Alexander College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Alexander College

Alexander College is een particuliere post-secundaire instelling die elk jaar ongeveer 2.000 studenten dient. Alexander College biedt een verscheidenheid aan bachelor- en overdrachtsprogramma's [zie Programma's] waaronder University Transfer, Associate of Arts degree en Associate of Science degree.

Er is ook een geïntegreerd Engels voor academische doeleinden beschikbaar om niet-moedertaalsprekers van het Engels te helpen bij hun overgang naar studies op universitair niveau in de Engelse taal.

Alexander College is erkend en geaccrediteerd door het BC Ministerie van Geavanceerd Onderwijs, Degree Quality Assurance Board (DQAB), BC Education Quality Assurance (EQA) programma en is een trotse deelnemer aan het BC transfersysteem, georganiseerd door de BC Council on Admissions and Overzetten (BCCAT).

Het academisch jaar heeft vier termen: herfst (september-december), winter (jan-apr), lente (mei-juli) en zomerintensief (juli-aug).

130089_downtown_campusshot22.jpg

Missie

Alexander College streeft naar excellentie in het hoger onderwijs voor studenten met veel culturele achtergronden en taalvaardigheden door het aanbieden van internationaal erkende universitaire overdrachtscursussen en opleidingen, individuele ondersteunende diensten en campusactiviteiten om de betrokkenheid van lokale en wereldwijde gemeenschappen te bevorderen.

Kernthema's

 • Bied een ondersteunende leeromgeving voor studenten met veel culturele achtergronden en taalvaardigheden.
 • Bied internationaal erkende universitaire overdrachtcursussen en opleidingen aan.
 • Ondersteuning van individuele groei en ontwikkeling door academische prestaties en maatschappelijke betrokkenheid, studenten voorbereiden op toekomstige studies en loopbanen.

130094_campus.jpg

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat voor soort documenten heb ik nodig om mijn aanvraag in te dienen?

De volgende documenten zijn vereist voor toelating:

 • Officieel transcript van de middelbare school, in het Engels, of met een officiële of notariële Engelse vertaling, die de resultaten toont voor de laatste drie jaar van de middelbare school. Studenten die nog in graad 12 zijn, kunnen zich aanmelden vóór hun afstuderen en moeten na hun afstuderen een definitief officieel transcript indienen vóór de registratie van de cursus.
 • Officieel diploma van de middelbare school, in het Engels, of met een officiële of notariële Engelse vertaling.
 • Engelse testresultaten (TOEFL, IELTS of gelijkwaardig) indien van toepassing.
 • Alle andere officiële post-secundaire transcripties van andere Canadese instellingen, indien van toepassing.
 • Toegangsformulier met niet-officiële documenten, indien van toepassing
 • Pasfoto en infopagina
 • Studievergunning / studentenvisum / PR-kaart / Canadees staatsburgerschap
 • Medische verzekering

Ik ben een internationale student. Moet ik speciale documenten indienen?

Ja. Internationale studenten hebben een paar extra documenten nodig.

 • Voorafgaand aan de cursusinschrijving is een studievergunning vereist.
 • Een gecertificeerde Engelse vertaling is vereist voor toepassingsdocumenten die niet in de Engelse taal zijn.

Wanneer is de deadline voor aanmelding?

De toegang blijft open tot het einde van de tweede week van de lessen in een reguliere termijn, en het einde van de eerste week van de lessen in de intensieve lente- en zomerperiode. Deze datum wordt de deadline voor toevoegen / neerzetten / wijzigen genoemd. Sommige vakken kunnen snel worden ingevuld en we moedigen nieuwe studenten aan om zo snel mogelijk aanvragen in te dienen voor de beste vakkenkeuze.

Wanneer beginnen de lessen?

Het academisch jaar is verdeeld in vier termen: herfst (sept-dec), winter (jan-apr), lente (mei-juli) en zomerintensief (juli-aug).

Ik ben een buitenlandse internationale student en ik moet een studievergunning aanvragen om naar Canada te komen. Hoeveel geld heb ik nodig om een collegegeld te betalen?

Het collegegeld is gelijk aan kosten voor 15 studiepunten (1 termijn / 5 cursussen). Dit bedrag is $ 7.200,00

Hoe vraag ik financiële hulp aan?

Educatieve studieleningen zijn beschikbaar voor binnenlandse studenten van Alexander College van de nationale overheid van Canada, evenals van de provincie British Columbia.

130093_transfer-students.jpg

Universitaire overdracht

Krijg toegang tot de universiteit en het programma van je keuze

Met behulp van het University Transfer Program kunnen studenten hun interesses verkennen via universitaire cursussen van het eerste en tweede jaar die in het tweede of derde programmajaar aan een hogeschool of universiteit kunnen worden overgedragen. Bachelor's graden duren meestal vier jaar en worden aangeboden door alle grote openbare en particuliere universiteiten in Canada.

Deze universiteiten gebruiken een op krediet gebaseerd systeem, met majors (specialisaties) en opleidingen die een bepaald aantal studiepunten vereisen. Een standaard bacheloropleiding vereist in totaal 120 studiepunten. Het is mogelijk voor studenten om een universiteit te betreden na het voltooien van een aantal studiepunten aan een hogeschool. In British Columbia laten de meeste geaccrediteerde openbare en particuliere hogescholen en universiteiten studenten toe hun post-secundaire studiepunten over te dragen naar een bacheloropleiding van hun keuze binnen het British Columbia Council for Admissions and Transfer (BCCAT) -systeem.

130103_IMG_1407.jpg

Studenten die via een hogeschool naar een universiteit gaan (in tegenstelling tot direct na het voltooien van de middelbare school naar een universiteit gaan) worden transferstudenten genoemd. Om toegelaten te worden tot een universiteit, moeten transferstudenten voldoen aan de toelatingseisen van die universiteit. Bovendien moeten studenten mogelijk voldoen aan de programmavereisten voor toelating tot bepaalde faculteiten, afdelingen of scholen. Alexander College biedt een breed scala aan universitaire cursussen van het eerste en tweede jaar die overdraagbaar zijn binnen het BCCAT-systeem en daarbuiten.

Hiermee kunnen studenten credits ontvangen voor cursussen die worden gevolgd aan het Alexander College aan de universiteit van hun keuze. Om studenten te helpen bij het kiezen van cursussen waarmee ze met succes naar de universiteit kunnen overstappen, biedt Alexander College academische adviesdiensten aan al haar studenten. Academische adviseurs helpen studenten de toelatingseisen van universiteiten en faculteiten te begrijpen en een studieplan te maken dat hen op weg zou helpen om aan de vereisten van een bacheloropleiding te voldoen.

Afhankelijk van de unieke situatie van elke student, helpen academische adviseurs studenten bij het beoordelen van hun vereisten en eerdere cursussen van de universiteit om een plan te ontwikkelen voor een soepele overgang naar een universiteit van hun keuze.

Locaties

Burnaby

Address
#101 - 4603 Kingsway
Burnaby, BC, Canada V5H 4M4

Burnaby, British Columbia, Canada

Vancouver

Address
#100 - 602 West Hastings Street
Vancouver, BC, Canada V6B 1P2

Vancouver, British Columbia, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden