Centennial College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Centennial College is de eerste openbare universiteit van Ontario met vijf campussen in Toronto, Canada. Centennial biedt hoogwaardig Canadees onderwijs dat praktijkgericht en gericht op de werkgelegenheid is. Programma's bij Centennial bevorderen ervaringsleren met laboratoriuminstructie, coöperatief onderwijs en industriële stages. Centennial staat altijd nummer 1 in Toronto voor studenttevredenheid! (KPI: 2016, 2017, 2018).

Met zeven gespecialiseerde academische scholen biedt Centennial meer dan 160 programma's in Business, Engineering Technology en Applied Science, Communicatie, Media, Kunst en Design, Gezondheid, Gastvrijheid, Toerisme en Culinaire Kunsten en Transport. Centennial biedt postsecundaire en post-graduate programma's, evenals Engelstalige taal- en stichtingsprogramma's voor voorbereiding op universiteit en universiteit.

Waarom studeren aan het Centennial College ?

  • Betaalbaar en kostenbesparend
  • Hoog niveau van onderwijs
  • Coöp en bedrijfstakverbindingen
  • Ongelooflijke diversiteit
  • Gelegenheid om in Canada te werken
  • Veilige stad en vriendelijke gemeenschap
  • Hoog niveau van onderwijs

Jij hoort hier thuis! Centennial is de beste keuze voor internationale studenten in Canada! Onze 25.000 full-time studenten omvatten meer dan 11.000 internationale studenten uit 126 landen!
Terwijl je geniet van de academische voordelen van een Canadese schoolopleiding, zal een breed scala aan wereldwijde perspectieven je opleiding en ervaring verrijken.

Een bekroond Canadees instituut
Centennial ontving de gouden medaille voor leiderschapsontwikkeling bij de World Federation of Colleges and Polytechnics (WFCP) Awards of Excellence van 2018. Centennial ontving ook de 2016 Gold Medal for Internationalization Excellence van Colleges and Institutes Canada (CICan).

Wij zijn leiders, innovators en ondernemers
We werken met meer dan 800 industriële partners! Je hebt toegang tot de nieuwste apparatuur en technologie, toonaangevende faculteit en coöperatiemogelijkheden om je werk klaar te maken voor het afstuderen. Centennial staat op de derde plaats in Canada voor het aantal studenten in loondienst en betaald voor toegepast onderzoek (Canada's Top 50 Research Colleges)

Meer dan 1.000 Pathways ! Centennial College programma's bieden 367 Pathways en 40 Pathways met partneruniversiteiten in Canada en het buitenland.

Zoekt u een wereldwijde ervaring? Centennial biedt unieke wereldwijde leermogelijkheden voor studenten: internationale stages, semesteruitwisselingen, internationale internationale programma's van de faculteit, mondiaal burgerschap en gelijkwaardige leerervaringen, leren van talen en culturen, en conferenties en wedstrijden in het buitenland. Onze Suzhou Centennial College leren site biedt Canadese onderwijs in China, overschrijving Pathways en semester uitwisselingen met onze campussen in Toronto, Canada.

Studeer, werk en leef in Canada

Centennial College verwelkomt u in uw streven naar een ongelooflijke internationale opleiding. Centennial heeft een reputatie voor succes van studenten en afgestudeerden en talloze onderscheidingen voor internationaal opleidingsleiderschap. Internationale studenten bereiken hun doelen bij Centennial en leiden de provincie met succespercentages! 92,3% van de internationale studenten die aan onze afstudeerprogramma's beginnen, studeert met succes af.

Centennial College is een goedgekeurde overheidsinstelling voor Canada's studie- en werkprogramma's! Voltijd internationale studenten die zijn ingeschreven voor een diploma-, diploma- of certificaatprogramma, kunnen parttime (20 uur per week) werken tijdens hun studie en fulltime tijdens geplande pauzes.

Met het Post-Graduation Work Permit Program kunnen internationale studenten waardevolle Canadese werkervaring opdoen na hun afstuderen aan Centennial College . Afgestudeerden komen in aanmerking voor het aanvragen van een Post-Graduation Work Permit voor maximaal drie jaar!

114206_Programsbanner.png

aanmeldingsdeadlines

Internationale studenten moeten zich minstens 2-3 maanden vóór hun verwachte start aanmelden om ervoor te zorgen dat je genoeg tijd hebt om een studievergunning aan te vragen bij het Canadese visumkantoor dat je regio bedient. Centennial College kwesties bieden doorlopende brieven. Nu toepassen! De verwerkingstijd van de aanvraag is ongeveer 2 weken. Er is geen deadline voor alle programma's vastgesteld, maar er zal een deadline ontstaan als uw programmakeuze vol is voor de beoogde startdatum.

aanmeldingsdeadlines

Aanvragers worden aangemoedigd vroeg te solliciteren. Sta ongeveer vier tot zes maanden voor uw verwachte startdatum toe om voldoende tijd te hebben voor toelating en Studievergunning / Visumverwerking. Aanvragen die dichter bij de startdatum worden ontvangen, worden echter wel in overweging genomen als er ruimte beschikbaar is in het programma. Centennial biedt elk jaar drie innames:

Zomer 2019 Programma's beginnen: 6 mei 2019
Najaar 2019 Programma's beginnen: 3 september 2019
Winter 2019-programma's beginnen: 6 januari 2019

Solliciteer online: www.centennialcollege.ca/International

Locaties

Toronto

Centennial College

Address
941 Progress Avene
Toronto, ON M1G 3V4

M1K 5E9 Toronto, Ontario, Canada
Telefoonnr.
+1 416-289-5300