Lees de Officiële Beschrijving

U Will Rise Op Bow Valley College

We hebben de bovenste laag van twee jaar scholen in Noord-Amerika door te helpen de studenten een bijdrage leveren aan het volledige scala van hun capaciteit bereikt, steeds het beste dat ze kunnen worden.

Een aanzienlijke uitbreiding in 2013 maakte ons Calgary top uitgebreide community college. De meer dan $ 290.000.000 transformatie creëerde een van West-Canada's toonaangevende onderwijsinstellingen, waar over14,000 leerlingen op drie campussen en 20 regionale centra in Alberta.

Meer dan 1000 internationale studenten per jaar 115 - Landen vertegenwoordigd door studenten van BVC 93% - Arbeidsparticipatie van alumni binnen 6 maanden van Grad

Studenten Triumph Hier

Bij BVC, krijg je een uitstekende opleiding die je leerstijl past - elk moment, elke plaats, elk pad en elke tempo - zodat u kunt alle obstakels voor een bevredigende carrière te overwinnen.

Je afstuderen met een werk-ready onderwijs in een jaar voor een certificaat of twee jaar voor een diploma, in de vitale gebieden van het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, justitie, de menselijke diensten, of administratie.

Certificaat afgestudeerden komen in aanmerking voor een aanvraag voor een 1-jaar post-graduate werkvergunning. Diploma afgestudeerden komen in aanmerking voor een aanvraag voor een 2 of 3-jaar post-graduate werkvergunning.

De vaardigheden die je te krijgen zal je een in-demand graduate, precies wat wereldwijde werkgevers zoeken, waardoor u de mogelijkheid om uw reis te beginnen naar een succesvolle toekomst.

Omdat wij meer dan helpen om een ​​leven te maken te doen - we helpen je een leven te maken.

Een geweldige stad om te leren

Er zijn een aantal uitstekende redenen waarom The Economist tijdschrift gelederen Calgary als nummer vijf op de lijst van de beste plaatsen om te leven op aarde.

Opportunity - Tweede hoogste concentratie van hoofdkantoren in Canada. Sterk - bloeiende economie en een lage werkloosheid. Beautiful - De Rocky Mountains en Banff National Park vormen een prachtig decor voor het leven in Calgary. Safe - Tops de lijst als een van de veiligste en gezondste grote steden in Canada. Young - De jongste bevolking in Canada houdt ons levendig. Blue Skies - meer zonuren dan elke andere grote stad in Canada.

Een Groot Land te leren op

Canada is een prachtige plek om een ​​opleiding te krijgen, het openstellen van de deuren voor u over de hele wereld.

Betaalbaar - Canada biedt de laagste collegegeld tarieven voor buitenlandse studenten in vergelijking met het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten. World Class Education - Een van de meest geavanceerde en meest gerespecteerde, onderwijs systemen in de wereld. Gastvrije omgeving - Canada is een land van immigranten en de multiculturele diversiteit, dus iedereen is welkom hier. Hoge levensstandaard - Alle voordelen van een van 's werelds meest ontwikkelde landen; veilige, uitgebreide gezondheidszorg en het netwerk van sociale zekerheid.

Beurzen voor internationale studenten

Op Bow Valley College, verwijderen we elke mogelijke barrière voor uw succes, waaronder financiële.

Als internationale student, komt u in aanmerking voor een aantal internationale studenten beurzen Er zijn ook verschillende awards erkenning voor de top performers in de loop van het schooljaar.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Bow Valley College

Studenten in dit 8 maanden full-time certificaat programma zal leren om Aboriginal en niet-Aboriginal individuen, families en gemeenschappen te ondersteunen bij het ident ... [+]

Aboriginal Verslavingen Services Counselling Certificaat

Studenten in dit 8 maanden full-time certificaat programma zal leren om Aboriginal en niet-Aboriginal individuen, families en gemeenschappen te ondersteunen bij het identificeren en beheren van verslavingen door preventie- en behandelingsprogramma's. Studenten zullen de multilevel interventie vaardigheden die nodig zijn om disfunctioneel gedrag van verslavingen ondersteunen verwerven.

Verslavingen Counsellors werken vaak in de gemeenschap sociale diensten, kinderen en jeugdzorg, justitie instellingen, gemeenschap Aboriginal diensten, en noodopvang.

Het programma bestaat uit 10 lessen en twee gemeenschap practica. Programma levering is klassikale met een focus op groepsdiscussies en deelname van de lerende, en klassen zijn over het algemeen gepland 08:00-17:00 van maandag tot vrijdag. Practica worden aangeboden met communautaire agentschappen. ... [-]

Canada Calgary
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Bow Valley College

De rol van de administratief medewerker is sterk in beweging en groeit in omvang en complexiteit. Dit programma biedt u de praktische vaardigheden en kennis op een breed ... [+]

Administratieve Professional Certificaat

Dit is een een jaar (30 weken) Certificaat programma.

De rol van de administratief medewerker is sterk in beweging en groeit in omvang en complexiteit. Dit programma biedt u de praktische vaardigheden en kennis op een breed scala aan verantwoordelijkheden met betrekking tot het bureauwerk te nemen. Leer softwaretoepassingen, klavier, administratieve procedures, informatie administratie en communicatie, evenals een reeks van interpersoonlijke vaardigheden die je maakt een effectieve en deskundige lid van een kantooromgeving.

De Administratieve Professional Certificate programma is ook online beschikbaar. De online cursussen bieden de flexibiliteit om te studeren thuis. Als u door een cursus te werken, zal je instructeur beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden, verklaar concepten en zorgen voor continue ondersteuning en feedback via e-mail.... [-]

Canada Calgary
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Bow Valley College

Een dynamische carrière die je overal in de wereld kan nemen in een gebied dat u interesseert, omdat je de vaardigheden die de ruggengraat van het bedrijfsleven zullen le ... [+]

Business Administration Certificate

Een dynamische carrière die je overal in de wereld kan nemen in een gebied dat u interesseert, omdat je de vaardigheden die de ruggengraat van het bedrijfsleven zullen leren. Geld is het fundament van het bedrijfsleven, en je zal de vaardigheden die nodig zijn om deze vitale hulpbron beheren leren.

Deze 8-maanden (2-semester) Certificaat van de Chiu School of Business biedt u met kennis van financieel management, financiële planning, financiële controle, en handmatige en geautomatiseerde boekhouding. U leert ook hoe voor te bereiden en te analyseren jaarrekening.

WERKGELEGENHEID

Op afstuderen, zal u worden voorbereid voor entry-level posities in de boekhouding en de boekhouding bedrijven, financiële instellingen, overheden, industrie en de sector niet-for-profit. U kunt de werkgelegenheid als een boekhoudkundige assistent, salarisadministratie klerk vinden, debiteuren / betalen klerk, of accountant voor kleine en middelgrote bedrijven.... [-]

Canada Calgary
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Bow Valley College

De één jaar (30 weken) Human Resources Certificate programma biedt u praktische vaardigheden en kennis om te werken in de spannende gebied van Human Resources. Naast admi ... [+]

Human Resources Certificaat

De één jaar (30 weken) Human Resources Certificate programma biedt u praktische vaardigheden en kennis om te werken in de spannende gebied van Human Resources. Naast administratieve en commerciële opleiding, een specifieke opleiding krijgen in human resource management, werving, selectie, beloning en salarisadministratie, en arbeidsrecht. Studenten kunnen dit programma ook online invullen.

Cursussen in Program

* Geeft aan dat is natuurlijk ook online beschikbaar

HRES 2201 - Inleiding tot Human Resources (3 studiepunten) * MGMT 1302 - Computer Applications (3 studiepunten) * MGMT 1201 - bedrijfscommunicatie (3 studiepunten) * MGMT 1101 - Inleiding tot Management (3 studiepunten) * HRES 1101 - Organizational Behaviour (3 studiepunten) * HRES 2303 - Occupational Health & Safety (3 studiepunten) * HRES 2301 - Arbeidsrecht (3 studiepunten) * HRES 2203 - Compensation & Benefits (3 studiepunten) * HRES 2202 - Werving & Selectie (3 studiepunten) * Electieve ... [-]
Canada Calgary
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Bow Valley College

Dit een jaar (30 weken) Certificaat programma bereidt afgestudeerden om effectieve office administratie te bieden in de veterinaire kantoren en klinieken. Inhoud omvat co ... [+]

Veterinary Office-assistent Certificaat

Dit een jaar (30 weken) Certificaat programma bereidt afgestudeerden om effectieve office administratie te bieden in de veterinaire kantoren en klinieken. Inhoud omvat computer sollicitatietraining, office administratie en financiële procedures voor de veterinaire praktijk, veterinaire medische terminologie en gemeenschappelijke gezondheidsproblemen in de veterinaire praktijk relevant.

Cursussen in Program

* Geeft aan dat is natuurlijk ook online beschikbaar

HUCL 1101 - Rol Begrippen in de gezondheidszorg (3 studiepunten) * ADMN 1104 - Keyboarding & Document Processing (3 studiepunten) * HUCL 1401 - Medische terminologie I (3 studiepunten) * Voas 1101 - Inleiding tot het Veterinair Bureau (3 studiepunten) * Voas 1301 - Financieel Management voor het Veterinair Bureau (3 studiepunten) Voas 1201 - Veterinaire Medische terminologie (3 studiepunten) Voas 1601 - Gemeenschappelijke Gezondheidsproblemen & Ziekten (3 studiepunten) Voas 1401 - Klinische vaardigheden voor het Veterinair Bureau (3 studiepunten) Voas 1501 - Electronic Veterinary Office Management (3 studiepunten) HUCL 1701 - Bedrijfscommunicatie voor de Gezondheidszorg (3 studiepunten) * ... [-]
Canada Calgary
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
8 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Bow Valley College

Als je houdt van kinderen, dit is een programma dat u zal toestaan ​​om een ​​verschil in hun leven te maken. U leert hoe om jonge geesten te voeden en leveren van kwalit ... [+]

Early Learning KINDEROPVANG CERTIFICAAT

Als je houdt van kinderen, dit is een programma dat u zal toestaan ​​om een ​​verschil in hun leven te maken. U leert hoe te koesteren jonge geesten, leveren kwaliteit van zorg en van plan passende activiteiten om kinderen te helpen groeien.

De acht maanden (full-time) Early Learning and Child Care (ELCC) certificaat programma bereidt je voor kwaliteit kinderopvang te bieden in een breed scala van instellingen en plan ontwikkeling passende activiteiten voor de kinderen in uw zorg. Je zal de ontwikkeling van kinderen, familie dynamiek, spelen en planning van programma's leren om de gezonde ontwikkeling van kinderen door middel van kindgerichte ervaringen leren te ondersteunen. ... [-]

Canada Calgary
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

Bow Valley College

Overgang naar Academisch Engels is de eerste van drie gangen in het Engels voor academische doeleinden (EAP) -programma. Deze cursus vergemakkelijkt de overgang van leerl ... [+]

Engels voor academische doeleinden

Overgang naar Academisch Engels - TAE

Overgang naar Academisch Engels is de eerste van drie gangen in het Engels voor academische doeleinden (EAP) -programma. Deze cursus vergemakkelijkt de overgang van leerlingen tussen de meer-schikking gerichte lessen Engels en de meer academische gerichte EAP-programma. Het doel is om leerlingen te laten kennismaken met de strategieën die nodig zijn voor verdere academische studie in de komende twee cursussen: Academisch Engels 1 (AE1) en Academisch Engels 2 (AE2). Leertaken introduceren competenties die nodig zijn voor succes in de voorbereiding op de universiteit klaslokalen en de werkplek.

Bijvoorbeeld:... [-]

Canada Calgary
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Bow Valley College

Studenten in dit 16 maanden durende diploma programma zal leren om Aboriginal en niet-Aboriginal individuen, families en gemeenschappen te ondersteunen bij het identifice ... [+]

Aboriginal Verslavingen Services Counselling Diploma

Studenten in dit 16 maanden durende diploma programma zal leren om Aboriginal en niet-Aboriginal individuen, families en gemeenschappen te ondersteunen bij het identificeren en beheren van verslavingen door preventie- en behandelingsprogramma's. Studenten zullen de multilevel interventie vaardigheden die nodig zijn om disfunctioneel gedrag van verslavingen ondersteunen verwerven.

Verslavingen Counsellors werken vaak in de gemeenschap sociale diensten, kinderen en jeugdzorg, justitie instellingen, gemeenschap Aboriginal diensten, en noodopvang.

Het programma bestaat uit 18 cursussen en 4 gemeenschap practica. Programma levering is klassikale met een focus op groepsdiscussies en deelname van de lerende, en klassen zijn over het algemeen gepland 08:00-17:00 van maandag tot vrijdag. Practica worden aangeboden met communautaire agentschappen. ... [-]

Canada Calgary
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Bow Valley College

De Business Administration diploma bereidt je voor op een breed scala aan werkgelegenheid. Deze twee jaar (60 weken) Diploma programma bestaat uit een gemeenschappelijk e ... [+]

Business Administration Diploma

De Business Administration diploma bereidt je voor op een breed scala aan werkgelegenheid. Deze twee jaar (60 weken) Diploma programma bestaat uit een gemeenschappelijk eerste jaar om u een sterke basis in algemene zakelijke vaardigheden en kennis, gevolgd door een jaar van studies in een grote van uw keuze te geven.

Cursussen in Program

De Business Administration Diploma is ontworpen rond een gemeenschappelijke Stichting Jaar (Year One), gevolgd door een jaar van studies in een grote. Merk op dat alle of the Year One cursussen zijn ook online beschikbaar, maar slechts enkele Jaar 2 cursussen zijn online momenteel beschikbaar. Studenten moeten hun belangrijkste verklaren alvorens af te studeren.... [-]

Canada Calgary
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Bow Valley College

Een Justice Studies Diploma met een Correctional Studies Specialisatie opent deuren naar diverse mogelijkheden voor het belonen van een loopbaan in de justitiële inrichti ... [+]

Justice Studies Diploma - Correctional Studies

Je zal een essentieel onderdeel van een systeem dat aan de basis van onze samenleving geworden. Een Justice Studies Diploma met een correctionele Studies Specialisatie opent deuren naar diverse mogelijkheden voor het belonen van een loopbaan in de penitentiaire instellingen, de gemeenschap correcties, reclassering, en nog veel meer.

Deze 16-maand (4 semester) diploma geeft u de kennis die nodig is voor een carrière in een penitentiaire instelling, de gemeenschap correcties, of proeftijd. Na het afstuderen, zal je bereid om je kennis en vaardigheden toe te passen in een boeiende omgeving waar elke dag presenteert spannende en unieke uitdagingen. Alle Justitie Studies studenten nemen dezelfde reeks cursussen in jaar 1 (strafrecht, psychologie, sociologie en criminologie) en neem cursussen specifiek zijn voor hun specialisatie in jaar 2: Youth Justice, Law Enforcement of Correctional Studies.... [-]

Canada Calgary
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Bow Valley College

Een Justice Studies Diploma met een Youth Justice Specialization zal u voorzien van de kennis en vaardigheden voor een mooie carrière te helpen het leven van kansarme jon ... [+]

Justice Studies Diploma - Youth Justice

Je zal een essentieel onderdeel van een systeem dat aan de basis van de samenleving te worden. Een Justice Studies Diploma met een Youth Justice Specialization zal u voorzien van de kennis en vaardigheden voor een mooie carrière te helpen het leven van kansarme jongeren, opgesloten jongeren en jongeren die zijn reïntegratie in de maatschappij.

Deze 16-maand (4 semester) Diploma programma zal u uitrusten om mentorschap en leiderschap dat transformatieve verandering in het leven van verontruste jongeren kunnen creëren bieden. Alle Justitie Studies studenten nemen dezelfde reeks cursussen in jaar 1 (strafrecht, psychologie, sociologie en criminologie) en neem cursussen specifiek zijn voor hun specialisatie in jaar 2: Youth Justice, Law Enforcement of Correctional Studies.... [-]

Canada Calgary
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

We all rise with Bow Valley College - 50th Anniversary

Studying at Bow Valley College

Bow Valley College Chiu School of Business