Lees de Officiële Beschrijving

Via Mundo hoofd

Over ons

Via Mundo is een Braziliaanse organisatie gespecialiseerd in culturele educatieve en werkreizen en programma's. Het is gevestigd in São Luís, Maranhão, Brazilië en werd in 1999 opgericht vanwege de noodzaak om de activiteit van interculturele uitwisseling te intensiveren en om Brazilië en zijn noordoostelijke regio als educatieve en toeristische bestemmingen te bevorderen.

Onze organisatie heeft zijn reputatie opgebouwd als een van de pioniersbureaus in de noordelijke en noordoostelijke regio's van het land voor zijn directe verbindingen met internationale organisaties, voor zijn creativiteit en professionaliteit in het werk met internationaal onderwijs en voor de goede kwaliteit van haar programma's en diensten.

Vanaf het begin heeft naast Mundo naast partnerschappen met internationale organisaties lokale partnerschappen met basisscholen, middelbare scholen, taalscholen, en particuliere en openbare hogescholen en universiteiten ontwikkeld.

In 2001 startte Via Mundo zijn programma, het programma "Hogeschool in Brazilië" (Programma de Intercâmbio Cultural No Brasil), waardoor Maranhão en de Braziliaanse Noordoostelijke regio in culturele bestemmingen voor buitenlandse studenten van de middelbare school werden omgezet.

Sinds 2006 hebben we ook hogescholen in Braziliaanse prive-hogescholen en universiteiten geplaatst, met als doel de educatieve uitwisseling op een hoger niveau te bevorderen.

Al deze inkomende programma's bevorderen de Braziliaanse cultuur en de Portugese taal op internationaal niveau en presenteren Braziliaanse educatieve en toeristische mogelijkheden voor de wereld.

Een andere prestatie was de ontwikkeling van partnerschappen met organisaties in andere Braziliaanse staten, evenals de feit dat, naast studenten en professionals uit onze staat, meer en meer reizigers van andere plaatsen in Brazilië en in het buitenland hebben gekozen voor Via Mundo als hun Interculturele uitwisselingsorganisatie.

Via Mundo Intercâmbio e Turismo is trots op een lokale en tegelijkertijd wereldwijde organisatie die bijdraagt ​​tot het verbreden van studenten en professionals horizons door middel van kwalitatieve culturele educatieve programma's in het buitenland en in Brazilië.

Onze Missie

Om studenten en professionele levenskwaliteit te verbeteren door middel van cultureel onderwijs en werkreizen en -programma's, die in staat zijn om verrijkende groeiervaringen te bieden.

Onze visie

Wordt een vernieuwer en actuele organisatie, gespecialiseerd in culturele educatieve en werkreizen en programma's in het buitenland en in Brazilië, evenals een referentie voor uitmuntendheid in service en kwaliteit.

Via Mundo bouwde zijn reputatie als een van de pioniersbureaus in de noordoostelijke regio's van het land voor zijn directe verbindingen met internationale organisaties, voor zijn creativiteit en professionalim.

Opleidingen te volgen in:
  • Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Cursus

Via Mundo

Het High School-programma in Brazilië (Programa de Ensino Médio no Brasil), gelanceerd in 2001, biedt jonge studenten van over de hele wereld de mogelijkheid om een ​​spe ... [+]

Wat?

Het High School-programma in Brazilië (Programa de Ensino Médio no Brasil), gelanceerd in 2001, biedt jonge studenten van over de hele wereld de mogelijkheid om een ​​speciale culturele ervaringervaring in Brazilië te beleven.

Duur en start van het programma

Je kunt ervoor kiezen om in Brazilië te studeren voor een periode (3 maanden), een semester (5 maanden) of een volledig academisch jaar (10 maanden). Je kunt je programma starten midden / eind januari of eind juli. Het Braziliaanse academisch jaar begint in Midden januari en eindigt eind november / begin december, met vakanties in juli en december / januari.

Waarom?

Je zult studeren in een vriendelijke schoolsfeer, bij een lokaal gastgezin wonen, Portugees leren, levenslange vrienden maken en respect en waardering voor een andere cultuur verbeteren. Je zult genieten van de ontspannen Braziliaanse manier van leven en ontdekken hoe eenvoudig het is om vrienden te maken, terwijl je volwassener wordt en nieuwe perspectieven leert over de wereld.... [-]

Brazilië São Luís
Vraag informatie aan
Portuguese (Brazil)
Voltijd
Deeltijd
3 - 10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Via Mundo

Studeer en leer Portugees waar het het beste wordt gesproken in Brazilië: São Luís do Maranhão. ... [+]

Wat?

Studeer en leer Portugees waar het het beste wordt gesproken in Brazilië: São Luís do Maranhão.

Duur en Programma Data

Onze cursussen zijn gericht op uw behoeften. U kunt kiezen uit hoe lang u wilt studeren van minimaal 2 tot 48 weken.

Waarom?

Volgens de ramingen van UNESCO is Portugese een van de snelst groeiende talen.

In Latijns-Amerika is Brazilië de belangrijkste handelspartner voor de meeste landen. Een aantal van onze studenten hebben banen en carrièremogelijkheden gevonden door hun kennis van het Portugees.

Wie?

Om een ​​Portugese taalprogramma aan te sluiten, moet u minstens 16 jaar oud zijn. Kennis van het Portugees is niet verplicht.... [-]

Brazilië São Luís
Vraag informatie aan
Portuguese (Brazil)
Voltijd
Deeltijd
2 - 48 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Via Mundo

Het University Experience Programme biedt je de mogelijkheid om de universiteit in Brazilië een semester of een heel academisch jaar te ervaren. ... [+]

Wat?

Het University Experience Programme biedt je de mogelijkheid om de universiteit in Brazilië een semester of een heel academisch jaar te ervaren.

Je wordt een bezoeker-student en, naast het bestuderen van het curriculum van je gekozen cursus, krijg je tijdens het eerste semester van het programma Portugees onderwijs aangeboden.

Duur en start van het programma

Je kunt ervoor kiezen om in Brazilië te studeren voor een semester (5 maanden) of een volledig academisch jaar (10 maanden). Je kunt je programma starten midden / eind januari of eind juli (voor zowel het semester- als het jaarprogramma).

Het Braziliaanse academische jaar begint midden / eind januari en eindigt eind november / begin december, met vakanties in juli en december / januari. De cursussen openen meestal nieuwe groepen elk nieuw semester.... [-]

Brazilië São Luís
Vraag informatie aan
Portuguese (Brazil)
Voltijd
Deeltijd
5 - 10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

The world meets in Brazil. Come celebrate life.