Camber College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

camber College is één van Canada's meest innovatieve en dynamische taal centra. Opgericht in 2003, is Camber College het verstrekken van de studenten met een hoge kwaliteit van het Engels training voor 12 jaar.

Bij Camber College, we leren Engels op veel verschillende manieren, omdat we weten dat alle studenten zijn uniek, anders leren en hebben verschillende doelen. Onze unieke programma's, zowel in als buiten de klas, het maximaliseren van educatieve avontuur elke student.

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat optimaal leren optreedt wanneer studenten weten dat hun waarden en meningen echt belangrijk zijn, en dat ze niet alleen een ander nummer op een klasse lijst.

Elke dag leren we u praktische communicatieve vaardigheden met veel gedetailleerde feedback van je leraar, zodat je meer vertrouwen bereid zijn om te beheren en te controleren real-life situaties die je uitdagen.

Waarom voor ons kiezen Er zijn veel verschillende manieren om Engels te leren, maar we zijn ervan overtuigd dat er geen betere manier dan het leren face-to-face. Wij geloven dat de beste methode is omringen met zijn inheemse cultuur en de mensen.

Wij hebben 12 jaar ervaring in het lesgeven Engels en het verstrekken van studenten met world-class taalonderwijs.

We vieren alle culturen en te leren van de diversiteit. We zoeken naar manieren om ons cultureel erfgoed te communiceren. Wij zijn open minded, reflectieve en zorgen te maken over alle culturen. Innovatieve klassen en vriendelijke, familiale sfeer.

Camber College Sociale activiteitenprogramma: deelnemen aan activiteitenprogramma's georganiseerd door ons om uw Engels te verbeteren buiten het klaslokaal omgeving. Uitgebreide en effectieve voorbereiding op het examen programma's.

Alle Camber College docenten zijn hoog opgeleid, ervaren en gecertificeerd om Engels te leren als Tweede Taal (ESL).

Camber College biedt een full-service, hoge kwaliteit homestay programma met airport pick-up op aanvraag beschikbaar.

Powell River heeft een mild westkust klimaat. Het is zelden te warm of te koud. Sneeuw is uiterst zeldzaam.

camber College is geaccrediteerd en aangesloten bij alle niveaus van de overheid en de industrie. De volgende erkennen Camber College voor zijn hoge industriële normen.

Locaties

Powell River

Address
4750 Joyce Avenue, Powell River British Columbia PC: V8A 3B6 Canada

Powell River, British Columbia, Canada