College Boreal

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Hartelijk dank voor uw interesse in Collège Boréal u!

Sinds 1995 is onze instelling is de voorbereiding van onze toekomstige leiders, culturele ambassadeurs en ondernemers. Inderdaad, Collège Boréal werkt hard om de rijkdom en de volledige potentieel van een ieder te cultiveren. Ons doel is om uw ervaring met ons te vervullen en succesvol; Wij streven ernaar om u te voorzien van de tools die nodig zijn om actief bij te dragen aan zowel de gemeenschap en de werknemers en beginnen met het realiseren van al uw dromen.

Onze 36 centra gelegen in 27 gemeenschappen in Ontario hebben toegestaan ​​Collège Boréal om een ​​leider op het gebied van Franstalige postsecondary onderwijs. Aangewezen krachtens de Franse Language Services Act, Collège Boréal loopt voorop in de gemeenschappen het dient, gevolgen voor de sociale, culturele en economische landschap. Sterker nog, onze visie gericht op "kennis te bevorderen en cultuur te stimuleren" gaat veel verder dan het klaslokaal.

Kwaliteit installaties en hooggekwalificeerd personeel met expertise in zowel officiële talen laten Collège Boréal u trainingen en diensten aan te bieden op basis van excellentie, het voorbereiden van afgestudeerden voor een internationale carrière.

Onze benijdenswaardige reputatie is direct gekoppeld aan onze uitzonderlijke resultaten in graduate tevredenheid onder de 24 hogescholen in Ontario. We zijn ook trots om te weten dat de werkgevers duidelijk hebben aangegeven hun vertrouwen in Collège Boréal als 96% van hen zou het huren van onze afgestudeerden.

Om al deze redenen, wij u van harte uitnodigen voor een trots lid van de "Boréal familie" te worden, zodat u uw volledige potentieel te kunnen bereiken met ons. Wij kunnen u verzekeren dat onze visie, missie, passie en tradities echt te motiveren al onze keuzes en handelingen. Deze verbintenis is de sleutel tot ons succes, als we dichter bij onze 20e verjaardag te krijgen!

Dank voor het geloven in Collège Boréal u!

Visie

Erkend voor de kwaliteit, toegankelijkheid en flexibiliteit van zijn opleiding en diensten, Collège Boréal is de eerste keuze onder de Franstalige hogescholen.

Missie

Collège Boréal biedt een hoog kaliber gepersonaliseerde onderwijs aan een divers klantenbestand en praktijken leiding aan de duurzame ontwikkeling van de Franstalige gemeenschap Ontario's te bevorderen.

Motto

"Nourrir le savoir faire et vibrer la culture"

Waarden

Excellence
Humanisme
inclusie
Innovatie
Respect

Locaties

Sudbury

Address
21, boulevard Lasalle
P3A 6B1 Sudbury, Ontario, Canada

Hearst

Address
Hearst, Ontario, Canada

Kapuskasing

Address
Kapuskasing, Ontario, Canada

Temiskaming Shores

Address
Temiskaming Shores, Ontario, Canada

Timmins

Address
Timmins, Ontario, Canada

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

Windsor

Address
Windsor, Ontario, Canada

Niagara watervallen

Address
Niagara watervallen, Ontario, Canada

Temiscaming

Address
Temiscaming, Quebec, Canada

North Bay

Address
North Bay, Ontario, Canada