Lees de Officiële Beschrijving

106802_rsz_106798_cll_vue_aerienne.jpg

Cégep de Lévis-Lauzon (CLL) is een openbare instelling voor hoger onderwijs die 31 hoogwaardige programma's aanbiedt, zowel pre-universitair als technisch.

Studeren aan CLL betekent toegang hebben tot tal van sportactiviteiten, sociaal-culturele en internationale activiteiten en verschillende diensten om studenten te helpen slagen. Het heeft toegang tot residenties op de campus, zodat je een Amerikaanse studentenervaring kunt hebben.

Studeren aan CLL is om je project van studies te bouwen, omringd door een team van toegankelijke docenten, die zich inzetten voor het succes van studenten en die hen gedurende hun hele carrière begeleiden.

Studeren aan CLL gaat over bewegen in een veilige en stimulerende omgeving die de voordelen van stedelijk wonen combineert met de nabijheid van het platteland.

Studeren aan CLL opent een groot aantal deuren voor een meest uitdagende carrière in een stad en regio met een van de laagste werkloosheidspercentages in Canada.

Opleidingen te volgen in:
  • French (Canada)

Deze school biedt ook:

Associate Degree

Cégep de Lévis-Lauzon

Mensen helpen: dit is de reden voor verzekeringen en financiële diensten. Stroomopwaarts, makelaars, agenten en planners die klanten adviseren door producten aan te biede ... [+]

Mensen helpen: dit is de reden voor verzekeringen en financiële diensten.

Stroomopwaarts, makelaars , agenten en planners die klanten adviseren door producten aan te bieden die zijn afgestemd op hun financiële en gezinssituatie om hen te helpen hun financiële doelen te bereiken of om een feilloze bescherming te krijgen in het geval van een moeilijke tijd. In het veld nemen schade-experts die naar het toneel van de tragedie verhuizen, het heft in eigen handen en voeren ze een onderzoek uit . Achter hen bestuderen abonnees , die de statistieken beheersen, de bestanden en fungeren ze als een hulpmiddel voor hun collega's.

In het hart van alles: de klanten. Families, bedrijven, yogascholen, restaurants, festivals; een fenomenale diversiteit . Onmogelijk om je te vervelen!... [-]

Canada Levis
September 2020
French (Canada)
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cégep de Lévis-Lauzon

Industriële onderhoudstechnologen hebben maar één doel: dat de apparatuur op zijn best werkt. Ze werken stroomopwaarts, dat wil zeggen dat ze ingrijpen om problemen te vo ... [+]

Industriële onderhoudstechnologen hebben maar één doel: dat de apparatuur op zijn best werkt. Ze werken stroomopwaarts, dat wil zeggen dat ze ingrijpen om problemen te voorkomen door de uitvoering van gidsen onderhoud en controle, ze helpen bij het trainen andere werknemers, ze zijn waardevolle activa als ontwerp en installatie van apparatuur en zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de materiaalprestaties te verbeteren .

Natuurlijk kunnen ze ook diagnostiek bieden voor pauzes of pannes omdat ze extreem veelzijdig zijn , maar daarna zullen ze zeker advies en verbeteringsstrategieën geven. En hun veelzijdigheid kent geen grenzen: hydraulisch, pneumatisch, smering, automatisering, mechanica, elektriciteit, computers, robotica ... niets is op hun proef gesteld!... [-]

Canada Levis
September 2020
French (Canada)
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cégep de Lévis-Lauzon

Biotechnologie technologen zijn gespecialiseerd in laboratoriumwerk in de verschillende gebieden van chemie en biologie. ... [+]

Weg van specialisatie in biotechnologieën

Biotechnologie technologen zijn gespecialiseerd in laboratoriumwerk in de verschillende gebieden van chemie en biologie.

Dankzij hun laboratoriumtraining kunnen ze behandeltechnieken verwerven met gespecialiseerde apparatuur die te vinden is op werkplekken die verband houden met biotechnologie. Technologen zijn getraind om op verschillende gebieden te werken. Wat hen het meest interesseert, zijn de levende organismen . Ze manipuleren micro-organismen groeien bacteriën, cellen en kloon séquencent DNA. Ze kunnen deelnemen aan de ontwikkeling van producten en technologieën op het gebied van landbouw, voedsel, geneesmiddelen en het milieu.

... [-]
Canada Levis
September 2020
French (Canada)
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands