HRC Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij HRC Culinary Academy

School01

De premier culinaire school in Bulgarije!

De HRC Academy biedt 2-jarige opleiding in het Culinary Arts en 3-semester-programma in F & B management, ontwikkeld door het onderwijs en de industrie leiders. Het programma is volledig in het Engels gegeven door internationale chef-kok instructeurs. Onze faciliteit is uitgerust met state-of-the-art apparatuur in onze keuken laboratoria, demo theater, wijnkelder en onderwijs restaurant Talents.

School02

Tijdens de opleiding hebben de studenten een kans om Bulgarije, West-Europa en de Verenigde Staten al te ervaren in een keer !! Onze betaalde stages over de hele wereld vinden plaats op een aantal van de beste hotels en restaurants om studenten voor te bereiden op een internationale carrière als chef-kok.

Het onderwijs in HRC Culinary Academy is erkend door de American Culinary Federatie Accrediterende Commissie te voldoen aan de internationale normen voor twee jaar culinair onderwijs.

School04

Onze beursprogramma biedt beurs tot EUR 1.000 per jaar en helpt ondersteuning van uw studie.

Aanvragen worden aanvaard het hele jaar door en studenten uit alle hoeken van de wereld van toepassing zijn. Volgende academische startdata zijn maart en september 2016. We kijken ernaar uit u uitnodigen om onze culinaire school in Sofia, Bulgarije, zodat u kunt ervaren hoe wij "opvoeden met waardigheid en excellence".

School03

Locaties

Sofia

Address
9 Petar Beron Street (near NDK),
Sofia 1142,
Bulgaria

1142 Sofia, Provincie Sofia, Bulgarije