BITTS International Career College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

BITTS International Career College ( BITTS ) begon zijn reis als Brampton Technical Institute, met 400 studenten die BITTS aan 11 verschillende technische programma's.

Met de uitbreiding van de instelling na een decennium van oprichting, werd het managementteam uitgebreid voor verschillende operaties binnen het college. Voor het vlotte verloop van de organisatie zijn nieuwe programma's en nieuwe administratieonderdelen geïntroduceerd.

Na het succes van het lesgeven aan Canadese studenten, BITTS International Career College zijn bereik uit te breiden en deuren te openen voor internationale studenten die in Canada willen studeren. Vanaf nu kunnen internationale studenten profiteren van het opdoen van kennis bij een van de uitzonderlijke instellingen van Canada.

BITTS International Career College breidt zijn activiteiten verder uit door nieuwe IELTS-examenlocaties toe te voegen in verschillende provincies in Canada. Bovendien voegen we nieuwe cursussen en nieuwe locaties toe om onze aanwezigheid in elk deel van Canada te laten voelen.

Locaties

Mississauga

Address
Airport Road,7420
L4T 4E5 Mississauga, Ontario, Canada

Brampton

Address
McLaughlin Road South,8975
L6Y 0Z6 Brampton, Ontario, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: