Lees de Officiële Beschrijving

Studie aan de CES

Bij CES erkennen we dat voor het succesvol leren van een andere taal meer nodig is dan alleen een tekstboek en een lezing. Onze ESL-klassen voor volwassenen zijn doelgericht met behulp van een communicatieve benadering van het leren van talen. We verrijken de levens van studenten met taal en culturele mogelijkheden in de echte wereld. We leiden studenten op met moderne methoden die de student centraal stellen. We inspireren studenten om hun doelen te realiseren en hun horizon te verbreden.

Leer Engels in Toronto

Toronto, gerangschikt als een van de veiligste steden in Noord-Amerika, is een stad waar mensen zich veilig en comfortabel kunnen voelen. Het wordt consequent uitgeroepen tot een van de beste plaatsen om te wonen en te bezoeken. Dit komt grotendeels door de manier waarop mensen in Toronto diversiteit vieren en omarmen. Het is een opvallende stad van wereldklasse die een liefde en respect viert voor de vele culturen die hier gedijen.

Sociale activiteiten

CES biedt veel mogelijkheden om de bezienswaardigheden en geluiden van Toronto te ervaren. Bekijk enkele van onze meest populaire activiteiten!

Activiteitenleiders: de meeste van onze activiteiten worden georganiseerd en gerund door onze activiteitencoördinator, die ook studenten helpt met routine-essenties voor het leven in Toronto. Naast het introduceren van praktijkoefeningen en verkennende lessen in hun lessen, leiden leraren extra buitenschoolse activiteiten twee keer per maand. Onze studentendecanen doen ook mee met het plezier en helpen studenten zich aan te passen aan het leven in Toronto.

Met een overvloed aan geweldige stadsattracties, verbluffende architectuur, heerlijke restaurants en een bruisend nachtleven, heeft Toronto veel te bieden voor elk budget! Er zijn ook veel spannende activiteiten en ervaringen gratis te beleven.

Plaats

Capital English Solutions, gelegen in de grootste en meest diverse stad van Canada, is een uitstekende bestemming voor enthousiaste studenten om zich onder te dompelen in de Engelse taal en de Canadese cultuur. Onze ESL-klassen voor volwassenen zijn gunstig gelegen in het hart van het centrum van Toronto aan Yonge Street en Wellesley Street. U bevindt zich hier omringd door vele lokale winkels, cafés, bars, restaurants en speciaalzaken. Wellesley metrostation ligt net om de hoek, en slechts een korte rit naar het centrum van deze prachtige stad en Lake Ontario te bereiken.

getuigenissen

"Een van de beste scholen in Toronto! Het personeel en de studenten zijn zo vriendelijk en alle leraren zijn zeer ervaren. Ik arriveerde in Toronto en wist niets over het Engels, maar iedereen heeft me geholpen om te verbeteren. Ik ben erg blij met het kiezen van CES. "

- Nadia, Mexico

"Toen ik naar CES kwam, stond ik op een kruispunt in mijn leven. Maar met de hulp van de school heb ik niet alleen mijn Engels verbeterd, maar heb ik ook mijn privéleven ontwikkeld. Ik heb veel mensen leren kennen die me erg behulpzaam waren en zullen zijn en ik ben trots op mijn groei. "

- Serdar, Turkije

"Ik maakte vrienden en sprak met veel mensen uit verschillende landen op CES, dus ik kon mijn Engelse vaardigheden in een korte tijd verbeteren. Ik heb heel erg van de lessen genoten en nu ben ik een zelfverzekerde Engelse spreker. Dit was een waardevolle ervaring voor mij. "

- Kazuki, Japan

"Ik weet zeker dat de beste ESL-school in Toronto CES is! Ze gaven me onderwijs, een leven in Toronto en een gevoel van onafhankelijkheid en ontwikkeling. De schoolbegeleiders zijn geweldig en iedereen is zo vriendelijk! "

- Jinpyo, Korea

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


Capital English Solutions - Learn English in Toronto

CES Toronto's Algemene Engelse Cursussen zijn zo gestructureerd dat je snel leert hoe je de juiste grammatica schriftelijk en de juiste frasering in je conversationel ... [+]

Engelse lessen: Algemene cursussen Engels

CES Toronto's Algemene Engelse Cursussen zijn zo gestructureerd dat je snel leert hoe je de juiste grammatica schriftelijk en de juiste frasering in je conversationele Engels kunt toepassen. Elke cursus wordt in de klas gegeven, en met kleine klasgroottes op onze gunstig gelegen campus, op 1 minuut lopen van het Wellesley-metrostation.

Zodra je de onderstaande cursussen hebt voltooid, heb je de mogelijkheid om door te gaan naar gespecialiseerde cursussen van CES Toronto, die een diepgaandere Engelse training bieden.

Wil je het uitproberen? We bieden voorbeeldcursussen waarin u in een klas kunt zitten en kunt zien of onze aanpak de juiste optie is om uw Engels naar het volgende niveau te brengen!... [-]

Canada Toronto
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Voor meer gevorderde studenten biedt CES Toronto cursussen academisch Engels aan op onze campus in het centrum van Toronto. Veel studenten studeren af ​​op dit niveau van ... [+]

Academische Engelse cursussen - gespecialiseerd Engels

Voor meer gevorderde studenten biedt CES Toronto cursussen academisch Engels aan op onze campus in het centrum van Toronto. Veel studenten studeren af ​​op dit niveau van algemeen Engels of komen hun Engels verbeteren om zich voor te bereiden op de werkplek.

Zakelijk Engels

Een ideale cursus voor studenten die hun communicatie in Engelstalige zakelijke omgevingen willen verbeteren. Studenten in deze cursus leren zakelijke woordenschat en taalvormen, onderzoeks- en presentatievaardigheden en wereldwijde bedrijfskwesties. Studenten zullen ook thematische wekelijkse projecten voorbereiden met behulp van luister- / leesmateriaal uit verschillende relevante bronnen.... [-]

Canada Toronto
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

CES Toronto biedt niet alleen ESL-lessen voor volwassenen, we bieden ook Pathway programma's aan voor studenten die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van een van on ... [+]

ESL-klassen voor volwassenen: Pathway

CES Toronto biedt niet alleen ESL-lessen voor volwassenen, we bieden ook Pathway programma's aan voor studenten die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van een van onze Canadese of internationale hogescholen of universiteiten. Toegang tot een van onze partnercolleges vereist een succesvolle afronding van de CES General English Upper-Intermediate-niveaus.

CES is een trotse partner van:

Voor studenten die hun voorbereiding op het hoger onderwijs willen bevorderen, raden we een van onze populairste cursussen aan, de voorbereidende cursus van de universiteit.

CUPC: voorbereidingscursus voor universiteit en universiteit

Deze intensieve cursus die vier tot twaalf weken beschikbaar is, is bedoeld om studenten voor te bereiden op succes in een Engelstalige post-secundaire omgeving. Door te focussen op geïntegreerde academische vaardigheden die worden geleverd met materiaal op universitair niveau, zullen studenten:... [-]

Canada Toronto
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands