Lees de Officiële Beschrijving

START "STUDEREN IN BULGARIJE veroveren de wereld!"

II Nationale Edition, National Academy preventieve campagne tegen intellectuele migratie van jonge Bulgaren! Voor het tweede jaar docenten en studenten van de National Academy "Krastyo Sarafov" wijden hun gezag en zijn werk aan de Academie om het prestige van de Bulgaarse hoger onderwijs te ondersteunen. Het project is reeds begonnen met een nationale tour in Kyustendil (28, 29, 30 en 31 maart) en blijft in de 12-vloer van de steden in het land:

  • PUPPET BEAM: Pazardzhik (25 april), Stara Zagora (25 en 26 april), Plovdiv (27 april)
  • SOUTH BEAM: Stara Zagora (26 en 27 april) Haskovo (27 en 28 april) Burgas (2 en 3 mei) Yambol (3 en 4 mei), Sliven (4 en 5 mei)
  • NORTH RAY: Varna (24 en 25 april), Silistra (25 en 26 april) Veliko Tarnovo (26 en 27 april), Gabrovo (27 en 28 april), Pleven (28 en 29 april)

Jonge stedelijke bewoners, hun families en leerkrachten in staat zijn om de resultaten van vier jaar een opleiding in National Academy te beoordelen, het zien van de prestaties van de afgestudeerden Prof .. Plamen Markov, prof. Dr. Ivaylo Christov, prof. Bonyo Lungov en Assoc. Yasen Valchanov, en diploma films van de afgestudeerden in de faculteit "Screen Arts" van de Toneelacademie.

In Varna, Silistra, Veliko Tarnovo, Gabrovo en Pleven klasse van prof. Plamen Markov zullen optredens te presenteren: "Bai Balcho herinnering" in Balcho Neykov, directeur prof. Plamen Markov; "TRI" door Walter Uayks, staging Elitsa Yovcheva (licentiaat "Directing Theater" van professor. Plamen Markov) en "Ze - jamsessie".

Afgestudeerden van prof. Dr. Ivaylo Hristov brengt een bezoek aan St. Zagora, Haskovo, Burgas, Yambol en Sliven naar "ongelukkige actie van" door Uilyam Shekspir presenteren gericht Martin Kisselov. In Pazardzhik, Stara. Zagora en Plovdiv jonge poppenspelers uit de klasse van prof. Bonyo Lungov zal de show "Sea van de fantasie" en studenten Assoc presenteren. Yasen Valchanov zullen hun prestaties laten zien in "Theater van de beweging - danstheater" naar het jonge publiek in Plovdiv.

Naast het diploma shows en films om studenten van de National Academy, kunnen jonge stadsbewoners ontmoetingen met vooraanstaande professoren van de Academie te bezoeken die ze tijdens het academiejaar 2017/2018 vertrouwd maken met specialiteiten voorwaarden van de Europese mobiliteit, voorbereiding en verloop van de toepassing.

Overlegvergaderingen wordt gehouden in "Gratis toegang" in de theaters van steden hosting "Leer in Bulgarije over de hele wereld".

Voor alle deelnemers aan de bijeenkomsten worden verstrekt gratis toegang materialen Prep Gidsen en vouchers voor 10% korting bij het bijwonen van de universiteit ingang groep overleg in Sofia (juni en augustus).

Voor de volledige campagne, National Academy is gebaseerd op de steun en medewerking van allemaal zo zinloos advies, te bereiken en profiteren zo breed mogelijk scala van jonge Bulgaren. Kunnen we samen kunnen hun kinderen een fatsoenlijk alternatief voor te blijven en zo volledig professionals en persoonlijkheden in hun eigen land te ontwikkelen bieden? "Hij studeerde in Bulgarije, de wereld te veroveren!" Wordt uitgevoerd door nationale media samenwerkingsverband van BNT en BNR en de media samenwerkingsverband van Darik.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Bulgarian

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

National Academy for Theatre and Film Arts - NATFA

INTERNATIONALE ZOMERACADEMIE "ROCK THE BOAT! Ondernemerschap en Leiderschap in de Uitvoerende Kunsten en Creatieve Industrieën: Internationale Trends en Lokale Specificit ... [+]

INTERNATIONALE ZOMERACADEMIE "ROCK THE BOAT! Ondernemerschap en Leiderschap in de Uitvoerende Kunsten en Creatieve Industrieën: Internationale Trends en Lokale Specificiteit "NATIONALE ACADEMIE VOOR THEATER EN FILMKUNSTEN (NATFA), Sofia, Bulgarije: 12 - 16 juni 2017 Registratie is nu geopend!

NATFA is verheugd om de eerste editie van de International Summer Academy "ROCK THE BOAT! Ondernemerschap en leiderschap in de Podiumkunsten en Creative Industries: internationale trends en specifieke situatie ter plaatse”, die plaatsvindt in Sofia, Bulgarije 12-16 juni 2017.

Doelstellingen van de zomeracademie Het bewustzijn van de deelnemers vergroten over het belang van innovaties en ondernemerschap in de culturele sector Om de capaciteiten van de deelnemers te vergroten als leiders van culturele projecten en organisaties in een strategische en internationale context Om de capaciteit van de deelnemers aan het toepassen van bedrijfsmodellen te vergroten, het intrapreneurale klimaat in een culturele organisatie te creëren en diverse financieringsmethoden te leren en fondsenwerving aan te leren Om theoretische discours te verbinden met de Bulgaarse en internationale culturele praktijken Thema's Dag 1: Innovatie in de Kunsten Dag 2: Culturele Leiderschap: Neigings en Behoeften. Onderwijs culturele leiding en leiderschap in de 21e eeuw Dag 3: Culturele ondernemers: Van het creatieve idee naar het business model Dag 4: Europese culturele samenwerking, netwerken en beleid Dag 5: Economie, Marketing, Financiering en fondsenwerving voor een creatief idee Dag 6-7: Optioneel: Keuzes voor excursies buiten Sofia Methodologie De zomer academie bestaat uit interactieve presentaties door zeer erkende professionals in het veld, gevolgd door discussies en interactieve werken in kleinere groepen, evenals... [-]
Bulgarije Sofia
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands