International Montreal Butler Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

INTERNATIONALE MONTREAL BUTLER ACADEMY

Beheers de hoogste servicestandaarden ter wereld en word de ultieme XXIste eeuwse serviceprofessional op de International Montreal Butler Academy

Welkom bij IMBA, de eerste Butler-Som (Butler & Sommelier) school ter wereld.

Op de International Montreal Butler Academy (IMBA) hebben we een leercentrum van wereldklasse gecreëerd dat is gericht op gedreven personen die willen excelleren in de wereld van de butler en een expertise willen opbouwen in het beheer van wijnkelders met uitstekende wijnen.

De carrière van de butler is veeleisend, maar de compensatie kan erg hoog zijn en weerspiegelt de expertise die men te bieden heeft. Verhoog de kans en ontmoet de uitdaging bij IMBA, wat u met ons zult leren, zal uw carrière naar nieuwe hoogten stuwen.

BUTLER-SOM: WORDT EEN ELITE BUTLER EN EEN EERSTE KLASSE "BOUTEILLER" (SOMMELIER)

Wist u dat het woord butler is afgeleid van het Franse woord "bouteiller", wat de persoon betekende die verantwoordelijk was voor het overbrengen van de loopwijn van het vat in de kelder naar een container vóór de dienst (een fles of "bouteille" in het Frans)? De butler was de keldermeester.

Dit wijngerelateerde verhaal levert twee vragen op:

1- Zou u weten hoe u een wijnkelder met toegevoegde waarde moet vullen en samenstellen volgens de smaak van de werkgever?

2- Zou u in staat zijn om met een chef te werken en optimale wijnen combineren met de voorgestelde gerechten en in overeenstemming met de toon van de functie?

IMBA-studenten ontvangen een geavanceerd Wine and Spirits-curriculum.

Ontdek de CEWECM-IMBA, het Centre of Excellence in wijneducatie en kelderbeheer van de internationale Montreal Butler Academy.

DE EETKAMER: NEGATIEF VOOR DE KENNIS VAN DE BOTER

Zou dat zijn voor een eenvoudige familiemaaltijd, een belangrijke sociale gebeurtenis of het plannen van een officiële functie met betrekking tot Protocol, dan is de eetzaal waar de butler van nature moet schijnen en de taken die voor hem liggen overstijgen.

Voor een butler zijn maaltijden een gelegenheid om te genieten van en ervaringen te genereren die door de werkgever en zijn gasten worden onthouden. Het is aan de butler en zijn personeel om de tijd doorgebracht rond de tafel momenten van plezier en de belichaming van beleefdheid.

Daartoe moet de butler alle aspecten van de etiquette beheersen, evenals de arcanes van Protocol.

OM EEN EENVOUDIGE HEERLIJKE MAALTIJD TE KUNNEN MAKEN

Een toegevoegde nuttige competentie te verwerven door de XXIste c. butler zou de basis van koken moeten beheersen.

Er zijn situaties waarin de chef-kok is uitgeschakeld of de werkgever op reis is. Onder deze omstandigheden zou een werkgever van de butler verwachten dat hij bepaalde taken op zich neemt, zelfs als deze geen deel uitmaken van zijn normale werkbeschrijving.

Een eenvoudige maar heerlijke maaltijd improviseren en deze met elegantie serveren, is daar zeker een van!

Bij IMBA zullen we ervoor zorgen dat u bevestigend antwoordt op de vraag: "bent u in het bezit van basiskookvaardigheden?" Tijdens een sollicitatiegesprek en dat dit onderzoek geen dealbreaker zou zijn voor anders een mogelijk grote kans op een baan ...

WORD EIGENAARS MANAGER

Veelzijdigheid en beheersing van waardetoevoegende vaardigheden vergroten het profiel van een butler en vergroten zijn kansen op werk (en compensatiepakket).

Het kunnen beheren van een mooi stuk onroerend goed dat goed onderhoud vergt en het overzien van verbeteringen en reparaties zijn zeer nuttige vaardigheden die een kandidaat verder zouden kunnen onderscheiden.

Men zou bijvoorbeeld moeten kunnen samenwerken met ontwerpers en architecten, onderhandelen met vakmensen, verkopers, en in staat zijn om de complexe domotica-systemen te behouden die aanwezig zijn in een fijne hedendaagse woning. Het leren van deze vaardigheden maakt allemaal deel uit van het IMBA-programma.

MASTER VAARDIGHEDEN VAN CHAUFFEUR

... en leer van een gecertificeerde Bentley / Rolls-Royce Chauffeur.

Zoals gezegd, waarderen werkgevers tegenwoordig veelzijdigheid. Dit houdt in dat je meer tools moet kunnen beheersen dan voorheen van een klassieke butler. Het is niet ongebruikelijk dat een butler wordt gevraagd om af en toe zijn werkgever of zijn gezin te besturen.

HET IMBA-LOGOONTWERP

De ontwerper voor het IMBA-logo raakte geïnspireerd door het rozet van de ridder en de strakke lijnen van een geslepen steen.

Het ontwerp werd gekozen vanwege zijn vermogen om de nobele kunst van het onderhoud te suggereren en de strakke lijnen suggereren de waarde die een kostbare steen verkrijgt wanneer hij op de juiste manier wordt gesneden en gepolijst.

OP MAAT GEMAAKT

Tijdens uw training zullen op maat gemaakte loopbaangerichtingssessies op maat worden gemaakt. Butlers, zoals de IMBA-organisatie, blinken uit in gepersonaliseerde services.

Onze belofte: elk van onze studenten krijgt persoonlijke individuele aandacht.

Locaties

Montreal

Address
6810 Somerled
H4V 1T8 Montreal, Quebec, Canada