Lees de Officiële Beschrijving

Unisul is een communautaire universiteit met de missie om het onderwijs op alle niveaus en modaliteiten te bevorderen om volledig te vormen en levenslang, competente burgers, inzetten voor de ontwikkeling van Wetenschap, Technologie en Innovatie, bij te dragen aan de verbetering van het leven in de maatschappij.

  • 3 Campussen, 7 University Units en 77 Online Learning Centers - In meer dan 50 jaar, heeft Unisul opgeleid meer dan 150.000 professionals, met meer dan 50.000 projecten en deelname aan de ontwikkeling van Santa Catarina; - 30.000 studenten ingeschreven; - 100 afgestudeerde studenten in verschillende gebieden; - 42 post-graduate opleidingen (lato sensu) en MBA's; - 6 Afstudeervakken (stricto sensu): 4 Masters en 2 promovendi - Onderzoek en innovatie: 4.000 begunstigden, 230 lopende projecten en 95 onderzoeksgroepen en lijnen - Uitbreiding: het toont de actieve maatschappelijke rol in de gemeenschappen waar zij is gevestigd. Er zijn ongeveer 180.000 gemeenschap diensten, op verschillende gebieden, in tientallen projecten en programma's.
  • 89 internationale overeenkomsten; 23 landen op alle continenten

UNISUL GLOBAL

UNISUL`s International Relations Office verzamelt alle internationale programma's beschikbaar aan de universiteit, naast het feit dat een ondernemende van allianties en partnerschappen, wereldwijde netwerken, en internationalisering van academici en studenten. Er is een International Center, een benchmark programma's aangeboden aan buitenlandse studenten en formele studie van de Portugese taal en een Exchange Office die werkt om de mogelijkheden voor academische uitwisseling programma's te maken.

INTERNATIONAL CENTER

Het doel is om de interactie tussen Braziliaanse docenten en studenten te bevorderen met buitenlanders op de campus van de universiteit, de multiculturalisme te stimuleren, waardoor de mogelijkheden voor academische integratie tussen Braziliaanse en buitenlandse gemeenschappen.

Portugese taal en Braziliaanse cultuur voor buitenlanders - Intensieve en uitgebreide cursussen, gericht op buitenlanders die wensen om de Portugese taal te leren en maak kennis met de Braziliaanse cultuur te leren kennen. Er is een mogelijkheid van een blended Programma dat combineert virtueel onderwijs van het Portugees, door middel van Unisul Virtual platform PLUS klassikaal onderwijs. Daarom krijgen de leerlingen een kans om de taal, cultuur en ervaring in het bedrijfsleven in Brazilië.

Aangepaste programma's - Programma's die speciaal zijn ontworpen voor buitenlandse universiteiten, gericht op verschillende gebieden van het onderwijs, in overeenstemming met de door elke instelling, met inbegrip van de Portugese taal en Braziliaanse cultuur Studies, bezienswaardigheden en excursies gekozen project.

Cursussen in het Engels - Cursussen in het Engels, met een focus op Business, Global Economy, Consumer Goods, Toerisme, Milieu, Marketing, gericht op internationale studenten, maar ook voor undergraduate, afgestudeerde studenten en alle Unisul gemeenschap.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Cursus

Unisul

De onderwerpen maken deel uit van de Extension Course op talen, cultuur en de Braziliaanse Sociaal-economische context. onderwerpen van het onderwerp afwijken van de Braz ... [+]

Cursussen in het Engels voor internationale studenten, undergraduation en afstuderen leraren en de gemeenschap als geheel

De onderwerpen maken deel uit van de Extension Course op talen, cultuur en de Braziliaanse Sociaal-economische context.

De cursus hoeft niet volledig zijn afgerond. De studenten kunnen andere vakken apart te nemen. De onderwerpen zijn bedoeld voor alle studenten wereldwijd en worden gegeven in het Engels door ervaren docenten.

onderwerpen van het onderwerp afwijken van de Braziliaanse huidige dagen en op universele zaken. Expliciete economische globalisering scenario's zijn besproken onderwerpen; Ook duurzaamheid in het toerisme scenario's; de mensheid en de biologische, sociale en culturele dimensie; multiculturalisme en culturele identiteit; consumeren en de consumenten. Studenten, als voorwaarde, moet vloeiend in het Engels om deze cursussen (horen, lezen en schrijven) te nemen.... [-]

Brazilië Florianópolis
Maart 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Unisul

Programma's die speciaal zijn ontworpen voor buitenlandse universiteiten, gericht op verschillende gebieden van het onderwijs, in overeenstemming met de door elke instell ... [+]

Programma's die speciaal zijn ontworpen voor buitenlandse universiteiten, gericht op verschillende gebieden van het onderwijs, in overeenstemming met de door elke instelling, met inbegrip van de Portugese taal en Braziliaanse cultuur Studies, bezienswaardigheden en excursies gekozen project.

Unisul's International Center biedt ook de mogelijkheid voor internationale bedrijven en universiteiten om hun eigen programma's te maken als ze willen, waar de International Center een programma speciaal zal vormen voor de komende groep.

Wij passen het programma, zodat het kan onder meer cursussen voor de Portugese taal en Braziliaanse cultuur leren, speciale cursussen in een vreemde taal, culturele activiteiten en technische bezoeken, naast het organiseren van de accommodatie, de overdracht en de interne logistiek in de stad.... [-]

Brazilië Florianópolis
Maart 2020
Engels,Portuguese (Brazil)
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Unisul

De Portugese Taalcursus en Braziliaanse cultuur voor buitenlanders (CLPCB) van Unisul verwelkomt studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van het Portugees als twee ... [+]

Taal en Braziliaanse cultuur aan de wereld

De Portugese Taalcursus en Braziliaanse cultuur voor buitenlanders (CLPCB) van Unisul verwelkomt studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van het Portugees als tweede taal, en ook om meer over de cultuur van Brazilië, in het bijzonder in Santa Catarina en de natuurlijke en regionale verscheidenheid schoonheden weten.

De CLPCB is niet beperkt tot de klas. Tijdens de cursus, studenten deelnemen aan verschillende studieactiviteiten, zoals reizen, gericht onderzoek, cursussen, evenementen, onder andere acties die de kennis en de taal en cultuur van Brazilië aan te pakken.

Studenten deelnemen aan klassen met opgeleide leraren, zowel voor het verkrijgen van vaardigheid in het Portugees, en kennis in het Portugees techniek wordt gebruikt in verschillende gebieden van kennis te verwerven.... [-]

Brazilië Florianópolis
Maart 2020
Engels,Portuguese (Brazil)
Deeltijd
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands