APLUS Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 1996, APLUS Instituut is het aanbieden van geavanceerde, high-standaard technologie gebaseerde carrière onderwijs, gespecialiseerd op het gebied van Information Technology, Health Information Management / Gezondheid Informatica en Business.

APLUS Instituut is een school die de zorg over u als individu, en is een geweldige plek om te leren en maak je dromen waar.

APLUS Instituut zal u voorzien van een uitstekende mondhygiëne onderwijs in een betaalbare en comfortabele omgeving.

APLUS Instituut instructeurs zijn professioneel, vriendelijk en zeer aanspreekbaar.

Meer dan 1400 studenten hebben tijdens de zestien jaar van de werking afgestudeerd aan APLUS opleidingen. Deze afgestudeerden dragen bij aan het personeelsbestand zowel in technologie en gezondheidszorg.

APLUS Instituut is:

Geregistreerd als een prive Career College onder de Private Career Hogescholen Act, 2005. Volledig geaccrediteerd door de Commissie op Dental Accreditatie van Canada (CDAC). Mondhygiëne programma onder de Private Career Hogescholen Act 2005 goedgekeurd. Lid van de Ontario Vereniging van Career Hogescholen (OACC) en de Nationale Vereniging van Career hogescholen (NACC) en officiële aanbieder van opleidingen voor de Human Resources Development Canada.

Locaties

Toronto

Address
4950 Yonge Street Concourse Level, Unit #15
Toronto, Ontario M2N 6K1

Toronto, Ontario, Canada

Opleidingen

Deze school biedt ook: