ILSC Education Group

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ILSC-taalscholen Heeft sinds 1991 talenopleidingen aangeboden aan internationale studenten uit meer dan 100 landen. Het is de grootste en langste loopbaan van de 5 divisies van ILSC Education Group, die ook colleges, lerarenopleiding, taalopleiding voor het bedrijfsleven en voortgezet onderwijs omvat.

Sinds de oprichting van haar eerste school in Vancouver, BC, Canada in 1991, is ILSC wereldleider in de taalopleiding geworden. Het is gegroeid tot 9 fantastische locaties over de hele wereld, in Vancouver, Toronto en Montreal, Canada; San Francisco en New York, Verenigde Staten; New Delhi, India; En Brisbane, Melbourne en Sydney, Australië.

In 2013 en 2014 werd ILSC door industriepartners gestemd als Star Travel School van Travel Travel Magazine, een belangrijke erkenning van kwaliteit in de taalonderwijsindustrie. We blijven hard werken om onze hoge normen van academische uitmuntendheid en service te behouden, om onze missie te behalen: ILSC ontwikkelen als een van de mooiste scholen voor taal- en carriereopleiding waar mensen uitstekende en transformatieve leer- en leefervaringen hebben.

ILSC studenten

Strategische doelen

Lever transformatieve leerervaringen

Wij geloven sterk in de levensveranderende kracht van het onderwijs en ons hoofddoel bij ILSC is het leveren van leerervaringen die de toekomstige kansen van onze studenten zullen uitbreiden, hen helpen om hun persoonlijke en educatieve doelen te bereiken en uiteindelijk hun leven te veranderen in positief manieren.

Groei en onderhoud van een actieve wereldwijde gemeenschap

Studenten die naar ILSC komen, zijn hier voor meer dan alleen onderwijs, ze zijn op zoek naar een veelzijdige, wereldwijde culturele ervaring en mogelijkheden om hun potentieel te realiseren. Onze medewerkers en partners kiezen voor dezelfde redenen vaak voor ILSC. Door alle mensen (personeel, studenten, lokale gemeenschapspartners en wereldwijde zakelijke en academische partners) te koesteren en kansen te bieden om met elkaar te verbinden, kunnen we een belangrijke rol spelen bij het leveren van die wereldwijde culturele ervaring, het ondersteunen van persoonlijke ontwikkeling, En ervoor zorgen dat we allemaal deel uitmaken van iets groter.

Vergroot globaal en lokaal

De transformatieve leerervaringen die we creëren en leveren bij ILSC zijn uniek en bieden belangrijke waarde aan onze studenten, medewerkers en partners en we willen de ILSC-ervaring versterken en delen met meer mensen op nieuwe en bestaande locaties. Lokale en mondiale expansie biedt nieuwe mogelijkheden voor groei en ontwikkeling voor alle stakeholders. Het diversifiëren van onze producten en zakelijke locaties helpt ons ook om economische fluctuaties in verschillende landen te beheren, waardoor we nieuwe trends kunnen realiseren en aan de eisen van onze markten voldoen.

Optimaliseer het gebruik van ILSC-activa

Om succes te behalen moeten we onze verschillende activa optimaliseren, of het nu gaat om financiële, intellectuele of fysieke / materiële activa. Door het gebruik van ILSC-activa te optimaliseren, kunnen we meer succes en beloningen voor alle belanghebbenden van de ILSC waarborgen. We hebben de capaciteit om: onze doelstellingen, doelstellingen en missie voort te zetten; Beloningen en nieuwe kansen bieden aan werknemers; Zakelijke kansen voor onze partners vergroten; Beter beheersen van mondiale en regionale economische schommelingen, en Bieden betere en meer gevarieerde leerervaringen aan onze studenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Voorbereidend Jaar » Bekijk Certificaten » Bekijk Summer courses » Bekijk cursussen » Bekijk Health Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

CEFLE-certificaat (Frans)

Campus Voltijd 4 weken October 2018 Canada Montreal

Het Certificat en Enseignement du Francais Langue Etrangere (CEFLE) is bedoeld voor mensen met een goede kennis van het Frans (moedertaal of equivalent, DALF-niveau) die willen trainen om docent te worden van het Frans als tweede taal (FSL) en / of in het buitenland taal (FLE). [+]

CEFLE-certificaat

Het Certificat en Enseignement du Francais Langue Etrangere (CEFLE) is bedoeld voor mensen met een goede kennis van het Frans (moedertaal of equivalent, DALF-niveau) die willen trainen om docent te worden van het Frans als tweede taal (FSL) en / of in het buitenland taal (FLE). De CEFLE is nuttig voor degenen die al werkzaam zijn op het gebied van onderwijs, maar ook voor reizigers of voor iedereen die op zoek is naar een opwindende carrièreverandering. Deze training gebruikt een vergelijkbaar model als het CELTA-diplomaprogramma voor het lesgeven in het Engels (University of Cambridge). Naast het volgen van de CELTA-cursusstructuur, hanteert het de fundamentele principes zoals gelijke kansen op werk, ongeacht verschillen in ras, geslacht, burgerlijke staat, seksuele geaardheid of leeftijd.... [-]


Executive Business English-certificaten

Campus Voltijd 4 - 12 weken September 2018 Verenigde Staten San Francisco

Ontwikkel gespecialiseerde Engelse taalvaardigheden voor bedrijven via 3 certificaatopties, waaronder het Executive Business English-certificaat, het Executive Marketing-certificaat of het Executive Business Management-certificaat. [+]

Executive Business English-certificaten

Ontwikkel gespecialiseerde Engelse taalvaardigheden voor bedrijven via 3 certificaatopties, waaronder het Executive Business English-certificaat, het Executive Marketing-certificaat of het Executive Business Management-certificaat.

Verbeter het begrip en versterk de kennis van de huidige zakelijke onderwerpenVergroot het begrip van zakelijke woordenschat, idioom en de omgangstaalVerhoog de spreekvaardigheid, nauwkeurigheid en het vertrouwen in het gebruik van uw taalvaardigheden voor een verscheidenheid aan zakelijke toepassingen, waaronder e-mailen, presentaties, onderhandelingen en meerIdentificeer uitdagingen, stel doelen en bereik ze in semi-privélessen die zijn afgestemd op uw unieke behoeftenOVERZICHTSTUDIEZONE: zakelijke taalLOCATIE BESCHIKBAAR: San Francisco, New YorkLENGTH: 4 weken per certificaat; 12 weken voor Diploma **SCHEMA: Fulltime, fulltime plus of voltijds intensiefSTART DATA: Session start datesTAALNIVEAUS: B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2OPMERKINGEN:* Het diploma is alleen beschikbaar in San Francisco** Minimale lengte: de werkelijke lengte kan variëren afhankelijk van de voortgang en het schema van de studentWat je leert... [-]

Cursus

Avondtaalklassen (6-weekse sessies)

Campus Voltijd 6 weken Open Inschrijving Canada Montreal

De lessen zijn kleine groepen, gericht op communicatie en gebruiken dezelfde flexibele, studentgerichte benadering die de ILSC-leerervaring definieert. [+]

Avondtaalklassen (6-weekse sessies)

De lessen zijn kleine groepen, gericht op communicatie en gebruiken dezelfde flexibele, studentgerichte benadering die de ILSC-leerervaring definieert.

We hebben communicatieklassen op maandag / woensdag en we hebben IELTS en TEF Canada / TEFAQ avondvoorbereidingscursussen op dinsdagen / donderdagen.

Montreal: avondtaallessen

Heb je altijd al een andere taal willen spreken? Ben je van plan een vakantie naar het buitenland te maken? Ongeacht de reden, we moedigen je aan om deel te nemen aan onze leuke en communicatieve lessen die gegarandeerd een positief en cultureel verrijkend einde aan je werkdag geven.

We bieden leuke, boeiende groepslessen in het Frans, Engels en Spaans. We bieden ook privélessen op maat aan in elke gewenste taal. We trainen studenten ook voor officiële tests zoals IELTS, FCE, TEFAQ en TEF Canada.... [-]


Cursus: aangepaste Franse pakketten voor groepen

Campus Voltijd 1 - 4 weken Open Inschrijving Canada Montreal

Met een verscheidenheid aan cursussen Frans om uit te kiezen, kan ILSC u helpen uw taalonderwijs aan te passen aan de unieke behoeften van uw groep. Afhankelijk van je interesses, kunnen taallessen georganiseerd worden in de ochtend of middag (of beide). [+]

Aangepaste groep Franse pakkettenPROGRAMMA SNAPSHOTPROGRAMMATYPE: CommunicatieLOCATIE BESCHIKBAAR: MontréalTOTALE PROGRAMMALENGTE: 1 - 4 wekenSCHEMA: 's ochtends Franse lessen, gecombineerd met middagactiviteiten en een zaterdagactiviteit van een hele dag. Of aangepast om te voldoen aan de behoeften en interesses van uw groep.START DATA: elke maandag behalve de laatste week van een sessie.TAALNIVEAUS: B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3OPMERKINGEN: beschikbaar voor studenten van 16 jaar. Minimaal 10 studenten per groep.

Deel een culturele en Franse taalervaring met je, samen met je groep van 10 of meer mensen. Aangepaste pakketten zijn het hele jaar beschikbaar.

Ervaar een Frans onderdompelingsavontuur op maat van je groepCombineer lokale sight-seeing en culturele activiteiten met Franse studeer- en gastgezinnenGeniet van een veilige, ondersteunde ervaring studeren en ontdekken in het buitenlandWat je leert... [-]

Cursus: Business English-programma

Campus Voltijd 1 week Open Inschrijving Canada Vancouver

Het Business English-programma van ILSC omvat een breed scala aan cursussen die zijn gericht op het leren van Engelse taalvaardigheden voor bedrijven. Cursussen zijn beschikbaar in een flexibel schema en lengte, en op verschillende taalniveaus op basis van uw persoonlijke studiebehoeften, interesses en doelen. [+]

Business English-programma

Het Business English-programma van ILSC omvat een breed scala aan cursussen die zijn gericht op het leren van Engelse taalvaardigheden voor bedrijven. Cursussen zijn beschikbaar in een flexibel schema en lengte, en op verschillende taalniveaus op basis van uw persoonlijke studiebehoeften, interesses en doelen. Zakelijk Engels cursussen richten zich op verschillende onderwerpen en helpen u algemene communicatievaardigheden te verbeteren, zoals spreken, luisteren, uitspraak, lezen, schrijven en grammatica. Daarnaast bouw je Engelse vocabulaire voor je bedrijf.

Kies uit verschillende cursussen om uw vaardigheden in zakelijk Engels te verbeterenVerschillende cursusonderwerpen zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op bepaalde zakelijke gebieden die u interesserenBouw een basis in zakelijke taalvaardigheden om toekomstige internationale carrièredoelen te ondersteunenOVERZICHTSTUDIEZONE: zakelijke taalLOCATIE BESCHIKBAAR: VancouverLENGTH: minimaal 1 weekSCHEMA: flexibel afhankelijk van uw planningkeuzeSTART DATA: elke maandag behalve de laatste week van de sessieTAALNIVEAUS: B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2Wat je leert... [-]

Cursus: Engels voor Hospitality Management Voorbereiding Mastery

Campus Voltijd 8 weken Open Inschrijving Canada Vancouver

Het Engels voor Hospitality Management Preparation Mastery biedt een voorgestelde combinatie van cursussen die u een overzicht van algemeen zakelijk Engels, zakelijke praktijken, bedrijfsbeheer en human resources, reizen, gastvrijheid en conventiebeheer zullen geven. [+]

Engels voor Hospitality Management Voorbereiding MasteryOVERZICHTSTUDIEZONE: zakelijke taalLOCATIE BESCHIKBAAR: VancouverLENGTH: minimaal 8 wekenSCHEMA: Voltijds of voltijds intensiefSTART DATA: Session start datesTAALNIVEAUS: B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2

Het Engels voor Hospitality Management Preparation Mastery biedt een voorgestelde combinatie van cursussen die u een overzicht van algemeen zakelijk Engels, zakelijke praktijken, bedrijfsbeheer en human resources, reizen, gastvrijheid en conventiebeheer zullen geven. Instructie richt zich op het versterken van uw communicatievaardigheden op het gebied van schrijven, presenteren, vergaderen en onderhandelen, terwijl u een deur opent naar de opwindende branche van Travel and Hospitality Management.... [-]


Cursus: Engels voor management van bedrijven

Campus Voltijd 8 weken Open Inschrijving Canada Vancouver

De Mastery Management voor Engels voor bedrijven biedt een voorgestelde combinatie van cursussen die u een overzicht geeft van algemeen zakelijk Engels, zakelijke praktijken, bedrijfsbeheer en personeel. [+]

Engels voor beheer van bedrijfsbestuurOVERZICHTSTUDIEZONE: zakelijke taalLOCATIE BESCHIKBAAR: VancouverLENGTH: minimaal 8 wekenSCHEMA: Voltijds of voltijds intensiefSTART DATA: Session start datesTAALNIVEAUS: B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2

De Mastery Management voor Engels voor bedrijven biedt een voorgestelde combinatie van cursussen die u een overzicht geeft van algemeen zakelijk Engels, zakelijke praktijken, bedrijfsbeheer en personeel. Instructie richt zich op het versterken van uw zakelijke schrijf-, presentatie-, vergader-, onderhandelings- en luistervaardigheid, terwijl u tegelijkertijd inzicht krijgt in Management en Human Resources binnen een wereldwijd raamwerk.

Verbeter uw begrip van algemene bedrijfspraktijken, bedrijfsbeheer en human resources, reizen, gastvrijheid en conventiebeheerVersterken zakelijke schrijf-, presentatie-, ontmoetings- en onderhandelingsvaardighedenOpen deuren naar de opwindende branche van reis- en hospitality managementWAT JE ZULT LEREN... [-]

Cursus: International Business English Mastery

Campus Voltijd 8 weken Open Inschrijving Canada Vancouver Toronto +1 more

De International Business English Mastery biedt een voorgestelde combinatie van cursussen om u te helpen de Engelse vaardigheden te ontwikkelen die u nodig hebt om internationale zakelijke praktijken en bedrijfsbeheer te begrijpen. [+]

International Business English MasteryOVERZICHTSTUDIEZONE: zakelijke taalLOCATIE BESCHIKBAAR: Vancouver, TorontoLENGTH: minimaal 8 wekenSCHEMA: Voltijds of voltijds intensiefSTART DATA: Session start datesTAALNIVEAUS: B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2

De International Business English Mastery biedt een voorgestelde combinatie van cursussen om u te helpen de Engelse vaardigheden te ontwikkelen die u nodig hebt om internationale zakelijke praktijken en bedrijfsbeheer te begrijpen. Instructie richt zich op het versterken van uw zakelijke schrijf-, presentatie-, vergader-, onderhandelings- en luistervaardigheden terwijl u inzicht krijgt in internationale zaken binnen een wereldwijd raamwerk.... [-]


Cursus: internationale actualiteiten

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Beheers de taal van internationale aangelegenheden en houd gelijke tred met het veranderende politieke klimaat van vandaag. Oefen Engels door debatten over politiek, economie en recht. Educatieve media voor deze cursus omvatten televisie, video en internet. [+]

INTERNATIONALE ACTUELE EVENEMENTEN

Beheers de taal van internationale aangelegenheden en houd gelijke tred met het veranderende politieke klimaat van vandaag. Oefen Engels door debatten over politiek, economie en recht. Educatieve media voor deze cursus omvatten televisie, video en internet.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

[-]

Cursus: media

Campus Voltijd 8 weken Open Inschrijving Canada Vancouver Toronto +1 more

De Engelse Mastery voor media en marketing biedt een gesuggereerde combinatie van cursussen die u een overzicht geeft van algemeen zakelijk Engels, zakelijke praktijken, geschreven en op computer gebaseerde mediabeelden en marketingstrategieën. [+]

MediaOVERZICHTSTUDIEZONE: zakelijke taalLOCATIE BESCHIKBAAR: Vancouver, TorontoLENGTH: minimaal 8 wekenSCHEMA: Voltijds of voltijds intensiefSTART DATA: startdatums van sessiesTAALNIVEAUS: B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2

De Engelse Mastery voor media en marketing biedt een gesuggereerde combinatie van cursussen die u een overzicht geeft van algemeen zakelijk Engels, zakelijke praktijken, geschreven en op computer gebaseerde mediabeelden en marketingstrategieën. Ontwikkel uw Engelse vaardigheden terwijl u de dynamische wereld van gedrukte media, reclame, marktanalyse en marktplanning verkent.

Verbeter uw begrip van algemene bedrijfspraktijken, geschreven en op computer gebaseerde mediaformulierenKennis verwerven van de dynamische wereld van gedrukte media, reclame, marktanalyse en marktplanningVul uw professionele achtergrond aan met de taalvaardigheden die nodig zijn voor onze wereldwijde marktWAT JE ZULT LEREN... [-]

Cursus: Nighttime English Study: Bedrijf, Communicatie

Campus Voltijd 1 week Open Inschrijving Australië Brisbane Sydney Melbourne +2 more

Het nachtschema van ILSC Australia biedt een flexibele leeroptie voor studenten die overdag willen werken, en zich 's avonds op de belangrijkste Engelse vaardigheden concentreren. [+]

Nighttime English Study: Zakelijk, Communicatie

Het nachtschema van ILSC Australia biedt een flexibele leeroptie voor studenten die overdag willen werken, en zich 's avonds op de belangrijkste Engelse vaardigheden concentreren.

Flexibele toegang elke weekWerk overdag en studeer 's nachts met het handige avondschemaFocus op cursussen om u te helpen op de werkplek of om u te helpen toegang te krijgen tot een universiteit, hogeschool of TAFE in AustraliëOVERZICHTONDERZOEKSGEBIED:CommunicatieAcademische en testvoorbereidingZakelijke taalLOCATIE BESCHIKBAAR: Brisbane, Sydney, MelbourneLENGTH: minimaal 1 weekSCHEMA: maandag tot vrijdag, 16.45 - 21.00 uurSTART DATA: elke maandag behalve de laatste week van de sessie *TAALNIVEAUS: B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2OPMERKINGEN: Ons programma Nighttime English biedt dezelfde cursusinhoud als programma's overdag, in een Full-Time-avondschemaWat je leert... [-]

Cursus: Studiebegeleiding in het Engels

Campus Voltijd 5 - 30 uur Open Inschrijving Canada Vancouver Montreal Toronto Australië Brisbane Sydney Melbourne India New Delhi Verenigde Staten San Francisco +10 more

Pas uw taalonderwijs aan met privé- of semi-privébegeleiding op maat van uw specifieke taalleerbehoeften. Voeg tutoring toe aan je normale ILSC-schema om zwakke vaardigheden te targeten, of neem gerichte privéinstructies voor specifieke taalinteresses zoals Business of ander gespecialiseerd Engels. [+]

Studiebegeleiding in het EngelsOVERZICHTONDERZOEKSGEBIED:CommunicatieZakelijke taalLOCATIE BESCHIKBAAR: Vancouver, Toronto, Montréal, San Francisco, New York, Brisbane, Sydney, Melbourne, New DelhiLENGTH: flexibel volgens uw behoeftenSCHEMA: 5-30 uur per weekSTART DATA: elke maandag behalve de laatste week van een sessieTAALNIVEAUS: B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2OPMERKINGEN: de opties voor begeleiding variëren per campus, zie hieronder meer details.

Pas uw taalonderwijs aan met privé- of semi-privébegeleiding op maat van uw specifieke taalleerbehoeften. Voeg tutoring toe aan je normale ILSC-schema om zwakke vaardigheden te targeten, of neem gerichte privéinstructies voor specifieke taalinteresses zoals Business of ander gespecialiseerd Engels. Studiebegeleiding varieert per campus; de volgende programma's zijn beschikbaar op de volgende locaties:... [-]


Cursus: Studiebegeleiding in het Frans

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Pas uw taalonderwijs aan met privé- of semi-privébegeleiding op maat van uw specifieke taalleerbehoeften. Voeg tutoring toe aan je normale ILSC-schema om zwakke vaardigheden te targeten, of volg gerichte privélessen voor specifieke taalinteresses zoals Business of ander gespecialiseerd Frans. Tutoringsopties variëren. [+]

Studiebegeleiding in het FransPROGRAMMA SNAPSHOTTYPE PROGRAMMA: Communicatie, BedrijfstaalLOCATIE BESCHIKBAAR: MontréalTOTAAL PROGRAMMA LENGTE: flexibelSCHEMA: 5-30 uur per weekSTART DATA: elke maandag behalve de laatste week van een sessieTAALNIVEAUS: B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3OPMERKINGEN: Privébegeleidingsopties variëren, zie hieronder meer details.

Pas uw taalonderwijs aan met privé- of semi-privébegeleiding op maat van uw specifieke taalleerbehoeften. Voeg tutoring toe aan je normale ILSC-schema om zwakke vaardigheden te targeten, of volg gerichte privélessen voor specifieke taalinteresses zoals Business of ander gespecialiseerd Frans. Tutoringsopties variëren.

... [-]

Cursus: zakelijk Engels

Campus Voltijd 8 weken Open Inschrijving Australië Brisbane Sydney Melbourne +2 more

Verbeter uw begrip van elementaire zakelijke praktijken. Leer basis schriftelijke en mondelinge Engelse vaardigheden die u zullen helpen om u voor te bereiden op een baan op instapniveau in de horeca. [+]

Zakelijk EngelsOVERZICHTSTUDIEZONE: zakelijke taalLOCATIE BESCHIKBAAR: Brisbane, Sydney, MelbourneLENGTH: minimaal 8 wekenSCHEMA: VoltijdsSTART DATA: Session start datesTAALNIVEAUS: B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2

Verbeter uw begrip van elementaire zakelijke praktijken. Leer basis schriftelijke en mondelinge Engelse vaardigheden die u zullen helpen om u voor te bereiden op een baan op instapniveau in de horeca.

Ontvang een meesterschapscertificaat dat uw gerichte studie op dit gebied aangeeftKrijg zelfvertrouwen voor het zoeken naar werk in de horeca en algemene werkomgevingen in AustraliëOverweeg je meesterschap te combineren met een stageprogramma

Alle programma's maken deel uit van Engelse taalprogramma's voor internationale studenten. CRICOS-code: 060152JCRICOS Code 02137M ILSC (Brisbane) PTY LTD handel als ILSC-Brisbane, ILSC-Sydney en ILSC-Melbourne RTO-nummer 31564... [-]


Cursus: zakelijk Engels Communicatie Mastery - Australië

Campus Voltijd 8 weken Open Inschrijving Australië Brisbane Sydney Melbourne +2 more

De Mastery in Business English Communication biedt een gesuggereerde combinatie van cursussen om u te helpen focussen op de praktische en noodzakelijke vaardigheden die nodig zijn voor succesvolle Engelse communicatie op de hedendaagse werkplek. [+]

Zakelijk Engels Communicatie Mastery - AustraliëOVERZICHTSTUDIEZONE: zakelijke taalLOCATIE BESCHIKBAAR: Brisbane, Sydney, MelbourneLENGTH: minimaal 8 wekenSCHEMA: VoltijdsSTART DATA: Session start datesTAALNIVEAUS: B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2

Verbeter uw begrip van algemene bedrijfspraktijken, evenals schriftelijke, mondelinge en computergestuurde vaardigheden.

Ontvang een meesterschapscertificaat dat uw gerichte studie op dit gebied aangeeftKrijg zelfvertrouwen in uw Engelse vaardigheden voor zakelijke omgevingen en krijg vaardigheden om u te helpen bij het zoeken naar werkOverweeg je meesterschap te combineren met een stageprogramma

Alle programma's maken deel uit van Engelse taalprogramma's voor internationale studenten. CRICOS-code: 060152JCRICOS Code 02137M ILSC (Brisbane) PTY LTD handel als ILSC-Brisbane, ILSC-Sydney en ILSC-Melbourne RTO-nummer 31564... [-]


Cursus: zakelijk Engels Communicatie Mastery - Canada

Campus Voltijd 8 weken Open Inschrijving Canada Vancouver Montreal Toronto +2 more

De Mastery in Business English Communication biedt een gesuggereerde combinatie van cursussen om u te helpen focussen op de praktische en noodzakelijke vaardigheden die nodig zijn voor succesvolle Engelse communicatie op de hedendaagse werkplek. [+]

Business Engels Communication Mastery - CanadaOVERZICHTSTUDIEZONE: zakelijke taalLOCATIE BESCHIKBAAR: Vancouver, Toronto, MontréalLENGTH: minimaal 8 wekenSCHEMA: Voltijds of voltijds intensiefSTART DATA: Session start datesTAALNIVEAUS: B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2

De Mastery in Business English Communication biedt een gesuggereerde combinatie van cursussen om u te helpen focussen op de praktische en noodzakelijke vaardigheden die nodig zijn voor succesvolle Engelse communicatie op de hedendaagse werkplek. Ontwikkel schriftelijke, mondelinge en computergestuurde communicatievaardigheden. The Mastery is flexibel en biedt een breed spectrum van professionele interesses.

Verbeter uw kennis van algemene bedrijfspraktijken, schriftelijke, mondelinge en computergestuurde communicatievaardighedenVersterk de praktische en noodzakelijke vaardigheden die nodig zijn voor succesvolle Engelse communicatie op de hedendaagse werkplekDit certificaat is flexibel en biedt ruimte aan een breed spectrum van professionele interessesWAT JE ZULT LEREN... [-]

Cursus Engels: bedrijfscultuur

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Vancouver Toronto India New Delhi Verenigde Staten San Francisco +4 more

Ontwikkel Engelstalige, lees-, schrijf- en luistervaardigheden en verbeter het intercultureel bewustzijn. Bestudeer de bedrijfsethiek van de wereld en leer hoe u humor op de werkplek kunt gebruiken. [+]

BUSINESS CULTUUR

Ontwikkel Engelstalige, lees-, schrijf- en luistervaardigheden en verbeter het intercultureel bewustzijn. Bestudeer de bedrijfsethiek van de wereld en leer hoe u humor op de werkplek kunt gebruiken.

LOCATIES

Vancouver, Toronto, San Francisco, New York, New Delhi

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, Al, A2

[-]

Cursus Engels: Café-werkvaardigheden

Campus Voltijd September 2018 Australië Brisbane Sydney Melbourne +1 more

Leer praktische vaardigheden om in een café te werken! Win het interview, verscherp uw telefoonvaardigheden en beheers de drukte van de klantenservice. [+]

CAFÉ WERKVAARDIGHEDEN

Leer praktische vaardigheden om in een café te werken! Win het interview, verscherp uw telefoonvaardigheden en beheers de drukte van de klantenservice.

LOCATIES

Brisbane, Sydney, Melbourne

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, Al, A2

[-]

Cursus Engels: Engels voor advertentiemedia

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Vancouver Montreal Verenigde Staten San Francisco +2 more

In deze cursus ontwikkel je je talenkennis door wereldwijde tv-commercials en advertentietrends te bekijken, bespreken en analyseren. De primaire focus van de klasse is commerciële advertentieproductie door het schrijven, regisseren en filmen van een korte tv-commercial. [+]

NEDERLANDS VOOR ADVERTERENDE MEDIA

In deze cursus ontwikkel je je talenkennis door wereldwijde tv-commercials en advertentietrends te bekijken, bespreken en analyseren. De primaire focus van de klasse is commerciële advertentieproductie door het schrijven, regisseren en filmen van een korte tv-commercial.

LOCATIES

Vancouver, Montréal, San Francisco, New York

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, Al, A2

[-]

Cursus Engels: Engels voor adverteren

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Vancouver

De cursus maakt gebruik van een geïntegreerde vaardighedenbenadering van het leren van talen om basisbegrippen van reclame en ontwerp te introduceren en ondersteunt u bij het ontwikkelen van lees-, schrijf-, luister- en spreekvaardigheid door het simuleren van een reclamebureau-ervaring waarin u de basisprincipes van adverteren zult lezen, beluisteren en bespreken. en effectief beeldontwerp. [+]

NEDERLANDS VOOR RECLAME

Deze cursus is bedoeld om de Engelse taalvaardigheid van studenten te ontwikkelen door middel van onderzoek naar reclame en design. De cursus maakt gebruik van een geïntegreerde vaardighedenbenadering van het leren van talen om basisbegrippen van reclame en ontwerp te introduceren en ondersteunt u bij het ontwikkelen van lees-, schrijf-, luister- en spreekvaardigheid door het simuleren van een reclamebureau-ervaring waarin u de basisprincipes van adverteren zult lezen, beluisteren en bespreken. en effectief beeldontwerp. Naast het ontwikkelen van alle 4 de taalvaardigheden, krijgt u de kans om de basisprincipes van Photoshop, authorisatie van webpagina's en software voor beeldbewerking te leren.... [-]


Cursus Engels: Engels voor e-business

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Vancouver

Deze cursus is bedoeld om uw Engelse taalvaardigheid te ontwikkelen door middel van de studie van e-business en webdesign. De cursus ontwikkelt Engelse lees-, schrijf-, luister- en spreekvaardigheid. [+]

NEDERLANDS VOOR E-BUSINESS

Deze cursus is bedoeld om uw Engelse taalvaardigheid te ontwikkelen door middel van de studie van e-business en webdesign. De cursus ontwikkelt Engelse lees-, schrijf-, luister- en spreekvaardigheid. Je leest en luistert naar de huidige artikelen, nieuwsverhalen en video's over e-business; ontwikkel schrijf- en spreekvaardigheden door groepswerk een voorbeeldbedrijfsplan op te stellen, e-bedrijven en hun websites te beoordelen en uw vocabulaire uit te breiden. Naast het ontwikkelen van alle 4 de taalvaardigheden, krijgt u de kans om de basis van webdesign te leren.

LOCATIES

Vancouver

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, Al, A2

[-]

Cursus Engels: Engels voor financiën

Campus Voltijd Open Inschrijving Australië Brisbane

De cursus Engels voor financiën is een intensieve inleiding tot algemeen financieel en boekhoudkundig Engels. Deze cursus is ideaal als u financiële zaken wilt studeren en / of als u in een Engels sprekende omgeving wilt werken. [+]

NEDERLANDS VOOR FINANCIERING

De cursus Engels voor financiën is een intensieve inleiding tot algemeen financieel en boekhoudkundig Engels. Deze cursus is ideaal als u financiële zaken wilt studeren en / of als u in een Engels sprekende omgeving wilt werken. De cursus Engels voor financiën richt zich op de gespecialiseerde woordenschat van financiën en biedt taaloefeningen voor specifieke werksituaties. English for Finance geeft je de Engelse vaardigheden, woordenschat en taalpraktijk die je nodig hebt om in een Engelse omgeving te werken of geld te studeren.

LOCATIES

Brisbane

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, Al, A2

[-]

Cursus Engels: Engels voor marketing

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Vancouver Toronto Australië Brisbane Sydney Melbourne Verenigde Staten San Francisco +6 more

In deze cursus ontwikkelen studenten de Engelse vaardigheden die nodig zijn in de opwindende wereld van marketing. Deze cursus richt zich op fundamentele theorieën, concepten en hands-on praktische ervaring. [+]

NEDERLANDS VOOR MARKETING

In deze cursus ontwikkelen studenten de Engelse vaardigheden die nodig zijn in de opwindende wereld van marketing. Deze cursus richt zich op fundamentele theorieën, concepten en hands-on praktische ervaring.

LOCATIES

Vancouver, Toronto, San Francisco, New York, Brisbane, Sydney, Melbourne

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, Al, A2

[-]

Cursus Engels: Engels voor reizen en gastvrijheid

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Vancouver Australië Brisbane Sydney Melbourne +3 more

De toeristenindustrie is een van 's werelds grootste werkgevers. Deze interactieve cursus helpt je om Engelse taalvaardigheden in de industrie onder de knie te krijgen en tegelijkertijd inzicht te verschaffen in toeristische marketing, hospitality management, entertainment en promotie. [+]

NEDERLANDS VOOR REIS EN GASTVRIJHEID

De toeristenindustrie is een van 's werelds grootste werkgevers. Deze interactieve cursus helpt je om Engelse taalvaardigheden in de industrie onder de knie te krijgen en tegelijkertijd inzicht te verschaffen in toeristische marketing, hospitality management, entertainment en promotie.

LOCATIES

Vancouver, Brisbane, Sydney, Melbourne

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, Al, A2

[-]

Cursus Engels: Internationaal zakelijk Engels

Campus Voltijd September 2018 Canada Vancouver Montreal Toronto Verenigde Staten San Francisco +3 more

In de cursus Engels voor internationale bedrijfspraktijken verbetert u uw Engelse taalvaardigheid door middel van internationale zaken. Bouw je Engelse vaardigheden door te lezen, schrijven, luisteren en praten over internationale zakelijke onderwerpen zoals marketing, financiën, ondernemingsrecht en internationale handel. [+]

INTERNATIONALE ZAKEN ENGLISH

In de cursus Engels voor internationale bedrijfspraktijken verbetert u uw Engelse taalvaardigheid door middel van internationale zaken. Bouw je Engelse vaardigheden door te lezen, schrijven, luisteren en praten over internationale zakelijke onderwerpen zoals marketing, financiën, ondernemingsrecht en internationale handel.

LOCATIES

Vancouver, Toronto, Montréal, San Francisco, New York

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, Al, A2

[-]

Cursus Engels: klaar voor de taak

Campus Voltijd Open Inschrijving Australië Sydney Melbourne

De Job Ready-cursus is bedoeld om studenten de basistaal en vaardigheden voor het zoeken naar werk te bieden om een ​​baan te vinden op een Australische werkplek. Job Ready is ideaal voor studenten op de werkvakantie die hun taalvaardigheden snel willen vergroten voor de werkplek en de nodige tips en trucs willen leren om het werk in Australië te beveiligen. [+]

JOB READY

De Job Ready-cursus is bedoeld om studenten de basistaal en vaardigheden voor het zoeken naar werk te bieden om een ​​baan te vinden op een Australische werkplek. Job Ready is ideaal voor studenten op de werkvakantie die hun taalvaardigheden snel willen vergroten voor de werkplek en de nodige tips en trucs willen leren om het werk in Australië te beveiligen. Studenten van studentenvisa kunnen echter ook de cursus kiezen om hen te helpen bij het vinden van parttime werk tijdens hun studie.

LOCATIES

Sydney, Melbourne

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, Al, A2

[-]

Cursus Engels: luisteren naar professionals

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Vancouver Toronto Verenigde Staten San Francisco +2 more

Vergroot het begrip van zakelijk en academisch Engels. Oefen het begrijpen van spontane informele taal en uitleg over abstracte en theoretische ideeën. [+]

LUISTEREN VOOR PROFESSIONALS

Vergroot het begrip van zakelijk en academisch Engels. Oefen het begrijpen van spontane informele taal en uitleg over abstracte en theoretische ideeën.

LOCATIES

Vancouver, Toronto, San Francisco, New York

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, Al, A2

[-]

Cursus Engels: presentatievaardigheden voor bedrijven

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Vancouver Toronto Australië Brisbane Sydney Melbourne Verenigde Staten San Francisco +6 more

Beheers de essentie van effectieve presentaties. Bouw vertrouwen in uw vermogen om een ​​toespraak te organiseren en af ​​te leveren, in het Engels, voor een zakelijk publiek. [+]

PRESENTATIEVAARDIGHEDEN VOOR BUSINESS

Beheers de essentie van effectieve presentaties. Bouw vertrouwen in uw vermogen om een ​​toespraak te organiseren en af ​​te leveren, in het Engels, voor een zakelijk publiek.

LOCATIES

Vancouver, Toronto, San Francisco, Brisbane, Sydney, Melbourne

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, Al, A2

[-]

Cursus Engels: zakelijke interviewvaardigheden

Online Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal Toronto Australië Brisbane Sydney Melbourne Verenigde Staten San Francisco Canada Online +8 more

Verbeter uw sollicitatievaardigheden, persoonlijk, online en via de telefoon. Aan het begin van de cursus, deel je je persoonlijke werkdoelen. De cursus helpt je om beroepsgerichte Engelse vocabulaire te ontwikkelen op basis van de professionele interesses van de studenten. [+]

ZAKELIJKE INTERVIEWVAARDIGHEDEN

Verbeter uw sollicitatievaardigheden, persoonlijk, online en via de telefoon. Aan het begin van de cursus, deel je je persoonlijke werkdoelen. De cursus helpt je om beroepsgerichte Engelse vocabulaire te ontwikkelen op basis van de professionele interesses van de studenten. Je wordt gefilmd en bekritiseerd om je professionele presentatie, uitspraak en taalvaardigheid te verbeteren.

LOCATIES

Toronto, Montréal, San Francisco, New York, Brisbane, Sydney, Melbourne

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, Al, A2

[-]

Cursus Engels: zakelijk Engels

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Vancouver Montreal Toronto Australië Brisbane Sydney Melbourne India New Delhi Verenigde Staten San Francisco +9 more

Praktijk spreken, luisteren, lezen en schrijven in een zakelijke context. Onderwerpen zijn onder meer marketing, resumé writing, sollicitatiegesprektechnieken en effectieve telefonische communicatie. [+]

ZAKELIJK ENGELS

Praktijk spreken, luisteren, lezen en schrijven in een zakelijke context. Onderwerpen zijn onder meer marketing, resumé writing, sollicitatiegesprektechnieken en effectieve telefonische communicatie.

LOCATIES

Vancouver, Toronto, Montréal, San Francisco, New York, Brisbane, Sydney, Melbourne, New Delhi

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, Al, A2

[-]

Cursus Engels: zakelijk Engels Cambridge

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Vancouver Australië Brisbane Sydney Melbourne +3 more

Verbeter de vocabulaire en vaardigheden van uw bedrijf in Engels door u te richten op aspecten van de Cambridge BEC-tests. Focus op zakelijk vocabulaire, lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheden voor bedrijfssituaties. [+]

ZAKELIJKE ENGELSE CAMBRIDGE

Verbeter de vocabulaire en vaardigheden van uw bedrijf in Engels door u te richten op aspecten van de Cambridge BEC-tests. Focus op zakelijk vocabulaire, lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheden voor bedrijfssituaties. Vergroot uw professionele kansen op internationale banenmarkten en kansen om in het buitenland te werken.

LOCATIES

Vancouver, Brisbane, Sydney, Melbourne

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, Al, A2

[-]

Cursus Engels: zakelijk Engels voor management

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Vancouver Toronto Australië Brisbane Verenigde Staten San Francisco +4 more

Deze cursus is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het leren en oefenen van zakelijk Engels als het gaat om management en human resources. Gebruikmakend van een multivaardighedenbenadering, bouw je een sterke basis van zakelijke woordenschat, vergroot je het luistervaardigheid, oefen je lees- en schrijfvaardigheden door lessen en huiswerkopdrachten en vergroot je vloeiendheid door middel van klassegesprek, debat en de voorbereiding van een lessenpresentatie. [+]

BUSINESS ENGLISH VOOR MANAGEMENT

Deze cursus is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het leren en oefenen van zakelijk Engels als het gaat om management en human resources. Gebruikmakend van een multivaardighedenbenadering, bouw je een sterke basis van zakelijke woordenschat, vergroot je het luistervaardigheid, oefen je lees- en schrijfvaardigheden door lessen en huiswerkopdrachten en vergroot je vloeiendheid door middel van klassegesprek, debat en de voorbereiding van een lessenpresentatie.

De cursus richt zich op business management principes en human resources-praktijken, en zal je helpen om je Engelse macrovaardigheden en zakelijke vocabulaire te verbeteren.

LOCATIES... [-]

Cursus Engels: zakelijk schrijven

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Vancouver Montreal Toronto Australië Brisbane Sydney Melbourne India New Delhi Verenigde Staten San Francisco +9 more

Krijg vaardigheden in schriftelijke Engelse communicatie, zakelijke voorstellen en schrijven voor het web. Ontwikkel uw expertise in het schrijven van CV's, begeleidende brieven en rapporten. [+]

ZAKELIJK SCHRIJVEN

Krijg vaardigheden in schriftelijke Engelse communicatie, zakelijke voorstellen en schrijven voor het web. Ontwikkel uw expertise in het schrijven van CV's, begeleidende brieven en rapporten.

LOCATIES

Vancouver, Toronto, Montréal, San Francisco, New York, Brisbane, Sydney, Melbourne, New Delhi

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, Al, A2

[-]

Cursus Frans: Debatteren

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Leer logische, samenhangende meningen te vormen, presenteer deze, ondersteun en verdedig deze meningen in debatten. Debatten moeten in staat zijn om informatie te lezen en te synthetiseren en vervolgens hun ideeën samen te vatten en te ondersteunen. [+]

DEBATTEREN

Leer logische, samenhangende meningen te vormen, presenteer deze, ondersteun en verdedig deze meningen in debatten. Debatten moeten in staat zijn om informatie te lezen en te synthetiseren en vervolgens hun ideeën samen te vatten en te ondersteunen. Studenten ontwikkelen hun spreek-, luister-, schrijfvaardigheid en schrijfvaardigheden en zullen vloeiendheid, zelfvertrouwen en vaardigheden voor kritisch denken verbeteren.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: Frans door drama

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Verbeter je Frans dramatisch met vier spannende weken doorgebracht met brainstormen, schrijven, oefenen en een origineel stuk spelen. Er is geen eerdere drama-ervaring nodig. [+]

FRANS DOOR DRAMA

Verbeter je Frans dramatisch met vier spannende weken brainstormen, schrijven, oefenen en een origineel stuk spelen. Er is geen eerdere drama-ervaring nodig.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: Frans door middel van fotografie

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

In deze cursus ontwikkelen studenten hun Franse vaardigheden terwijl ze de geschiedenis van fotografie leren, foto's bespreken en beoordelen en betrokken raken bij creatieve fotografische projecten. [+]

FRANS VIA FOTOGRAFIE

In deze cursus ontwikkelen studenten hun Franse vaardigheden terwijl ze de geschiedenis van fotografie leren, foto's bespreken en beoordelen en betrokken raken bij creatieve fotografische projecten. Studenten leren over de verschillende vormen van fotografie (documentaire, journalistiek, commercieel, mode, portretten, evenementen, kunstfotografie, natuur, enz.), En zullen de sessie beëindigen door hun werk op school tentoon te stellen en het op een gratis website.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: Frans door mode en design

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Verbeter uw Franse spreek- en leesvaardigheid terwijl u mode van over de hele wereld verkent. Je zult de biografieën van internationale ontwerpers bestuderen en praten over de invloed die mode heeft in ons dagelijks leven, evenals de negatieve invloed die modestandaarden kunnen hebben op de maatschappij. [+]

FRANS DOOR MODE EN ONTWERP

Verbeter uw Franse spreek- en leesvaardigheid terwijl u mode van over de hele wereld verkent. Je zult de biografieën van internationale ontwerpers bestuderen en praten over de invloed die mode heeft in ons dagelijks leven, evenals de negatieve invloed die modestandaarden kunnen hebben op de maatschappij.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: Franse communicatie

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Bouw je woordenschat, vloeiendheid en zelfvertrouwen als je deelneemt aan dynamische groepsactiviteiten en levendige discussies in de klas over een breed scala aan onderwerpen. Deze populaire cursus staat open voor studenten van alle Franse taalvaardigheid. [+]

FRANSE COMMUNICATIE

Bouw je woordenschat, vloeiendheid en zelfvertrouwen als je deelneemt aan dynamische groepsactiviteiten en levendige discussies in de klas over een breed scala aan onderwerpen. Deze populaire cursus staat open voor studenten van alle Franse taalvaardigheid.

Deze cursus is een kerncursus in Montreal en een vaardigheid in Vancouver, Toronto, Montreal en New Delhi

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: Frans over de hele wereld

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Het belangrijkste doel van deze cursus is om de studenten te laten beseffen hoe internationaal Frans kan zijn. Studenten leren niet alleen de verschillen in deze taal (accenten, dialecten, woordenschat, etc.) maar ook overeenkomsten tussen Franse gemeenschappen. [+]

FRANS ROND DE WERELD

Het belangrijkste doel van deze cursus is om de studenten te laten beseffen hoe internationaal Frans kan zijn. Studenten leren niet alleen de verschillen in deze taal (accenten, dialecten, woordenschat, etc.) maar ook overeenkomsten tussen Franse gemeenschappen.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: Frans via films

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Deze cursus laat je kennismaken met authentiek Frans door het gebruik van films en liedjes, waardoor je je Franse luistervaardigheid kunt verbeteren terwijl je meer leert over de Franse cultuur. [+]

FRANS VIA FILMS

Deze cursus laat je kennismaken met authentiek Frans door het gebruik van films en liedjes, waardoor je je Franse luistervaardigheid kunt verbeteren terwijl je meer leert over de Franse cultuur.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: Frans via journalistiek

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Word een onderzoeksverslaggever voor het ILSC-nieuws. Verfijn de schrijf-, vocabulaire-, grammatica- en ontwerpvaardigheden in printformaat en via bloggen. Studenten hebben de mogelijkheid om de stad te verkennen, zaken die belangrijk voor hen zijn te onderzoeken en solide interviewvaardigheden op te bouwen. [+]

FRANS VIA JOURNALISME

Word een onderzoeksverslaggever voor het ILSC-nieuws. Verfijn de schrijf-, vocabulaire-, grammatica- en ontwerpvaardigheden in printformaat en via bloggen. Studenten hebben de mogelijkheid om de stad te verkennen, zaken die belangrijk voor hen zijn te onderzoeken en solide interviewvaardigheden op te bouwen.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: Frans via mediastudies

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Als je je Franse vaardigheden wilt ontwikkelen door het verkennen van media, sociale media en hun impact op de samenleving, dan is deze cursus iets voor jou. Je analyseert zowel de structuur als de context van kranten, tijdschriften, televisie, radio en internet. [+]

FRANS VIA MEDIASTUDIES

Als je je Franse vaardigheden wilt ontwikkelen door het verkennen van media, sociale media en hun impact op de samenleving, dan is deze cursus iets voor jou. Je analyseert zowel de structuur als de context van kranten, tijdschriften, televisie, radio en internet.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: Frans via Montreal

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Verken Montréal's diverse wijken, populaire cafés en locaties op hetzelfde moment dat u uw kennis van het alledaagse Frans vergroot om gemakkelijker te communiceren met native speakers buiten het klaslokaal. [+]

FRANS DOOR MONTREAL

Verken Montréal's diverse buurten, populaire cafés en locaties op hetzelfde moment dat u uw kennis van het alledaagse Frans vergroot om gemakkelijker te communiceren met native speakers buiten het klaslokaal. Neem deel aan rondleidingen, luister naar presentatoren en werk samen met de lokale bevolking om de specifieke dagelijkse doeltaal in echte situaties te ontdekken en te gebruiken. Deze cursus stelt u in staat om Montréal te verkennen en te bekijken door de ogen van Montréalers.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: Frans via wereldwijde sociale problemen

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Verbeter je vlotheid en bouw woordenschat op door eigentijdse sociale kwesties te verkennen en te bespreken. Onderwerpen weerspiegelen mondiale problemen zoals vrouwen- en kinderrechten, gezondheidszorg, religie en milieukwesties. [+]

FRANS VIA GLOBALE SOCIALE KWESTIES

Verbeter je vlotheid en bouw woordenschat op door eigentijdse sociale kwesties te verkennen en te bespreken. Onderwerpen weerspiegelen mondiale problemen zoals vrouwen- en kinderrechten, gezondheidszorg, religie en milieukwesties.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: gesprek

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Bouw vertrouwen op en verbeter je Franse taalvaardigheid door dagelijkse oefeningen, dialogen, rollenspellen en een begeleid gesprek. [+]

GESPREK

Bouw vertrouwen op en verbeter je Franse taalvaardigheid door dagelijkse oefeningen, dialogen, rollenspellen en een begeleid gesprek.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.

Elke 4 weken kunt u uw leerproces aanpassen door nieuwe cursussen Frans te kiezen.... [-]


Cursus Frans: grammatica

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Verbeter uw gebruik van standaard Franse grammatica. ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden. [+]

GRAMMATICA

Verbeter uw gebruik van standaard Franse grammatica.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.

Elke 4 weken kunt u uw leerproces aanpassen door nieuwe cursussen Frans te kiezen.

De selectie van cursussen is afhankelijk van uw locatie en planning.... [-]


Cursus Frans: Internationaal Zakelijk Frans

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Ontdek de wereld van internationale relaties, verken verschillende soorten bedrijven / organisaties, marketingstrategieën en meer. Ontwikkel uw internationale bedrijfskennis en breid uw zakelijke vocabulaire uit. [+]

INTERNATIONAAL ZAKENFRIES

Ontdek de wereld van internationale relaties, verken verschillende soorten bedrijven / organisaties, marketingstrategieën en meer. Ontwikkel uw internationale bedrijfskennis en breid uw zakelijke vocabulaire uit. Aan de hand van marktonderzoek en de kennis die u in de klas hebt opgedaan, maakt u een marketingcampagne voor een product of dienst van uw keuze, die aan het einde van de sessie wordt gepresenteerd.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: lezen

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Verbeter uw leesvaardigheid in de klas en in het computerlokaal. Lees een roman vergezeld van een CD, neem deel aan een boekcirkel en vergelijk de filmversie met het geschreven woord - een spannende en moderne manier van lezen. [+]

LEZING

Verbeter uw leesvaardigheid in de klas en in het computerlokaal. Lees een roman vergezeld van een CD, neem deel aan een boekcirkel en vergelijk de filmversie met het geschreven woord - een spannende en moderne manier van lezen.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: luisteren en uitspraak

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Vergroot uw begrip van gesproken taal door luisteractiviteiten uit dagelijkse sociale en academische situaties te oefenen. [+]

LUISTEREN EN UITBIDDING

Vergroot uw begrip van gesproken taal door luisteractiviteiten uit dagelijkse sociale en academische situaties te oefenen.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.

Elke 4 weken kunt u uw leerproces aanpassen door nieuwe cursussen Frans te kiezen.... [-]


Cursus Frans: maatschappij

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Het doel van deze cursus is om je interesse in Quebec's cultuur, politiek en geschiedenis te stimuleren door onderzoek en discussie. Kies deze klas als je je communicatieve vaardigheden en kennis over Quebec wilt verbeteren. [+]

MAATSCHAPPIJ

Het doel van deze cursus is om je interesse in Quebec's cultuur, politiek en geschiedenis te stimuleren door onderzoek en discussie. Kies deze klas als je je communicatieve vaardigheden en kennis over Quebec wilt verbeteren.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: mensen

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Oefen gesproken Franse vaardigheden door actuele en historische onderwerpen te bespreken. Streef persoonlijke interesses na door biografieën, presentaties, debatten en rollenspelen. Verbeter begripvaardigheden door een breed scala aan teksten en videobeelden te analyseren. [+]

MENSEN

Oefen gesproken Franse vaardigheden door actuele en historische onderwerpen te bespreken. Streef persoonlijke interesses na door biografieën, presentaties, debatten en rollenspelen. Verbeter begripvaardigheden door een breed scala aan teksten en videobeelden te analyseren.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: schrijven

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Door het oefenen van dagelijks schrijven leert u de juiste taalstructuur en schrijftechnieken voor verschillende genres en doelgroepen. Ontdek de geheimen voor het schrijven van uitstekende essays. [+]

SCHRIJVEN

Door het oefenen van dagelijks schrijven leert u de juiste taalstructuur en schrijftechnieken voor verschillende genres en doelgroepen. Ontdek de geheimen voor het schrijven van uitstekende essays.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: straattaal

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Verbeter uw kennis van alledaagse omgangstaal om gemakkelijker te communiceren met native speakers buiten het klaslokaal. Informele taal met inbegrip van idiomatische uitdrukkingen, woordwerkwoorden en jargon, worden onderwezen voor praktische, real-life situaties met behulp van een verscheidenheid aan authentieke materialen zoals tv-shows, commercials en blogs. [+]

STREET TALK

Verbeter uw kennis van alledaagse omgangstaal om gemakkelijker te communiceren met native speakers buiten het klaslokaal. Informele taal met inbegrip van idiomatische uitdrukkingen, woordwerkwoorden en jargon, worden onderwezen voor praktische, realistische situaties met behulp van een verscheidenheid aan authentieke materialen zoals tv-shows, commercials en blogs.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: voorbereiding bedrijfswerkplek

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Verken Frans voor werk en de werkplek. Lees meer over het wervingsproces in Quebec door een cv, sollicitatiebrief en interview voor te bereiden. Daarnaast leer je vocabulaire op de werkplek en verken je de verschillen tussen formeel en informeel Frans. [+]

VOORBEREIDING VAN BEDRIJFSWERKPLEK

Verken Frans voor werk en de werkplek. Lees meer over het wervingsproces in Quebec door een cv, sollicitatiebrief en interview voor te bereiden. Daarnaast leer je vocabulaire op de werkplek en verken je de verschillen tussen formeel en informeel Frans.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: voorbereiding DELF

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Vancouver Montreal Toronto Australië Brisbane Sydney Melbourne India New Delhi +7 more

Toegekend door de Franse minister van Onderwijs, certificeert het DELF sprekers van het Frans als een vreemde taal in 4 eenheden: algemene uitdrukking, uitdrukking van ideeën en emoties, geschreven uitdrukking en begrip en in het praktische gebruik van de Franse taal. [+]

DELF VOORBEREIDING

Toegekend door de Franse minister van Onderwijs, certificeert het DELF sprekers van het Frans als een vreemde taal in 4 eenheden: algemene uitdrukking, uitdrukking van ideeën en emoties, geschreven uitdrukking en begrip en in het praktische gebruik van de Franse taal. De meeste Franse universiteiten vereisen dat hun kandidaten, voor wie Frans een tweede taal is, een DELF-certificaat hebben.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Cursus Frans: vrijwilligerservaring

Campus Voltijd 10 - 24 weken Open Inschrijving Canada Montreal

Combineer Franse taalstudie met onbetaald vrijwilligerswerk in een non-profit organisatie die past bij jouw vaardigheden en interesses. In de vrijwilligerservaring zul je vrijwilligerswerk doen met een sociaal vooruitstrevende, dynamische en innovatieve organisatie. [+]

Vrijwilligerservaring

Combineer Franse taalstudie met onbetaald vrijwilligerswerk in een non-profit organisatie die past bij jouw vaardigheden en interesses. In de vrijwilligerservaring zul je vrijwilligerswerk doen met een sociaal vooruitstrevende, dynamische en innovatieve organisatie. Stel je taalvaardigheden op de proef ter ondersteuning van belangrijke initiatieven en oorzaken op het gebied van milieu, maatschappelijke betrokkenheid, non-profit, kunst

Krijg internationale vrijwilligerservaring door uw tijd en talenten bij te dragen aan een initiatief dat belangrijk voor u isOefen je taalvaardigheid in de gemeenschapKrijg een diepgaand inzicht in lokale NGO's en bedrijfscultuurOntvang uitgebreide ondersteuning en advies van onze vrijwilligerscoördinatorenPROGRAMMA SNAPSHOTTYPE PROGRAMMA: Vrijwilligerswerk en studieLOCATIE BESCHIKBAAR: MontréalTOTALE PROGRAMMALENGTE: 10 - 24 weken (Canada)SCHEMA: Voltijds of voltijds intensiefSTART DATA: elke maandag behalve de laatste week van een sessieTAALNIVEAUS: B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3OPMERKINGEN: Studenten moeten al hun studies voltooien voordat ze aan hun vrijwilligerservaring beginnen.Wat je leert... [-]

Cursus Frans: Woordenschat

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Gebruik en oefen nieuwe woordenschat voor een breed scala aan interessante en nuttige onderwerpen. Je vergroot je kennis van alledaagse woordenschat, uitdrukkingen en idiomen, en ontwikkelt strategieën voor het leren van nieuwe woordenschat. [+]

WOORDENSCHAT

Gebruik en oefen nieuwe woordenschat voor een breed scala aan interessante en nuttige onderwerpen. Je vergroot je kennis van alledaagse woordenschat, uitdrukkingen en idiomen, en ontwikkelt strategieën voor het leren van nieuwe woordenschat.

LOCATIES

Montréal

TAAL NIVEAUS

B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3

FRANSE CURSUSSEN

ILSC-Montréal biedt twee soorten cursussen Frans. Franse cursussen (meestal 's morgens aangeboden) helpen u zich te concentreren op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden. Met Franse keuzevakken voor keuzevakken kun je je Franse vaardigheden leren, oefenen en perfectioneren door unieke onderwerpen te ontdekken die aansluiten bij je interesses - competentiecursussen worden meestal 's middags aangeboden.... [-]


Privé-taallessen

Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Montreal

Op zoek naar een meer flexibele, aangepaste taalleeroptie? Onze privécursussen zijn ontworpen om te voldoen aan uw individuele leerdoelen, om te passen bij uw planning en om u de geïndividualiseerde aandacht te bieden die u wenst. [+]

Privé-taallessen

Op zoek naar een meer flexibele, aangepaste taalleeroptie? Onze privécursussen zijn ontworpen om te voldoen aan uw individuele leerdoelen, om te passen bij uw planning en om u de geïndividualiseerde aandacht te bieden die u wenst.

Montreal: avondtaallessen

Heb je altijd al een andere taal willen spreken? Ben je van plan een vakantie naar het buitenland te maken? Ongeacht de reden, we moedigen je aan om deel te nemen aan onze leuke en communicatieve lessen die gegarandeerd een positief en cultureel verrijkend einde aan je werkdag geven.

We bieden leuke, boeiende groepslessen in het Frans, Engels en Spaans. We bieden ook privélessen op maat aan in elke gewenste taal. We trainen studenten ook voor officiële tests zoals IELTS, FCE, TEFAQ en TEF Canada.... [-]


Voorbereidend Jaar

TEF / TEFAQ Voorbereiding - Avondprogramma

Campus Voltijd 6 weken Open Inschrijving Canada Montreal

Bereid je voor op de officiële "Test d'Évaluation du Français" (TEF Canada) of "Test de Français adapté au Québec" (TEFaQ). Het ILSC-programma richt zich op de mondelinge modules van de tests en is ontworpen om u te helpen het B2-niveau van het Common European Framework of hoger te bereiken. [+]

TEF / TEFAQ Voorbereiding - AvondprogrammaPROGRAMMA SNAPSHOTTYPE PROGRAMMA: Academisch en testvoorbereidingLOCATIE BESCHIKBAAR: MontréalTOTALE PROGRAMMALENGTE: 6 wekenSCHEMA: dinsdag en donderdag, 18:00 - 20:00 uurBEGIN DATUM: 2018: 6 maart - 24 april - 5 juni - 17 juli - 18 september - 30 oktoberTAALNIVEAUS: B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2, A3OPMERKINGEN: Het TEF Preparation - Evening Program maakt deel uit van ILSC-Montreal's permanente educatie. Meld u aan voor het inschrijfformulier voor de avondcursus.

Bereid je voor op de officiële "Test d'Évaluation du Français" (TEF Canada) of "Test de Français adapté au Québec" (TEFaQ). Het ILSC-programma richt zich op de mondelinge modules van de tests en is ontworpen om u te helpen het B2-niveau van het Common European Framework of hoger te bereiken.... [-]


Zomercursussen

Junior Camp

Campus Voltijd 1 - 7 weken June 2019 Canada Montreal

Bestudeer Engels of Frans gedurende de dag op ILSC-Montréal. Onze moderne campus ligt in het prachtige oude Montreal, dicht bij de oude haven, de basiliek Notre-Dame en meer. [+]

Junior Camp op ILSC-Montreal

Programma SnapshotProgramma-lengte: 1-7 wekenTaalniveaus: elk niveauLeeftijdseis: 13-17 jaarTaal: beschikbaar in het Engels of FransOver de stad

Montréal is de unieke tweetalige metropool van Canada. De stad biedt de klok rond cultuur, zowel in het Engels als in het Frans. Ouderwetse architectuur en chique, stijlvolle winkelstraten en weelderige groene parken in de wereld zijn er op bijna elke hoek! U zult versteld staan ​​van de stedelijke charme.

Over het programma

Bestudeer Engels of Frans gedurende de dag op ILSC-Montréal. Onze moderne campus ligt in het prachtige oude Montreal, dicht bij de oude haven, de basiliek Notre-Dame en meer. ILSC-Montreal biedt twee Junior Camp-programma-opties met Engelse of Franse lessen in de ochtend of middag. Geniet van een complete culturele en Engelse of Franse onderdompelingservaring bij ILSC.... [-]