Lees de Officiële Beschrijving

camber College is één van Canada's meest innovatieve en dynamische taal centra. Opgericht in 2003, is Camber College het verstrekken van de studenten met een hoge kwaliteit van het Engels training voor 12 jaar.

Bij Camber College, we leren Engels op veel verschillende manieren, omdat we weten dat alle studenten zijn uniek, anders leren en hebben verschillende doelen. Onze unieke programma's, zowel in als buiten de klas, het maximaliseren van educatieve avontuur elke student.

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat optimaal leren optreedt wanneer studenten weten dat hun waarden en meningen echt belangrijk zijn, en dat ze niet alleen een ander nummer op een klasse lijst.

Elke dag leren we u praktische communicatieve vaardigheden met veel gedetailleerde feedback van je leraar, zodat je meer vertrouwen bereid zijn om te beheren en te controleren real-life situaties die je uitdagen.

Waarom voor ons kiezen Er zijn veel verschillende manieren om Engels te leren, maar we zijn ervan overtuigd dat er geen betere manier dan het leren face-to-face. Wij geloven dat de beste methode is omringen met zijn inheemse cultuur en de mensen.

Wij hebben 12 jaar ervaring in het lesgeven Engels en het verstrekken van studenten met world-class taalonderwijs.

We vieren alle culturen en te leren van de diversiteit. We zoeken naar manieren om ons cultureel erfgoed te communiceren. Wij zijn open minded, reflectieve en zorgen te maken over alle culturen. Innovatieve klassen en vriendelijke, familiale sfeer.

Camber College Sociale activiteitenprogramma: deelnemen aan activiteitenprogramma's georganiseerd door ons om uw Engels te verbeteren buiten het klaslokaal omgeving. Uitgebreide en effectieve voorbereiding op het examen programma's.

Alle Camber College docenten zijn hoog opgeleid, ervaren en gecertificeerd om Engels te leren als Tweede Taal (ESL).

Camber College biedt een full-service, hoge kwaliteit homestay programma met airport pick-up op aanvraag beschikbaar.

Powell River heeft een mild westkust klimaat. Het is zelden te warm of te koud. Sneeuw is uiterst zeldzaam.

camber College is geaccrediteerd en aangesloten bij alle niveaus van de overheid en de industrie. De volgende erkennen Camber College voor zijn hoge industriële normen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Camber College

Wilt u om te studeren in een Canadese school, beroeps hogeschool of universiteit? Deze cursus biedt de mogelijkheid om uw academische luisteren te verbeteren, spreken, le ... [+]

Wilt u om te studeren in een Canadese school, beroeps hogeschool of universiteit? Deze cursus biedt de mogelijkheid om uw academische luisteren te verbeteren, spreken, lezen en schrijven vaardigheden.

Het Academisch Engels programma leert alle belangrijke kennis van het Engels in spreken, luisteren, grammatica, schrijven, lezen, uitspraak en interculturele communicatie.

Met ons leersysteem studenten hebben de mogelijkheid om zich te concentreren op en capaciteiten en vaardigheden die belangrijk zijn voor hen te ontwikkelen. Studenten krijgen individuele begeleiding zonder extra kosten als ze problemen of vragen.

Bij Camber College, studenten genieten van een gevarieerde leeromgeving die zo persoonlijk is verrijkend als het onderwijs, en de ontwikkeling van de vaardigheden en kwaliteiten die nodig zijn in een veranderende wereld.... [-]

Canada Powell River
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Camber College

Ontmoet nieuwe vrienden uit de hele wereld die allen streven naar taalvaardigheid - net als jij! Je zal verbinden met studenten vanaf het moment dat je je inschrijft en h ... [+]

Camber College is één van Canada's meest innovatieve en dynamische taal centra. Engels leren met Camber College opent nieuwe perspectieven voor u.

Ontmoet nieuwe vrienden uit de hele wereld die allen streven naar taalvaardigheid - net als jij! Je zal verbinden met studenten vanaf het moment dat je je inschrijft en het opbouwen van een netwerk van vrienden voor het leven.

Onze Camber Winter Camp is bedoeld voor studenten die wensen om hun niveau van praktische Engels gebruik te verbeteren, en tegelijkertijd te ondernemen winter sporten en activiteiten uit gekwalificeerde professionals, met name in Curling, IJshockey, snowboarden, snowtubing. Het is de perfecte kamp voor studenten leeftijden 13-17.... [-]

Canada Powell River
Engels
Voltijd
2 - 8 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Camber College

Wilt u een korte vakantie te hebben en Engels studeren? Het Engels Plus-programma is een combinatie van General Engels met sportieve, sociale, toeristische en culturele a ... [+]

Wilt u een korte vakantie te hebben en Engels studeren? Het Engels Plus-programma is een combinatie van General Engels met sportieve, sociale, toeristische en culturele activiteiten.

Het Engels Plus-programma is bedoeld voor studenten die een beetje meer flexibiliteit in hun Engels te leren schema wilt. Ontmoet nieuwe mensen bij Camber College, het verbeteren van uw kennis van het Engels en hebben de flexibiliteit om vakantie sightseeing te genieten.

Bij Camber College, studenten genieten van een gevarieerde leeromgeving die zo persoonlijk is verrijkend als het onderwijs, en de ontwikkeling van de vaardigheden en kwaliteiten die nodig zijn in een veranderende wereld.

[-]
Canada Powell River
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Camber College

Camber College biedt een scala aan cursussen Engels aan een reeks studie behoeften. In onze examens voorbereiding cursussen vindt u een breed scala aan strategieën om u d ... [+]

Camber College biedt een scala aan cursussen Engels aan een reeks studie behoeften. In onze examens voorbereiding cursussen vindt u een breed scala aan strategieën om u de best mogelijke kans om uw gewenste doel te bereiken geven tegenkomen.

Bij Camber College, we leren Engels op veel verschillende manieren, omdat we weten dat alle studenten zijn uniek, anders leren en hebben verschillende doelen. Door te kiezen om te studeren in Camber College, zult u deelnemen aan studenten van over de hele wereld - die nieuwe vrienden en mogelijkheden ontdekken in een van de mooiste steden in Canada.

Alle docenten van Camber College zijn hoog opgeleid en ervaren in het onderwijzen van de Engels taal en al, zowel in Canada en in het buitenland hebben geleerd. De docenten regelmatig het curriculum om ervoor te zorgen dat het relevant en interessant voor de leerlingen is.... [-]

Canada Powell River
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Camber College

The Family Plus-programma is ontworpen om gezinnen om samen te reizen, bij elkaar blijven en studeren samen. Meer zelfvertrouwen en het verbeteren van uw kennis van het E ... [+]

The Family Plus-programma is ontworpen om gezinnen om samen te reizen, bij elkaar blijven en studeren samen. Meer zelfvertrouwen en het verbeteren van uw kennis van het Engels terwijl de uitgaven quality time met uw gezin in Canada. Dit programma zal alle aspecten van het Engels leren van talen, met inbegrip van lezen, schrijven, luisteren en spreken aan te pakken.

Powell River is een schone, vriendelijke en veilige omgeving met een spectaculair uitzicht op de bergen en de oceaan. Stranden, recreatieparken en mooie wijken zijn allemaal dichtbij. U hoeft geen zorgen te maken over uw welzijn hier omdat Powell River is veilig en vrij van verkeer, vervuiling en geluidsoverlast. In feite zijn de meeste mensen niet eens hun deuren op slot!... [-]

Canada Powell River
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Camber College

Camber College biedt een scala aan cursussen Engels aan een reeks studie behoeften. De Intensive Engels is de snelste manier om uw Engels taalvaardigheid te verbeteren. ... [+]

Camber College biedt een scala aan cursussen Engels aan een reeks studie behoeften. Het Intensief Engels is de snelste manier om uw Engels taalvaardigheid te verbeteren.

Bij Camber College, we leren Engels op veel verschillende manieren, omdat we weten dat alle studenten zijn uniek, anders leren en hebben verschillende doelen.

Door te kiezen om te studeren in Camber College, zult u deelnemen aan honderden studenten van over de hele wereld - die nieuwe vrienden en mogelijkheden ontdekken in een van de mooiste steden in Canada.

De cursus leert alle belangrijke kennis van het Engels in spreken, luisteren, grammatica, schrijven, lezen, uitspraak en interculturele communicatie.... [-]

Canada Powell River
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Camber College

Wij bieden zes niveaus van het Engels, van basis tot gevorderd, en drie verschillende niveaus van bedrijf lessen Engels. Morning klassen bestaan ​​van deze verschillende ... [+]

Bij Camber College, we leren Engels op veel verschillende manieren, omdat we weten dat alle studenten zijn uniek, anders leren en hebben verschillende doelen. We weten wat je nodig hebt, we weten hoe om te helpen.

Bij Camber College, heeft u toegang tot een steeds groeiend netwerk van Canadese Hogescholen en Universiteiten via ons pad programma.

Wij bieden zes niveaus van het Engels, van basis tot gevorderd, en drie verschillende niveaus van bedrijf lessen Engels. Morning klassen bestaan ​​van deze verschillende niveaus, en 's middags klassen bestaan ​​uit keuzevakken.

[-]
Canada Powell River
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Camber College

Bij Camber College, we leren Engels op veel verschillende manieren, omdat we weten dat alle studenten zijn uniek, anders leren en hebben verschillende doelen. ... [+]

Camber College biedt een scala aan cursussen Engels aan een reeks studie behoeften. De Business Engels Keuzevakken is de snelste manier om uw Engels taalvaardigheid te verbeteren.

Bij Camber College, we leren Engels op veel verschillende manieren, omdat we weten dat alle studenten zijn uniek, anders leren en hebben verschillende doelen.

Door te kiezen om te studeren in Camber College, zult u deelnemen aan honderden studenten van over de hele wereld - die nieuwe vrienden en mogelijkheden ontdekken in een van de mooiste steden in Canada.

De cursus leert alle belangrijke kennis van het Engels in spreken, luisteren, grammatica, schrijven, lezen, uitspraak en interculturele communicatie.... [-]

Canada Powell River
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Undergraduate Pathway

Camber College

Van elementaire tot geavanceerde, hebben we het programma dat past bij uw behoeften. Het programma is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in de voortzetting van ... [+]

Van elementaire tot geavanceerde, hebben we het programma dat past bij uw behoeften. Het programma is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in de voortzetting van hun opleiding in Canada zijn.

Met ons leersysteem studenten hebben de mogelijkheid om zich te concentreren op en capaciteiten en vaardigheden die belangrijk zijn voor hen te ontwikkelen. Studenten krijgen individuele begeleiding zonder extra kosten als ze problemen of vragen.

Krijg hulp bij de toelating tot de top onderwijsinstellingen in Canada. Laat ons u helpen om de taalvaardigheid die nodig is om te slagen in de Canadese scholen te krijgen.

[-]
Canada Powell River
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Zomercursussen

Camber College

Ontmoet nieuwe vrienden uit de hele wereld die allen streven naar taalvaardigheid - net als jij! Je zal verbinden met studenten vanaf het moment dat je je inschrijft en h ... [+]

Camber College is één van Canada's meest innovatieve en dynamische taal centra. Engels leren met Camber College opent nieuwe perspectieven voor u. Dus als je het ontdekken van nieuwe plaatsen en het ontmoeten van nieuwe mensen, gebruik je Engels al die tijd met de tijd van je leven.

Ontmoet nieuwe vrienden uit de hele wereld die allen streven naar taalvaardigheid - net als jij! Je zal verbinden met studenten vanaf het moment dat je je inschrijft en het opbouwen van een netwerk van vrienden voor het leven.

Onze camber zomerkamp is bedoeld voor studenten die wensen om hun niveau van praktische Engels gebruik te verbeteren, en tegelijkertijd te ondernemen watersport en andere activiteiten van gekwalificeerde professionals, met name in kajakken, kanoën, Stand-Up Paddleboarding, en waterskiën.... [-]

Canada Powell River
Engels
Voltijd
2 - 8 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Meet the Team | Haydn

Student Testimonials | English | Camber College | Study In Canada

Student Testimonials | Deutsch | Camber College | Study In Canada