Create Career College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

120978_pexels-photo-414462.jpeg

Create Career College is een Designated Learning Institution (DLI) geaccrediteerd door PTIB (Private Training Institutions Branch) en heeft de BCEQA (British Columbia Education Quality Assurance) -aanduiding behaald.

Create Career College biedt studenten de mogelijkheid om werkplekvaardigheden te verwerven, ontwikkelen en oefenen waar veel vraag naar is. De meeste programma's hebben een practicum / coöp-component, die ervoor zorgt dat studenten hun academische training in real-world situaties kunnen toepassen voordat ze afstuderen. Bovendien, omdat de school studenten uit vele landen aantrekt, heeft het een internationale leeromgeving waarin studenten ook van elkaar kunnen leren.

"Samenwerking tussen universiteit en onderneming, combinatie van theorie en praktijk"

Create Career College heeft nauwe relaties opgebouwd met ondernemingen in verschillende industriële sectoren. Studenten van Create Career College hebben de praktijkervaring om vaardigheden te verwerven die rechtstreeks aansluiten op de behoeften van de werkplek.

"Kleine klassen, loopbaanassistentie"

Create Career College 's lage student-leraar verhouding zorgt ervoor dat studenten maximale aandacht en feedback krijgen van de instructeur. Een professionele adviseur biedt loopbaanbegeleiding zodat studenten hun potentieel kunnen maximaliseren.

"Flexibel schema, onmiddellijke startdatums"

Create Career College biedt fulltime programma's die in elk schema passen. De meeste programma's hebben elke vier weken een nieuwe intake.

120979_priscilla-du-preez-623040-unsplash.jpg

100% Practicum plaatsing

Na voltooiing van de cursus helpen de ervaren adviseurs in Create Career College studenten om een werkgever te vinden die hen de mogelijkheid biedt om te oefenen wat ze hebben geleerd. Tijdens de practicumplaatsing:

Versterk theoretische kennis en breng ze in praktijk Krijg uit de eerste hand loopbaaninzichten van professionals uit de industrie Netwerk binnen de industrie om contacten te ontwikkelen Maak een duidelijk carrièreplan vast

Neem contact met ons op voor meer informatie over Create Career College . Onze vriendelijke en goed geïnformeerde toelatingsvertegenwoordigers beantwoorden graag al uw vragen.

Create Career College geaccrediteerd door

120869_Acceditations.jpg120981_pexels-photo-1302991.jpeg

Locaties

Burnaby

Address
#650-4789 Kingsway
V5H 0A3 Burnaby, British Columbia, Canada