Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Sinds 1967 is Cambrian College de belangrijkste post-secundaire instelling in Noord-Ontario.

Ons College heeft een levendige gemeenschap van meer dan 11 000 studenten, met meer dan 4100 studenten in 80 voltijdse programma's en meer dan 7000 studenten in bijna 900 deeltijdse cursussen en programma's verspreid over drie campuslocaties in Noord-Ontario: Sudbury, Espanola en Weinig stroming / Manitoulin-eiland.

Ontdek het scala aan diensten en faciliteiten dat we aanbieden om studenten te ondersteunen en hen voor te bereiden op succes in de concurrerende werkplaatsen van vandaag.

Ontdek alles wat we te bieden hebben en zie Cambrian voor jezelf.

Strategisch plan 2015-19

Ons nieuwe vijfjarenplan beoogt het Cambrium te definiëren als een college van onderscheid, verenigd om toekomstige generaties te transformeren. Onze visie is om ons het onmogelijke voor te stellen, elkaar te inspireren en te innoveren op manieren die we nog moeten onderzoeken.

We zijn gericht op het transformeren van de leerervaring om continue toegang te bieden tot flexibele en aanpasbare leerervaringen. We zijn gemotiveerd om de leerlingervaring te verbeteren en de kracht van samenwerking in een ondersteunende leergemeenschap volledig te omarmen.

113707_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Planning en institutioneel onderzoek

Cambrian's Planning en Institutional Research-team bieden leiderschap en ondersteuning op het gebied van onderzoek, planning, leerresultaten van studenten en kwaliteitsborging ter ondersteuning van de missie, effectiviteit en studentensucces van het College.

Specifieke functies zijn onder meer:

 • Ondersteuning bij academische planning en uitkomstenbeoordeling
 • Overheidsrapportage (meerjarige verantwoordingsovereenkomst, strategische mandaatovereenkomst, bedrijfsplan van de universiteit, jaarplan van de universiteit, kernprestatie-indicatoren)
 • Audits en management van kwaliteitsborging
 • Onderzoeksontwikkeling, facilitering, analyse en rapportage
 • Ondersteuning voor planning en prognoses voor inschrijvingen
 • Nieuwe programmaplanning / ontwikkeling.
 • Programmabeheerprocessen
 • Ontwikkeling, monitoring en analyse van prestatiestatistieken (scorecards voor universiteiten, afdelingen en programma's)
 • Vergelijkingen tussen universiteiten en benchmarking
 • Milieuscans en marktanalyses
 • Onderzoek, data-analyse en het genereren van rapporten
 • Voorstel herziening en ontwikkeling voor fondsverwerving
 • Gemeenschapsbereik en arbeidsmarktanalyse

Cambrian Research Ethics

Cambrian College bevordert en faciliteert het gebruik van onderzoek in de hogeschoolgemeenschap om bij te dragen aan de ontwikkeling en toepassing van kennis, om praktijken kritisch te onderzoeken en te houden met het samenvoegen van kennis die relevant is voor het onderwijs, en om professionele praktijken te bevorderen. Het College streeft ernaar dat alle onderzoek voldoet aan de hoogste wetenschappelijke en ethische normen.

Celebrating Excellence

Bij Cambrian College vieren we uitmuntendheid. Cambrian heeft verschillende prestigieuze onderscheidingen die studenten, alumni en medewerkers eren die het beste vertegenwoordigen dat onze school te bieden heeft. Deze onderscheidingen worden toegekend aan degenen die trots naar de top stijgen en de Cambrische gemeenschap bedienen, evenals de gemeenschappen waarin ze leven.

Het Glenn Crombie Center voor studentenondersteuning

Het Glenn Crombie Center voor studentenondersteuning aan Cambrian College is een state-of-the-art faciliteit die volledig toegankelijk is. Ons multi-servicecomplex heeft TTY-telefoons, persoonlijke verzorgingsruimten, computerlokalen, testruimtes en wasruimten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

Cambrian College

Leer hoe u dynamische en overtuigende 2D- en 3D-animaties op het scherm kunt vertellen van onze getalenteerde professoren die hebben gewerkt aan publiekslievelingen zoals ... [+]

Overzicht

Leer hoe u dynamische en overtuigende 2D- en 3D-animaties op het scherm kunt vertellen van onze getalenteerde professoren die hebben gewerkt aan publiekslievelingen zoals Tarzan, 9 en de Tom en Jerry Show.

Ons programma is gebaseerd op het curriculum van het gerenommeerde animatieprogramma van Sheridan op het niveau van het diploma. Je krijgt een praktische kennis van traditionele, 2D- en 3D-animatiemethoden, terwijl je je bekwaam voelt met de 12 principes van animatie. Je ontwikkelt sterke en dynamische verhalen-, teken- en animatievaardigheden die tot leven komen op het scherm via een reeks projecten en een uiteindelijke film. Wanneer je afstudeert, kun je overtuigende uitvoeringen presenteren door middel van zowel traditionele als digitale animatie, naast een definitieve, voor de productie geschikte portfolio.... [-]

Canada Greater Sudbury
September 2019
Engels
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambrian College

Stel je een carrière voor die werkt in een laboratoriumomgeving, waardevolle metalen uit grondstoffen haalt, werkt aan ecologische duurzaamheid, nieuwe en verbeterde bran ... [+]

Overzicht

Stel je een carrière voor die werkt in een laboratoriumomgeving, waardevolle metalen uit grondstoffen haalt, werkt aan ecologische duurzaamheid, nieuwe en verbeterde brandstoffen ontwikkelt, of de volgende generatie medicijnen ontwikkelt. Chemische engineering is een breed veld dat zich verdiept in al deze gebieden en meer.

Cambrian's Chemical Engineering Technology-programma is de enige in zijn soort in Ontario en is ontworpen om de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om op een van deze spannende gebieden te werken. Het koppelt fundamentele theorie aan de nodige praktijkgerichte, praktische laboratoriumopleiding die vereist is voor de werkgelegenheid in verschillende chemische industrieën en milieusectoren. Je werkt zelfstandig en in groepen om zelfstudie en teamworkvaardigheden op te bouwen die je nodig hebt binnen verschillende werksituaties.... [-]

Canada Greater Sudbury
September 2019
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambrian College

De bekroonde Graphic Design faculteit van Cambrian daagt je uit door cursuswerk en diverse, real-world projecten om je creatieve talenten te ontwikkelen en een profession ... [+]

Overzicht

De bekroonde Graphic Design faculteit van Cambrian daagt je uit door cursuswerk en diverse, real-world projecten om je creatieve talenten te ontwikkelen en een professionele visuele communicatieontwerper te worden. Het curriculum voor grafische vormgeving is gericht op de carrière en is rigoureus, met aandacht voor zowel traditionele vaardigheden als nieuwe technologieën. Bovendien ontwikkel je vaardigheden op het gebied van kritisch denken, creativiteit en conceptgericht werken, zodat je flexibel bent in de zich ontwikkelende en veeleisende industrie van professionele communicatie.

Met behulp van de huidige industriesoftware in de state-of-the-art grafisch ontwerplaboratoria van het College, leert u creatief ideeën ontwikkelen en ruimte, type, afbeeldingen en kleuren manipuleren om uw werk van conceptschets naar strategisch ontworpen gedrukt web te brengen op basis van, of digitale vorm. Projecten bieden u toegepaste ervaring in branding, identiteit (logo's... [-]

Canada Greater Sudbury
September 2019
Engels
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Cambrian College

Neem onze algemene boekhoudstroom om de vaardigheden en hands-on ervaring op te doen om instapniveau boekhoudposities te verwerven binnen non-profitorganisaties, bedrijve ... [+]

Overzicht

Neem onze algemene boekhoudstroom om de vaardigheden en hands-on ervaring op te doen om instapniveau boekhoudposities te verwerven binnen non-profitorganisaties, bedrijven en andere organisaties met winstoogmerk.

Na het eerste jaar van gemeenschappelijk curriculum gedeeld door alle boekhoudkundige en zakelijke studenten, wordt u ondergedompeld in boekhoudprincipes en -praktijken en krijgt u de kans om praktijkervaring op te doen door middel van een stage.

Dit programma zal worden geleverd via zowel traditioneel klaslokaal als online leren.

Dit programma is ontworpen voor studenten die hun studie willen voortzetten in de richting van een diploma of toegang willen krijgen tot professionele boekhoudprogramma's zoals het Advanced Certificate in Accounting and Finance (ACAF) of de Certified Aboriginal Financial Manager (CAFM) -aanduiding. Als afgestudeerde kun je ervoor kiezen om nog een jaar te gaan studeren in het bedrijfsadministratieprogramma van Cambrian om je vaardigheden te verbeteren en een vergevorderd klassement te behalen in de ACAF en / of opleidingen. Om het ACAF-certificaat of de CAFM-benoemingsprogramma's aan te gaan, moet u een gemiddelde van 60% of meer behalen in bepaalde cursussen en een algemeen gemiddelde van 65% in het Business-Boekhoudprogramma van Cambrian.... [-]

Canada Greater Sudbury
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambrian College

Als student Early Childhood Education aan Cambrian College , krijg je de kans om de kennis en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het gebied van vroeg leren e ... [+]

Overzicht

Als student Early Childhood Education aan Cambrian College , krijg je de kans om de kennis en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het gebied van vroeg leren en kinderopvang. Je studies zullen de theorie van kindgroei en -ontwikkeling combineren met praktische toepassingservaringen in het veld. Door middel van interactieve klasbelevenissen ontwerpt, plant, implementeert en evalueert u play-based leren voor jonge kinderen vanaf de geboorte tot twaalf jaar.

Het programma bereidt je voor op het werken met en ondersteunen van de verschillende behoeften van de kinderen en gezinnen die je tegen zult komen in je toekomstige werk. Je bouwt een fundament van begrip dat kinderen leren door te spelen. Deze leerbenadering in combinatie met een cultureel relevante omgeving zal uitwijzen dat kinderen nieuwsgierig, bekwaam en bekwaam zijn.... [-]

Canada Greater Sudbury
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambrian College

Geïnteresseerd in de wereld van zaken, maar weet u niet zeker welk carrièrepad u moet nemen? In slechts twee jaar zal Cambrian's Business-programma u blootstellen op het ... [+]

Overzicht

Geïnteresseerd in de wereld van zaken, maar weet u niet zeker welk carrièrepad u moet nemen? In slechts twee jaar zal Cambrian's Business-programma u blootstellen op het gebied van financiën, ondernemerschap, marketing, human resources, boekhouding, personeelsbeheer, ontwikkeling van nieuwe bedrijven en organisatorische planning. Start je carrière of ga door naar het derde jaar van het Cambrian's Business Administration-programma wanneer je afstudeert.

Programma HoogtepuntenFlexibele leeropties (traditionele klaslokalen, online-opties en virtuele lessen)Mogelijkheden voor ervaringsleren door middel van clubs en competitiesGemeenschappelijk eerste en tweede jaar met andere Business-programma's kunnen afgestudeerden naadloos overschakelen naar het derde jaar om een geavanceerd diploma te behalenBlootstelling aan alle belangrijke zakelijke functies, waaronder financiën, boekhouding, human resources, bedrijfsontwikkeling en meerDit is een Collaborative Delivery-programma van het Northern College... [-]
Canada Greater Sudbury
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambrian College

De mijnindustrie is dynamisch en verandert voortdurend, en Cambrian's Mining Engineering Technician-programma daagt je uit om te onderzoeken waarom en hoe dingen werken e ... [+]

Overzicht

De mijnindustrie is dynamisch en verandert voortdurend, en Cambrian's Mining Engineering Technician-programma daagt je uit om te onderzoeken waarom en hoe dingen werken en om innovatieve oplossingen voor problemen te vinden.

Terwijl je leert en leeft in een van de mijncentra van de wereld, zul je je voorbereiden om deel uit te maken van mijnbouwtechniekteams die verantwoordelijk zijn voor een breed scala aan projecten met landmeetkunde, ontwerp, milieustudies, industrieel geologisch en geofysisch veldwerk, ventilatie, grondcontrole en toezicht.

Door de industrie ervaren faculteitsleden zullen je vooruitgang en begrip leiden door voorbeelden die zijn opgedaan met ervaring uit de sector, excursies in het beroemde bekken Sudbury en hands-on demonstraties. Je zult profiteren van een verscheidenheid aan ervaringsgerichte leermogelijkheden, inclusief activiteiten op een actieve mijnsite om een breed inzicht te krijgen in de verschillende aspecten van mijnbouwtechnologie, evenals communicatie- en leiderschapsvaardigheden.... [-]

Canada Greater Sudbury
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambrian College

Krijg diepgaande netwerk- en infrastructuurvaardigheden om de IT-omgeving in alle soorten en maten van organisaties te configureren. U leert hoe u netwerken en internetwe ... [+]

Overzicht

Krijg diepgaande netwerk- en infrastructuurvaardigheden om de IT-omgeving in alle soorten en maten van organisaties te configureren. U leert hoe u netwerken en internetwerken kunt installeren, beheren en troubleshooten; en lokale en externe servers.

Bovendien leer je van faculteiten als Bob Vachon - een van onze profs die letterlijk hielpen bij het schrijven van het Cisco Systems-boek over netwerken.

Houd er rekening mee dat het academisch curriculum voortdurend wordt herzien en herzien om ervoor te zorgen dat de programma's en cursussen van Cambrian relevant blijven. Het College behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment een cursus of programma, prijs, procedure of campuslocatie te annuleren of aan te passen.... [-]

Canada Greater Sudbury
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambrian College

Na het leren van de basisprincipes van handelspraktijken, dieselmotoren, brandstofsystemen, aandrijflijnen, elektrische systemen, hydraulische systemen, stuur- en remsyst ... [+]

Overzicht

Na het leren van de basisprincipes van handelspraktijken, dieselmotoren, brandstofsystemen, aandrijflijnen, elektrische systemen, hydraulische systemen, stuur- en remsystemen in het eerste jaar, maakt u kennis met de constructie en classificatie van dieselmotoren, aandrijflijnen, tractiecontroles en wiel eindaandrijvingen, elektrische en elektronica en airconditioning. In de cursussen zal ook aandacht worden besteed aan winkelveiligheid, basale hand- en elektrische gereedschappen, bevestigingsmiddelen, meetinstrumenten, starthulp en startmethoden die in de handel worden gebruikt.

Programma Hoogtepunten2 jaar - 4 semestersCo-op Diploma LeerlingoptieWerk aan off-road zwaar materieel zoals laders, bulldozers, vrachtwagens en diverse componenten zoals motoren, transmissies, remsystemen, brandstofsystemen, hydraulische systemen in onze winkel voor zwaar materieelOntwikkel de mogelijkheid om te werken en de verschillende elektronische besturingssystemen en componenten op zware apparatuur te onderhouden4D leermogelijkheden... [-]
Canada Greater Sudbury
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambrian College

Met het geaccrediteerde programma van de Technical Standards and Safety Authority (TSSA) van Cambrian, bereidt u zich voor op het uitdagen van TSSA-examens voor certifice ... [+]

Overzicht

Met het geaccrediteerde programma van de Technical Standards and Safety Authority (TSSA) van Cambrian, bereidt u zich voor op het uitdagen van TSSA-examens voor certificeringen voor aardgastechnici en olieverbranders. Theorie en praktische laboratoriumtraining worden gecombineerd om een goed begrip te ontwikkelen van verwarmingssystemen (aardgas, propaan en stookolie), evenals airconditioning, koelingprincipes, plaatbewerking en ontwerp van warmteverlies / warmteverwarming. Je maakt ook kennis met de vaardigheden die nodig zijn voor de installatie, service en troubleshooting van residentiële en licht commerciële verwarmings- en koeltoepassingen.

Programma Hoogtepunten2 jaar - 4 semestersProgramma geaccrediteerd door de Technical Standards and Safety Authority (TSSA)Een van de slechts 2 hogescholen in Ontario die een Oil Burner Technician-training aanbiedtPraktische training in de ultramoderne HVAC-laboratoria van het CollegeNa het eerste jaar bent u gecertificeerd om te werken op instapniveau in de industrie na het succesvol uitdagen van:Gastechnicus 3 TSSA-examenOil Burner Technician 3 TSSA-examenGas Pipe Fitter TSSA-examen (optioneel)Na voltooiing van het tweede jaar en het met succes aanvechten van de Gas Technician 2 en Oil Burner Technician 2 TSSA-examens, bent u volledig gecertificeerd en betreedt u het personeel als een technicus voor verwarmingssystemen.... [-]
Canada Greater Sudbury
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Graduate Certificate

Cambrian College

Je krijgt de vaardigheden om zinvolle inzichten uit zeer grote en complexe gegevenssets te halen om de zakelijke besluitvorming te ondersteunen. U leert gegevensverzameli ... [+]

Overzicht

Je krijgt de vaardigheden om zinvolle inzichten uit zeer grote en complexe gegevenssets te halen om de zakelijke besluitvorming te ondersteunen. U leert gegevensverzamelingen verzamelen, beheren, manipuleren, coderen en opslaan, zodat ze zodanig kunnen worden geanalyseerd en ontgonnen dat ze kunnen worden hergebruikt en opnieuw kunnen worden gebruikt om uitdagingen op te lossen en trends in elke omvang en soort bedrijf te voorspellen. De belangrijkste onderzoeksgebieden omvatten ontwerp en beheer van databases, bedrijfsanalyses, marktonderzoek, datamining en besluitvorming door middel van analyses.

Houd er rekening mee dat het academisch curriculum voortdurend wordt herzien en herzien om ervoor te zorgen dat de programma's en cursussen van Cambrian relevant blijven. Het College behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment een cursus of programma, prijs, procedure of campuslocatie te annuleren of aan te passen.... [-]

Canada Greater Sudbury
September 2019
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambrian College

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van een carrière in internationaal bedrijfsbeheer, kunt u met dit intensieve programma belangrijke gebieden van mondiaal manage ... [+]

Overzicht

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van een carrière in internationaal bedrijfsbeheer, kunt u met dit intensieve programma belangrijke gebieden van mondiaal management verkennen, waaronder wereldwijde marketing, financiën en supply chains. Je ontwikkelt de kernvaardigheden die nodig zijn om de aspecten van wereldwijde bedrijfsactiviteiten voor een organisatie effectief te beheren en praktische ervaring op te doen tijdens plaatsing in het derde semester.

Als afgestudeerde kun je aanvullende certificering volgen voor een FITT-aanwijzing als een gecertificeerde internationale handelsprofessional (CITP).

Houd er rekening mee dat het academisch curriculum voortdurend wordt herzien en herzien om ervoor te zorgen dat de programma's en cursussen van Cambrian relevant blijven. Het College behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment een cursus of programma, prijs, procedure of campuslocatie te annuleren of aan te passen.... [-]

Canada Greater Sudbury
September 2019
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambrian College

Verbeter uw IT- en bedrijfsanalysevaardigheden en wees voorbereid op het benutten van carrièrekansen. ... [+]

Overzicht

Verbeter uw IT- en bedrijfsanalysevaardigheden en wees voorbereid op het benutten van carrièrekansen.

Dit intensieve programma is ontworpen om te voldoen aan de vraag van de industrie naar IT-bedrijfsanalisten en zal u de vaardigheden en technieken bieden om organisatorische proceswijzigingen te creëren en te beheren. U krijgt een goed inzicht in hoe u vereisten van belanghebbenden kunt verzamelen, documenteren en communiceren en hoe u oplossingen kunt aanbevelen, oplossingen kunt evalueren en kwaliteitsborging kunt bieden.

Naast het kennisniveau van BA, zul je ook cursussen volgen om vaardigheden op het gebied van datamodellering, business intelligence, projectbeheer en budgettering voor kapitaalprojecten op te bouwen. Het programma wordt afgesloten met een plaatsing van acht weken in het derde semester.... [-]

Canada Greater Sudbury
September 2019
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambrian College

Leer native applicaties te bouwen voor mobiele apparaten, evenals platformonafhankelijke webapplicaties. U zult een verscheidenheid aan technologieën en programmeertalen ... [+]

Overzicht

Leer native applicaties te bouwen voor mobiele apparaten, evenals platformonafhankelijke webapplicaties. U zult een verscheidenheid aan technologieën en programmeertalen gebruiken om de vaardigheden te verwerven om unieke gebruikerservaringen te ontwikkelen en ontwerpen die aan de behoeften van de klant voldoen. Bedrijfsgerichte cursussen en plaatsing zullen uw technische vaardigheden aanvullen door u de belangrijkste vaardigheden en praktische ervaring te geven om projecten te beheren en uit te voeren.

Programma Hoogtepunten1 jaar - 3 semestersPlaatsing in het derde semesterGericht op ontwikkeling voor Android- en iOS-apparaten, evenals mobiele webontwikkelingProject management en ondernemerschapscursussen verbeteren uw kennis van zakenVeldwerk / Plaatsing... [-]
Canada Greater Sudbury
September 2019
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambrian College

Project Management is een gewilde skillset geworden in verschillende branches, omdat bedrijven en organisaties blijven zoeken naar efficiëntie en algehele effectiviteit o ... [+]

Overzicht

Project Management is een gewilde skillset geworden in verschillende branches, omdat bedrijven en organisaties blijven zoeken naar efficiëntie en algehele effectiviteit om succesvol te kunnen concurreren op binnenlandse en internationale markten. Cambrian College éénjarige (twee semesters) graduate certificaatprogramma van Cambrian College biedt u de essentiële theoretische en praktische kennis, vaardigheden en technieken om projecten met succes te plannen, implementeren, beheren en evalueren. Het curriculum is nauw afgestemd op, maar niet gelieerd aan, het Project Management Body of Knowledge (PMBOK) van het Project Management Institute.

Houd er rekening mee dat het academisch curriculum voortdurend wordt herzien en herzien om ervoor te zorgen dat de programma's en cursussen van Cambrian relevant blijven. Het College behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment een cursus of programma, prijs, procedure of campuslocatie te annuleren of aan te passen.... [-]

Canada Greater Sudbury
September 2019
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
1400 Barrydowne Road Sudbury
Greater Sudbury, Ontario, Canada