Canadian College of English Language

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Canadian College ligt in het centrum van het centrum van Vancouver, in Alberni Street, naast high-fashion retailers, toprestaurants en beroemde hotels. Onze campus heeft 28 klaslokalen, eh! restaurant, kantoren en een zonnig dakterras. We hebben ook een studentenresidentie buiten de campus op loopafstand.

Gebouw

Klaslokalen bevinden zich op de 2e, 3e en 4e verdieping, met kantoren op de 4e verdieping en een grote daktuin op de 5e verdieping.

klaslokalen

Onze moderne klaslokalen, elk uitgerust met supersnel internet, energiecentrales voor de apparaten van studenten en een high-definition scherm, zijn ontworpen om leerlinggericht leren te vergemakkelijken.

eh! Restaurant

Met lekker eten en een vriendelijke sfeer, Eh! is een perfecte plek om na de les te eten, te drinken en te socializen. Eh! biedt korting op maaltijdplannen voor studenten en organiseert ook elke week een gratis conversatieclub.

kantoren

Op de vierde verdieping, in ons grote open kantoor, staan onze gastvrije medewerkers klaar om u tijdens uw verblijf te helpen.

Dakterras

Het dakterras is een geweldige buitenruimte waar studenten kunnen lunchen en deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals zomerse barbecues, tafeltennis, yoga en danslessen.

Studentenresidentie

Gelegen in het centrum van Vancouver, is de studentenresidentie blokken verwijderd van Stanley Park, dicht bij vele betaalbare restaurants en bars, en op korte loopafstand van Canadian College.

Locaties

Vancouver

Address
1050 Alberni St #450
BC V6E 1A3 Vancouver, British Columbia, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden