Crandall University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

geschiedenis

In de late jaren 1940, de Verenigde Baptist Convention werd bezorgd over de jongeren die weggingen Atlantisch Canada voor een Bijbelschool onderwijs. Ondanks het feit dat de benaming had University in Wolfville, NS, er was een gebied van Christian onderwijs dat niet bedekt was. In 1949, de Verenigde Baptist Bible Training School is opgericht in Moncton als zowel een Bijbelschool en een middelbare school. Voor de komende twee decennia, jonge mensen kwamen uit alle hoeken van Atlantisch Canada om te studeren in een christelijke context en in een christelijke gemeenschap te leven.

Academische uitmuntendheid werd al snel een kenmerk van de nieuwe school, en veel mensen gaven opofferend aan de faciliteiten en de programma's uit te breiden. Dr Myron Brinton liet een succesvolle pastoraat te begeleiden de jonge instelling voor de meeste van haar eerste decennium. Zijn gevoel van familie en christelijke engagement vormen het decor voor een groot deel van zijn traditie.

Tegen 1968, de school was in de overgang als de nadruk veranderd in een post high school programma. Het werd een Bible College en een christelijke Junior Liberal Arts College. In 1970 werd de naam veranderd naar Atlantic Baptist College aan de nieuwe programma's weer te geven. Gedurende deze periode, de president, Dr. Stuart E. Murray, getracht een sterke faculteit te bouwen en om een ​​breder aanbod van cursussen aan te bieden.

In 1983, de New Brunswick Wetgevende passeerden een charter verlenen Atlantic Baptist College, het recht om baccalaureaatsgraden bieden. Meer dan een decennium later, in 1996, de oorspronkelijke wet van het parlement is gewijzigd om de naam te veranderen in Atlantic Baptist University. Dit werd gedaan om de verdere groei en ontwikkeling van de Universiteit weerspiegelen, zoals blijkt uit de toekenning van graden in een verscheidenheid van disciplines, waaronder Kunst, Wetenschap, Zaken en Onderwijs.

In 2008 en in 2010, een lichte wijziging van de wet werden gemaakt, eerst naar de verstrekking van graden voorbij het baccalaureaat niveau uit te breiden, en ten tweede om de naam ter ere van Joseph Crandall, die enkele Baptist kerken in de grotere opgericht wijzigen naar Crandall University Moncton gebied tijdens de late jaren 1800. Deze nieuwe naam werd ook voorgesteld als een manier om te bieden meer duidelijk een invititation om christelijke studenten en supporters die niet van een Baptist traditie waren.

Mission Statement

De missie van Crandall University is die van Transforming leeft door middel van kwaliteit van het universitair onderwijs stevig geworteld in het christelijk geloof. Deze missie wordt bereikt door:

De leer van de vrije kunsten, wetenschappen en professionele studies die bestaat uit: Een leerling-gerichte aanpak die zich richt op het leren in plaats van de levering van alleen informatie; Een inzet voor holistische groei van de persoon: spirituele, intellectuele, persoonlijke / sociale en fysieke welzijn; Het teamwerk van de uitstaande en toegewijde medewerkers, docenten, bestuurders en leden van de Raad; De ontwikkeling van een verenigd en zorgzame gemeenschap, waarin de deelnemers zijn gevoelig voor de behoeften van elke andere, stimuleren elkaar in karaktervorming, leiderschapskwaliteiten en de integratie van geloof en leren, waarbij zij voorbereid zijn op toekomstige posities van invloed en leiderschap in de dienst van Gods Koninkrijk; Openheid voor personen van elk ras, kleur, geslacht en geloof die ervoor kiezen om een ​​deel van de gemeenschap van Crandall Universiteit geworden. Onderzoek per faculteit die onder meer doch niet uitsluitend: Uitbreiding van de kennis binnen de discipline van de geleerde; Een standaard van uitmuntendheid dat het engagement van de universiteit om wetenschappelijke integriteit bevestigt; Het bevorderen van de integratie van geloof en leren door middel van wetenschap en publicatie die theorieën / conclusies te evalueren in het licht van een christelijke wereldbeschouwing.

Geloofsbelijdenis

God: Er is één God, eeuwig bestaand in drie personen: Vader, Zoon en Heilige Geest. In de Godheid deze drie personen zijn gelijk en verenigd in essentie en perfectie. Ze voeren verschillende maar harmonieuze kantoren in het grote werk van de verlossing. God is Vader van alle mensen in de algemene zin van Schepper en Onderhouder van het heelal. Hij heeft vaderlijke mededogen voor de hele mensheid. God is Vader, in een persoonlijke betekenis, aan allen die het geloof in Zijn eniggeboren en unieke Zoon, Jezus Christus belijden. Jezus Christus is God geopenbaard in het vlees; wij Zijn maagdelijke geboorte, zondeloze mensheid, goddelijke wonderen, plaatsvervangende dood bevestigen eens voor altijd, lichamelijke opstanding en hemelvaart, middelaarswerk voor de Vader, en de gezegende hoop van Zijn persoonlijke wederkomst in macht en heerlijkheid. De Heilige Geest is de derde persoon van de Godheid, die voortkomt uit de Vader en de Zoon. De Heilige Geest overtuigt de mensheid van zonde, gerechtigheid en Gods oordeel; roept de mensen op tot bekering en geloof in Jezus Christus, woont en stelt de gelovige om een ​​heilig leven te leiden; en machtigt de gelovige om te getuigen en te werken voor de Heer Jezus Christus.

De Schrift: De Heilige Schrift van het Oude en het Nieuwe Testament hebben hun gezag van God alleen en zijn aan ons gegeven door goddelijke inspiratie. Zij zijn de enige perfect, opperste, onfeilbaar, en voldoende standaard voor alle zaken van geloof en gedrag. Ze zijn zorgvuldig bewaard gebleven door de voorzienigheid van God door het werk van de gelovigen.

Mensheid: De mensheid is gemaakt zonder zonde. Door de ongehoorzaamheid van de eerste man en vrouw, de zonde in het menselijk ras. Door deze ongehoorzaamheid hele mensheid is geboren zondig, onder de vloek van de veroordeling en de dood, in de noodzaak van bekering en vergeving.

Salvation: De redding van verloren en zondige mensheid is alleen mogelijk door de verdiensten van Jezus Christus en Zijn plaatsvervangend sterven namens ons. Heil moet worden ontvangen door bekering en geloof, en het is zonder werken. Het wordt gekenmerkt door wedergeboorte door de Heilige Geest.

De Kerk: De kerk bestaat uit alle ware gelovigen in de Here Jezus Christus. De Bijbel geeft ook de lokale kerk als een samenstel van gedoopte gelovigen georganiseerd voor de eredienst, discipelschap, outreach, en dienstbaarheid aan anderen voor God.

Opstanding en Oordeel: Er zal een algemene opstanding van de lichamen van de rechtvaardigen en onrechtvaardigen zijn. God zal alle mensen oordelen. Zij die gered zullen eeuwig leven in Gods aanwezigheid. Hen die verloren in zonde zal eeuwige verdoemenis ontvangen.

Accreditaties

In Canada there is no formal organization that accredits universities and colleges, but the concept of accreditation is practiced. It is based on the acceptance of postsecondary studies by Canadian Universities and Colleges, where the work completed meets criteria of faculty competence, standards of instruction, and standards of student achievement practiced by the major universities in Canada. Based on these standards, Crandall University graduates consistently achieve a high level.

Crandall University is an affiliate member of The Council of Christian Colleges and Universities, an association of approximately 175 Christ-centered colleges and universities of the liberal arts and sciences with member schools in 26 countries around the world. The Council is committed to cultivating communities of educational excellence in which the lordship of Jesus Christ is central. Member colleges are committed to maintaining the highest academic standards in an environment which fosters spiritual growth. Over thirty denominations are represented in the Council, enriching the common fellowship with diversity. Working together, Council member colleges and universities accomplish things they could not do alone. (See the “Programs of Study” section which outlines the academic opportunities available to students at Crandall through CCCU.)

Crandall University maintains its official recognition as a degree-granting institution based on its formal arrangments with the Province of New Brunswick through an Act of the New Brunswick Legislature. In addition, there is a strong on-going collegial relationship with all its sibling universitities within the Atlantic Provinces and an expanding and ever improving connection with other academic institutions and professional associations throughout Canada and the United States.

Crandall University has become known for its academic excellence and the integrity of its graduates. With the increasing number of degree programs and the abilities of its faculty members, the reputation of the University continues to grow.

Bekijk cursussen » Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Cursus in TESL

Campus Voltijd September 2019 Canada Moncton

Crandall's TESL Certificate Program bereidt instructeurs voor de ESL klas door de invoering van de theorie, methodologie en praktische vaardigheden die ze nodig hebben om effectief te leren. [+]

Als Canadezen mobieler dan ooit tevoren, en zoals Canada wordt de thuisbasis van meer personen uit de hele wereld, het geven van Engels als tweede taal wordt steeds een populaire carrière zowel in Canada als in het buitenland, en de vraag naar kwalitatief hoogwaardige, opgeleid ESL instructeurs blijft groeien. Crandall's TESL Certificate Program bereidt instructeurs voor de ESL klas door de invoering van de theorie, methodologie en praktische vaardigheden die ze nodig hebben om effectief te leren.

Waarom TESL bij Crandall?

De TESL Program bij Crandall is erkend door TESL Canada te voldoen aan de eisen voor Professional Certificate Standard One. Het is ontworpen en onderwezen door Graeme Ching (Niveau 4 Professional Certification uit TESL Canada, voormalig eigenaar van Aurora Engels in Fujinomiya, Japan, auteur van Onderwijs Engels: A Practical Inleiding (aanstaande)) en omvat academische cursussen, praktische activiteiten en opdrachten, en een leer practicum. De TESL cursussen kunnen individueel worden genomen, in de richting van de TESL Certificaat, of als onderdeel van een universitair diploma.... [-]


Oxford studieprogramma

Campus Voltijd September 2019 Canada Moncton

De Oxford-programma is ontworpen om een ​​onvergetelijke leerzame ervaring zijn. We willen dat onze leerlingen verder te gaan dan het comfort van thuis en leren een beetje meer over hun wereld, om te studeren met kansen niet normaal voor hen beschikbaar, en te groeien op een manier die gewoon niet zou gebeuren zonder een ervaring als deze. [+]

De jaren besteed aan het bestuderen richting van je bachelordiploma zijn naar verluidt een van de meest opwindende van je leven; maar wie zegt dat nog beter dat ze niet kunnen zijn?

Wat als je zou kunnen een semester doorbrengen als universitair student aan de universiteit van Oxford? Wat als u tijdens uw verblijf in een kleine, veilige en zeer schilderachtige stad op slechts een paar haltes met de trein van Oxford woonde met een vriendelijke Britse familie?

Wat als uw lessen werden gegeven door lokale experts in hun vakgebied, en wat als diezelfde klassen liet soms de klas om te studeren op het terrein van musea, theaters, tuinen, het Britse parlement, en andere gerelateerde sites? Wat als je zou kunnen uw klas onderzoek op een van de grootste bibliotheken van de wereld doen?... [-]