Aveda Institute Canada

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

banier

LEREN. GROEIEN. WORDEN

Kom met een droom. Vertrekken met een carrière.

Laat ons het ontwikkelen van je natuurlijke talent ...

"Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we leveren aan de manier waarop we iets teruggeven aan de maatschappij. Bij Aveda streven we ernaar een voorbeeld zijn voor leiderschap en verantwoordelijkheid voor het milieu, niet alleen in de wereld van schoonheid te stellen, maar over de hele wereld. " - Horst Rechelbacher, oprichter

wt5

4 Points of Difference

De Aveda Brand

Aveda is het eerste bedrijf de productie beauty producten met biologische, plantaardige alternatieven voor synthetische chemicaliën en verpakking met 100% gecertificeerd windenergie.

The Cutting Edge Curriculum

Aveda is de enige wereldwijde schoonheid merk dat een volledige opleiding systeem met speciale programma's voor zowel professioneel als salon ontwikkeling om ervoor te zorgen dat u altijd op de top van je spel in deze sector heeft.

De eindeloze mogelijkheden

Met onze 95% arbeidsbemiddeling koers en de Aveda netwerk van meer dan 7.000 salon / spa's, instellingen en winkels wereldwijd, kunt u overal gaan je talent neemt u mee.

The Industry Innovators

Laat u inspireren door de schoonheid industrie vernieuwers die Aveda huis te bellen. Leer van deze wereldberoemde wereldwijde kunstenaars in speciale workshops, branche-evenementen en Aveda Geavanceerde Academy klassen.

Deze wereldwijde kunstenaars noemen Aveda thuis en leert speciale workshops, leveren gastcolleges en neem de tijd uit de schijnwerpers om onze toekomstige professionals inspireren.

WT4

Onze groene missie

Bij Aveda, moedigen we onze studenten om de verandering te zijn. Ze worden ambassadeurs door steeds leiders en het opleiden van hun gemeenschappen over hoe om een ​​milieuvriendelijke levensstijl.

De salon industrie zal naar verwachting groeien met 31% in de komende tien jaar, steeds een van de meest betrouwbare, creatieve en voordelige internationale carrière.

Met de naam Aveda achter u de mogelijkheden zijn onbeperkt. Aveda kan de weg naar carrièremogelijkheden, zowel binnen als buiten de wereldwijde Aveda Network leiden.

Aveda is een van de snelst groeiende wereldwijde salon netwerken in de industrie. Onze afgestudeerden gaan om een ​​deel van de creatieve teams die reizen de wereld inspirerende andere beauty professionals uit de industrie te zijn.

banner2

Locaties

Calgary

Address
225 - 8TH Avenue SW

T2P 1B7 Calgary, Alberta, Canada

Winnipeg

Address
80 Rorie Street

R3B 3L6 Winnipeg, Manitoba, Canada

Toronto

Address
125 King Street East

M5C 1G6 Toronto, Ontario, Canada

Vancouver

Address
101 - 111 Water Street

V6B 1A7 Vancouver, British Columbia, Canada