Bishop's University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

over BU

Gelegen in het prachtige Oost-kantons regio van de provincie Quebec, Bishop's is een unieke Engels-talige universiteit die haar studenten biedt een undergraduate universiteit ervaring als geen ander.

De BU verschil

 • Bishop's heeft een aantal van de kleinste klassen in het land, en gepassioneerd, ondersteunend hoogleraren die echt zorg over het succes van hun leerlingen. Het resultaat is dat alle BU studenten krijgen persoonlijke aandacht en waardevolle steun tijdens hun studie.
 • Bishop's verbindt haar studenten om een ​​array van de uitstaande leermogelijkheden, met inbegrip van stages en uitzonderlijke training ervaringen. Deze kansen in staat stellen de studenten om hun vaardigheden te versterken en het verkrijgen van waardevolle werkervaring, dit alles terwijl het werken om hun studie te voltooien.
 • Bishop's zorgt voor een unieke sociale omgeving voor haar studenten, een die persoonlijke groei en ontwikkeling bevordert. Deze verzorgende en ondersteunende sfeer voedt studenten en helpt zet ze om in vertrouwen en ervaren leiders die bereid zijn om een ​​verschil te maken in deze wereld zijn.

Deze elementen, gecombineerd, vormen de essentie en de ziel van de gemeenschap van de bisschop.

BU in een oogopslag

Plaats

Bishop's bevindt zich in het tweetalige gemeenschap van Lennoxville, een buitenwijk van de stad Sherbrooke, Quebec, gelegen op ongeveer 1,5 uur ten zuidoosten van Montreal. De Townships regio Oost staat bekend om het aanbieden van een veilige en gastvrije sfeer, uitzonderlijke outdoor recreatieve mogelijkheden, en een goede kwaliteit van leven.

Campus

Bishop's University's 550-acre campus beschikt over 25 gebouwen, waaronder zeven woningen, twee bibliotheken, twee theaters, uitstekende klaslokalen, laboratoria, sportfaciliteiten, een sport- en recreatiecentrum dat drie sportscholen omvat, een overdekt zwembad en een 800-seat arena, een historisch kapel, een muziek overweging hal, en een kinderdagverblijf. Een eendenvijver en Wildlife Refuge, 10 tennisbanen, een buitenzwembad en een golfbaan zijn ook te vinden op de campus.

geschiedenis

Bishop's University werd opgericht als Bishop's College in 1843, onder de sponsoring van de Right Reverend GJ Mountain, de Anglicaanse bisschop van Quebec, met de hulp van een groep van geestelijken en leken uit de Oost-kantons.

In 1853, de universiteit kreeg een Royal Charter heeft verleend het recht om graden te verlenen. Bishop's bleef onder auspiciën van de Kerk van Engeland tot 1947, toen de Maatschappij van de universiteit werd opgelost zoals een niet-confessionele lichaam. Sinds die tijd heeft Bishop's University verwelkomd studenten van alle achtergronden, culturen en geloofsovertuigingen.

Faculteit

Bishop's University heeft een aantal van de beste universiteiten van Canada professoren. Onze 115 full-time faculteit leden zijn betrokken bij een uitgebreid onderzoek en publiceren inspanningen. Zij hebben echter gekozen om te werken bij Bishop's omdat ze houden van het onderwijs en het werken met studenten.

Wij leggen veel nadruk op persoonlijk contact tussen studenten en docenten, en de gunst kleine klassen en frequente seminars, laboratoria en tutorials.

Alumni

Bishop's alumni groepen behoren tot de meest hechte en ondersteunende in Canada. Onze alumni vestigingen zijn verspreid over de hele wereld, en gastheer evenementen het hele jaar voor afgestudeerden en vrienden van de universiteit.

academische profiel

Bishop's is een Engels-talige undergraduate universiteit die een selectie van meer dan 100 programma's over 3 faculteiten en scholen biedt:

 • De Faculteit der Letteren en Wetenschap
 • De Williams School of Business
 • De School of Education

PROGRAMMA'S

Bishop's University biedt bachelor (BA, BBA, B.Ed. en B.Sc.) en master (MA, M.Ed. en M.Sc.) programma's via drie faculteiten.

De klassen

Gemiddelde grootte van:

 • 1 jaar klassen: 32
 • 2 jaar klassen: 27
 • 3 jaar klassen: 13
 • 4 jaar klassen: 6.5

Interessante feiten

 • Er zijn studenten uit alle Canadese provincie en territorium, 22 staten, en vanuit 52 landen wereldwijd.
 • In de afgelopen 5 jaar heeft de universiteit een stijging van 40% van de inschrijving gezien.
 • De gemiddelde invoeren van de middelbare school in 2012 had een 84% gemiddeld.
 • De gemiddelde invoeren CEGEP student in 2012 had een 26 R-score.
 • Meer dan 84% van onze studenten zijn actief in clubs of varsity of intramurale sport.
 • 96% van onze studenten wonen op loopafstand van de campus.
 • 70% van onze eerstejaars studenten wonen in onze on-campus residenties.

Wist je dat?

Meer dan 19.000 mensen over de hele wereld met trots zeggen Bishop's University als hun alma mater. Ga Bishop's!

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Graduate Certificaten » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Graduate Certificate

Graduate Certificate In Beheer

Campus Voltijd 3 maanden May 2018 Canada Sherbrooke

Het doel van dit programma is voor recent afgestudeerden in niet-zakelijke gebieden te ontwikkelen en te fine-tunen van een bedrijf vaardigheden dat wordt gewaardeerd door de werkplek en om te leren hoe je een betekenisvol netwerk op te bouwen om hun toekomstige carrière te ondersteunen. [+]

Het doel van dit programma is voor recent afgestudeerden in niet-zakelijke gebieden te ontwikkelen en te fine-tunen van een bedrijf vaardigheden dat wordt gewaardeerd door de werkplek en om te leren hoe je een betekenisvol netwerk op te bouwen om hun toekomstige carrière te ondersteunen.

Studenten kunnen verwachten om af te studeren met:

Zakelijk foundation: studenten zullen worden blootgesteld aan de algemene functies van het management en de mentaliteit van de verschillende soorten organisaties (overheid, for-profit, non-profit, coöperatie, etc.). Zij zullen een greep van de organisatiestrategie en de verschillende rollen van de medewerkers in organisaties. Ontwikkeling van het zelf: studenten moeten de bedrijven en communicatieve vaardigheden te leren, om beter te begrijpen wat er van hen verwacht wordt op de werkplek en een actieve rol in hun loopbaanontwikkeling. Zinvolle netwerking competenties: studenten zullen teamwork, leiderschap en netwerken te ontwikkelen om hun toekomstige ontwikkeling te ondersteunen. ACADEMICS ... [-]

Videos

You’re Going to LOVE it Here! - Bishop’s University

Bishop's University - If You Can Dream It, You Can Do It

Orientation Week Fall 2015 - Bishop's University