CampusCanada

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een Orientation Program for International Students

CampusCanada biedt inkomende internationale studenten met een inleiding tot Canada en de stichting voor academische succes op een Canadese universiteit of hogeschool. Deze geïntegreerde online en on-campus cursus programma biedt een interdisciplinair curriculum gericht op het begrijpen van de Canadese cultuur en samenleving, aan te passen aan een nieuwe omgeving, en het ontwikkelen van vaardigheden die leiden tot academisch succes;

De toegang tot aangepaste hulpmiddelen ontwikkeld om internationale studenten te ondersteunen (bv academische ondersteuning, bibliotheek middelen, taaltraining, loopbaanbegeleiding); Praktische "how to" advies over het dagelijks leven in Canada (veiligheid, het bankwezen, transport, enz.) Fast vriendschappen gebouwd op uitgebreide netwerkmogelijkheden van het programma en sociale activiteiten. Belangrijker nog, CampusCanada biedt internationale studenten met een voorsprong op de concurrentie in het bereiken van succes met hun academische inspanningen in Canada door ervoor te zorgen dat ze bereid zijn om het volle potentieel van hun universiteit of hogeschool ervaring te realiseren.

The Capital Advantage

Ottawa is de vierde grootste stad van Canada en de politieke en technologische centrum van het land. De stad is mooi en schoon, heeft een hoge levensstandaard, en staat bekend om zijn vele nationale musea, galeries, parken en podiumkunsten centra. Ottawa is een van de veiligste steden in Canada. De inwoners van Ottawa zijn hoog opgeleid, met meer dan de helft van de bevolking hebben van universiteit of hogeschool graden en de concentratie hoogste per hoofd van de bevolking van ingenieurs, wetenschappers en promovendi in Canada. Carleton University, de gastheer van CampusCanada, Is een hoog aangeschreven uitgebreide universiteit gevestigd in Ottawa.

Vanaf 1 augustus - 13, 2016, heb je de kans om Canada's hoofdstad te ervaren tijdens de mooiste tijd van het jaar te krijgen. Summers in Ottawa hebben een royaal aantal warme en zonnige dagen met een gemiddelde temperatuur van 26 ° C (80 ° F). Tijdens deze periode, zult u veel activiteiten voor muziek, outdoor, museum, kunst en cultuur liefhebbers te vinden. De stad is levendig en een geweldige bestemming voor uw inleiding naar Canada.

Ottawa is gelegen in het zuidoosten van het land naast Gatineau, Quebec, die het land van de National Capital Region vormt. Bediend door grote luchtvaartmaatschappijen, via het spoor, en windhond bussen, zul je in staat zijn om andere grote steden zoals Montreal, Toronto en Quebec te bezoeken vrij gemakkelijk.

Waarom lid worden CampusCanada

Aanpassen aan universiteit of hogeschool leven in een onbekend land kan een overweldigende uitdaging. CampusCanada zorgt voor een "zachte landing" voor internationale studenten voor het aanbieden van een leuke, samenwerkend en interactieve mogelijkheid om te leven op de campus beleven en te ontdekken Canada in het hart van de hoofdstad van de natie. Redenen om mee te doen CampusCanada:

Vertrouwen op de eerste dag van de klassen. We zullen je leren welke middelen je nodig hebt om door middel van een Canadese universiteit of hogeschool te navigeren. Ontdek de hoofdstad van Canada. Ottawa staat bekend om zijn vele nationale musea, galeries, parken en podiumkunsten centra. Get comfortabel in een Canadese klaslokaal. Meer informatie over de Canadese stijl van lesgeven en academische structuur. Live op de campus. Over twee weken, dan heb je het studentenleven en woonsituatie onder de knie in een on-campus residentie. Begrijp Canadese culturele eigenaardigheden. Meer informatie over unieke gewoontes en gebruiken van Canada. Nieuwe vrienden maken. U zult ontmoeten van andere internationale studenten die nieuw zijn voor Canada. Stel je voor, kunt u een vriend in elke provincie hebben tegen het einde van het programma!

Vergoedingen

Het programma vergoeding van CAD $ 4500 (+ HST) bestaat uit:

Canada 101: een online cursus invoering van internationale studenten naar Canada; Campus 101: tien dagen van interactieve programmering op de campus en in Ottawa en de nationale hoofdstad regio; Instructie door gekwalificeerd Carleton University faculteit met expertise in de Canadese Studies; Wonen op de campus van de Carleton University vanaf 1 augustus - 13; Ontbijt, lunch en diner verzorgd door Fresh Food Company De toegang tot een breed scala van academische en recreatieve voorzieningen; Off-campus excursies naar de nationale instellingen, evenals sportieve, culturele en outdoor recreatieve locaties

Hoe te registreren

U kunt zich aanmelden voor CampusCanada door het invullen van het registratieformulier vinden op https://forms.carleton.ca/globalacademy/CampusCanada/ Wij zullen uw contactgegevens nodig, informatie over de universiteit of hogeschool je hebt aanvaard, en het Engels taaltest scores. We hebben niet eisen dat u alle documenten op dit punt in te dienen.

Zodra u de registratie heeft ingevuld, wordt u doorverwezen naar een beveiligde site van derden, waar u uw betaling te voltooien. Zodra uw betaling is verwerkt, wordt u ingeschreven voor CampusCanada.

Locaties

Ottawa

Global Academy (Carleton University)

Address
1125 Colonel By Drive
K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Canada
Telefoonnr.
+1 613-520-2600