Le Cordon Bleu Ottawa

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Le Cordon Bleu Ottawa Culinair Kunsteninstituut is de enige Canadese campus van Le Cordon Bleu. Gelegen in de hoofdstad van Canada, kunnen de culinaire kunstprogramma's van Le Cordon Bleu Ottawa u in slechts 9 maanden de klassieke technieken van gerechten en gebak bemeesteren.

Onder leiding van koks van wereldklasse die wereldwijd worden gerespecteerd, krijgen Le Cordon Bleu Ottawa studenten handige training, terwijl ze vaardigheden en technieken leren die de basis vormen voor vaardigheden en kennis die op elke keuken kunnen worden toegepast.

Of u nu een ambitieuze chef-kok bent die een carrière in culinaire kunst beoefent, een passie voor gebak, een flair heeft voor gerechten en gebak of geïnteresseerd in onze korte gastronomische sessies. Wij verwelkomen u graag om uw culinaire doelen te bereiken bij Le Cordon Bleu Ottawa.

Chefs van de wereldklasse in Le Cordon Bleu Ottawa hebben opgeleid in de mooiste restaurants en hotels. Student tot chef-ratio van 15: 1 zorgt ervoor dat u persoonlijke aandacht krijgt die uw vertrouwen en vaardigheden opbouwt. De lay-out van de keuken leent zich voortdurend in de feedback van de chef-koks.

Door de gelijke tijd in demonstratieklassen en praktijkvoorbeelden uit te oefenen, krijg je de nodige technieken en vaardigheden die nodig zijn voor de culinaire professionals van vandaag

Met behulp van een gecodificeerde onderwijsmethodologie, kijk je onze chef-koks voor de selectie van geselecteerde menu's in demonstratieteaters met camera's, spiegels en geluidsinstallaties. Vervolgens oefenen en repliceren recepten in professioneel uitgeruste keukens ontworpen met individuele werkplekken, inclusief uw eigen gasoven. De chef-koks zijn met u mee in de keuken, begeleiden en begeleiden u langs de weg.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Cuisine De Base

Campus Voltijd 11 weken June 2018 Canada Ottawa

Vanaf dag een worden ingevoerd voor meshantering, klassieke bezuinigingen en basisvoorraden. Naarmate de term vordert, worden technieken gelaagd op elkaar [+]

Cuisine de Base

Vanaf dag een worden ingevoerd voor meshantering, klassieke bezuinigingen en basisvoorraden. Naarmate de term vordert, worden technieken gelaagd op elkaar en worden ingewikkelder en meer menu georiënteerd, met elementen zoals organisatie, voorbereiding, balans en timing. U leert deze basisprincipes, terwijl u uw zelfvertrouwen verhoogt.

De basismodule:

Veilig mes hanteren en basisbesnoeiingen

Leer meshanteringstechnieken voor het snijden en sorteren van groenten en vlees

Voedselveiligheid, hygiëne en organisatie

Leer voedselveiligheid, hygiëne en organisatie, zodat u bereid bent om in een professionele keuken te werken

Groenten-, graan-, ei-, pluimvee-, zeevruchten- en vleesbereiding ... [-]

Interactieve Interieur

Campus Voltijd 11 weken June 2018 Canada Ottawa

Pâtisserie Intermédiaire is gebaseerd op oefening en herhaling. Aangezien studenten belangrijke technieken halen zoals het maken van een spons of een Beierse crème, worden de studenten efficiënter [+]

Pâtisserie Intermédiaire

Beveel meer tijd aan decoratie en presentatie van uw taarten.

Pâtisserie Intermédiaire is gebaseerd op oefening en herhaling. Aangezien studenten belangrijke technieken halen zoals het maken van een spons of een Beierse crème, worden de studenten efficiënter.

De Intermediate Module:

Decoratieve artistieke vaardigheden

Leer fijne lijn en grenspijpen en verlengwerk met Royal icing

Variaties op restaurant desserts

Leer om bevroren desserts zoals ijs & sorbet en andere crème en vlaamse desserts te bereiden

Miniaturisatie - zoete petits fours

Leer de kunst van miniaturisatie en zoete petits fours

Klassieke en eigentijdse presentaties ... [-]

Keuken Intermédiaire

Campus Voltijd 11 weken June 2018 Canada Ottawa

Bestudeer Franse regionale keukens, ingrediënten en oorsprong en bestudeer de beroemdste recepten uit Frankrijk. Door oefening en herhaling begint u te presteren [+]

Keuken Intermédiaire

Verfijn en word efficiënter in de keuken als je je nieuwe vaardigheden en technieken gebruikt om beroemde recepten te creëren.

Bestudeer Franse regionale keukens, ingrediënten en oorsprong en bestudeer de beroemdste recepten uit Frankrijk. Door oefening en herhaling begint u met meer gemak de taken uit te voeren, terwijl de chef-instructeurs de presentaties van bord tot bord tonen.

De Intermediate Module:

Product oorsprong en invloeden op regionale gerechten

Laat kennis maken met de twaalf regio's van Frankrijk en de unieke kookstijlen van de verschillende regio's

Meer geavanceerde technische bezuinigingen (slagerij) en presentatie ... [-]

Keuken Supérieure

Campus Voltijd 11 weken June 2018 Canada Ottawa

Dit niveau richt zich op de evolutie van Franse technieken die persoonlijke creativiteit en beheersing van klassieke en eigentijdse keukenvaardigheden mogelijk maken. [+]

Cuisine Supérieure

Meester klassieke en hedendaagse cuisine vaardigheden en voeg je eigen handtekening stijl toe

Dit niveau richt zich op de evolutie van Franse technieken die persoonlijke creativiteit en beheersing van klassieke en eigentijdse keukenvaardigheden mogelijk maken.

De superieure module:

Beheer van klassieke en eigentijdse "Haute Cuisine"

Ontdek nieuwe trends in presentatie, kleur en klassieke gerechten

Bemeestering van ingewikkelde technieken en methoden

Leer de meest ingewikkelde technieken in de Franse keuken die op elke wereldkunst kan worden toegepast

Kunst van moderne presentatie via groeps- en individuele gerechten

Leer de evolutie van presentatietechnieken en de presentatie van individuele gerechten... [-]


Pâtisserie De Base

Campus Voltijd 11 weken June 2018 Canada Ottawa

Leer om een ​​verscheidenheid aan gebakjes, traditionele desserts, cake en deeg te creëren. [+]

Pâtisserie de Base

Leer de klassieke technieken om ingrediënten in rijke gebakjes te combineren

Leer om een ​​verscheidenheid aan gebakjes, traditionele desserts, cake en deeg te creëren. De demonstraties en praktische sessies leiden u door de basistechnieken en recepten van Frans gebak.

De basismodule:

Basis deeg

Bereid korte korstdeegjes, zoete deegjes, korte taartdeegjes, pâte à choux, bladerdeeg, quiches, tartes en anderen

Inleiding tot crèmes en vullingen

Leer om een ​​verscheidenheid aan crèmes en vullingen te maken - een belangrijk ingrediënt voor vele desserts

Traditionele Cakes en Desserts

Leer om traditionele Éclairs en Saint Honoré en andere Franse klassieke desserts te maken... [-]


Pâtisserie Supérieure

Campus Voltijd 11 weken June 2018 Canada Ottawa

Het Pâtisserie Supérieure programma combineert alle kennis, technieken en artistieke vaardigheden van het basis- en intermediair niveau [+]

Pâtisserie Supérieure

Wordt gedreven om elk stuk van je werk te personaliseren.

Het Pâtisserie Supérieure programma combineert alle kennis, technieken en artistieke vaardigheden van het basis- en intermediair niveau.

De Superior Module:

Hedendaagse Restaurant Desserts

Leer om restaurant desserts te bereiden, met inbegrip van eigentijdse taarten, taarten en bûches

Entremets Desserts en diepgaande studie van smaken, aroma's en specerijen

Leer om desserts te creëren met meer room, lagen en smaken zoals fruit

De kunst van chocolade:

Leer de kunst van chocolade mousse cakes, tempering van chocolade, handdempte & gegoten chocolade

Mengen van verschillende chocolade en texturen ... [-]

Cursus

Gastronomische Korte Cursussen

Campus Open Inschrijving Canada Ottawa

Voor meer dan een eeuw heeft Le Cordon Bleu het mogelijk gemaakt om ambitieuze ambtenaren te realiseren. Hoewel veel Le Cordon Bleu studenten al wat hebben [+]

Gourmet Short Courses

Voor meer dan een eeuw heeft Le Cordon Bleu het mogelijk gemaakt om ambitieuze ambtenaren te realiseren. Hoewel veel Le Cordon Bleu-studenten al wat culinaire ervaring hebben, komen er een groot aantal uit diverse academische disciplines en professionele achtergronden . Sommigen zijn op zoek naar een nieuwe carrière, en anderen zoeken hun interesses of vooruitgang in hun huidige beroep te combineren. Onze studenten streven naar succesvolle carrières op een breed scala aan terreinen, waaronder restaurant keukens, horeca, restaurant en hotel management, journalistiek, advies, food service, food styling en educatie.

Enkele van onze opkomende cursussen zijn onder meer:... [-]


Grand Diplôme

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Ottawa

GRAND DIPLÔME® wordt verdiend wanneer de student de basis-, intermediaire en superieure cursussen in zowel keuken als gebak succesvol afrondt. Daarnaast zal de student een Keuken Diploma en een Pastry Diploma verdienen. De student ontvangt ook een certificaat voor elke afgeronde opleiding. [+]

GRAND DIPLÔME® wordt verdiend wanneer de student de basis-, intermediaire en superieure cursussen in zowel keuken als gebak succesvol afrondt. Daarnaast zal de student een Keuken Diploma en een Pastry Diploma verdienen. De student ontvangt ook een certificaat voor elke afgeronde opleiding.

CURRICULUM:

GRAND DIPLÔME® combineert de keuken- en gebaksprogramma's: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 innames per jaar: januari, april, juni, oktober

[-]

Diploma

Diploma Van De Keuken

Campus Voltijd 33 weken June 2018 Canada Ottawa

Gebruik de bord als uw doek en krijg de kennis, discipline en begrip van technische vaardigheden die uw creativiteit en natuurlijk talent aanmoedigen om te bloeien. [+]

Diplôme de Cuisine

Advance via basis-, intermediair en superieur keukenniveau en verdien een diploma dat wordt verwelkomd in de mooiste keukens van de wereld.

Gebruik de bord als uw doek en krijg de kennis, discipline en begrip van technische vaardigheden die uw creativiteit en natuurlijk talent aanmoedigen om te bloeien. Deze methoden kunnen toegepast worden op elke stijl van gerechten.

Cuisine de Base

Een uitgebreide introductie van de Franse keuken die klassieke keukenvaardigheden en technieken biedt - mesbehandeling en verzorging, hygiëne en sanitatie, klassieke messen, kookmethoden, voedselbereiding, mise-en-place, smaak-training en culinaire terminologie.... [-]


Diploma Van Pâtisserie

Campus Voltijd 33 weken June 2018 Canada Ottawa

Advance via basis, intermediair en superieur niveau van het pâtisserie programma en verdien een diploma dat wereldwijd erkend wordt. [+]

diplôme de pâtisserie

Advance via basis, intermediair en superieur niveau van het pâtisserie programma en verdien een diploma dat wereldwijd erkend wordt.

Begin met uw reis met basisdeegjes en gebakjescrèmes en ga verder naar decoratieve technieken, restaurant en bevroren desserts en gespecialiseerde chocolade- en suikerwerk.

Pâtisserie de Base

Een uitgebreide introductie van de gebakkunsten - de bereiding en de veelzijdigheid van basisdeeg, crèmes en vullingen; Traditionele taarten, basisdecoratie en afwerking; En de Franse banketterminologie.

Pâtisserie Intermédiare

Een verfijning van basistechnieken met een inleiding tot chocolade tempering, dipping en decoratieve technieken; Caramel en nougatine methoden, en meer geavanceerde preparaten van restaurant-stijl desserts.... [-]


Contact

Le Cordon Bleu Ottawa Culinary Arts Institute

Adres Le Cordon Bleu Ottawa 453 Laurier Avenue East
K1N 6R4 Ottawa, Ontario, Canada
Website https://www.cordonbleu.edu/ottawa/en
Telefoon +1 613-236-2433