Institute of Technology Development of Canada

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij ITD

Opgericht in 1999, het college is gelegen in het hart van het centrum van Vancouver. We bieden een volledig uitgebreide leerervaring voor zowel nationale als internationale studenten. Wij geloven in mogelijkheden voor een leven lang leren als Pathways voor individuen om concurrerend te blijven door programma's te voorzien van praktijkervaringen die studenten voorbereiden op een veranderende wereld en hen in staat stellen om deze te verbeteren.

ITD Canada

ITD Canada streeft ernaar een opleiding te bieden waarmee afgestudeerden actuele en toekomstige uitdagingen kunnen aangaan en hun doelen kunnen bereiken. Individuen kunnen een van onze actuele Diploma's in Kunst , Bedrijf , Horeca en Informatietechnologie kiezen om hun persoonlijke groei en professionele ontwikkeling te continueren. De hands-on ervaring moedigt studenten aan om relaties te smeden die hen ondersteunen tijdens de universiteit en in de toekomst.

Waarom we streven

ITD Canada is voortdurend aan het innoveren en biedt carrièretrainingprogramma's die zijn ontwikkeld door professionals met referenties die betrekking hebben op hun expertisegebied. Onze kleine klasgroottes laten een nauwere interactie en individuele aandacht toe, terwijl we de hoge kwaliteitsstandaard behouden die onze studenten nodig hebben om hun toekomstige inspanningen te kunnen doen. Bovendien worden onze loopbaantrainingsprogramma's voortdurend bijgewerkt om te voldoen aan de eisen van de markt.

accreditatie

ITD Canada doet er alles aan om trainingen van de hoogste kwaliteit te bieden. Onze Diploma's en cursussen zijn allemaal geaccrediteerd en erkend door provinciale en professionele verenigingen die onze alumni internationale erkenning garanderen.

 • De afdeling Private Training Institution is verantwoordelijk voor het vaststellen van normen voor educatieve en operationele kwaliteit waaraan instellingen moeten voldoen om accreditatie te bereiken of te behouden. Normen worden vastgesteld door het Ministerie van Onderwijs en Arbeidsmarktontwikkeling.
 • De kwalificatie Education Quality Assurance of British Columbia (EQA) identificeert BC publieke en private postsecundaire instellingen die voldoen aan de door de provinciale overheid erkende normen voor kwaliteitsborging en consumentenbescherming. EQA biedt één standaardzegel die wereldwijd als een symbool van kwaliteit kan worden herkend. Het EQA-keurmerk biedt studenten de mogelijkheid om gemakkelijk te identificeren welke provinciale instellingen de overheid erkent dat ze voldoen aan kwaliteitsborgingsnormen en die consumentenbescherming bieden aan leerlingen.
 • Opgericht in 1953, het Amerikaanse hotel
 • Burgerschap en immigratie Canada Het Institute of Technology Development of Canada (ITD) is geregistreerd en erkend als een aangewezen leerinstelling onder de DLI: O19279542632

Waarom ITD Canada

Al meer dan 16 jaar kijken we naar onze afgestudeerden die een baan zoeken die rijk is aan kansen. Onze programma's zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op hun nieuwe carrière met praktische, hands-on leerervaringen geleverd door beoefenaar-instructeurs die jarenlange ervaring in de industrie combineren met uitzonderlijke educatieve vaardigheden. We bieden solide, marktgestuurde programma's die onze studenten helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden die het meest gevraagd worden door werkgevers in meerdere industrieën.

 • Geaccrediteerde programma's
 • Input van de industrie
 • Co-op werkervaring
 • Kleinere klasgroottes en studentengerichte omgeving
 • Leer van professionals uit de industrie
 • Carrière- en coöpservicesteun
 • Betaalbare betalingsplannen zijn beschikbaar
 • Studenten kunnen tot drie maanden gratis ESL ontvangen
 • Beurzenprogramma's zijn beschikbaar

Het leven in de Downtown Vancouver Campus

Onze campus in Vancouver bevindt zich op 474 Granville Street, in het hart van de kern van de binnenstad van Vancouver. Onder de drukte van de handels-, winkel- en uitgaanswijken van de stad is de kleine, intieme en veilige campus van ITD Canada. Door in de kern van de stad te studeren, hebben studenten de mogelijkheid om het zakelijke centrum van de stad te ervaren terwijl ze zich in de vriendelijke leeromgeving van ITD Canada bevinden.

Gunstig gelegen nabij grote busroutes en op een steenworp afstand van de Skytrain, stelt deze campus studenten uit afgelegen gebieden in staat gemakkelijk naar de campus te reizen.

Gemeenschapsrelaties

Onze connecties en relaties met alumni, het bedrijfsleven en de industrie, ouders en schoolbegeleiders maken allemaal deel uit van de uitgebreide community van ITD Canada. We bieden studenten de mogelijkheid om ontwikkelingsmiddelen te netwerken om hun professionele groei verder te helpen.

Met name bedrijven en industrieën helpen onze academische doelen ondersteunen en begeleiden onze studenten. Ze dienen als bronnen van de industrie en leveren waardevolle input in onze programma's. Ze dienen als co-op hosts wanneer onze studenten het veld betreden om praktijkervaring op te doen. Belangrijker nog, ze huren onze grads; soms zelfs voordat een student de co-op-component heeft voltooid.

Neem vandaag nog contact op met een toelatingsvertegenwoordiger voor meer informatie over de ITD Canada-community .

Locaties

Vancouver

Institute of Technology Development of Canada