Lees de Officiële Beschrijving

Is er een betere manier om een ​​taal te leren dan te leven? BLI denkt van niet. Dat is de reden waarom al onze cursussen Engels en Frans zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften en interesses van studenten, en gebaseerd zijn op een dynamische en communicatieve aanpak die niet alleen de studenten zal helpen om vaardig in een taal te worden, maar ze ook zal geven de tools om te slagen op een wereldwijd niveau. BLI maakt linguïstische kennis relevant voor uw leven in een verscheidenheid aan nuttige aspecten die buiten uw verbeeldingskracht liggen. Het uitbreiden van uw opties en het maximaliseren van uw succes is waar wij bij BLI naar streven.

BLI neemt het taalleerproces buiten het klaslokaal, door de studenten een breed scala aan leuke en interessante activiteiten aan te bieden en een kwalitatief hoogwaardig Homestay-programma waarmee de studenten hun leerervaring naar een ander niveau kunnen tillen, leren in de echte wereld. Een ander aspect van een BLI-leerervaring is het afstemmen en aanpassen van programma's die de studenten helpen te leren over hun persoonlijke interesses, in een vriendelijke omgeving, met de mogelijkheid om in contact te komen met BLI-studenten van over de hele wereld.

Al meer dan zesendertig jaar hebben we duizenden studenten van over de hele wereld geholpen om hun dromen waar te maken en wereldburgers te worden. Een ieder van ons, BLI-leraren, beheerders en coördinatoren, kijken ernaar uit u te verwelkomen op een van onze scholen en aan uw zijde te staan ​​in deze geweldige levenservaring: "een taal leren in het buitenland".

 • 40 jaar ervaring
 • Excellentie in het onderwijs
 • Individuele aandacht van studenten
 • Gepersonaliseerde programma's
 • Topkwaliteit Curriculum
 • Een breed scala aan programma's
 • Flexibele startdata
 • Gegarandeerd succes
 • Kleine klassen
 • verscheidenheid
 • Gekwalificeerde leraren
 • Opwindend activiteitenprogramma
 • Twee locaties in Canada
 • BLIlingual-programma's

BLI-GESCHIEDENIS

Tevreden studenten sinds 1976

BLI (Bouchereau Lingua International) opende zijn eerste talenschool in 1976 in Montreal, Quebec. Het doel was om bedrijfsopleidingen aan te bieden aan hogere leidinggevenden en bestuurders in verschillende sectoren en expertisegebieden. Kort daarna verwelkomde BLI studenten van over de hele wereld om deel te nemen aan zijn Franse en Engelse onderdompelingsprogramma's.

Na zijn reputatie gevestigd te hebben als een bedrijf dat expertise, innovatie en voorbeeldige klantenservice belichaamt, reageerde de school vervolgens op de groeiende vraag naar taaldiensten en begon zijn topvertalingsdiensten aan te bieden aan lokale en internationale bedrijven, van zijn door de overheid geaccrediteerde kantoren .

Een toegewijd en gepassioneerd onderwijzend personeel, evenals een vriendelijke en positieve sfeer, zijn de handtekening van BLI, dat met succes een andere campus heeft verworven in de hoofdstad van Quebec.

Onze Quebec City-campus effent de weg voor de opleiding van internationale studenten in de Franse taal.

Sindsdien heeft BLI zijn methodiek bijgewerkt om tegemoet te komen aan de evoluerende behoeften en interesses van studenten. Tegenwoordig is BLI een van de meest erkende talenscholen ter wereld en biedt het verschillende programma's die zijn toegesneden op studenten uit verschillende culturen en achtergronden.

Op het gebied van zakelijke dienstverlening blijft BLI niet alleen taalcursussen op maat aanbieden, maar biedt het ook taalkundige diensten aan zoals vertalingen, evaluaties, workshops, enz. Tot onze zakelijke klanten behoren multinationale bedrijven zoals Deloitte, Coca-Cola, Hydro Quebec, enz.

BLI MONTREAL

IDEALE PLAATS OM TEGELIJKERTIJD TWEE TALEN TE LEREN

Montreal, gelegen op een eiland in de St. Lawrence, is een stad vol contrasten en originaliteit, een stad waar de charme van het oude continent zich nestelt in de verfijning van Noord-Amerika. Montreal is een multiculturele stad waar mensen met verschillende achtergronden in harmonie leven.

Als een stad waar de Franse en Engelse culturen elkaar ontmoeten, is het een ideale plek om beide talen te leren.

BLI Montreal is gelegen in het hart van het oude Montreal, een gebied vol leven, in de nabijheid van alle belangrijke locaties in Montreal. Wij zijn gunstig gelegen op slechts twee minuten van het metrostation Place-d'Armes, in een monumentaal pand in de buurt van de beroemde basiliek Notre-Dame. Onze moderne faciliteiten bieden studenten een comfortabele en aangename sfeer die het leerproces zeer aangenaam en leuk maakt.

Geaccrediteerd door Languages ​​Canada, BLI is een talenschool met meer dan 40 jaar ervaring in de taalonderwijsindustrie en zeer succesvolle academische en algemene onderdompelingsprogramma's voor alle niveaus.

We gebruiken een dynamische en communicatieve aanpak die niet alleen de studenten zal helpen zich te bekwamen in een taal, maar hen ook de middelen zal geven om te slagen op een wereldwijd niveau.

BLI QUEBEC

RIJKE CULTUUR UITSTEKENDE LOCATIE

Quebec is een prachtige Canadese erfgoedstad. Het hart van de Franstalige cultuur in Noord-Amerika. Een stukje Europa op het nieuwe continent. Quebec City, gelegen aan de majestueuze oevers van de St-Lawrence, is een van de meest pittoreske steden ter wereld.

De grootste voornamelijk Franstalige stad in Canada en de hoofdstad van de provincie Quebec, Quebec City is de plek om je onder te dompelen in de Franse taal terwijl je geniet van alles wat Quebec te bieden heeft, van walvis spotten in Tadoussac tot wijnproeven in de Eastern Townships .

BLI Quebec verspreidt zich over twee verdiepingen van een modern gebouw in het centrum van Quebec City, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en op loopafstand van alle voorzieningen en toeristische bezienswaardigheden.

BLI Quebec biedt niet alleen een echte onderdompelingsomgeving om Frans te leren, maar organiseert ook verschillende soorten activiteiten om studenten te helpen de stad te verkennen en de unieke Frans-Canadese cultuur te omarmen!

Opleidingen te volgen in:
 • Engels
 • Frans

Deze school biedt ook:

Cursus

BLI Language Schools

Leren bij BLI is een ervaring die verder gaat dan het klaslokaal. Je maakt deel uit van multiculturele lessen die worden gegeven door gekwalificeerde leraren die je leert ... [+]

LerenLeren bij BLI is een ervaring die verder gaat dan het klaslokaal. Je maakt deel uit van multiculturele lessen die worden gegeven door gekwalificeerde leraren die je leertijd leuk, interessant en interactief zullen maken.Klassen zijn nooit hetzelfde! De onderwerpen die in de lessen worden behandeld, zijn zorgvuldig gekozen om u betrokken en gemotiveerd te houden.Aan het einde van het programma zul je meer vertrouwen hebben in je taalvaardigheden en je doelen op een leuke en interactieve manier hebben bereikt.LevenWonen in een stad waar de taal die je leert wordt gesproken, geeft je de mogelijkheid om je Engels of Frans in echte situaties te oefenen. Je zult profiteren van een echte onderdompeling door te worden blootgesteld aan natuurlijke taal, te luisteren naar echte mensen, en contact te maken met de cultuur van Frans en Engels in Canada.Laat je taalvaardigheden groeien buiten het klaslokaal terwijl je je aanpast aan het leven in een van de veiligste, meest betaalbare en mooiste steden in Noord-Amerika. Met geschiedenis, cultuur en vriendelijke mensen overal om je heen, zul je nooit zo snel en effectief leren als wanneer je jezelf omgeeft met deze elementen.GenietenVerbindend met andere studenten van over de hele wereld, maak je geweldige vrienden en leer je over veel andere culturen terwijl je samen Engels of Frans oefent.Ons activiteitenprogramma zorgt ervoor dat je herinneringen creëert om de rest van je leven te koesteren terwijl je samenwerkt en leert in een ontspannen en leuke omgeving.Taalstudies zijn nog nooit zo leuk geweest!OntdekkenJe zult de taal leren die... [-]
Canada Montreal Quebec Stad
Vraag informatie aan
Engels,Frans
Voltijd
2 - 6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
BLI Language Schools

Voor studenten die hun taalonderwijs naar het volgende niveau willen brengen, bouwt deze optie voort op de dagelijkse vaardigheden en taalfocus met de mogelijkheid zich o ... [+]

BLI-cursussen algemeen Engels zijn bedoeld voor studenten die hun nauwkeurigheid en spreekvaardigheid willen verbeteren wanneer ze in het Engels communiceren. Of je nu Engels wilt leren voor je werk, op reis, op school of gewoon voor je plezier, BLI helpt je om je doelen te bereiken.

BLI biedt een breed scala aan taalprogramma's om te voldoen aan de behoeften van elke cursist. Met een breed scala aan schema's en programma's kunnen we u van basiscommunicatie naar geavanceerde academische vaardigheid brengen door boeiende en dynamische lessen te geven die worden gegeven door ervaren docenten die uw motivaties en ambities begrijpen.

intensief

30 lessen per week

Voor studenten die hun taalonderwijs naar het volgende niveau willen brengen, bouwt deze optie voort op de dagelijkse vaardigheden en taalfocus met een kans om zich op specifieke gebieden te ontwikkelen. Door een combinatie van taken op basis van taken en traditionele vaardigheden, wordt u deel van een klas met een specifiek doel voor ogen, waarbij alle gebieden van taalgebruik op natuurlijke en effectieve wijze worden geactiveerd.... [-]

Canada Montreal
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
BLI Language Schools

Voor studenten die hun taalonderwijs naar het volgende niveau willen brengen, bouwt deze optie voort op de dagelijkse vaardigheden en taalfocus met de mogelijkheid zich o ... [+]

BLI algemene Franse cursussen zijn bedoeld voor studenten die hun nauwkeurigheid en spreekvaardigheid willen verbeteren wanneer ze communiceren in het Frans. Of je nu Frans wilt leren op het werk, op reis, op school of gewoon voor je plezier, BLI helpt je om je doelen te bereiken.

BLI biedt een breed scala aan taalprogramma's die voldoen aan de behoeften van elke cursist. Met een breed scala aan schema's en programma's kunnen we u van basiscommunicatie naar geavanceerde academische vaardigheid brengen door boeiende en dynamische lessen te geven die worden gegeven door ervaren docenten die uw motivaties begrijpen en ambities.

intensief

30 lessen per week

Voor studenten die hun taalonderwijs naar het volgende niveau willen brengen, bouwt deze optie voort op de dagelijkse vaardigheden en taalfocus met de mogelijkheid zich op specifieke gebieden te ontwikkelen. Door een combinatie van taken op basis van taken en traditionele vaardigheden, wordt u deel van een klas met een specifiek doel voor ogen, waarbij alle gebieden van taalgebruik op natuurlijke en effectieve wijze worden geactiveerd.... [-]

Canada Montreal Quebec Stad
Open Inschrijving
Frans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
BLI Language Schools

Naast de vier vaardigheden (lezen, schrijven, spreken en luisteren), grammatica en woordenschat in een studentgecentreerde en communicatieve setting, krijgt u de kans om ... [+]

BLI-cursussen algemeen Engels zijn bedoeld voor studenten die hun nauwkeurigheid en spreekvaardigheid willen verbeteren wanneer ze in het Engels communiceren. Of je nu Engels wilt leren voor je werk, op reis, op school of gewoon voor je plezier, BLI helpt je om je doelen te bereiken.

BLI biedt een breed scala aan taalprogramma's die voldoen aan de behoeften van elke cursist. Met een breed scala aan schema's en programma's kunnen we u van basiscommunicatie naar geavanceerde academische vaardigheid brengen door boeiende en dynamische lessen te geven die worden gegeven door ervaren docenten die uw motivaties begrijpen en ambities.

Full time

24 lessen per week

Naast de vier vaardigheden (lezen, schrijven, spreken en luisteren), grammatica en woordenschat in een studentgecentreerde en communicatieve setting, krijgt u de kans om zowel uw spreekvaardigheid als nauwkeurigheid te ontwikkelen via dagelijkse workshops die zijn ontworpen om de praktijk te versterken en te oefenen. taal die je in de ochtend hebt gestudeerd.... [-]

Canada Montreal
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
BLI Language Schools

Naast de vier vaardigheden (lezen, schrijven, spreken en luisteren), grammatica en woordenschat in een studentgecentreerde en communicatieve setting, krijgt u de kans om ... [+]

BLI algemene Franse cursussen zijn bedoeld voor studenten die hun nauwkeurigheid en spreekvaardigheid willen verbeteren wanneer ze communiceren in het Frans. Of je nu Frans wilt leren op het werk, op reis, op school of gewoon voor je plezier, BLI helpt je om je doelen te bereiken.

BLI biedt een breed scala aan taalprogramma's die voldoen aan de behoeften van elke cursist. Met een breed scala aan schema's en programma's kunnen we u van basiscommunicatie naar geavanceerde academische vaardigheid brengen door boeiende en dynamische lessen te geven die worden gegeven door ervaren docenten die uw motivaties begrijpen en ambities.

Full time

24 lessen per week

Naast de vier vaardigheden (lezen, schrijven, spreken en luisteren), grammatica en woordenschat in een studentgecentreerde en communicatieve setting, krijgt u de kans om zowel uw spreekvaardigheid als nauwkeurigheid te ontwikkelen via dagelijkse workshops die zijn ontworpen om de praktijk te versterken en te oefenen. taal die je in de ochtend hebt gestudeerd.... [-]

Canada Montreal Quebec Stad
Open Inschrijving
Frans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Zomercursussen

BLI Language Schools

Leren bij BLI is een ervaring die verder gaat dan het klaslokaal. Je maakt deel uit van multiculturele lessen die worden gegeven door gekwalificeerde leraren die je leert ... [+]

LerenLeren bij BLI is een ervaring die verder gaat dan het klaslokaal. Je maakt deel uit van multiculturele lessen die worden gegeven door gekwalificeerde leraren die je leertijd leuk, interessant en interactief zullen maken.Klassen zijn nooit hetzelfde! De onderwerpen die in de lessen worden behandeld, zijn zorgvuldig gekozen om u betrokken en gemotiveerd te houden.Aan het einde van het programma zul je meer vertrouwen hebben in je taalvaardigheden en je doelen op een leuke en interactieve manier hebben bereikt.LevenWonen in een stad waar de taal die je leert wordt gesproken, geeft je de mogelijkheid om je Engels of Frans in echte situaties te oefenen. Je zult profiteren van een echte onderdompeling door te worden blootgesteld aan natuurlijke taal, te luisteren naar echte mensen, en contact te maken met de cultuur van Frans en Engels in Canada.Laat je taalvaardigheden groeien buiten het klaslokaal terwijl je je aanpast aan het leven in een van de veiligste, meest betaalbare en mooiste steden in Noord-Amerika. Met geschiedenis, cultuur en vriendelijke mensen overal om je heen, zul je nooit zo snel en effectief leren als wanneer je jezelf omgeeft met deze elementen.GenietenVerbindend met andere studenten van over de hele wereld, maak je geweldige vrienden en leer je over veel andere culturen terwijl je samen Engels of Frans oefent.Ons activiteitenprogramma zorgt ervoor dat je herinneringen creëert om de rest van je leven te koesteren terwijl je samenwerkt en leert in een ontspannen en leuke omgeving.Taalstudies zijn nog nooit zo leuk geweest!OntdekkenJe zult de taal leren die... [-]
Canada Montreal Quebec Stad
Vraag informatie aan
Engels,Frans
Voltijd
2 - 6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands