Unisul

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Unisul is een communautaire universiteit met de missie om het onderwijs op alle niveaus en modaliteiten te bevorderen om volledig te vormen en levenslang, competente burgers, inzetten voor de ontwikkeling van Wetenschap, Technologie en Innovatie, bij te dragen aan de verbetering van het leven in de maatschappij.

  • 3 Campussen, 7 University Units en 77 Online Learning Centers - In meer dan 50 jaar, heeft Unisul opgeleid meer dan 150.000 professionals, met meer dan 50.000 projecten en deelname aan de ontwikkeling van Santa Catarina; - 30.000 studenten ingeschreven; - 100 afgestudeerde studenten in verschillende gebieden; - 42 post-graduate opleidingen (lato sensu) en MBA's; - 6 Afstudeervakken (stricto sensu): 4 Masters en 2 promovendi - Onderzoek en innovatie: 4.000 begunstigden, 230 lopende projecten en 95 onderzoeksgroepen en lijnen - Uitbreiding: het toont de actieve maatschappelijke rol in de gemeenschappen waar zij is gevestigd. Er zijn ongeveer 180.000 gemeenschap diensten, op verschillende gebieden, in tientallen projecten en programma's.
  • 89 internationale overeenkomsten; 23 landen op alle continenten

UNISUL GLOBAL

UNISUL`s International Relations Office verzamelt alle internationale programma's beschikbaar aan de universiteit, naast het feit dat een ondernemende van allianties en partnerschappen, wereldwijde netwerken, en internationalisering van academici en studenten. Er is een International Center, een benchmark programma's aangeboden aan buitenlandse studenten en formele studie van de Portugese taal en een Exchange Office die werkt om de mogelijkheden voor academische uitwisseling programma's te maken.

INTERNATIONAL CENTER

Het doel is om de interactie tussen Braziliaanse docenten en studenten te bevorderen met buitenlanders op de campus van de universiteit, de multiculturalisme te stimuleren, waardoor de mogelijkheden voor academische integratie tussen Braziliaanse en buitenlandse gemeenschappen.

Portugese taal en Braziliaanse cultuur voor buitenlanders - Intensieve en uitgebreide cursussen, gericht op buitenlanders die wensen om de Portugese taal te leren en maak kennis met de Braziliaanse cultuur te leren kennen. Er is een mogelijkheid van een blended Programma dat combineert virtueel onderwijs van het Portugees, door middel van Unisul Virtual platform PLUS klassikaal onderwijs. Daarom krijgen de leerlingen een kans om de taal, cultuur en ervaring in het bedrijfsleven in Brazilië.

Aangepaste programma's - Programma's die speciaal zijn ontworpen voor buitenlandse universiteiten, gericht op verschillende gebieden van het onderwijs, in overeenstemming met de door elke instelling, met inbegrip van de Portugese taal en Braziliaanse cultuur Studies, bezienswaardigheden en excursies gekozen project.

Cursussen in het Engels - Cursussen in het Engels, met een focus op Business, Global Economy, Consumer Goods, Toerisme, Milieu, Marketing, gericht op internationale studenten, maar ook voor undergraduate, afgestudeerde studenten en alle Unisul gemeenschap.

Locaties

Florianópolis

Unisul - Universidade do Sul de Santa Catarina

Address
Florianópolis, Staat Santa Catarina, Brazilië
Telefoonnr.
+55 800 970 7000

Tubarão

Unisul - Universidade do Sul de Santa Catarina

Address
Tubarão, Staat Santa Catarina, Brazilië
Telefoonnr.
+55 800 970 7000