculum dat studenten voorziet van een stevige achtergrond in de technologie, theorie en praktijken in de branche. Praktische hands-on ervaring met het opnemen en live productie-apparatuur is van essentieel belang om te worden voorbereid op de hedendaagse markt.

Je hoeft niet alleen naar muziek luisteren. Je leeft het. En je doel is om te werken in een studio, met behulp van uw talent en de nieuwste tools om de muziek en het geluid dat op de hoogte te creëren, te vermaken, roer, en anderen inspireren. Onze Audio Production programma's zullen laten zien hoe je opnemen, bewerken, mixen en meester digitale audio via de industrie-standaard professionele opnamestudio technologie, waaronder geavanceerde Solid State Logic opname consoles. U vindt alles van de productie van live-en studio-muziek tot het ontwerpen van geluid voor film, radio, tv, internet, live optredens, en andere locaties te verkennen. Met professionele audio-opname studio's als uw klaslokalen, zullen we samen met u uw unieke talenten te ontwikkelen. Je wordt omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten.... [-]


Diploma in de professionele opname kunsten (lipa)

Campus Voltijd September 2019 Canada Vancouver

Het programma Professional Recording Arts (LiPA) is een volledig gelede blok overdracht programma. Studenten streven naar een hoger niveau van wetenschappelijk werk en / of duidelijk zijn over hun wens om over te dragen aan het Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) van toepassing kunnen zijn voor de gelede programma aan het begin van hun studie aan LaSalle College Vancouver. [+]

Het programma Professional Recording Arts (LiPA) is een volledig gelede blok overdracht programma. Studenten streven naar een hoger niveau van wetenschappelijk werk en / of duidelijk zijn over hun wens om over te dragen aan het Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) van toepassing kunnen zijn voor de gelede programma aan het begin van hun studie aan LaSalle College Vancouver.

Je hoeft niet alleen naar muziek luisteren. Je leeft het. En je doel is om te werken in een studio, met behulp van uw talent en de nieuwste tools om de muziek en het geluid dat op de hoogte te creëren, te vermaken, roer, en anderen inspireren. Onze Audio Production programma's zullen laten zien hoe je opnemen, bewerken, mixen en meester digitale audio via de industrie-standaard professionele opnamestudio technologie, waaronder geavanceerde Solid State Logic opname consoles. U vindt alles van de productie van live-en studio-muziek tot het ontwerpen van geluid voor film, radio, tv, internet, live optredens, en andere locaties te verkennen. Met professionele audio-opname studio's als uw klaslokalen, zullen we samen met u uw unieke talenten te ontwikkelen. Je wordt omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten. Klinkt goed?... [-]


Diploma in de visuele en spel programmering

Campus Voltijd September 2019 Canada Vancouver

Video game programmeurs moet goed thuis zijn in de technische aspecten van het spel creatie. Zij moeten in staat zijn om de kern game-engine subsystemen te maken, te integreren kunst activa, en vertalen de intentie van de game ontwerpers in functionele game software. Het spel programmeur vaardigheden omvat de mogelijkheid om te creëren en aanpassen spel code, scripts en tools om het beste voldoen aan de behoeften van een individueel spel project. [+]

GAME CREATORS

Video game programmeurs moet goed thuis zijn in de technische aspecten van het spel creatie. Zij moeten in staat zijn om de kern game-engine subsystemen te maken, te integreren kunst activa, en vertalen de intentie van de game ontwerpers in functionele game software. Het spel programmeur vaardigheden omvat de mogelijkheid om te creëren en aanpassen spel code, scripts en tools om het beste voldoen aan de behoeften van een individueel spel project.

Er is een markt voor creatieve geesten die het talent en de vasthoudendheid die nodig is om leven in te blazen de ideeën achter video game levels, personages en verhalen. Degenen die slagen in deze competitieve veld zijn in staat om de vaardigheden van een programmeur en de visie van een kunstenaar te combineren zowel op creatieve en technische uitdagingen over te nemen. Als je denkt dat je klaar om jezelf te testen in die markt bent, onze Visual & Game Programming opleiding is de plaats om te beginnen. Met behulp van industrie-gedreven programmeertools, dan heb je de vaardigheden die je al hebt verbeteren en de ontwikkeling van degenen die je nodig hebt om verbeelding te vonken ... en start een carrière waar je doen wat je graag. Van start tot finish, wordt u omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten *. Het zal intens zijn. Veeleisend. Alle in beslag. En absoluut de moeite waard.... [-]


Diploma in digitale film & video

Campus Voltijd September 2019 Canada Vancouver

Het uitbreiden van de digitale markten blijven zoeken naar nieuwe uitdagingen te presenteren voor het personeel. Met dit in het achterhoofd, de Digital Film & Video programma biedt studenten een curriculum dat is ontworpen om hen voor te bereiden op de behoeften van de industrie te voldoen. [+]

Het uitbreiden van de digitale markten blijven zoeken naar nieuwe uitdagingen te presenteren voor het personeel. Met dit in het achterhoofd, de Digital Film & Video programma biedt studenten een curriculum dat is ontworpen om hen voor te bereiden op de behoeften van de industrie te voldoen. Met de begeleiding van professionals uit de industrie zullen de studenten de vaardigheden en organisatorische denken nodig zijn voor een creatieve en productieve ervaring te verkennen, de toegang tot en het uitvoeren van hun eigen ideeën en visie via hands-on leermogelijkheden en praktische veld oefeningen.

Of u nu kijken naar een film-scherm, TV-monitor, of met je smartphone, bent u op zoek naar het werk van een team van schrijvers, producenten, regisseurs, cameramensen, verlichting technici, video-editors, en digitale video-effecten ontwerpers. Als u wilt om mee te gaan, de plek om te beginnen is onze Digital Film & Video programma. We zullen je leren te begeleiden als je werkt met digitale videocamera's, editing en grafische software, en andere technologieën. U zult onderzoeken hoe om alles van broadcast nieuws voor bewegende beelden maken als je klaar om te schrijven en regisseren het verhaal van uw toekomst te krijgen. Je wordt omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten *. U zult harder werken dan je dacht dat je kon. Maar het kan af te werpen in een toekomst waar je doet wat je van houdt.... [-]


Diploma in grafische vormgeving en basis voor het ontwerp

Campus Voltijd September 2019 Canada Vancouver

Studenten in dit programma krijgen de kans om te leren de basisprincipes van ontwerp, typografie, illustratie en productie procedures toe te passen in creatieve communicatie problemen en projecten. Daarnaast kunnen de studenten leren hoe aan de behoeften van klanten snel te ontmoeten, creatief en economisch. [+]

Studenten in dit programma krijgen de kans om te leren de basisprincipes van ontwerp, typografie, illustratie en productie procedures toe te passen in creatieve communicatie problemen en projecten. Daarnaast kunnen de studenten leren hoe aan de behoeften van klanten snel te ontmoeten, creatief en economisch. Training zal worden verstrekt aan studenten de mogelijkheid om te ontwerpen met de volgende software tools geven: Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Flash en Dreamweaver.

Doelstellingen

Graphic Design & Foundation for Design afgestudeerden van de opleiding hebben verworven en ontwikkelde de portfolio die nodig zijn om te interviewen voor entry-level posities in reclamebureaus, ontwerpstudio's, uitgeverijen, web development, corporate communicatie afdelingen en televisiestudio's.... [-]


Diploma in het spel art & design

Campus Voltijd September 2019 Canada Vancouver

The Game Art & Design diploma programma is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op een loopbaan als game ontwerpers en het niveau ontwerpers in de video game-industrie. Dit doel wordt bereikt door het bouwen van fundamentele vaardigheden in game design, level design, game scripting, schriftelijke communicatie, evenals 2D- en 3D-kunst. [+]

Theorie en praktijk van FUN

The Game Art & Design diploma programma is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op een loopbaan als game ontwerpers en het niveau ontwerpers in de video game-industrie. Dit doel wordt bereikt door het bouwen van fundamentele vaardigheden in game design, level design, game scripting, schriftelijke communicatie, evenals 2D- en 3D-kunst. Studenten krijgen de gelegenheid om te leren om professionele technische documentatie, ontwerp games, game-systemen, game mechanics en level omgevingen te schrijven, evenals kennis toepassen op hun eigen interactieve ervaringen te creëren. Studenten zullen ook de mogelijkheid hebben om de professionele kwaliteit van de productie werk te presenteren in een sluitstuk portfolio project te maken.... [-]


Diploma in juwelenontwerp

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Canada Vancouver

Bent u gefascineerd door de bouw en samenstelling van sieraden? Werk je graag met je handen en een artistieke rand? Als dat zo is, zal onze Jewellery Design Programmeer uw talent naar het volgende level! [+]

Cursus: Jewellery Design

Bent u gefascineerd door de bouw en samenstelling van sieraden? Werk je graag met je handen en een artistieke rand? Als dat zo is, onze Jewellery Design Program zal je talent naar het volgende level! Ontdek de kunst van de metaalbewerking en kralen-een van de oudste vormen van kunst in de wereld. Met behulp van concepten in sieraden ontwerpen, leren de studenten de vrije hand tekening technieken om schetsen en illustraties die verder zijn verbeterd met verworven vaardigheden in Adobe Illustrator en Photoshop produceren. Sieraden presentatie en display-technieken geven ook studenten een ondernemende rand. Van productie tot marketing van een collectie juwelen, studenten bouwen een portfolio om hun vaardigheden, talenten en prestaties illustreren, zodat ze de arbeidsmarkt kunnen betreden met vertrouwen tegemoet. ... [-]


Diploma in ondernemerschap & restaurant ownership

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Canada Vancouver

Misschien denk je dat je hebt wat er nodig is om een ​​eetkamer operatie te beheren of uitvoeren van een drukke keuken, maar u wilt de juiste opleiding te krijgen voordat je de sprong te maken. Of misschien heb je altijd al wilde een top restaurant, maar wil de foodservice-industrie te begrijpen van binnen naar buiten. [+]

DE ACTIVITEITEN VAN DINING

Misschien denk je dat je hebt wat er nodig is om een ​​eetkamer operatie te beheren of uitvoeren van een drukke keuken, maar u wilt de juiste opleiding te krijgen voordat je de sprong te maken. Of misschien heb je altijd al wilde een top restaurant, maar wil de foodservice-industrie te begrijpen van binnen naar buiten. Hoe dan ook, in het Entrepreneurship & Restaurant Ownership diploma programma op de Internationale Culinaire School bij LaSalle College Vancouver, heeft u de mogelijkheid om die bevoegd zijn op de vastgestelde prioriteiten van de foodservice-industrie: communicatie, training, leiderschap, management, human resources, technologie, boekhouding, marketing en customer relations.... [-]


Diploma in VFX voor film en televisie

Campus Voltijd September 2019 Canada Vancouver

De VFX voor Film & Televisie diploma programma op LaSalle College Vancouver is ontworpen om afgestudeerden met de nodige vaardigheden beschikken om entry-level werkgelegenheid in de post-productie-industrie te zoeken voor film en televisie als VFX kunstenaars en technici, evenals het spel te bieden en animatie-industrie. [+]

De VFX voor Film & Televisie diploma programma op LaSalle College Vancouver is ontworpen om afgestudeerden met de nodige vaardigheden beschikken om entry-level werkgelegenheid in de post-productie-industrie te zoeken voor film en televisie als VFX kunstenaars en technici, evenals het spel te bieden en animatie-industrie. Dit doel wordt bereikt door het bouwen van een basis van de traditionele artistieke vaardigheid, een stevige kennisbasis in film en VFX theorieën en principes, en tegen die tijd de studenten met de handen op de opleiding in verschillende moderne applicaties en tools, waaronder compositing en digitale film productietechnieken.

Sommige mensen zien de dingen zoals ze zijn, en willen ze interessanter, spannender, meer onvergetelijk. En een paar van hen erin slagen om hun manier van werken in film en televisie productie huizen en design bedrijven, waardoor hun levensomstandigheden te combineren beelden, ruimte, beweging, geluiden, en verbeelding om te communiceren en te vermaken. Als je denkt dat je het talent en betrokkenheid bij hen aan te sluiten, de plaats om te beginnen is met onze VFX voor Film & Television program. Hier vindt u werken met professionele HD-videotechnologie en computerapparatuur zoals u hebt de kans om te leren om de aandacht van een publiek dat groeit meer geavanceerde elke dag te grijpen. Je wordt omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten * die toegewijd zijn om u te helpen slagen.... [-]


Contact
Bezoekadres
2665 Renfrew St. Vancouver, BC
Vancouver, Brits-Columbia, V5M 0A7 CA
Social Media
Bezoekadres

2665 Renfrew St. 
Vancouver, BC
Vancouver, Brits-Columbia, V5M 0A7 CA