Via Mundo

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Via Mundo hoofd

Over ons

Via Mundo is een Braziliaanse organisatie gespecialiseerd in culturele educatieve en werkreizen en programma's. Het is gevestigd in São Luís, Maranhão, Brazilië en werd in 1999 opgericht vanwege de noodzaak om de activiteit van interculturele uitwisseling te intensiveren en om Brazilië en zijn noordoostelijke regio als educatieve en toeristische bestemmingen te bevorderen.

Onze organisatie heeft zijn reputatie opgebouwd als een van de pioniersbureaus in de noordelijke en noordoostelijke regio's van het land voor zijn directe verbindingen met internationale organisaties, voor zijn creativiteit en professionaliteit in het werk met internationaal onderwijs en voor de goede kwaliteit van haar programma's en diensten.

Vanaf het begin heeft naast Mundo naast partnerschappen met internationale organisaties lokale partnerschappen met basisscholen, middelbare scholen, taalscholen, en particuliere en openbare hogescholen en universiteiten ontwikkeld.

In 2001 startte Via Mundo zijn programma, het programma "Hogeschool in Brazilië" (Programma de Intercâmbio Cultural No Brasil), waardoor Maranhão en de Braziliaanse Noordoostelijke regio in culturele bestemmingen voor buitenlandse studenten van de middelbare school werden omgezet.

Sinds 2006 hebben we ook hogescholen in Braziliaanse prive-hogescholen en universiteiten geplaatst, met als doel de educatieve uitwisseling op een hoger niveau te bevorderen.

Al deze inkomende programma's bevorderen de Braziliaanse cultuur en de Portugese taal op internationaal niveau en presenteren Braziliaanse educatieve en toeristische mogelijkheden voor de wereld.

Een andere prestatie was de ontwikkeling van partnerschappen met organisaties in andere Braziliaanse staten, evenals de feit dat, naast studenten en professionals uit onze staat, meer en meer reizigers van andere plaatsen in Brazilië en in het buitenland hebben gekozen voor Via Mundo als hun Interculturele uitwisselingsorganisatie.

Via Mundo Intercâmbio e Turismo is trots op een lokale en tegelijkertijd wereldwijde organisatie die bijdraagt ​​tot het verbreden van studenten en professionals horizons door middel van kwalitatieve culturele educatieve programma's in het buitenland en in Brazilië.

Onze Missie

Om studenten en professionele levenskwaliteit te verbeteren door middel van cultureel onderwijs en werkreizen en -programma's, die in staat zijn om verrijkende groeiervaringen te bieden.

Onze visie

Wordt een vernieuwer en actuele organisatie, gespecialiseerd in culturele educatieve en werkreizen en programma's in het buitenland en in Brazilië, evenals een referentie voor uitmuntendheid in service en kwaliteit.

Via Mundo bouwde zijn reputatie als een van de pioniersbureaus in de noordoostelijke regio's van het land voor zijn directe verbindingen met internationale organisaties, voor zijn creativiteit en professionalim.

Locaties

São Luís

Address
São Luís (headquarters)
Rua do Ipês, Qd.50, Casa 07
Renascença I - São Luís, Maranhão - Brasil
CEP: 65075-200

São Luís, Staat Maranhão, Brazilië