École nationale d’aérotechnique

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een school gespecialiseerd in luchttechniek

De École nationale d'aérotechnique (ÉNA), een aangesloten school in Édouard-Montpetit CEGEP, wordt beschouwd als de grootste hogeschool voor technische hogescholen ter wereld. Het ÉNA heeft unieke faciliteiten met 37 vliegtuigen en 35 gespecialiseerde laboratoria en biedt exclusieve technische programma's in Quebec voor Aircraft Maintenance, Avionics en Aerospace Engineering erkend door Transport Canada.

Het ÉNA biedt plaats aan bijna 1.300 studenten in het regulier onderwijs en een paar honderd technici in het voortgezet onderwijs. Ondanks het indrukwekkende aantal studenten dat elk jaar op de school wordt opgeleid, ervaart de sector momenteel een tekort aan De vooruitzichten op werk en de kansen op werk van onze afgestudeerden zijn uitstekend.

Het ÉNA is ook een van de weinige scholen die door de nationale defensie van Canada gemachtigd zijn om het leger op te leiden op het gebied van vliegtuigonderhoud.

Naast een evenwichtige opleiding tussen theorie en praktijk, biedt ÉNA haar studenten de mogelijkheid om zich in te schrijven voor het werk / studieprogramma en om toegang te krijgen tot stages in binnen- of buitenland. buiten.


Trainingsequivalenties

Met de oprichting van de Internationale Raad voor Aerospace Training (CIFA) heeft ÉNA zijn internationale invloed kunnen waarborgen. Deze organisatie streeft naar trainingsequivalenten die voldoen aan de Europese, Amerikaanse en Canadese normen.

Locaties

Saint-Hubert

Address
5555, place de la Savane
J3Y 8Y9 Saint-Hubert, Quebec, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden