Lees de Officiële Beschrijving

Een bericht van Onze oprichter

KIEZEN Een carrière is een van de belangrijkste keuzes die je maakt. Ontdek alle opties, maar volg het pad dat je boeit en biedt u de uitdagingen die zullen blijven om je te motiveren als je leert.

Dank u voor de behandeling Keyin College als uw pad. In de afgelopen 36 jaar, hebben we opgeleide duizenden Newfoundlanders en Labradorians en trots keken onze afgestudeerden toetreden tot de werkplek in de hele wereld!

KeyIn College gelooft in het ontwikkelen van programma's die uw technische en persoonlijke vaardigheden te verbreden. Wij moedigen onze studenten te zijn vrijwilligers en supporters om hun netwerk uit te breiden en zelfvertrouwen te vergroten. De echte wereld kan leren ons zo veel!

Onze provincie is een prachtige plek om te wonen en te werken en er zijn zo veel mogelijkheden voor u op dit moment. Kies verstandig en geniet van de rit!

Met vriendelijke groet, Gwen Tucker / oprichter, Keyin College

Mission Statement

De Keyin College team van docenten en personeel streeft ernaar een toonaangevende onafhankelijke opvoeder door te blijven aan de industrie gedreven programma's leveren in een comfortabele leeromgeving.

De Keyin Philosophy

KeyIn College streeft ernaar om haar programma's te ontwerpen, zodat elke student-industrie gedreven training ontvangt en ervoor te zorgen dat de studenten zijn uitgerust met zowel de praktische en academische vaardigheden die nodig zijn om het personeelsbestand in te voeren.

Onze Student Werk Term plaatsing programma versterkt de ontvangen op Keyin onderwijs, door het versterken van en het toepassen van de vaardigheden die de studenten tijdens hun academische programma's hebben verworven.

Bovendien, de lage student / instructeur ratio, en een één-op-één student / apparatuur verhouding zorgt voor meer individuele aandacht.

De geschiedenis van Keyin College

KeyIn College begon training op 17 maart 1980 en werd al snel een toonaangevende private post-secundair college met campussen in heel Newfoundland en Labrador.

KeyIn's curriculum is ontworpen om de vaardigheden opleiding die haar studenten voorbereidt op de eisen van de hedendaagse concurrerende markt te bieden.

Met een dergelijke focus, het is gemakkelijk te zien waarom Keyin College is het produceren van afgestudeerden die bereid zijn om de eisen en uitdagingen van de steeds veranderende zakelijke wereld te ontmoeten.

Als u deel wilt uitmaken van een organisatie waar uitzonderlijke dingen zijn gebeurt al meer dan 36 jaar zijn, kijk dan niet verder. Onze toewijding aan het succes van de studenten is van cruciaal belang. We zijn er trots op zijn afgestudeerd meer dan 30.000 studenten, het aanbieden van hoogwaardige programma's die individuen, gezinnen en gemeenschappen hebben beïnvloed in een uitstekende manier.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Keyin College

Het doel van dit programma is om de student bloot te stellen aan de meest relevante aspecten van de bedrijfsvoering en administratie, terwijl het verstrekken van studente ... [+]

Het doel van dit programma is om de student bloot te stellen aan de meest relevante aspecten van de bedrijfsvoering en administratie, terwijl het verstrekken van studenten met de instrumenten voor een carrière in het bedrijfsleven. Dit programma geeft ook de studenten hands-on training in de belangrijkste gebieden van de financiële boekhouding en salarisadministratie, software voor zakelijke toepassingen, en bij de uitvoering en exploitatie van geautomatiseerde boekhoudsystemen. Praktische, theoretische plaats wordt benadrukt. De succesvolle afgestudeerde zal de nodige vaardigheden, zowel handmatig als op een geautomatiseerd systeem om een ​​reeks van boeken houden.

certificering: ... [-]
Canada Stephenville Saint John's Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander  + 4 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

Keyin College

KeyIn College biedt nu een driejarig Business Management / Human Resource Management programma dat alle facetten van de zakelijke en financiële management, marketing, com ... [+]

KeyIn College biedt nu een driejarig Business Management / Human Resource Management programma dat alle facetten van de zakelijke en financiële management, marketing, communicatieve, bestuurlijke en technologische vaardigheden, de ontwikkeling van ondernemingen, en ondernemerschap opneemt. Het is hoogst-case gedreven curriculum, waardoor studenten de mogelijkheid om de diverse management vaardigheden die ze zullen verwerven van toepassing gedurende de looptijd van het programma.

In het derde jaar, zullen de studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in human resources, die deze onderwerpen aan te pakken als de werving, opleiding, het creëren van een vergoeding / voordeel pakketten en arbeidsverhoudingen.... [-]

Canada Saint John's Carbonear Stephenville Grand Falls-Windsor Burin Marystown Gander  + 4 Meer
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Keyin College

Dit programma is bedoeld voor studenten die een carrière in het beheer en de ondersteuning van de gebruikers op het netwerk systemen na te streven. Afgestudeerden kunnen ... [+]

Dit programma is bedoeld voor studenten die een carrière in het beheer en de ondersteuning van de gebruikers op het netwerk systemen na te streven. Afgestudeerden kunnen met succes te concurreren voor functies als netwerkbeheerder, Technical Support Specialist en Help-Desk Troubleshooter.

KeyIn De 83-week ISS programma richt zich op netwerken en bijbehorende certificeringen evenals hardware-installatie en configuratie, besturingssystemen, peer-to-peer-netwerken, Office 2010, Internet Explorer, Windows-configuratie, Windows-server en WINS, RAS en DHCP.

Dit programma helpt studenten voor te bereiden voor de certificering examens bij het berekenen van Technology Industry Association (CompTIA) A + en Network + Certifications, Microsoft Certified Solutions Expert: Server Infrastructure (MCSE), Cisco Certified Entry Networking Technician (CCENT) en Cisco Certified Network Associate (CCNA).... [-]

Canada Stephenville Saint John's Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander  + 4 Meer
September 2019
Voltijd
83 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Keyin College

Dit programma zal de student met multidisciplinaire opleiding te geven om te werken in een verscheidenheid aan professionele omgevingen. Afgestudeerden zullen persoonlijk ... [+]

Dit programma zal de student met multidisciplinaire opleiding te geven om te werken in een verscheidenheid aan professionele omgevingen. Afgestudeerden zullen persoonlijke en professionele competenties en vaardigheden hebben ontwikkeld in de administratieve procedures, boekhouding, business onderzoek, communicatie, Engels, economie, machine transcriptie, het bedrijfsleven psychologie, records management, en computerprogramma's. Studenten zullen ook vaardigheden in de specialiteit gebied van medische en juridische verwerven.

Afgestudeerden van dit programma zal worden gekwalificeerd voor een breed scala aan werkgelegenheid. Loopbaan in de juridische en medische velden, records management, en executive administratieve functies zijn slechts een paar van de werkgelegenheid mogelijkheden voor afgestudeerden van het Bureau Administration programma.... [-]

Canada Carbonear Gander Grand Falls-Windsor Marystown Saint John's Stephenville Burin  + 4 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Keyin College

Steamfitter / pijpfitters installeren en repareren zowel hoge druk en lage druk leidingsystemen gebruikt in de productie, de olie- en gasindustrie, in de opwekking van el ... [+]

Steamfitter / pijpfitters installeren en repareren zowel hoge druk en lage druk leidingsystemen gebruikt in de productie, de olie- en gasindustrie, in de opwekking van elektriciteit, en in de verwarming en koeling van gebouwen. De Steamfitter / Pipefitter programma biedt de vaardigheden en kennis te leggen, knippen, monteren, installeren, onderhouden leidingsystemen en ondersteunt. Afgestudeerden zullen ook bereid zijn om te werken met verwante hydraulische en pneumatische apparatuur voor stoom, warm water, koeling, smeren, beregening en de industriële productie en de systemen voor de verwerking.

Dit programma is erkend door de Stage en Certification Board als Interprovinciaal Trade (Red Seal Advies), waarmee de houder in andere provincies / territoria te werken zonder opnieuw te hoeven certificeren.... [-]

Canada Carbonear Burin Saint John's Stephenville Grand Falls-Windsor Marystown Gander  + 4 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Keyin College

Early Childhood Education biedt studenten de kwalificaties en methoden die nodig zijn om een ​​breed scala aan activiteiten te presenteren aan een jong kind fantasierijk, ... [+]

Jonge Jaren Onderwijs biedt studenten de kwalificaties en methoden die nodig zijn om een ​​breed scala aan activiteiten te presenteren aan een jong kind fantasierijk, creatieve en artistieke talenten te ontwikkelen. Dit programma zal een overzicht van het gebied van de voor- en vroegschoolse educatie, de historische en theoretische afkomst, en de dag-tot-dag werk en verantwoordelijkheden van professionals die werkzaam zijn op dit gebied. Studenten zullen leren om de kritieke kwesties die verband houden met de gezondheid van kinderen, veiligheid en voeding te identificeren. Daarnaast zal het programma gericht op de veiligheid praktijken, risk management, strategieën voor evenwichtige voeding, en de algehele goede gezondheid en welzijn te bevorderen.... [-]

Canada Carbonear Saint John's Marystown Stephenville Grand Falls-Windsor Burin Gander  + 4 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Keyin College

De Reizen en Toerisme programma aangeboden bij Keyin zullen studenten op te leiden in de vele facetten van de industrie. Het is ontworpen waarin vastgesteld door ACCESS r ... [+]

De Reizen en Toerisme programma aangeboden bij Keyin zullen studenten op te leiden in de vele facetten van de industrie. Het is ontworpen waarin vastgesteld door ACCESS richtlijnen - de nationale organisatie die curriculum richtlijnen voor de nationale certificering van Travel Counsellors aanbeveelt. Het programma biedt de blootstelling aan vele aspecten van de industrie, waaronder reizen counseling, luchtvaartmaatschappijen, reserveringen, hotels, sales en marketing.

Studenten zijn bereid om te werken in een van de snelst groeiende sectoren in Newfoundland en Labrador. Het curriculum inhoud van dit programma omvat vele onderwerpen en zullen de studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om de werkgelegenheid te krijgen in verschillende gebieden. Zij komen in aanmerking voor de werkgelegenheid in reisbureaus, luchtvaartmaatschappijen, hotels, tour activiteiten, toerisme marketing bureaus, toeristische attracties en autoverhuurbedrijven.... [-]

Canada Saint John's Stephenville Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander  + 4 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Keyin College

KeyIn College is trots om de Occupational Health and Safety diploma programma in Newfoundland en Labrador te bieden. Dit programma werd ontwikkeld als antwoord op de groe ... [+]

KeyIn College is trots om de Occupational Health and Safety diploma programma in Newfoundland en Labrador te bieden. Dit programma werd ontwikkeld als antwoord op de groeiende vraag naar goed opgeleide personen op het gebied van gezondheid en veiligheid voor veiligere werkplekken, sterker veiligheid coördinatie en geluidsapparatuur veiligheid planning.

In juni 2012, Keyin College en Cape Breton University ondertekende een articulatie overeenkomst waarbij studenten, die Keyin's 2 jaar Occupational Health and Safety (OHS) Diploma-programma hebben afgerond, een kans om zich te kwalificeren om credits te ontvangen in de richting van de Cape Breton University Bachelor of Health Sciences ( volksgezondheid) Degree.... [-]

Canada Saint John's Carbonear Grand Falls-Windsor Marystown Stephenville Burin Gander  + 4 Meer
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands