Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij CIRA College

CIRA College streeft naar kwalitatief hoogwaardige programma's en diensten die bijdragen aan het academische en carrière-gedreven succes van studenten.

CIRA College werkt in samenwerking met lokale bedrijven en richt zich op het creëren van kwaliteitsrelaties tussen onze gemeenschappen.

We streven naar een creatieve werkomgeving voor onze faculteit en onze medewerkers. Als creatieve professionals staan ​​we achter de ontwikkeling van een leef- en leeromgeving die inspiratie en individueel bevordert.

Studenten zullen zich aangetrokken voelen tot de uitdagende en toch ondersteunende ervaring die we creëren.

85076_pexels-photo-668137.jpeg

Onze missie

Onze missie is het bieden van innovatieve onderwijskansen en ondersteunende diensten voor studenten die zelfverzekerde en capabele individuen creëren.

We richten ons op persoonlijk en professioneel succes door de ontwikkeling van kritisch denken, effectieve communicatie en cultureel bewustzijn in een veilige, toegankelijke en betaalbare leergemeenschap.

We zorgen ervoor dat onze studenten de vaardigheden krijgen die nodig zijn om te reageren op de kansen en uitdagingen in verband met de steeds veranderende maatschappelijke demografie.

CIRA College cultiveert een werkplek waar werknemers kunnen floreren en bloeien, hun loopbaan kunnen ontwikkelen en bevorderen, en dit terwijl ze hun ervaringen delen en anderen begeleiden.

85077_pexels-photo-1153213.jpeg

Onze visie

CIRA College biedt een breed scala aan flexibele onderwijskansen voor zowel lokale als internationale studenten. Ons relevant en uniek curriculum wordt gecreëerd door een rigoureus proces van beoordeling en ontwikkeling, vaak uitgevoerd in samenwerking met Canadese universiteiten.

Programma's worden geleverd in een ondersteunende omgeving door toegewijde medewerkers die faciliteiten en leertechnologieën van wereldklasse gebruiken en verschillende Pathways voor verder onderwijs of werk.

Werkvergunning

Studenten kunnen tijdens hun studie parttime (minder dan 24 uur per week) werken en na hun studie mogen ze fulltime werken tot 12 maanden.

Co-op Opportunties

Studenten zullen de mogelijkheid hebben om te werken nadat ze hun 12 maanden durende acadmische studie hebben voltooid. Hierdoor kunnen studenten oefenen wat ze op school hebben geleerd en toepassen in de branche.

Waarom voor ons kiezen?

  • Geavanceerd curriculum om studenten relevante loopbaangerichte vaardigheden en training te bieden.
  • Flexibiliteit voor deeltijd- en voltijdstudies.
  • Hoog gekwalificeerde instructeurs met uitgebreide ervaring in de sector.
  • Goed op elkaar afgestemde co-op-mogelijkheden die relevante hands-on ervaring bieden.

85075_pexels-photo-1152500.jpeg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

Canada International Royal Arts College

De leerresultaten van het programma Advertising and Graphic Design (AGD) zijn om studenten in staat te stellen om op een efficiënte en creatieve manier logo's, advertenti ... [+]

Vonk je creativiteit

De leerresultaten van het programma Advertising and Graphic Design (AGD) zijn om studenten in staat te stellen om op een efficiënte en creatieve manier logo's, advertenties, afbeeldingen, digitale inhoud en websites te ontwerpen - en dit alles met een visuele communicatiestrategie .

Als student leer je de concepten en technieken die te maken hebben met basistekenen, typografie, kleurentheorieën en visuele communicatie. Door middel van studioprojecten die de technologische trends van vandaag weerspiegelen, krijgen studenten de handen ineen door toepassing van ontwerptheorieën en -principes, grafische ontwerpsoftware, reclame, documentatie en fotografie, verpakking en commerciële branding.... [-]

Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Canada International Royal Arts College

Het Media Design en Web Development diploma is een tweejarig programma dat de nieuwste technologie gebruikt om het leren van studenten te verrijken. Via studioprojecten d ... [+]

Overzicht

Het Media Design en Web Development diploma is een tweejarig programma dat de nieuwste technologie gebruikt om het leren van studenten te verrijken. Via studioprojecten die de technologische trends van vandaag weerspiegelen, krijgen studenten praktische ervaring met het toepassen van ontwerptheorieën en -principes.

Dit programma verbetert de vaardigheden van de student in verschillende industriesoftware om met succes creatieve webmedia te ontwerpen en bekwame webontwerpen te ontwikkelen .

Het tweede jaar is de coöpervaring waarbij studenten in de industrie zullen werken en echte ervaring zullen opdoen, die de academische concepten uit de les zullen baseren en verbeteren.... [-]

Canada Vancouver
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Vancouver Campus
Address
2412 Laurel Street
V5Z 3T2 Vancouver, British Columbia, Canada