Fleming College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Op Fleming College, word je onderdeel van een leergemeenschap. We nemen u persoonlijk leren en bieden persoonlijke ondersteuning. Onze kleinere campussen gevestigd in gastvrije gemeenschap, zorgen voor een vriendelijke omgeving waar mensen kennen je naam.

Nauwe relaties, hoge verwachtingen en een hands-on, geesten-on leerervaring helpen u de kennis en vaardigheden, attitudes en waarden die leiden tot succes op het werk en in het leven te ontwikkelen.

Vanaf hier kunt u overal gaan als je begint of wijzigen van uw carrière. Of, door middel van goed ontwikkelde educatieve trajecten, kunt u verdere educatieve mogelijkheden na te streven. U zult de eerste hand te ervaren onze toewijding aan innovatie in de programma's en praktijken en aan de opbouw van een duurzame, gezonde toekomst voor onze mensen, gemeenschappen en het milieu.

Voor al deze redenen, 99% van Fleming Studenten erover eens: ze de juiste keuze gemaakt die naar Fleming College.

Visie

Studenten slagen via gepersonaliseerde leren. Innovatie en prestatie aangedreven door mensen.

Missie

Fleming kampioenen persoonlijke en carrière succes door middel van toegepast leren. We dragen bij aan de gemeenschap succes en duurzaamheid door middel van programma's, diensten en toegepast onderzoek.

Waarden

De student leerervaring is onze eerste prioriteit. Wij waarderen mensen en de gemeenschap. Fleming streeft naar een duurzame toekomst. We zijn geïnspireerd door Sir Sandford Fleming te innoveren met visie en implementeren met excellentie.

Locaties

Peterborough

Fleming College

Address
Sutherland Campus
599 Brealey Drive

K9J 7B1 Peterborough, Ontario, Canada
Telefoonnr.
+1 905-372-6865

Lindsay

Address
Frost Campus
200 Albert Street S. P.O. Box 8000

K9V 5E6 Lindsay, Ontario, Canada

Minden

Address
Haliburton Campus
297 College Drive P.O. Box 839

K0M 1S0 Minden, Ontario, Canada

Cobourg

Address
Cobourg Campus
1005 Elgin Street

K9A 5J4 Cobourg, Ontario, Canada