College Canada

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Canada College

Aangewezen leerinstelling: DLI # O19338447695

Canada College helpt al jaren studenten uit heel Canada en de rest van de wereld. Sinds de oprichting heeft de school zich gericht op excellentie in taal- en technische vaardigheden. De school heeft een welverdiende reputatie voor het voldoen aan de behoeften van studenten, zowel academisch als professioneel. Canada College is geaccrediteerd door de Ministère de l'Éducation et de l'Enseignement Supérieur (vergunning # 693 550).

StockSnap / Pixabay

Onze visie:

Canada College heeft een positief effect op lokale en internationale studenten en onderwijsgemeenschappen door constante modernisering op het pad van het leveren van programma's en specifieke cursussen.

Onze missie:

De missie van Canada College is het aanbieden van nationaal competitieve en internationale merkprogramma's aan studenten over de hele wereld. Canada College biedt universiteitsprogramma's, taalprogramma's, testvoorbereiding en is een zeer bekend testcentrum voor internationaal erkende tests met grote inzet in Canada en andere landen. Om invloed te hebben op de wereld van het onderwijs, zoekt Canada College altijd partnerschappen met openbare en particuliere sectoren, andere onderwijsinstellingen, gemeenschapsinstellingen en verschillende overheidsdiensten.

Sinds de oprichting heeft Canada College instructie en begeleiding gegeven aan meer dan 20.000 studenten uit 160 verschillende landen. Canada College is meer dan alleen een universiteit. Het is een leercentrum en ontmoetingsplek voor sociale uitwisseling.

Gelegen in het hart van Montreal, op loopafstand van musea, winkelcentra, bioscopen, parken, heeft Canada College alles om uw ervaring in Canada te verrijken.

Canada College is geaccrediteerd door:

  • Aangewezen leerinstelling door CIC: DLI # O19338447695
  • Ministère de l'Éducation et de l'Enseignement Supérieur (vergunning # 693 550)
  • Emploi Quebec (vergunning # 0051844)
  • Nationale Vereniging van Carrièrecolleges (NACC)
  • Human Resources Canada
  • TESL Canada
  • Canadese Vereniging van leraren voor tweede talen
  • IELTS - IELTS officieel testcentrum
  • ETS-testen (officieel TOEFL iBT®-testcentrum)
  • TEFaQ, TEF - Kamer van Koophandel en Industrie in Parijs (officieel TEFaQ en TEF testcentrum)

Locaties

Montreal

Address
1118 Rue Sainte-Catherine Ouest
H3B 1H5 Montreal, Quebec, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden