Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij HRC Culinary Academy

School01

De premier culinaire school in Bulgarije!

De HRC Academy biedt 2-jarige opleiding in het Culinary Arts en 3-semester-programma in F & B management, ontwikkeld door het onderwijs en de industrie leiders. Het programma is volledig in het Engels gegeven door internationale chef-kok instructeurs. Onze faciliteit is uitgerust met state-of-the-art apparatuur in onze keuken laboratoria, demo theater, wijnkelder en onderwijs restaurant Talents.

School02

Tijdens de opleiding hebben de studenten een kans om Bulgarije, West-Europa en de Verenigde Staten al te ervaren in een keer !! Onze betaalde stages over de hele wereld vinden plaats op een aantal van de beste hotels en restaurants om studenten voor te bereiden op een internationale carrière als chef-kok.

Het onderwijs in HRC Culinary Academy is erkend door de American Culinary Federatie Accrediterende Commissie te voldoen aan de internationale normen voor twee jaar culinair onderwijs.

School04

Onze beursprogramma biedt beurs tot EUR 1.000 per jaar en helpt ondersteuning van uw studie.

Aanvragen worden aanvaard het hele jaar door en studenten uit alle hoeken van de wereld van toepassing zijn. Volgende academische startdata zijn maart en september 2016. We kijken ernaar uit u uitnodigen om onze culinaire school in Sofia, Bulgarije, zodat u kunt ervaren hoe wij "opvoeden met waardigheid en excellence".

School03
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

HRC Academy

HRC Culinary Academy biedt een geïntegreerde 2-jaar culinaire opleiding in een modulair ontwerp, gemaakt door internationale top chefs en de beste opvoeders, compleet met ... [+]

HRC Culinary Academy biedt een geïntegreerde 2-jaar culinaire opleiding in een modulair ontwerp, gemaakt door internationale top chefs en de beste opvoeders.

Onze totale onderdompeling hands-on instructie transformeren studenten om een ​​professioneel niveau in een mum van tijd. U krijgt een opdracht van zowel klassieke als moderne culinaire methoden en technieken, gemaakt door HRC in een unieke reeks van hands-on klassen te ontwikkelen. Je bereidt en begrijpen van de vele wereldwijde keukens die de industrie van vandaag rijden.

Maar koken is niet alles wat er nodig is om een ​​grote chef-kok te worden: U zult uw horizon uit te breiden door het leren van nieuwe vaardigheden tijdens de lessen, zoals management en leiderschap, kostenbeheersing, food fotografie, voeding en voedselveiligheid.... [-]

Bulgarije Sofia
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
HRC Academy

Uitgegroeid tot een creatieve en ondernemende manager in de wereld van de Food & Beverage. Maak je klaar om uit te blinken en uw leidinggevende vaardigheden te ontwik ... [+]

Uitgegroeid tot een creatieve en ondernemende manager in de wereld van de Food & Beverage. Maak je klaar om uit te blinken en uw leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen in de horeca. Onze F & B management programma omvat 2 semesters op onze Sofia campus en een definitief betaalde stage in de Verenigde Staten.

Innoveren van het Trends in Food & Beverage ... Aan het HRC Academy bieden we studenten met een grondige kennis van International Business in F & B management, restaurant management, culinaire kennis, vaardigheden en creativiteit, zodat u in staat om uw innovatieve ideeën te demonstreren in een zijn zakelijke omgeving.

Het programma F & B Management is onderdeel van een innovatieve pedagogische dynamiek die bestuurlijke creativiteit stimuleert. Elk jaar, begeleid (echte!) Industrie projecten in staat de ontwikkeling van de projectmanagement methodiek, groepsdynamica, leiderschap en creativiteit. Deze lesmethode stimuleert studenten om te werken in een team, en de mogelijkheid om snel te denken in een context van operationele en bestuurlijke haalbaarheid, evenals financiële realisme tonen.... [-]

Bulgarije Sofia
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands