Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij ITD

Opgericht in 1999, het college is gelegen in het hart van het centrum van Vancouver. We bieden een volledig uitgebreide leerervaring voor zowel nationale als internationale studenten. Wij geloven in mogelijkheden voor een leven lang leren als Pathways voor individuen om concurrerend te blijven door programma's te voorzien van praktijkervaringen die studenten voorbereiden op een veranderende wereld en hen in staat stellen om deze te verbeteren.

ITD Canada

ITD Canada streeft ernaar een opleiding te bieden waarmee afgestudeerden actuele en toekomstige uitdagingen kunnen aangaan en hun doelen kunnen bereiken. Individuen kunnen een van onze actuele Diploma's in Kunst , Bedrijf , Horeca en Informatietechnologie kiezen om hun persoonlijke groei en professionele ontwikkeling te continueren. De hands-on ervaring moedigt studenten aan om relaties te smeden die hen ondersteunen tijdens de universiteit en in de toekomst.

Waarom we streven

ITD Canada is voortdurend aan het innoveren en biedt carrièretrainingprogramma's die zijn ontwikkeld door professionals met referenties die betrekking hebben op hun expertisegebied. Onze kleine klasgroottes laten een nauwere interactie en individuele aandacht toe, terwijl we de hoge kwaliteitsstandaard behouden die onze studenten nodig hebben om hun toekomstige inspanningen te kunnen doen. Bovendien worden onze loopbaantrainingsprogramma's voortdurend bijgewerkt om te voldoen aan de eisen van de markt.

accreditatie

ITD Canada doet er alles aan om trainingen van de hoogste kwaliteit te bieden. Onze Diploma's en cursussen zijn allemaal geaccrediteerd en erkend door provinciale en professionele verenigingen die onze alumni internationale erkenning garanderen.

 • De afdeling Private Training Institution is verantwoordelijk voor het vaststellen van normen voor educatieve en operationele kwaliteit waaraan instellingen moeten voldoen om accreditatie te bereiken of te behouden. Normen worden vastgesteld door het Ministerie van Onderwijs en Arbeidsmarktontwikkeling.
 • De kwalificatie Education Quality Assurance of British Columbia (EQA) identificeert BC publieke en private postsecundaire instellingen die voldoen aan de door de provinciale overheid erkende normen voor kwaliteitsborging en consumentenbescherming. EQA biedt één standaardzegel die wereldwijd als een symbool van kwaliteit kan worden herkend. Het EQA-keurmerk biedt studenten de mogelijkheid om gemakkelijk te identificeren welke provinciale instellingen de overheid erkent dat ze voldoen aan kwaliteitsborgingsnormen en die consumentenbescherming bieden aan leerlingen.
 • Opgericht in 1953, het Amerikaanse hotel
 • Burgerschap en immigratie Canada Het Institute of Technology Development of Canada (ITD) is geregistreerd en erkend als een aangewezen leerinstelling onder de DLI: O19279542632

Waarom ITD Canada

Al meer dan 16 jaar kijken we naar onze afgestudeerden die een baan zoeken die rijk is aan kansen. Onze programma's zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op hun nieuwe carrière met praktische, hands-on leerervaringen geleverd door beoefenaar-instructeurs die jarenlange ervaring in de industrie combineren met uitzonderlijke educatieve vaardigheden. We bieden solide, marktgestuurde programma's die onze studenten helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden die het meest gevraagd worden door werkgevers in meerdere industrieën.

 • Geaccrediteerde programma's
 • Input van de industrie
 • Co-op werkervaring
 • Kleinere klasgroottes en studentengerichte omgeving
 • Leer van professionals uit de industrie
 • Carrière- en coöpservicesteun
 • Betaalbare betalingsplannen zijn beschikbaar
 • Studenten kunnen tot drie maanden gratis ESL ontvangen
 • Beurzenprogramma's zijn beschikbaar

Het leven in de Downtown Vancouver Campus

Onze campus in Vancouver bevindt zich op 474 Granville Street, in het hart van de kern van de binnenstad van Vancouver. Onder de drukte van de handels-, winkel- en uitgaanswijken van de stad is de kleine, intieme en veilige campus van ITD Canada. Door in de kern van de stad te studeren, hebben studenten de mogelijkheid om het zakelijke centrum van de stad te ervaren terwijl ze zich in de vriendelijke leeromgeving van ITD Canada bevinden.

Gunstig gelegen nabij grote busroutes en op een steenworp afstand van de Skytrain, stelt deze campus studenten uit afgelegen gebieden in staat gemakkelijk naar de campus te reizen.

Gemeenschapsrelaties

Onze connecties en relaties met alumni, het bedrijfsleven en de industrie, ouders en schoolbegeleiders maken allemaal deel uit van de uitgebreide community van ITD Canada. We bieden studenten de mogelijkheid om ontwikkelingsmiddelen te netwerken om hun professionele groei verder te helpen.

Met name bedrijven en industrieën helpen onze academische doelen ondersteunen en begeleiden onze studenten. Ze dienen als bronnen van de industrie en leveren waardevolle input in onze programma's. Ze dienen als co-op hosts wanneer onze studenten het veld betreden om praktijkervaring op te doen. Belangrijker nog, ze huren onze grads; soms zelfs voordat een student de co-op-component heeft voltooid.

Neem vandaag nog contact op met een toelatingsvertegenwoordiger voor meer informatie over de ITD Canada-community .

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

Institute of Technology Development of Canada

Dit Co-op-diplomaprogramma richt zich op het voorbereiden van je om te werken als een programmeur die de toepassing van het huidige industriebeleid, -praktijken, -procedu ... [+]

Dit Co-op-diplomaprogramma richt zich op het voorbereiden van je om te werken als een programmeur die de toepassing van het huidige industriebeleid, -praktijken, -procedures en -hulpmiddelen vereist. Dit programma geeft je de theoretische kennis en hands-on vaardigheden in een industriestandaard programmeertalen, databaseontwerp en -toepassing, grondbeginselen van objectgeoriënteerd programmeren, HTML, Javascript en praktische softwaretoepassingen.

ToelatingseisenGrade 12 afgestudeerde of volwassen studentstatus (British Columbia, 19 jaar of ouder)Voldoen aan minimale taalvaardigheidseisen in het Engels.Carrièremogelijkheden

Na succesvolle afronding kunnen afgestudeerden werk vinden, bijvoorbeeld als toepassingsprogrammeurs, programmeursanalisten en softwareontwikkelingsprogrammeurs.... [-]

Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
96 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute of Technology Development of Canada

Deze diplomaprogramma's zijn erop gericht de student voor te bereiden op het werken in verschillende bedrijfskundige posities die de toepassing van het huidige industrieb ... [+]

Deze diplomaprogramma's zijn erop gericht de student voor te bereiden op het werken in verschillende bedrijfskundige posities die de toepassing van het huidige industriebeleid, -praktijken, -procedures en -hulpmiddelen vereisen. Deze programma's zullen studenten theoretische kennis en praktijkvaardigheden in bedrijfskunde geven met kennis van boekhoud- en boekhoudsoftware. Bedrijfskunde Diploma heeft een optionele co-op component die kan worden afgelegd na afronding van het academisch jaar.

De twee opties zijn:

Diploma bedrijfsadministratieDiploma bedrijfsadministratie met coöperatieToelatingseisenGrade 12 afgestudeerde of volwassen studentstatus (British Columbia, 19 jaar of ouder)Voldoen aan minimale taalvaardigheidseisen in het Engels.Carrièremogelijkheden... [-]
Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 - 90 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute of Technology Development of Canada

Deze diplomaprogramma's zijn erop gericht de student voor te bereiden op het werken in verschillende boekhoud- en financiële functies waarvoor de toepassing van het huidi ... [+]

Deze diplomaprogramma's zijn erop gericht de student voor te bereiden op het werken in verschillende boekhoud- en financiële functies waarvoor de toepassing van het huidige industriebeleid, de praktijken en procedures en hulpmiddelen vereist is. Deze programma's zullen de student geavanceerde theoretische kennis en praktijkvaardigheden bieden op het gebied van boekhouding, financieel beheer en boekhoudsoftware. Accounting en Finance Diploma heeft een optionele Co-op-component die kan worden afgelegd na competitie van het academisch jaar.

De twee opties zijn:

Accounting en Finance DiplomaAccounting en Finance Diploma met Co-opToelatingseisenGrade 12 afgestudeerde of volwassen studentstatus (British Columbia 19 jaar of ouder)Voldoen aan minimale taalvaardigheidseisen in het Engels.Carrièremogelijkheden... [-]
Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 - 90 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute of Technology Development of Canada

Dit diplomaprogramma is erop gericht je voor te bereiden op het evoluerende gebied van green business management in een verscheidenheid van functies die de toepassing van ... [+]

Dit diplomaprogramma is erop gericht je voor te bereiden op het evoluerende gebied van green business management in een verscheidenheid van functies die de toepassing van het huidige industriebeleid, werkwijzen en procedures en hulpmiddelen vereisen. Dit programma geeft je theoretische kennis en praktische vaardigheden op het gebied van groene marketing, groene bedrijfsproductiviteit, duurzaamheid, verantwoord ondernemen en duurzaamheidsbeheer. Het programma wordt afgesloten met een praktijkgericht project dat ervoor zorgt dat de vaardigheden die in het programma worden geleerd, worden toegepast op situaties uit de echte wereld.

ToelatingseisenGrade 12 afgestudeerde of volwassen studentstatus (British Columbia, 19 jaar of ouder)Voldoen aan minimale taalvaardigheidseisen in het EngelsVoltooiing van minimaal 1-jarige diplomaprogramma in bedrijfCarrièremogelijkheden... [-]
Canada Vancouver
September 2020
Engels
24 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute of Technology Development of Canada

Dit Co-op-diplomaprogramma richt zich op het voorbereiden van de student om te werken als een programmeur die gespecialiseerd is in web-gebaseerde e-commerce en e-commerc ... [+]

Dit Co-op-diplomaprogramma richt zich op het voorbereiden van de student om te werken als een programmeur die gespecialiseerd is in web-gebaseerde e-commerce en e-commerce-applicaties die het gebruik van het huidige industriebeleid, werkwijzen, procedures en hulpmiddelen vereisen. Dit programma geeft studenten de theoretische kennis en praktische vaardigheden in standaard programmeertalen, databaseontwerp en toepassing, grondbeginselen van objectgeoriënteerd programmeren, C-scherp, visueel basis, HTML, XML, PHP, Javascript, webontwerp en Photoshop .

ToelatingseisenGrade 12 afgestudeerde of volwassen studentstatus (British Columbia, 19 jaar of ouder)Voldoen aan minimale taalvaardigheidseisen in het Engels.Carrièremogelijkheden... [-]
Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute of Technology Development of Canada

Dit Co-op-diplomaprogramma richt zich op het voorbereiden van je om te werken als een programmeur die de toepassing van het huidige programmeerbeleid, de werkwijzen, proc ... [+]

Dit Co-op diplomaprogramma richt zich op het voorbereiden van je om te werken als een programmeur die de toepassing van het huidige programmeerbeleid, de werkwijzen, procedures en hulpmiddelen vereist. Dit programma geeft je de theoretische kennis en praktische vaardigheden in standaard programmeertalen, C en C. Je zult ook zeer bekwaam worden in assembleertaal, een laagstaande programmeertaal die wordt gebruikt in architectuurspecifieke oplossingen.

ToelatingseisenGrade 12 afgestudeerde of volwassen studentstatus (British Columbia, 19 jaar of ouder)Voldoen aan minimale taalvaardigheidseisen in het EngelsCarrièremogelijkheden

Na succesvolle afronding kunnen afgestudeerden werk vinden als systeemprogrammeurs, om het ontwerp te analyseren en nieuwe systemen te programmeren, bestaande systemen te onderhouden en bij de ontwikkeling van firmware.... [-]

Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute of Technology Development of Canada

Dit Co-op-diplomaprogramma richt zich op het voorbereiden van je om te werken als een programmeur met een specialisatie in de videogamesector, waarvoor de toepassing van ... [+]

Dit Co-op-diplomaprogramma richt zich op het voorbereiden van je om te werken als een programmeur met een specialisatie in de videogamesector, waarvoor de toepassing van het huidige industriebeleid, werkwijzen, procedures en hulpmiddelen vereist is. Dit programma geeft je de theoretische kennis en praktische vaardigheden in standaard programmeertalen, databaseontwerp en -toepassing, grondbeginselen van objectgeoriënteerd programmeren, HTML, Javascript, grafische activa en praktische softwaretoepassingen.

ToelatingseisenGrade 12 afgestudeerde of volwassen studentstatus (British Columbia, 19 jaar of ouder)Voldoen aan minimale taalvaardigheidseisen in het Engels.Carrièremogelijkheden

Na succesvolle afronding kunnen afgestudeerden werk vinden als applicatieprogrammeurs en systeemanalisten.... [-]

Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute of Technology Development of Canada

Dit Co-op-diplomaprogramma richt zich op het voorbereiden van je om te werken als een programmeur die gespecialiseerd is in grafische en web-gebaseerde applicaties, waarv ... [+]

Dit Co-op-diplomaprogramma richt zich op het voorbereiden van je om te werken als een programmeur die gespecialiseerd is in grafische en web-gebaseerde applicaties, waarvoor het gebruik van het huidige industriebeleid, werkwijzen, procedures en hulpmiddelen vereist is. Dit programma geeft je de theoretische kennis en praktische vaardigheden in standaard programmeertalen, databaseontwerp en toepassingen, grondbeginselen van objectgeoriënteerd programmeren, C-scherp, visueel basis, HTML, PHP, JavaScript, webontwerp en Photoshop.

ToelatingseisenGrade 12 afgestudeerde of volwassen studentstatus (British Columbia, 19 jaar of ouder)Voldoen aan minimale taalvaardigheidseisen in het EngelsCarrièremogelijkheden... [-]
Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
96 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute of Technology Development of Canada

Deze diplomaprogramma's zijn erop gericht de student voor te bereiden op het werken in verschillende grafische ontwerpfuncties. Dit programma geeft studenten theoretische ... [+]

Deze diplomaprogramma's zijn erop gericht de student voor te bereiden op het werken in verschillende grafische ontwerpfuncties. Dit programma geeft studenten theoretische kennis en de praktische vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn. Studenten verwerven industriestandaard software en technische vaardigheden en de kennis om het huidige industriebeleid, werkwijzen, procedures en hulpmiddelen toe te passen. Studenten zullen een portfolio maken met hun professionele grafisch ontwerptalenten. Graphic Design Diploma heeft een optionele co-op component die kan worden afgelegd na competitie van het academisch jaar.

De twee opties zijn:

Grafisch ontwerpdiplomaGrafisch ontwerpdiploma met coöperatieToelatingseisenGrade 12 afgestudeerde of volwassen studentstatus (British Columbia, 19 jaar of ouder)Voldoen aan minimale taalvaardigheidseisen in het Engels.Carrièremogelijkheden... [-]
Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute of Technology Development of Canada

Deze diplomaprogramma's zijn erop gericht u voor te bereiden op het werken in verschillende hospitality-functies waarvoor de toepassing van het huidige industriebeleid, - ... [+]

Deze diplomaprogramma's zijn erop gericht u voor te bereiden op het werken in verschillende hospitality-functies waarvoor de toepassing van het huidige industriebeleid, -praktijken, -procedures en -hulpmiddelen vereist is. Deze programma's zullen studenten de theoretische kennis en praktische vaardigheden geven op het gebied van teamwork, klantenservice, frontoffice- en housekeeping-activiteiten, verkoop en beheer, horeca-administratie en beheer van eten en drinken. Hospitality Management Diploma heeft een optionele co-op component die kan worden gevolgd na competitie van het academisch jaar.

De twee opties zijn:

Hospitality Management DiplomaHospitality Management Diploma met Co-opToelatingseisenGrade 12 afgestudeerde of volwassen studentstatus (British Columbia, 19 jaar of ouder)Voldoen aan minimale taalvaardigheidseisen in het Engels.Carrièremogelijkheden... [-]
Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute of Technology Development of Canada

Deze diplomaprogramma's zijn erop gericht de student voor te bereiden op het werken in verschillende interieurontwerpen. Deze programma's zullen studenten theoretische ke ... [+]

Deze diplomaprogramma's zijn erop gericht de student voor te bereiden op het werken in verschillende interieurontwerpen. Deze programma's zullen studenten theoretische kennis en de praktische vaardigheden geven die nodig zijn om succesvol te zijn. Studenten verwerven industriestandaard software en technische vaardigheden en de kennis om het huidige industriebeleid, werkwijzen, procedures en hulpmiddelen toe te passen. Studenten maken een portfolio met hun professionele interieurontwerptalenten. Interior Design Diploma heeft een optionele co-op component die kan worden afgenomen na competitie van het academisch jaar.

De twee opties zijn:

Diploma interieurontwerpDiploma interieurdesign met coöperatieToelatingseisenGrade 12 afgestudeerde of volwassen studentstatus (British Columbia, 19 jaar of ouder)Voldoen aan minimale taalvaardigheidseisen in het Engels.Carrièremogelijkheden... [-]
Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute of Technology Development of Canada

Dit Co-op-diplomaprogramma richt zich op het voorbereiden van je om te werken als een netwerkbeheerder die de toepassing van het huidige industriebeleid, -praktijken, -pr ... [+]

Dit Co-op-diplomaprogramma richt zich op het voorbereiden van je om te werken als een netwerkbeheerder die de toepassing van het huidige industriebeleid, -praktijken, -procedures en -hulpmiddelen vereist. Dit programma geeft je de theoretische kennis en praktische vaardigheden bij het bieden van ondersteuning aan eindgebruikers, inclusief dagelijks beheer, onderhoud en ondersteuning van computersystemen en -netwerken.

ToelatingseisenGrade 12 afgestudeerde of volwassen studentstatus (British Columbia, 19 jaar of ouder)Voldoen aan minimale taalvaardigheidseisen in het Engels.Carrièremogelijkheden

Na succesvolle afronding kunnen afgestudeerden werk vinden in bedrijven van elke omvang, zoals helpdesk en technische ondersteuning, datacenterexploitanten, netwerkbeheerders en netwerkondersteuningsanalisten.... [-]

Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Institute of Technology Development of Canada

Deze diplomaprogramma's zijn gericht op het voorbereiden van studenten om te werken als een programmeur die gespecialiseerd is in open source-tools, ze te plaatsen in het ... [+]

Deze diplomaprogramma's zijn gericht op het voorbereiden van studenten om te werken als een programmeur die gespecialiseerd is in open source-tools, ze te plaatsen in het digitale tijdperk van de digitale revolutie en een netwerkeffect van flexibiliteit en betaalbaarheid te creëren voor bedrijven die verwachten een klantervaring op maat te creëren. Deze programma's bieden studenten theoretische en praktische vaardigheden in Content Management Systemen, Perl en Python en Ruby on Rails. Open Source Web Development Diploma heeft een optionele co-op component die kan worden gevolgd na competitie van het academisch jaar.

De twee opties zijn:

Open Source Web Development DiplomaOpen Source Web Development Diploma met Co-opToelatingseisenGrade 12 afgestudeerde of volwassen studentstatus (British Columbia 19 jaar of ouder)Voldoen aan minimale taalvaardigheidseisen in het Engels.Carrièremogelijkheden... [-]
Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands