Centre for Arts and Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Je gaat genieten van het leren voor Centre for Arts and Technology .

Hier word je omringd door andere gedreven, creatieve mensen - net als jij. Je werkt alleen, werkt samen met een team en maakt elkaar tegelijkertijd het beste wat je kunt zijn. Je zult voelen dat je hier thuishoort.

Al die tijd zullen uw mentoren en instructeurs deskundigen bevatten die zich al in hun vakgebied hebben bewezen en die u alle goede en slechte dingen zullen vertellen om te doen om u te laten slagen.

We hebben twee campussen om je te dienen, Kelowna BC en Surrey BC. Onze twee campussen delen enkele functies, maar behouden hun eigen identiteitsgevoel. Kelowna is onze vlaggenschipcampus, met twee audio-opnamestudio's, toegewijde animatielaboratoria en art-room, digitale fotografie en productie-studio voor digitale films, interieurontwerp en nog veel meer. Een bruisend centrum van creativiteit en leren, bezoekers worden begroet bij onze receptie en zien onmiddellijk een breed scala aan studentenwerk op de muren, een hechte groep personeel en studenten en een gevoel van jeugd en vindingrijkheid. Onze gloednieuwe campus in Surrey is modern, slank en iets waar we heel trots op zijn.

Centraal gelegen in Surrey, deze moderne, onlangs gerenoveerde ruimte is kleiner dan onze campus in Kelowna, maar heeft een eigen stempel. Met afbeeldingen van vloer tot plafond, stijlvolle afwerkingen en felle kleuren, kan men het niet helpen, maar voelt u zich geïnspireerd in deze ruimte.

Op de campus van Surrey zijn een animatielaboratorium en een kunstruimte, een mac-lab, een fotostudio en een toegewijde staf aanwezig om u te helpen bij het bereiken van uw educatieve doelen.

Locaties

Kelowna

Centre for Arts and Technology Kelowna

Address
Centre for Arts and Technology
100-1632 Dickson Avenue
Kelowna, BC

V1Y 7T2 Kelowna, British Columbia, Canada
Telefoonnr.
+1 250-860-2787

Surrey

Address
Surrey, British Columbia, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden