Balkan Heritage Field School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

HIPA

De Balkan Heritage Field SchoolBalkan Heritage Field School (BHFS, gestart in 2003) is een programma van de Balkan Heritage Foundation (Bulgaarse publiek, non-profit, non-gouvernementele organisatie) voor praktijkonderwijs op het gebied van archeologie, geschiedenis en kunstgeschiedenis van Zuid-Oost-Europa, alsmede documentatie, conservering en restauratie van historische artefacten en monumenten, onderwezen in Engels, Die momenteel in drie Balkanlanden: Bulgarije, Montenegro en Republic of Macedonia. Het programma heeft een aantal academische en onderzoeksinstellingen, musea en erfgoed specialisten uit Bulgarije, Republiek Macedonië, Montenegro, de VS, Canada, Duitsland en Japan betrokken zijn.

Drie universiteiten gunnen studiepunten aan studenten die deelnemen aan de bHFS projecten: New Bulgarian University, Bulgarije; Queen's University, Canada en University of California in Los Angeles (UCLA) Uitbreiding, Door middel van Institute for Field Research, USA. Deelnemers die niet geïnteresseerd zijn in studiepunten wordt niet verwacht noch aan een collegegeld te betalen, noch om deel te nemen aan alle activiteiten met betrekking tot academisch curriculum (examens, academische rapporten etc.).

Sinds 2003 is de bHFS heeft geïmplementeerd 85 field school projecten / cursussen (Met lengtes van 1 tot 8 weken) georganiseerd meer dan 1500 studenten van 55 landen.

Onze Missie

De bHFS is niet alleen een school, maar ook een platform voor sociale solidariteit in ten behoeve van het culturele erfgoed. Op basis van deze, onze studenten, erfgoed specialisten, instellingen en lokale gemeenschappen samen te werken en elkaar helpen om positieve resultaten voor alle betrokkenen en voor het culturele erfgoed van Zuid-Oost-Europa te bereiken.

Wat zijn de voordelen voor iedereen?

  • BHFS studenten - Onderwijs & Experience & mogelijkheid om te werken met professionals in een echte lopende cultureel erfgoed project & Nieuwe vrienden en contacten.
  • Heritage specialisten (archeologen, conservatoren etc.) en instellingen (musea, instituten) die betrokken zijn bij de bHFS - aanvullende financiering en ondersteuning voor hun werk om te studeren en het behoud van cultureel erfgoed / monumenten / artefacten.
  • Lokale gemeenschappen, waar de bHFS projecten / cursussen vinden plaats - Nieuw inkomen en Nieuwe jobs & Nieuw perspectief en uitzicht over het lokale erfgoed en verhoogde de bevordering van de lokale toeristische mogelijkheden en interculturele ervaring voor de lokale bevolking.

Gezien dit, we zijn altijd blij om elke deelnemer te informeren in een van onze projecten die de toetreding tot de bHFS hij / zij wordt niet alleen een student, maar ook:

  • een vrijwilliger in een van beide een wetenschappelijk onderzoek of een conservatie-restauratie project;
  • een sponsor van de lokale economische groei;
  • een weldoener aan de lokale culturele erfgoed.

Locaties

Sofia

Balkan Heritage Foundation & Field School

Address
ul. "Tulovo" 7
1504 Sofia, Provincie Sofia, Bulgarije
Telefoonnr.
+359 87 772 5052