College of the Rockies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Gelegen in de Kootenay Rocky Mountains in het zuidoosten van BC, bieden wij u lifestyle- en leermogelijkheden die passen bij onze spectaculaire setting.

Onze hoofdcampus en Gold Creek Campus zijn in Cranbrook. We hebben ook regionale campussen in Creston, Fernie, Golden, Invermere en Kimberley, die unieke programma's en cursussen aanbieden.

Wat is het voordeel College of the Rockies ?

  • Kleinere klassen
  • Persoonlijke instructie
  • Up-to-date technologie
  • Geweldige ondersteuningsdiensten
  • Professioneel, vriendelijk personeel dat zich inzet voor het succes van studenten, maakt College of the Rockies de beste plek om te wonen, leren en spelen!

Onze missie

OM LEVEN TE VERANDEREN EN GEMIDDEN VERRIJKEN VIA DE KRACHT VAN HET ONDERWIJS.

Onze visie

DE MEEST PERSOONLIJKE STUDENTENVARING IN CANADA CREEREN EN LEVEREN.

Onze waarden

Het is niet wat we zeggen, maar wat we doen, is van belang.

Studentensucces Drives ons succes

Van de voordeur tot de klas, we zijn gepassioneerd door onze toewijding om een persoonlijke interesse te hebben in het ontdekken van wat elke student motiveert en opwindt.

Waardeer mensen, land en cultuur

Of het nu een student, een collega of een communitylid is, we zoeken en koesteren elkaars potentieel. We benaderen elkaar met vriendelijkheid en een zorg voor onze toekomst en de toekomst van onze gemeenschappen. We vieren elkaars geschiedenissen en prestaties, wetende dat wanneer anderen het beter doen, we allemaal beter doen.

Luister en versnellen inzicht

We luisteren eerst zodat we elkaars succes kunnen bevorderen. Verbetering van ons luisteren verbetert ons leren, onze relaties en onze productiviteit terwijl we conflicten en misverstanden minimaliseren.

Wees nieuwsgierig en creatief

We leren hier! En wanneer we leren en het leven benaderen met een open geest, klaar voor verandering en in staat zijn om dingen op nieuwe manieren te bekijken, kunnen we degenen om ons heen beter ondersteunen om te groeien en ook te leren. We zullen minder oordelen en vaker vragen "Wat hebben we geleerd?" en "Hoe kunnen we anders dit aanpakken?"

Locaties

Cranbrook

College of the Rockies

Address
College of the Rockies
2700 College Way, Box 8500

V1C 5L7 Cranbrook, British Columbia, Canada
Telefoonnr.
+1 250-489-2751

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden