Gateway College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Gateway College

Gateway College kan met trots zeggen dat het duizenden studenten heeft getraind om sinds 1986 een assistent in de gezondheidszorg te zijn. Gateway College afgestudeerden werken als waardevolle leden van het team van gezondheidszorg in particuliere en openbare ziekenhuizen, langdurige zorg, complexe zorg, assistentiewoningen, zelfstandig wonen, speciale zorg, palliatieve zorgfaciliteiten en thuiszorgbureaus.

Wij zijn gevestigd in het centrum van het prachtige Vancouver, British Columbia in Canada, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot lokale voorzieningen en stadsvervoer, zoals de Skytrain en de belangrijkste busroutes.

Onze klaslokalen bieden studenten een inspirerende en boeiende studieomgeving. Onze hooggekwalificeerde medewerkers en instructeurs ondersteunen alle studenten en zijn toegewijd aan het succes van elke student. Volledig uitgeruste moderne laboratoria zorgen ervoor dat Gateway College studenten actuele kennis en vaardigheden kunnen leren in een praktische en comfortabele omgeving.

We zijn trotse leden van:

 • PTIB: Private Training Institutions Branch
  • "Aangewezen BC Private Training Institutions Branch
 • BC EQA: British Columbia Education Quality Assurance
 • NACC: National Association of Career Colleges
 • BBB: Better Business Bureau
 • BCCCA: British Columbia Career Colleges Association
115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Missie en visie

Mission Statement

"Het is de missie van Gateway College om potentiële en huidige zorgverleners kwaliteitsonderwijs en -training te bieden, wij verbinden ons tot continue groei binnen de gezondheidszorg en tot het vormen van opleidingspartnerships om te voldoen aan de industriële normen en deze te overtreffen. "

Visie

Gateway College wordt erkend als een van de top gerangschikte loopbaanopleidingen in Canada.113991_pexels-photo-933964.jpeg

Waarom Gateway College ?

 • Gezondheidszorg gespecialiseerde instelling. Gateway College heeft duizenden hulpverleners in de gezondheidszorg opgeleid via ons hoogwaardige gespecialiseerde gezondheidszorgonderwijs sinds 1986.
 • Professionele instructeurs uit de industrie. Leer van een van de beste. Al onze instructeurs zijn verpleegkundigen met een licentie van CRNBC, CRPNBC of CLPNBC met vele jaren professionele branche-ervaring. Hun passie en toewijding voor het onderwijs zijn om de volgende generatie van de eerstelijnsgezondheidszorgmedewerkers te stimuleren om uitstekende zelfverzekerde professionals te worden. Hun positieve en zachte benadering maakt ze gemakkelijk benaderbaar voor vragen en aanvullende ondersteuning. De kwaliteitsvolle onderwijsstudenten ontvangen deze volledig voor te bereiden om te voldoen aan en overtreffen de huidige normen van de industrie.
 • Individuele aandacht. We begrijpen dat niet alle studenten hetzelfde zijn. We houden onze klasgrootte kleiner en houden de voortgang van elke student in de gaten voor geïndividualiseerde aandacht, bieden passende begeleiding en ondersteuning om het beste aan hun leerbehoeften te voldoen en helpen onze studenten om zijn / haar volledige leerpotentieel te bereiken.
 • Levenslange bijstand bij de tewerkstelling. We bieden cv- / sollicitatiebrieven, regelmatige updates van vacatureslijst en carrièrebeurs om potentiële werkgevers van verschillende organisaties in het veld te ontmoeten, exclusief voor onze afgestudeerden en huidige studenten. Dit betekent dat zolang studenten zich aanmelden en op de beurs verschijnen, ze gegarandeerd in contact komen met inlenende managers en / of werkgevers. Meestal ontvangen we elke keer 10 tot 15 organisaties die deelnemen aan onze jobbeurs om onze uitzonderlijk goed opgeleide studenten en afgestudeerden te rekruteren.
 • Betaalbaar! Betaal zo weinig als $ 395 per maand om de Pathway naar je droomcarrière in de gezondheidszorg te beginnen of vraag een BC-studielening aan.
 • Flexibele schema's! We bieden fulltime, parttime en online opties met frequente innames. Wacht niet maanden of jaren om deel te nemen aan een programma. Bij ons werk je al in het veld terwijl anderen nog op een wachtlijst staan.
 • Handig! Studeer altijd en overal met internettoegang door onze afstandsopleiding te kiezen.
 • Hoge verwijscijfers! Duizenden van onze gelukkige afgestudeerden hebben onze programma's aanbevolen aan hun vrienden en familieleden om hun succes te delen.
 • Fast Track! Studenten kunnen binnen 24 weken een door de griffie erkend diploma verkrijgen via onze zorgassistent - versneld programma.115589_pexels-photo-1282308.jpeg

Locaties

Vancouver

Address
702-333 Terminal Avenue
V6A 4C1 Vancouver, British Columbia, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden