Focus College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze visie

Focus College is een pionier in het Canadese hoger onderwijs. We zetten het succes van onze studenten centraal bij elke beslissing die we nemen.

Onze missie

Mensen door middel van onderwijs empoweren door hun persoonlijke, interpersoonlijke, sociale, economische, technische en ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Bij Focus College zullen we onze missie vervullen door een veilige en comfortabele leeromgeving te bieden. Onze cursussen hebben altijd de meest relevante en actuele inhoud en worden gegeven door experts uit de industrie om ervoor te zorgen dat onze studenten de best mogelijke ervaring hebben.

Ons succes komt voort uit het inzicht dat mensen uniek zijn. We verwijderen belemmeringen voor leren en zorgen te allen tijde voor het hoogste niveau van integriteit en eerlijkheid.

Ons verhaal

In 1992 werd Focus Training Institute geboren. Dit instituut bood de Okanagan-gemeenschapsprogramma's die verschillende levens- en professionele vaardigheden zouden leren. Focus Training Institute heeft veel leden van de community geholpen bij het perfectioneren van hun vaardigheden, het opstarten van hun loopbaan en zelfs het veranderen van hun loopbaan.

Twintig jaar later, in 2012, zagen we een probleem en een kans: studenten meldden zich aan voor programma's in het hoger onderwijs en hun ervaring liep erg achter bij hun verwachtingen.

Als reactie hierop evolueerden we van een opleidingsinstituut naar een universiteit, veranderden we onze naam in Focus College en begonnen we universitaire programma's te ontwerpen en aan te bieden op het gebied van bedrijfs- en informatietechnologie (IT), die in lijn waren met de behoeften van de sector.

Vandaag de dag brengt Focus College zijn visie nog steeds tot leven met hard werk, de connecties binnen de gemeenschap en samenwerking met de SQA, een internationaal erkende accreditatie voor hoger onderwijs.

benamingen

PTA - Private Training Act

De privétrainingwet wordt beheerd door de afdeling Private Training Institutions (PTIB) van het ministerie van Advanced Education. Deze certificering is verplicht voor de meeste privé-instituten die opleidingen aanbieden in de provincie British Columbia. Het zorgt ervoor dat studenten worden beschermd door verschillende normen en richtlijnen te handhaven. Privé-instituten kunnen net zijn gecertificeerd of voldoen aan hogere criteria om aangewezen te worden. Focus College is een Aangewezen School.

EQA - Onderwijskwaliteitsborging

De kwalificatie Education Quality Assurance is beschikbaar voor publieke en private instellingen in British Columbia die voldoen aan de normen voor kwaliteitsborging die zijn vastgesteld door de provincie British Columbia of deze overtreffen.

SQA - Scottish Qualifications Authority

De Scottish Qualifications Authority is een gerenommeerde internationale accreditatie voor hoger onderwijs waarmee bevoegde instellingen hun programma's kunnen aanbieden. SQA-criteria zijn veeleisend en worden streng gecontroleerd. De programma's volgen internationale standaarden en studenten die afstuderen kunnen naadloos overstappen naar partnerinstellingen over de hele wereld om verder te studeren. Het zorgt voor een echt wereldwijd niveau van gestandaardiseerd kwaliteitsonderwijs.

Locaties

Kelowna

Kelowna Campus

Address
1753 Dolphin Ave #10
V1Y 8A6 Kelowna, British Columbia, Canada
Telefoonnr.
+1-250-861-5808

Surrey

Surrey Campus

Address
104 Avenue,13655
V3T 1W3 Surrey, British Columbia, Canada
Telefoonnr.
+1-250-861-5808 ext. 203