Canadian College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

CCEL ligt in het centrum van Vancouver, aan Alberni Street, naast high-fashion retailers, toprestaurants en beroemde hotels. Onze campus bevat klaslokalen, eh! restaurant, kantoren en een zonnig dakterras. We hebben ook een studentenresidentie buiten de campus op loopafstand.

Gebouw

De klaslokalen bevinden zich op de 2e, 3e en 4e verdieping, met kantoren op de 4e verdieping en een grote tuin op het dak op de 5e verdieping.

klaslokalen

Onze moderne klaslokalen, elk uitgerust met razendsnel internet, elektriciteitscentrales voor apparaten van studenten en een scherm met hoge resolutie, zijn ontworpen om studentgericht leren te vergemakkelijken.

eh! Restaurant

Met heerlijk eten en een vriendelijke sfeer, Eh! is een perfecte plek om te eten, drinken en een praatje te maken na de les. Eh! biedt korting op maaltijden voor studenten en organiseert ook elke week een gratis conversatieclub.

kantoren

Op de vierde verdieping, in ons grote kantoor met een open concept, staan ​​onze gastvrije medewerkers voor u klaar tijdens uw verblijf.

Rooftop Patio

Het dakterras is een geweldige buitenruimte waar studenten lunchen en deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals zomerbarbecues, tafeltennis, yoga en danslessen.

Studentenhuis

De studentenresidentie ligt in het centrum van Vancouver, op steenworp afstand van Stanley Park, dicht bij vele betaalbare restaurants en bars, en op korte loopafstand van CCEL.

Locaties

Vancouver

Address
1050 Alberni St #450
BC V6E 1A3 Vancouver, British Columbia, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden