Lees de Officiële Beschrijving

Alexander College

Over Alexander College

Missie en Doelen

Alexander College helpt jongeren profiteren van deelname aan het hoger onderwijs gemeenschap. Wij zorgen voor de eerste twee jaar van de universitaire studie die leidt tot een Associate degree en wo-in een leerling-gerichte en ondersteunende omgeving.

doelen:

 • Zorg voor een ernstige en ondersteunende leeromgeving waar studenten met verschillende culturele achtergronden en taalvaardigheden universitaire studie kan beginnen, terwijl tegelijkertijd hun Engels-taalvaardigheid te verbeteren.
 • Zorg voor academische voorbereiding die door andere academische instellingen in heel Noord-Amerika en daarbuiten wordt erkend, en dat biedt een basis voor een succesvolle vooruitgang door meer geavanceerde studies.
 • Foster individuele groei en ontwikkeling door het ondersteunen van academische prestaties en de betrokkenheid van elke student in de gemeenschap leven van het college.
 • Opzetten en onderhouden van een uitstekende reputatie in de academische gemeenschap in elk aspect van College programma's, activiteiten en diensten.

Frequently Asked Questions (FAQ)

Alexander College

Welke documenten moet ik met mijn aanvraag in te dienen?

De volgende documenten zijn vereist voor toelating:

 • Officiële middelbare school transcript, in het Engels, of met een ambtenaar of een notariële vertaling Engels, waarin de resultaten van de laatste drie jaar van de middelbare school laat zien. Studenten die nog steeds in de rang 12 van toepassing kunnen zijn voor het afstuderen, en eenmaal afgestudeerd zijn verplicht om een ​​laatste officiële transcript te dienen voor cursus registratie.
 • Officiële middelbare school afstuderen certificaat, in het Engels, of met een ambtenaar of een notariële vertaling Engels.
 • Engels testresultaten (TOEFL, IELTS, of gelijkwaardig), indien van toepassing.
 • Alle andere officiële postsecundair transcripties van andere Canadese instellingen, indien van toepassing.
 • Toelating met Officieuze Documents vorm, indien van toepassing
 • Pasfoto en info-pagina
 • Studie vergunning / studentenvisum / PR card / Canadese staatsburgerschap
 • Ziektekostenverzekering

Ik ben een internationale student. Moet ik een speciale documenten in te dienen?

Ja. Internationale studenten vereisen een paar aanvullende documenten.

 • Een studie vergunning nodig voorafgaand aan de cursus registratie.
 • Een beëdigde vertaling Engels is vereist voor elke toepassing documenten die niet in het Engels.

Wanneer is de deadline om aan te melden?

Toelating blijft open tot het einde van de tweede week van de klassen in een normale termijn, en het einde van de eerste week van de klassen in het voorjaar en de zomer Intensive termijn. Deze datum wordt de add / drop / wijzigen deadline. Sommige cursussen kunnen snel vol, en we moedigen nieuwe studenten om zo spoedig mogelijk aanvragen in te dienen om de grootste koers selectie hebben.

Wanneer moet lessen beginnen?

Het academisch jaar is verdeeld in vier termen: Fall (september-december), Winter (Jan-april), Spring (mei-juli) en Summer intensieve (juli-augustus).

Ik ben een buitenlandse internationale student, en ik moet een aanvraag voor een vergunning studie naar Canada te komen. Hoeveel geld moet ik betalen als collegegeld storting?

Het collegegeld waarborgsom is gelijk aan vergoedingen voor 15 studiepunten (1 term / 5 gangen). Dit bedrag is $ 7,200.00

Hoe kan ik een aanvraag voor financiële steun?

Educatieve studieleningen beschikbaar zijn voor de binnenlandse studenten van Alexander College uit de nationale regering van Canada, alsmede uit de provincie British Columbia.

University Transfer

Alexander College

Om toegelaten te worden tot de universiteit en het programma van uw keuze

Met behulp van de University Transfer Program, studenten in staat zijn om hun belangen te verkennen door middel van eerste en tweede jaar universitaire cursussen die kunnen worden overgedragen aan een hogeschool of universiteit in de tweede of derde programmajaar.

Bachelor-opleidingen zijn doorgaans vier jaar duren, en worden aangeboden door alle grote publieke en private universiteiten in Canada. Deze universiteiten gebruik maken van een credit-based systeem, met majors (specialisaties) en de opleidingen die de voltooiing van een bepaald aantal studiepunten. Een standaard bachelor's degree programma vereist de voltooiing van 120 studiepunten in totaal.

Het is mogelijk voor studenten aan een universiteit in te voeren na het voltooien van een aantal studiepunten aan een hogeschool. In British Columbia, de meerderheid van de erkende openbare en particuliere hogescholen en universiteiten studenten in staat om hun post-secundair credits over te dragen in de richting van de opleiding van hun keuze binnen de British Columbia Raad voor Admissions en Transfer (BCCAT) -systeem een ​​Bachelor's. Studenten die een universiteit in te voeren via een college (in tegenstelling tot direct invoeren van een universiteit na het voltooien van de middelbare school) worden genoemd instromers.

Om toegang te krijgen tot een universiteit, transfer studenten moeten voldoen toelatingseisen van die universiteit. Daarnaast kunnen studenten nodig hebben om programma-eisen te voldoen voor toelating tot bepaalde faculteiten, afdelingen of scholen.

Alexander College biedt een breed scala van eerste- en tweedejaars universitaire opleidingen die overdraagbaar zijn binnen het BCCAT en daarbuiten zijn. Dit geeft studenten de mogelijkheid om credits te ontvangen voor cursussen die in Alexander College aan de universiteit van hun keuze.

Om studenten te helpen bij het kiezen van cursussen die hen in staat stellen om met succes over te dragen aan de universiteit, Alexander College biedt Academische Adviseren Services aan al haar studenten. Academic Advisors helpen studenten begrijpen de universiteit en faculteit toelatingseisen en een studieplan dat ze op een pad van het vervullen van de opleiding eisen een bachelor- zou zetten. Afhankelijk van de unieke situatie van elke student, Academic Advisors helpen studenten bij de beoordeling van de voorwaarden en de vorige college cursussen om een ​​plan te ontwikkelen voor een soepele overgang naar een universiteit van hun keuze.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Associate of Arts

Alexander College

De Associate of Arts Degree is een twee jaar undergraduate degree aangeboden door veel instellingen in de provincie British Columbia en daarbuiten. Het Associate Degree p ... [+]

Associate of Arts Degree

Overzicht

De Associate of Arts Degree is een twee jaar undergraduate degree aangeboden door veel instellingen in de provincie British Columbia en daarbuiten. Het Associate Degree programma is ontworpen om een ​​brede basis van kennis en ervaring in de voorbereiding voor het invoeren van de beroepsbevolking, of als basis voor verdere undergraduate studie.

Studenten binnen de Associate of Arts Degree programma zal multidisciplinaire kennis op te doen in de faculteiten der Letteren, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, en het ontwikkelen van hun kritisch denken en onderzoeksvaardigheden. Het programma biedt een uitgebreide leerervaring, dat maakt het ook mogelijk studenten om hun cursussen aan te passen om zich te richten op een gebied van persoonlijk belang.... [-]

Canada Burnaby
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Alexander College

De Associate of Arts (Economie) Degree is een twee jaar durende credential aangeboden door veel instellingen in de provincie British Columbia en daarbuiten. Het Associate ... [+]

Associate of Arts (Economie) Degree

De Associate of Arts (Economie) Degree is een twee jaar durende credential aangeboden door veel instellingen in de provincie British Columbia en daarbuiten. Het Associate Degree programma is ontworpen om een ​​brede basis van kennis en ervaring in de voorbereiding voor het invoeren van de beroepsbevolking, of als basis voor verdere undergraduate studie.

Studenten binnen de Associate of Arts (Economie) Degree programma zal multidisciplinaire kennis op het gebied van de theoretische en toegepaste economische wetenschappen, maar ook competitief gedrag, het economisch beleid, en de mondiale economie te krijgen. Studenten zullen de middelen verwerven om in staat zijn om de productie, distributie en consumptie van goederen en diensten te analyseren.... [-]

Canada Burnaby
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Alexander College

De Associate of Arts (Psychologie) Degree is een twee jaar undergraduate degree aangeboden door veel instellingen in de provincie British Columbia en daarbuiten. Het Asso ... [+]

Associate of Arts (Psychologie) Degree

Overzicht

De Associate of Arts (Psychologie) Degree is een twee jaar undergraduate degree aangeboden door veel instellingen in de provincie British Columbia en daarbuiten. Het Associate Degree programma is ontworpen om een ​​brede basis van kennis en ervaring in de voorbereiding voor het invoeren van de beroepsbevolking, of als basis voor verdere undergraduate studie.

Studenten van de Associate of Arts (Psychologie) opleiding zal multidisciplinaire kennis op te doen in de faculteiten der Letteren, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, en het ontwikkelen van hun kritisch denken en onderzoeksvaardigheden. Het programma omvat ook een aanpasbare concentratie in de psychologie, die het mogelijk maakt studenten naar verschillende gebieden in de psychologie, met inbegrip van cognitieve en abnormale psychologie, data-analyse, onderzoeksmethodologie, en de wetenschappelijke basis van het menselijk gedrag te verkennen.... [-]

Canada Burnaby
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Alexander College

De Associate of Arts (Business) Degree is een twee jaar undergraduate degree aangeboden door veel instellingen in de provincie British Columbia en daarbuiten. Het Associa ... [+]

Associate of Arts (Business) Degree

Overzicht

De Associate of Arts (Business) Degree is een twee jaar undergraduate degree aangeboden door veel instellingen in de provincie British Columbia en daarbuiten. Het Associate Degree programma is ontworpen om een ​​brede basis van kennis en ervaring in de voorbereiding voor het invoeren van de beroepsbevolking, of als basis voor verdere undergraduate studie.

Studenten binnen de Associate of Arts (Business) Degree programma zal multidisciplinaire kennis op te doen in de faculteiten economie, management, boekhouding, marketing, en statistische analyse, en zullen hun kritisch denken en onderzoeksvaardigheden ontwikkelen. Het programma omvat ook een aanpasbare concentratie in de economie, waardoor studenten de economische theorie en toepassingen in combinatie met geselecteerde onderwerpen met betrekking tot de handel van de Associate of Arts verder te verkennen (Business) Degree is een fundamentele mate bestaat uit 64 studiepunten in totaal, meestal afgerond op een periode van twee jaar. programma-eisen zijn een minimum van 24 studiepunten in de economie en een minimum van 12 studiepunten in Commerce.... [-]

Canada Burnaby
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Associate of Science

Alexander College

De Associate of Science Degree is een twee jaar undergraduate degree aangeboden door veel instellingen in de provincie British Columbia en daarbuiten. Het Associate Degre ... [+]

Associate of Science Degree

Overzicht

De Associate of Science Degree is een twee jaar undergraduate degree aangeboden door veel instellingen in de provincie British Columbia en daarbuiten. Het Associate Degree programma is ontworpen om een ​​brede basis van kennis en ervaring in de voorbereiding voor het invoeren van de beroepsbevolking, of als basis voor verdere undergraduate studie.

Studenten binnen de Associate of Science Degree programma zal multidisciplinaire kennis van de natuur- en toegepaste wetenschappen te krijgen, en het ontwikkelen van hun kritisch denken en onderzoeksvaardigheden. Het programma biedt een uitgebreide leerervaring, dat maakt het ook mogelijk studenten aan te passen en richten hun cursussen in een gebied van persoonlijk belang, zoals biologie, chemie, informatica, wiskunde of natuurkunde. Studenten kunnen ook een aanzienlijk deel van hun werk natuurlijk eisen voor het eerste jaar engineering en ingenieursdiploma's voldoen.... [-]

Canada Burnaby
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

Alexander College

De Engels voor academische doeleinden programma is een voorbereidend programma dat is ontworpen om te ontwikkelen kern taalvaardigheid in het Engels binnen een post-secun ... [+]

Engels voor academische doeleinden Course Number cursus Titel Universitair niveau cursus in aanmerking te komen ENGL 094 Engels Stichtingen 1: Boven-Beginner N / A ENGL 095 Engels Foundations 2: Lower Intermediate N / A ENGL 096 Academische Voorbereiding: Intermediate N / A ENGL 097 Academische Voorbereiding: Upper-Intermediate N / A ENGL 098 Academische Voorbereiding: Neder-Geavanceerde Tot 2 universitair niveau cursussen ENGL 099 Academische Voorbereiding: Uitgebreid Tot 3 universitair niveau cursussen stichtingen ENGL 094 en 095 zijn bedoeld voor studenten die behoefte hebben aan de bouw van de fundamenten van het Engels alvorens ze naar de acade... [-]
Canada Burnaby
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Alexander College - Your Road to University Starts Here